Νέα

Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimi545

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα η ξενια ειναι η γνωστη που τι διωχνουν απο μαγαζια γιατι πινει διαφορα και παει οποτε θελει για δουλεια περνει τηλεφωνα απο πελατεσ αυτη η ξενια μεγαλη ιστορια αυτη

tolistolis55

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εκανα κι εγω τη μαλακια μου, περασα πριν κατι μερες με το ταυλανδεζακι, δεν υπηρχε κριτικη για να μου ανοιξει τα ματια, το ειδα και το ληγουρευτηκα κι αρπαξα μια φολα που θα τη φυσαω για καιρο. Ολο το σκηνικο ηταν αγγαρια. Βαριεστημενο μασαζ και μετα αρχισε τα δεν και τα μην... Δεν μπορω το ενα δεν μπορω το αλλο κλπ. Γενικα δεν εκανε τιποτα και ηθελε και λεφτα.Μαυρο μεχρι πισα  :2funny: :2funny: :2funny:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Μελαχρινή ψιλό νταρντανα 1.65 μέτριο βιζι 35+
Δες και ποιο πίσω ποστ να βρεις ποιο ακριβές περιγραφή γιατί δεν
την πρόσεξα και πολύ είναι έξω από τ γούστο μου ούτε ποσό καλή
είναι σε υπηρεσιες ξέρω δεν την έχω δοκιμάσει
ευχαριστω ,  θα το δω...

tolistolis55

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εκανα κι εγω τη μαλακια μου, περασα πριν κατι μερες με το ταυλανδεζακι, δεν υπηρχε κριτικη για να μου ανοιξει τα ματια, το ειδα και το ληγουρευτηκα κι αρπαξα μια φολα που θα τη φυσαω για καιρο. Ολο το σκηνικο ηταν αγγαρια. Βαριεστημενο μασαζ και μετα αρχισε τα δεν και τα μην... Δεν μπορω το ενα δεν μπορω το αλλο κλπ. Γενικα δεν εκανε τιποτα και ηθελε και λεφτα.Μαυρο μεχρι πισα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ξεχασα και το ποιο συμαντικο κατα την διαρκεια της ολης ξενερωτης φασης μου ερχονταν μια μυρωδια απο απροσδιοριστη μερια απο μερους της λες και ειχε φαει πατσαβουρες που ηταν απο μονο του οτι ποιο ντεκαβλε μπορουσε να σου λαχει  :vomit:

dimi545

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εγω τοσα χρονια δυο κοπελες εχω βρει απο κινεζακια η παρομοιες χωρες να ειναι πολυ καλες σε υπηρεσιες μασαζ τα παντα περιμενεις πολλα απο αυτες χωρα του μσαζ τελικα απο ρωσσια η ελληνιδες βγαινουν καλυτερες

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
περασμα με μια μελαμψη απο αγ δομινικο μου πε με καλο βυζο 3 συν το εκοψα πηρα μονο σεξ με 50 καλο κοματι αλλα αποστειρωμενο και μαμησι αγγαρεια οχι ακα μπουκι αξιζει μονο μια φορα για το βυζο

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Μελαμψη στην Δημοκριτου; Ενδιαφερον!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.465
Πόντοι
5.595
Περασμα απο το χωρο την περασμενη εβδομαδα..Μεγαλο και πολυτελες σαλονι(σε αντιθεση με τα δωματια)..και ξεκιναει η πασαρελα..Αρχισαν να βγαινουν κοπελες απο δεξια κ αριστερα  :rockon: Πρωτοτυπο....αλλα μετα που ειδα οτι κα8οτουσαν ολες στο σαλονι μαζι μου..για να αποφασισω... ξενερωσα! Τεσπα, γενικα ειχε 6-7 κοπελες...αλλα καμια δεν την ελεγες μουναρα... Διαλεξα μια μελαχρινη πιπινα (Ευη) με πονηρο μουτρακι και περασαμε στα ενδωτερα.50€ για μιση ωρα. Ο κοπελα αδυνατη ωραιο κολαρακι αλλα μολις εβγαλε το φορεμα... αρχισαν τα ασχημα... κοιλιτσα πολυ χαλαρη,, λογω προσφατης εγκυμοσυνης οπως μου ειπε... το ιδιο κ το στηθος... Επισης τα ασχημα συνεχιστικαν οταν κατα την διαρκεια του μασαζ μου ειπε ..'μετα' να μην ασχοληθω με το στηθος της γιατι φοβαται τα μικροβια για το παιδι της!!!  :headbang: Μασαζ κατω απο το μετριο.. για 10λεπτα.. πολυ παρλα απο μερος της..:( και γυρισμα για των αγωνα...Απειρη,δεν περνει πρωτοβουλιες..Πιπα ακα ζητησε +20  :jerking: και γενικα εκανε μια αδιαφορη συναντιση.
Το δωματιο παλιο,χωρις ντους, ποτακι ή αναψυκτικο δεν προσφερθικαν  >:( .Κριμα...γιατι ο χωρος  ειναι Κολωνακι και θα επρεπε να ειναι πιο προσεγμενος.

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Περασμα απο το χωρο την περασμενη εβδομαδα..Μεγαλο και πολυτελες σαλονι(σε αντιθεση με τα δωματια)..και ξεκιναει η πασαρελα..Αρχισαν να βγαινουν κοπελες απο δεξια κ αριστερα   :rockon: Πρωτοτυπο....αλλα μετα που ειδα οτι κα8οτουσαν ολες στο σαλονι μαζι μου..για να αποφασισω... ξενερωσα! Τεσπα, γενικα ειχε 6-7 κοπελες...αλλα καμια δεν την ελεγες μουναρα... Διαλεξα μια μελαχρινη πιπινα (Ευη) με πονηρο μουτρακι και περασαμε στα ενδωτερα.50€ για μιση ωρα. Ο κοπελα αδυνατη ωραιο κολαρακι αλλα μολις εβγαλε το φορεμα... αρχισαν τα ασχημα... κοιλιτσα πολυ χαλαρη,, λογω προσφατης εγκυμοσυνης οπως μου ειπε... το ιδιο κ το στηθος... Επισης τα ασχημα συνεχιστικαν οταν κατα την διαρκεια του μασαζ μου ειπε ..'μετα' να μην ασχοληθω με το στηθος της γιατι φοβαται τα μικροβια για το παιδι της!!!  :headbang: Μασαζ κατω απο το μετριο.. για 10λεπτα.. πολυ παρλα απο μερος της..:( και γυρισμα για των αγωνα...Απειρη,δεν περνει πρωτοβουλιες..Πιπα ακα ζητησε +20  :jerking: και γενικα εκανε μια αδιαφορη συναντιση.
Το δωματιο παλιο,χωρις ντους, ποτακι ή αναψυκτικο δεν προσφερθικαν  >:( .Κριμα...γιατι ο χωρος  ειναι Κολωνακι και θα επρεπε να ειναι πιο προσεγμενος.

Αυτό με το σαλόνι που κάθονται όλες είναι τραγικό έχω αναφερθεί και εγώ
γενικά τα μαγαζιά αυτά έχουν θέματα και δεν σέβονται και πολυ τον πελάτη
καμία σχέση με παλιά ούτε μασάζ καλό ούτε κοπέλες στούντιο κατάσταση
έχουν αρχίσει να θυμίζουν και ποιο ακριβά

dimi545

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα το σαιτ δεν εχει φωτο απο λες τις κοπελες δεν ξερω αν βαζουν γινονται αλλαγες μεταγραφες τις δινουν δανεικες μαρινακης σταιλ χα χα χα

Axiollogos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα με Μαρία.
Νεαρή, ξανθιά με μία φρεσκάδα θα έλεγα....
Υπομονετική, τρυφερή, αισθησιακή, υπάκουη.
Έμεινα ευχαριστημένος.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.511
Πόντοι
456
Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα με Μαρία.
Νεαρή, ξανθιά με μία φρεσκάδα θα έλεγα....
Υπομονετική, τρυφερή, αισθησιακή, υπάκουη.
Έμεινα ευχαριστημένος.

Φιλε ειναι μια που φωναζει αρκετα με ενα ψιλοπεσμενο βυζι κοντοπουτανο ? Που ειχε περασει απο 2-3 μασατζιδικα ακομα ?

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Αυτή η Εύα η καινούρια που προστέθηκε στο πρόγραμμα που ήτανε πριν; Στο Συγρρου 42;

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
Αυτή η Εύα η καινούρια που προστέθηκε στο πρόγραμμα που ήτανε πριν; Στο Συγρρου 42;
καπου σαν να την εχει παρει το ματι μου.......
βεβαιαη ιδια μου ειπε οτι ειναι πρωτη φορα στο χωρο....μπορει κια να ισχυεει αν κρινω
απο συμπεριφορα/ σεβις.....
ωραια κοπελα ξανθια μινιον με ππετιτ σωμα.....
μασσαζ απλο χαδευμα ,στο δευτερο κοματι τιποτα ιδιαιτερο
καμια σχεση με τα αλλα κοριτσια που περασαν προσφαατα απο το μαγαζι....

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.061
Πόντοι
1.436
παρακαλω φιλτατοι μπορειται να μου δωσεται πληροφορια για μια κοπελα που ηταν εδω,εφη ελληνιδα,μικρουλα,πολυ ωραια εμφανιση και καλη σε ολα μεσα.που βρισκεται τωρα,δουλευει μασαζ καπου αλλου?μπορουσε ανετα να σταθει ωσ ανεξαρτητη.ευχαριστω.

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.106
Πόντοι
8.360
Μιας και δεν βρίσκω κάποια κριτική για την: θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος που να έχει απολαύσει τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης κοπέλας να μας πει τις εντυπώσεις του;

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
Μιας και δεν βρίσκω κάποια κριτική για την: θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος που να έχει απολαύσει τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης κοπέλας να μας πει τις εντυπώσεις του;
ειναι τελειως για τον πουτσο, κουτοπονηρη οσο δεν παει... πληρωσα 70 ευρω για 1 ωρα και 2 εκτονωσεις... καθισε 25 λεπτα με το ρολοι και μου λεει τελειωσαμε... ειχε προηγηθει μια εκτονωση στο τεταρτο... της λεω μα δεν ειμαστε ουτε μιση ωρα ... και μου λεει οτι στον χρονο μεσα μετραει και ο χρονος του μπανιαρισματος πριν και μετα... και της ξαναλεω δηλαδη εκανα μπανιο μιση ωρα?????? και συνεχιζω και ας πουμε οτι εκανα μπανιο μιση ωρα στο προγραμμα με τα 50 ευρω που ειναι μισαωρου θα πρεπει να πληρωσω να κανω μπανιο 2 φορες και να φυγω... δεν το συνεχισα αλλο γιατι ουτως η αλλως χαρη εκανα στο μπαζο που την πηδηξα μια φορα... τετοια ιδρυματα ειναι για κλεισιμο καθως και τα κοκκαλα σου πονανε μετα απο το υποτιθεμενο μασαζ και μανουριασμενος φευγεις αντι να χαλαρωσεις... ΜΑΚΡΥΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom