petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.910
- Πόντοι
- 41.813
Άλλος φοτη μας βρήκε. Αυτός με καλλίτερα Ελληνικά αλλά με την ίδια
θα πεσει γελιο κι εδω
Άλλος φοτη μας βρήκε. Αυτός με καλλίτερα Ελληνικά αλλά με την ίδια
λοιπον εγω ημουν τις προαλλες σε αυτο στην δημοκριτου!Περασα με δυο κοριτσια..παρτουζιτσα ολα τα λεφτα, σε αρκετα καλη τιμη σε σχεση μεαυτο που προσφερε..
Πηρα την Ελενα,μια μελαχρινη ψηλη,αλογο κανονικα λεμε..επιβλητικη γκομενα απο το σαλονι κιολας..Για αντιθεση πηρα την ΑΑφροδιτη,ενα μικρο ολο τρρελα ,ξανθουλα..με ενα καυλιαρικο αθωο υφακι ..ασε..
Οι δυο τους στο δωματιο με εβαλαν κατω και αρχικα με μασαζ...που σταδιακα εγινε τρελα παιχνιδια..και μεταξυ τους και με εμενα ενεργα συμμετεχοντα! η αΦΡΟΔΙΤΗ ενα τσιμπουκακι τρελο..η Ελενα μου εκανε ενα πηδημα αξεχαστο.Συνδιασμος που σκοτωνει-ΕλΕΝΑ ΑφΡΟΔΙΤΗ . προτεινω ανεπιφυλακτα.
στο σαλονι θυμαμαι και τα υπολοιπα κοριτσια πολυ ομορφες παρουσιες σε σχεση με κατι μπαζα που κυκλοφορουν σε εν λογο μαγαζια!
περασα απο το λαδοτριβειο ειδα καμια 5 με 6 κοπελες οχι τιποτα το ιδιαιτερο η τσατσα που μου μοιαζε σαν τραβελοσ
μου πε το ποιημα 80 ευρω μονο μασαζ αποτι καταλαβα η μπριζολα ειναι συν απειρο αναλογα ποσο μαλακα θα σε κοψει εκει μεσα η καθε θεραπευτρια...μαυρο κ παλι μαυρο!!!
Πότε θα μας μοιράσεις τα διαφημιστικά φυλλάδια;
Γιατι και εγω εχω την ιδια εντυπωση , οτι περιμένει τα φυλλάδια ο τυπος
Ειχε παρει για λιγο μερος του ροστερ της Ο35 Σοφη, Αφροδιτη και Μαρινα νομιζω...κανας σοβαρος παικτης θα παει απο κει να μας κανει καμια πραγματικη ενημερωση?
κανας σοβαρος παικτης θα παει απο κει να μας κανει καμια πραγματικη ενημερωση?
αυτο πως βαστιεται ακομα και δεν εκλεισε τιποτα δικηγοροι παπουδες θα το βαστανε ειχα ακουσει μια ομιλια παλαιοτερα φευγωντας...περασα απο το λαδοτριβειο ειδα καμια 5 με 6 κοπελες οχι τιποτα το ιδιαιτερο η τσατσα που μου μοιαζε σαν τραβελοσ
μου πε το ποιημα 80 ευρω μονο μασαζ αποτι καταλαβα η μπριζολα ειναι συν απειρο αναλογα ποσο μαλακα θα σε κοψει εκει μεσα η καθε θεραπευτρια...μαυρο κ παλι μαυρο!!!
τι γινεται με αυτο εχουν κατεβασει τιμες?
αδιορθωτοι, η ιδια κοροιδια
όλα σχεδον τα μαγαζια του Κολωνακιου εχουν την ιδια πολιτικη
κοιτανε να στα παρουν οσο και οπως μπορουν μεχρι να σου δωσουν το φουλ πακετο
εχουνν ομως και αυτα το κοινο τους...
Η Σοφη ηταν η μονη που αξιζε, την ειχα τιμησει επανειλημενα στης Ερικας το "σι βιου" στη Γλυφαδα και στης κυρα-Λενης μετεπειτα το Ο35ειχα περασει προσφατα ///
η λησταρχος Νταβαλης που ανοιγει τη πορτα ειναι εκει και συνεχιζει να κοιταζει σαν το vampire !!
τη προηγουμενη φορα που ειχα παει ειχα περασει με τη Σοφη !!
τη τελευταια φορα που πηγα μου ειπε ο λησταρχος Νταβελης οτι δεν ειναι εκει η ΣΟφη - εφυγε - και με κοιταζε στα ματια για την αντιδραση μου γιατι προφανως καταλαβε οτι με ενδιεφερε μονο η συγκεκριμενη κοπελα !!
μολις της ειπα οτι θα φυγω , απο τη μια της ερχοταν να παθει εγκεφαλικο και απο την αλλη να μου ριξει μπουκετο , με κοιτουσε με ορθανοικτα τα ματια ετοιμη να καταρευση !!
χοχοχο
γενικα ειναι ακριβω οκ συμφωνω , αν και αξιζε για τη Σοφη , αλλα και αυτες ολες που δουλευουν κολωνακι εχουν ξεφυγει ... νομιζουν οτι τα χρηματα τα βρισκουμε στο δρομο ....εχουν συνηθησει απο του κωλογερους τους δικηγορους του κολωνακιου που πανε και τα σκανε αερα πατερα !!!
anyway !!