Νέα

Δήμητρα Ματσούκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 419K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θεωρείτε τη Δήμητρα Ματσούκα σέξυ;

• Ναι

Ψήφοι: 621 79,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 25 3,2%
  • Υπάρχουν πιο σέξυ

Ψήφοι: 65 8,3%
  • Δεν λέει πια

Ψήφοι: 71 9,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    782

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !!!
ειναι απο τις λιγες γυναικες που παρολο που υπαρχουν κλασης ανωτερες απο την Ματσουκα με καυλωνει παρα πολυ!
εχει μια θυληκοτητα-πουτανια που με τρελαινει!

18 μηνακια? της χρωστανε και 100.000?? κυνηγανε τον λογιστη της? ο παραγωγος αφαντατος?
λιγο βρωμα η δουλεια!
καλα κανεις μια δουλεια σαν ηθοποιος, Συμβολαιο δεν υπογραφεις?
τον λογιστη τον κυνηγανε...ποιος ξερεις τι θα προσπαθησε να μαγειρεψει!
δεν ξερω αν εχει δικιο,αλλα δεν φενεται και θεουσα!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Επειδή τελευταία διαβάζω για διάφορες Αλεξανδράκες, Φαρμάκες, Μπάστες, Παπαβασιλείες (αυτή ιδίως!) κλπ δευτεράντζικα κοριτσάκια, θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμήν στην ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!

Όμορφα κορίτσια υπάρχουν πολλά στην εγχώρια σόουμπιζ, η Δούκισσα Νομικού π.χ. η Ευαγγελιά Αραβανή, η Ρία Αντωνίου και άλλες, αλλά αν επρόκειτο να πηδήσω για τελευταία φορά στη ζωή μου θα διάλεγα την Δήμητρα Ματσούκα και θα της έδινα και όσα ζητούσε, αν τα είχα και αν το δεχόταν φυσικά.

Την τελευταία φορά που την είδα από κοντά ήταν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Ήμουν με δυο κορίτσια (πολύ ωραία και τα δύο, αν και διαφορετικής ηλικίας) με τα οποία πριν είχαμε "παίξει" επί 2-2,5 ώρες. Τα κορίτσια συνέχιζαν να "παίζουν" κι εκεί μέσα και σχεδόν όλο το μαγαζί κοιτούσε το τραπέζι μας.

Και μετά στο μπροστινό τραπέζι κάθησε η Δήμητρα!
Δεν πρόσεξα που κοιτούσαν οι άλλοι πλέον, αλλά εγώ κοιτούσα αυτήν! Νομίζω ακόμα και τα κορίτσια που συνόδευα.

Όταν κάποιος τόσο "χορτασμένος" εκείνη τη στιγμή μένει με το στόμα ανοιχτό από της αύρα και τον αισθησιασμό μια τρίτης γυναίκας τί άλλο να πει πια κανείς;!!  

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Είναι αλήθεια ότι είναι απίστευτα σεξουαλική γυναίκα...

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
122
Πόντοι
6
Την είδα πριν 2 βδομάδες στο θέατρο, απίστευτη γυναίκα.

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Επειδή τελευταία διαβάζω για διάφορες Αλεξανδράκες, Φαρμάκες, Μπάστες, Παπαβασιλείες (αυτή ιδίως!) κλπ δευτεράντζικα κοριτσάκια, θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμήν στην ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!

Όμορφα κορίτσια υπάρχουν πολλά στην εγχώρια σόουμπιζ, η Δούκισσα Νομικού π.χ. η Ευαγγελιά Αραβανή, η Ρία Αντωνίου και άλλες, αλλά αν επρόκειτο να πηδήσω για τελευταία φορά στη ζωή μου θα διάλεγα την Δήμητρα Ματσούκα και θα της έδινα και όσα ζητούσε, αν τα είχα και αν το δεχόταν φυσικά.

Την τελευταία φορά που την είδα από κοντά ήταν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Ήμουν με δυο κορίτσια (πολύ ωραία και τα δύο, αν και διαφορετικής ηλικίας) με τα οποία πριν είχαμε "παίξει" επί 2-2,5 ώρες. Τα κορίτσια συνέχιζαν να "παίζουν" κι εκεί μέσα και σχεδόν όλο το μαγαζί κοιτούσε το τραπέζι μας.

Και μετά στο μπροστινό τραπέζι κάθησε η Δήμητρα!
Δεν πρόσεξα που κοιτούσαν οι άλλοι πλέον, αλλά εγώ κοιτούσα αυτήν! Νομίζω ακόμα και τα κορίτσια που συνόδευα.

Όταν κάποιος τόσο "χορτασμένος" εκείνη τη στιγμή μένει με το στόμα ανοιχτό από της αύρα και τον αισθησιασμό μια τρίτης γυναίκας τί άλλο να πει πια κανείς;!!  

Σωστός ο Doc.

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι θα άξιζε για να την πηδήξει κάποιος να ... ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ....

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Φοβερό στόμα και φοβερός κώλος! Σπάνια φυσιογνωμία για Ελλάδα!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Δήμητρα Ματσούκα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε Βασιλάκη... πόσταρε αγόρι μου καμιά φωτό αφού ξεκινάς το θεματάκι... Τι Δήμητρα Ματσούκα είναι αυτό που μας μόστραρες?  :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή άνοιξες εσύ το θέμα για να σου ποστάρουν οι άλλοι???

Καλό ήταν αυτό... γέλασα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε Βασιλάκη... πόσταρε αγόρι μου καμιά φωτό αφού ξεκινάς το θεματάκι... Τι Δήμητρα Ματσούκα είναι αυτό που μας μόστραρες?  :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή άνοιξες εσύ το θέμα για να σου ποστάρουν οι άλλοι???

Καλό ήταν αυτό... γέλασα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε συ :2funny:Ξέρεις ψηφοφορία πήγα να βάλω και άνοιξα κατα λάθος νέο θρεντ..... :grin:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
:2funny: :2funny: :2funny: δεν τρέχει τίποτα... γελάσαμε και λιγάκι... μια και το άνοιξες πόσταρε κάτι... Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει το ίδιο θέμα και από άλλον..

Υπάρχει κι'από άλλον αν δεις πιο κάτω....Άστα άλλο ήθελα να κάνω άλλο έγινε.....!

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Διαχρονική καύλα, με διαχρονική κακογουστιά στους άντρες.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
συναγωνιστες δειτε ματσουκα στον θεμο............... η γυναικα ειναι μουναρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο ορισμος της μουναρας  :rockon: :rockon:

Stories