Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δραχμή υποτιμημέμη 50% και χρεος 50 τοις εκατο πάνω λόγω υποτίμησης??
και φυσικά πρώτες ύλες εισαγώμενες 50 τοις εκατό πάνω.
και φυσικά αφου είσαι  καιτού κινηματος δεν πληρωνω δεν πληρωνω να μην πληρωθουν οι δανειακές υποχρεώσεις .....
καί φυσικά 14 εκατομμυρια μαλακες θάρθουν διακοπές στην ελλάδα που τους έφαγε 360 δις... και που τίναξε τήν παγκόσμια οικονομία....
μέ τέτοιους γκασμάδες σαν και σενα είμαστε αξιοι της μοιρας μας....

Η δραχμή θα υποτιμηθεί ακριβώς επειδή θα κοπούν πολλές για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκεί και πέρα η υποτιμημένη δραχμή δίνοντας ώθηση στις εξαγωγές και μειώνοντας τις εισαγωγές ( δεν είναι μόνο οι εξαγωγές αλλά και η μείωση των εισαγωγών) θα την επαναφέρει στα ίδια. Τέλοσπάντων αναπτυξιακά αν δε γίνει κάτι το ευρώ από μόνο του δε σώζει τη χώρα. Θα χεις ΛΙΓΑ ευρώ και ΠΑΛΙ θα υπάρχουν οι ίδιες συνέπειες.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δραχμή υποτιμημέμη 50% και χρεος 50 τοις εκατο πάνω λόγω υποτίμησης??
και φυσικά πρώτες ύλες εισαγώμενες 50 τοις εκατό πάνω.
και φυσικά αφου είσαι  καιτού κινηματος δεν πληρωνω δεν πληρωνω να μην πληρωθουν οι δανειακές υποχρεώσεις .....
καί φυσικά 14 εκατομμυρια μαλακες θάρθουν διακοπές στην ελλάδα που τους έφαγε 360 δις... και που τίναξε τήν παγκόσμια οικονομία....
μέ τέτοιους γκασμάδες σαν και σενα είμαστε αξιοι της μοιρας μας....

Εγω δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ εισαγομενα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Ο τουρισμος θα εκτιναχθει   :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

και το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ θα ΒΓΑΛΕΙ ΟΧΙ  ;)

:birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπααααα.
Ολο εκλογες βλεπετε, ολο καταρρευσεις, ολο πτωχευσεις και ολο εγω δικαιωνομαι.
πώς δικαιώνεσαι; αφού όλα λες πως είναι αντισυνταγματικά και δεν γίνεται να γίνουνε και αυτός τα κάνει δυνατά...
ούτε το Αζαξ τέτοια επιτυχία

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μαλακίες αυτή η καραμέλα με την ψωροκώσταινα ελλάδα. Ε στο χέρι σου είναι να μην είσαι. Είσαι γιατί υπάρχουν πολιτικοί και κοινωνικοί παράγοντες. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλά πλεονεκτήματα και με πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό που την κρατάνε "σε αργία". Είναι σαν να έχεις ένα αρκετά καλό αυτοκίνητο και να μη του βάζεις βενζίνη. Και δεν είναι μόνο για ραπανάκια και αγγουράκια και τις μαλακίες.

Εσύ είδικά που έχεις και κάποιες απόψεις θα πρεπε να δεις το επιχείρημα του Μπάτση ( ανεξάρτητα αν είναι σωστό το βιβλίο ή όχι) . Αυτά περί της "πτωχής πλην τιμίου Ελλάδος" ήταν η κλασική ΔΕΞΙΑ ατάκα- μαλακία για να δικαιολογούνται διάφορες πρακτικές αενάως στη χώρα.

Είσαι ανόητος και αδικαιολόγητος παπάρας.

Κανένα δυναμικό δεν κρατάνε "σε αργία".

Έχω ποστάρει πάρα πολλά παραδείγματα.

Σήμερα πόσταρα για την Raycap.

Έπειδή είσαι άχρηστος δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι είναι άχρηστοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιντελ ας περιμενουμε το δημοψηφισμα αν και οταν γινει.μην καταληξουμε παλι σε μια ατερμονη συζητηση.

Eίπες κάτι ωστόσο. Πως το λες αυτό ότι θα καταστραφεί η χώρα? Δηλαδή τι θα γίνει? Μπορείς να περιγράψεις με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό? Εγώ δε ξέρω χώρα σε ύφεση να άλλαξε το νόμισμα σε μαλακό και να μην αναπτύχθηκε και μάλιστα ραγδαία. Ιστορικά μπορείς να μου αναφέρεις ένα παράδειγμα χώρας που έφυγε από σκληρό νόμισμα και καταστράφηκε?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
και από πότε κάνει ο ΓΑΠ τα πράγματα συνταγματικά και δημοκρατικά ρε άλεξ; ό,τι θέλεις λες; πόσοι νόμοι αντισυνταγματικοί γίνανε μάνι μάνι τους τελευταίους 5 μήνες;

Κατ' αρχάς δεν τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας, γιατί το δημοψήφισμα δεν το προκήρυξε ο ηλίθιος. Οι Μερκοζί μας είπαν ημερομηνία και ερώτημα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αλλο αυτο...δεν εχει να κανει με το νομισμα ομως..

ή ισοτιμια ποση ειναι με το ΕΥΡΩ ξερεις;;;;

Δεν ειναι αδυναμο το νομισμα τους ΤΩΡΑ...

και πολλοι που ασχολουνται με οικοδομες ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ  :uglystupid:

ΓΙΑΤΙ;;;
Ρε μπούφο,δεν θα επιστρέψεις στην κατάσταση πριν e. :idiot: :headbang:

Συνειδητοποιήσε το αυτό που να πάρει κ μετά ξανα γράψε!!!! :idiot: :uglystupid:

Θα έχεις υποτίμιση κ που στον πούτσο θα σου βάλουν την αναλογιά ένας θεός ξέρει!!!

Ρε δεν παλεύεστε πραγματικά!!! :jerking: :jerking: :jerking:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξέρεις πόσο θα κάνουν τα ERMENEGILDO ZEGNA????

ένα καράβι δραχμές....δεν γίνεται!

Δεν με ενδιαφερουν τα εισαγομενα ρουχα - Fashion...

να τα βγαλουμε εμεις ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. αν θελουμε

εσυ...
ξερεις οτι σε λιγο θα παμε ολοι ΑΛΛΟΥ για δουλεια...με την υπαρχουσα κατασταση;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και τι να λέει αυτό? Μία εταιρεία είναι. Εσύ μπορείς να πεις ποσες άλλες θα μπορούσαν να υπάρχουν? Μπορείς να κρίνεις αν υπάρχει δυναμικότητα και δυνατότητα και πόση σε σχέση με αυτό που ήδη υπάρχει? Δηλαδή δεν υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό και συντελεστές που σπαταλιούνται στην Ελλάδα? Αλλά όλα αξιοποιούνται στο μέγιστο βαθμό ε?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δηλαδή πως θα καταστραφεί η χώρα άμα βγει εκτός ευρώ? Τώρα τι κάνει και τώρα πως μπορεί να ανορθωθεί? Τώρα δε καταστρέφεται?
φυσικά και καταστρεφετε με το 1 εκατομμυριο δημοσιους υπαλλήλους ,το εθνικό σπορ της φοροδιαφυγής και την παντελή ελλειψη αναπτυξης.
τό ευρώ φταιει γί αυτα???η  τό ότι δέν υπήρξε ποτε καπιταλισμός στήν ελλάδα????????
τό ευρώ φταιει??η τό ότι μας κυβερνανε γκασμαδες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ γιατί θέλουν το ευρώ και κανουν οτι μπορουν να μείνουν???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τυπε στην τρελη χαρα θα ειμαι εκεινη τη μερα   :uglystupid:

Αααα και αν εισαι Αθηνα να ερθεις να ΦΑΜΕ τα μπριζολακια του ΑΛΕΞ  :cheesy: γιατι θα ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΪ   :2funny: :2funny:
Μολονοτι εγω δεν θυμαμαι να εβαλα ποτέ στοιχημα για το τι θα βγαλει το δημοψηφισμα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειμαι προθυμος να στοιχηματισω υπερ του ΝΑΙ. Και μαλιστα με περισσοτερο απο 55%.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

ΚΑΛΑ επειδη ποσταρεις bulshit.. δεν θα σε παρουμε και στα σοβαρα  :birdman:
ΜΟΝΟ ΠΙΠΕΣ ΛΕΣ  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Eίπες κάτι ωστόσο. Πως το λες αυτό ότι θα καταστραφεί η χώρα? Δηλαδή τι θα γίνει? Μπορείς να περιγράψεις με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό? Εγώ δε ξέρω χώρα σε ύφεση να άλλαξε το νόμισμα σε μαλακό και να μην αναπτύχθηκε και μάλιστα ραγδαία. Ιστορικά μπορείς να μου αναφέρεις ένα παράδειγμα χώρας που έφυγε από σκληρό νόμισμα και καταστράφηκε?
φιντελ αστο...τα εχεις εξιδανικευσει ολα στο μυαλο σου συμφωνα με τις θεωριες σου.καλες θεωριες αλλα δεν ειναι ετσι.αν ηταν ετσι τοτε ολες οι χωρες με εθνικο νομισμα θα ηταν ελβετιες...

Επισκέπτης
Ρῶσσοι γνωστοὶ μου ἔχουσι τὴν ἐντύπωσιν ὅτι ἐνδιαιτώμεθα εἰς τρώγλας, κερδίζομεν 300 € μηνιαίως καὶ συμμετέχομεν καθημερινῶς εἰς ὀχλοκρατικὰς ἐκδηλώσεις

Θα μας μπερδεύουν με τους τρισαθλίους προγόνους τους,
τους αγράμματους μουζίκους χαχόλους του 1917 ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eπίσης πες μας τις επενδύσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, πες μας το ποσοστό και σύγκριση με άλλες χώρες και στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως πες μας ανά κλάδο δλδ βιομηχανία ή υψηλή τεχνολογία και συγκριτικά με άλλες χώρες. Απλά νούμερα είναι.
Και βάλε και την ανεργία. Βγάλτα στη φόρα αυτά πρώτα και συνεχίζουμε μετά

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μολονοτι εγω δεν θυμαμαι να εβαλα ποτέ στοιχημα για το τι θα βγαλει το δημοψηφισμα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειμαι προθυμος να στοιχηματισω υπερ του ΝΑΙ. Και μαλιστα με περισσοτερο απο 55%.

Μην βάζεις στοίχημα, θα εκτεθείς. Και για το δημοψήφισμα, και για τις εκλογές.
Χιντ: οι Μερκοζί είπαν, 4/12 εφόσον γίνει δημοψήφισμα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ααα κ μια απορία που μου ξεπήδησε τώρα εντελώς τυχαία:

Από τους δραχμολάγνους έχει σκοπό κανείς σας να μείνει Ελλάδα αν πτωχεύσουμε ή θα την κάνετε για έξω κ μετά θα έρθετε για αγορές;;; :grin:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Πλακα κανεις...  :cheesy:

:s&m_2:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φυσικά και καταστρεφετε με το 1 εκατομμυριο δημοσιους υπαλλήλους ,το εθνικό σπορ της φοροδιαφυγής και την παντελή ελλειψη αναπτυξης.
τό ευρώ φταιει γί αυτα???η  τό ότι δέν υπήρξε ποτε καπιταλισμός στήν ελλάδα????????
τό ευρώ φταιει??η τό ότι μας κυβερνανε γκασμαδες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ γιατί θέλουν το ευρώ και κανουν οτι μπορουν να μείνουν???
σωστος.το θεμα ειναι να βαλουμε μυαλο και διορθωσουμε τα κακως κειμενα και οχι να γυρισουμε σε μια δραχμη που θα ειναι πιο υποτιμημενη και απο το εθνικο νομισμα της ουγκαντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom