Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μια και σου αρέσουν τα πολύπλοκα ερωτήματα γιόνι, θα σε βοηθήσω:

Ποια τράπεζα θα διαπραγματευτεί το κούρεμα 50%, όταν αυτό τίθεται υπό την αίρεση του δημοψηφίσματος;
Ποιο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα εγκρίνει τη σύμβαση όταν εμείς ακόμα το μελετάμε; Ποιος ξένος θα μας πάρει στα σοβαρά;
Ποιος θα μας δανείσει έστω και ένα ευρώ επιπλέον όταν διαπραγματεύεται με ένα διαπιστωμένα πλέον ηλίθιο παπατζή;

Σωστος.

Αυτος ο στοκος αναρωτιεμαι πως παιρνει ρε αποφασεις, αυτο ηθελα να ξερω..

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απανταω και στους 3 (ventouza memo gabadoo)

Δεν φοβαμαι τιποτα και εχω τους αδενες που χρειαζονται για να υποστηριξω τις επιλογες μου

Εσεις οι 3 ανευθυνοι θα δεχοσασταν να κρεμαστειτε αν αφου σαν καναμε τη χαρη
και βγαιναμε απο την ευρωζωνη, απο την ευρωπαικη ενωση απο το ΝΑΤΟ και απο ολα
γενικα, η Ελλαδα τελικα καταστρεφοταν ?

Θα ειχατε αυτο το θαρρος ?

εγω θα το ειχα αν οι επιλογες μου οδηγουσαν στην εξαθλιωση

Μορτακο... εγω με τα Ιμια ΗΜΟΥΝ μεσα και κατι πουτανιτσες σαν και σενα ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
πηξανε ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ  :cheesy:

και μετα πηγαμε ολοι στα ΒΟΥΝΑ και περιμεναμε...

ΟΠΟΤΕ τα ακουμε ΒΕΡΕΣΕ τα δικα σου ΚΛΑΜΑΤΑ ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι στην επιστροφή στην δραχμή μόνο  με τον όρο ότι θα είναι η ισοτιμία δραχμής/ ευρώ όσοι ήτανε πριν μπούμε στο ευρώ και υποτιμηθεί ένα σωρό φορές. Διαφορετικά όχι στην επιστροφή στην δραχμή και να γίνει ο έλληνας 4 φορές φτωχότερος και μετά να έρθουν οι ξένοι και οι κερδοσκόποι να αγωράζουν τα πάντα τζάμπα και να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχόι φτωχότεροι....
σονια γιατι να μην φυγουμε απτο ευρω και να παρουμε dollars? :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Απανταω και στους 3 (ventouza memo gabadoo)
..................
εγω θα το ειχα αν οι επιλογες μου οδηγουσαν στην εξαθλιωση

Για τη καταστροφή της όποιας χώρας, όποτε , ΔΕΝ φταίει ο λαός . αλλά οι ηγεσίες !

Οταν οι ηγεσίες είναι κατώτερες των περιστάσεων, η καταστροφή είναι εξασφαλισμένη !

Συνεπώς , αν θα ήθελες να κρεμάσεις κάποιους , διάλεξε απο τους "ηγέτες" και όχι απο τους πολίτες !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ξαφνικά θυμήθηκα το σχέδιο Αυνάν...
Οι υποστηρικτές του ναι έλεγαν ότι αν δεν ψηφιστεί, η κύπρος θα απομονωθεί διεθνώς, η τουρκία θα την καταπιεί, οι κατσίκες θα βγάζουν μαύρο γάλα και οι κότες θα γεννούν κλούβια αυγά...
η πιεξουλα το ελεγε αυτο!  :2funny:

υ.γ. ποιος Ελληνας (λεμε τωρα) πολιτικος ηταν υπερ αυτου του διλληματος και μαλιστα πιεζε οσο μπορουσε την Κυπριακη κυβερνηση?  :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι στην επιστροφή στην δραχμή μόνο  με τον όρο ότι θα είναι η ισοτιμία δραχμής/ ευρώ όσοι ήτανε πριν μπούμε στο ευρώ και υποτιμηθεί ένα σωρό φορές. Διαφορετικά όχι στην επιστροφή στην δραχμή και να γίνει ο έλληνας 4 φορές φτωχότερος και μετά να έρθουν οι ξένοι και οι κερδοσκόποι να αγωράζουν τα πάντα τζάμπα και να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχόι φτωχότεροι....
η ισοτιμια θα ειναι 1 ευρω = 10000δρχ

αν μας πονανε μια φορα τα παιχνιδια των κερδοσκοπων τωρα με το ευρω
με τη δραχμη θα το νιωσουμε στο πολλαπλασιο- αν υπαρχουμε βεβαια

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παπαζόλη γιατί ποστάρεις στα πολιτικά και λες ανοησίες;

Είναι δυνατόν μετά από ένα ΟΧΙ να μην πέσει η κυβέρνηση και πολλά άλλα ακόμη;

ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Απλά πράγματα.
Καλά τώρα,από ανθρώπους που δεν έχουν τσίπα όλα είναι δυνατά,η κυβέρνηση έτσι κ αλλιώς δεν έχει νομιμοποιήση κ πρέπει να πάει σε εκλογές,αντί γι'αυτό όμως παίζει κρυφτούλι.

Οπότε ναι δεν θα εντυπωσίαζε κανέναν αν δεν γίνει το δημοψήφισμα καν ή σφυρίξουν αδιάφορα σε αποτελέσματα που δεν θα αρέσουν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστος.

Αυτος ο στοκος αναρωτιεμαι πως παιρνει ρε αποφασεις, αυτο ηθελα να ξερω..

Μα και αυτά τα γαμημένα τα cds να μην ενεργοποιούνται με τίποτα...
Αλλήθεια, ένα όχι στο δημοψήφισμα θα θεωρηθεί επιτέλους πιστωτικό γεγονός να πάνε ταμείο οι κάτοχοί τους;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εκλογες θελαμε πρασινοφρουρε οχι εκβιαστικο ανουσιο καταστροφικο αντισυνταγματικο ελεινο τυχοδιωκτικο κ.α. δημοψηφισμα.και το ασχημο ειναι οτι θα ψηφιστει το οχι οποτε καληνυχτα και καλη τυχη.μονη σωτηρια η παραιτηση του παπουλια που νομιζω οτι ειναι πιθανο αυτην τη στιγμη να γινει χωρις πλακα και να φυγει επιτελους οτι πιο καταστροφικο περασε απο την χωρα ισως μετα απο την μικρασιατικη καταστροφη...

Και οι εκλογές γιατί θα γίνονταν.

Το κεντρικό, το κομβικό πολιτικό ζήτημα για την μεταδικτατορική για να μη πω για την μεταεμφυλιοπολεμική Ελλάδα είναι ένα: ΝΑΙ η ΟΧΙ στην δανειακή σύμβαση.

Δηλαδή οι Εκλογές θα γίνονταν με κάποιο άλλο πολιτικό ζήτημα;

Για το ακαδημαϊκό άσυλο ας πούμε;

Δημοψήφισμα και εκλογές είναι τελείως ισοδύναμα.

ΝΑΙ σημαίνει ότι η κυβέρνηση αυτή εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι εξαντλήσεως 4ετίας.

ΟΧΙ σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πρέπει να γίνουν εκλογές για να υπάρξει κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την κατάσταση.

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η κανονικη πτωχευση και οχι η "ιμιτασιον" θα γινει ειτε το θελουμε ειτε οχι....διαλεχτε τον χρονο και τον τροπο...!!!

- ΕΥΡΩ =(χωρις ευρω στις τσεπες - επαιτες)

ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ = (ανεκτιμητη)

Μα εδώ μας χρωστάνε περισσοτερα λεφτά από τα κατοχικά δάνεια και τις γερμανικές αποζημιώσεις και δεν τα ζητάει κανένας αυτά γιατί είναι πουλημένοι....η Ελλάδα είναι πολύ πλούσια χώρα σε αεριο και πετρελεο και σε άλλες μορφές ενέργειας που δεν αξιοποιεί τίποτα γιατί είναι πουλημένοι....

ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΟΥΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Για όλα φταίει αυτός ο γερμανοφιλος ο πούστης Σημίτης που μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία στο μάρκο ....ε στο ευρώ ήθελα να πω...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η κανονικη πτωχευση και οχι η "ιμιτασιον" θα γινει ειτε το θελουμε ειτε οχι....διαλεχτε τον χρονο και τον τροπο...!!!

- ΕΥΡΩ =(χωρις ευρω στις τσεπες - επαιτες)

ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ = (ανεκτιμητη)

Λακωνικά, περιεκτικά, πειστικά ! Μπράβο, τύπε μου !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η ισοτιμια θα ειναι 1 ευρω = 10000δρχ

αν μας πονανε μια φορα τα παιχνιδια των κερδοσκοπων τωρα με το ευρω
με τη δραχμη θα το νιωσουμε στο πολλαπλασιο- αν υπαρχουμε βεβαια
:jerking: :jerking:

το οτι μολις ανακοινωθηκε η μαλακια του Τσαντ το ευρω επεσε 2% σε 10 λεπτα (και δε ξερω που εχει παει τωρα), δειχνει αν μη τι αλλο τη σταθεροτητα του φοβερου αυτου νομισματος....

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι υποστηρικτές του ναι έλεγαν ότι αν δεν ψηφιστεί, η κύπρος θα απομονωθεί διεθνώς, η τουρκία θα την καταπιεί, οι κατσίκες θα βγάζουν μαύρο γάλα και οι κότες θα γεννούν κλούβια αυγά...
Τότε ο Τάσσος Παπαδόπουλος (κατ' εμέ ένας από τους τελευταίους Ελληνες ηγέτες) είχε πει "και αν ψηφίσουμε όχι, θα σταματήσουν να με σερβίρουν τα γκαρσόνια στην ευρώπη;" προτού πει το θρυλικό "παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινοτητα"...
Τα εκσυγχρονιστήρια είχαν πάθει παράκρουση...
Σήμερα, οι περισσότεροι τ/κ θα έκαιγαν ευχαρίστως το τουρκικό διαβατήριό τους για κανά φράγκο από το οικόπεδο 12 και η ασφάλεια της Κύπρου είναι πιο εγγυημένη από ποτέ...

Κάντε τις αναγωγές σας (κοπυράητ Ανεπιθύμητος ωλ ραητς ρηζερβντ Χαλουμόνησο 2011)...

Όσο για το τί θα κάνω εγώ, ας πούμε στα εκβιαστικά διλλήματα έχω την τάση να απαντάω "άντε και γαμήσου" είτε προέρχονται από ελλεεινίδα, είτε από άτομο στο επαγγλματικό χώρο είτε από έκπτωτο πρωθυπουργό...

Φυσικά κάθε επιλογή είναι σεβαστή και το όχι, έχει τους κινδύνους του...
Μπα??
Να σε καλωσορίσουμε και στο δραχμοκλάμπ???
[move] :2funny: :rockon: :2funny: :tits2::2funny: :rockon: :2funny: :tits2::2funny: :rockon: :2funny: :tits2::2funny: :rockon: :2funny: :tits2::2funny: :rockon: :2funny: :tits2::2funny: :rockon: :2funny: :tits2::2funny: :rockon: :2funny: :tits2:[/move]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τότε ο Τάσσος Παπαδόπουλος (κατ' εμέ ένας από τους τελευταίους Ελληνες ηγέτες) είχε πει "και αν ψηφίσουμε όχι, θα σταματήσουν να με σερβίρουν τα γκαρσόνια στην ευρώπη;" προτού πει το θρυλικό "παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινοτητα"...
Τα εκσυγχρονιστήρια είχαν πάθει παράκρουση...
Σήμερα, οι περισσότεροι τ/κ θα έκαιγαν ευχαρίστως το τουρκικό διαβατήριό τους για κανά φράγκο από το οικόπεδο 12 και η ασφάλεια της Κύπρου είναι πιο εγγυημένη από ποτέ...

Κάντε τις αναγωγές σας (κοπυράητ Ανεπιθύμητος ωλ ραητς ρηζερβντ Χαλουμόνησο 2011)...

Όσο για το τί θα κάνω εγώ, ας πούμε στα εκβιαστικά διλλήματα έχω την τάση να απαντάω "άντε και γαμήσου" είτε προέρχονται από ελλεεινίδα, είτε από άτομο στο επαγγλματικό χώρο είτε από έκπτωτο πρωθυπουργό...

Φυσικά κάθε επιλογή είναι σεβαστή και το όχι, έχει τους κινδύνους του...

το ειδα και αυτο...

αμα το δει ο Τραμου τι θα πει ρε μαλακα με αυτο το ποστ???
 γιαυτο πρεπει να ανησυχεις εσυ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μορτακο... εγω με τα Ιμια ΗΜΟΥΝ μεσα και κατι πουτανιτσες σαν και σενα ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
πηξανε ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ  :cheesy:

και μετα πηγαμε ολοι στα ΒΟΥΝΑ και περιμεναμε...

ΟΠΟΤΕ τα ακουμε ΒΕΡΕΣΕ τα δικα σου ΚΛΑΜΑΤΑ ;)

εγω δεν κλαιω
εσυ αποφευγεις να απαντησεις αν θα δεχοσουν να κρεμαστεις ή οχι
εγω σου απαντησα πως θα δεχομουν
Για τη καταστροφή της όποιας χώρας, όποτε , ΔΕΝ φταίει ο λαός . αλλά οι ηγεσίες !

Οταν οι ηγεσίες είναι κατώτερες των περιστάσεων, η καταστροφή είναι εξασφαλισμένη !

Συνεπώς , αν θα ήθελες να κρεμάσεις κάποιους , διάλεξε απο τους "ηγέτες" και όχι απο τους πολίτες !

ναι αλλα το δημοψηφισμα δινει και ενα μερος της ευθυνης και στο λαο
ο οποιος αν ειναι ειναι ανικανος να αναλαβει τις ευθυνες του
τοτε ειναι λογικο το οτι ψηφιζει ανικανους ηγετες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom