Νέα

Δήμητρα Ματσούκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 419K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε τη Δήμητρα Ματσούκα σέξυ;

• Ναι

Ψήφοι: 621 79,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 25 3,2%
  • Υπάρχουν πιο σέξυ

Ψήφοι: 65 8,3%
  • Δεν λέει πια

Ψήφοι: 71 9,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    782

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μη συγκρινεται οτι να ναι ρε παιδες...
μπορει σαν σηριαλ να μην ειναι και "η αιθουσα του θρονου"αλλα οκ...
σεβομαι το γεγονος οτι παιζει ενας Κοκλας και ενας Πυρπασοπουλος που ΚΑΤ'ΕΜΕ ειναι πολυ αξιολογοι...

τις οικογενειακες ιστοριες τι τις κολλατε¨??

γιατι ειπες για την "αιθουσα του θρονου" τωρα? Ξερεις ποια επαιζε εκει και ξερεις οτι ειναι η αδυναμια μου.... :cum: :cum: :cum: :cum:
Και ο Κοκλας και ο Πυρπασοπουλος και ο Σκιαδαρεσης ειναι αξιολογοι, αλλα το υλικο που τους δινεται να ερμηνευσουν ειναι παναθλιο και τερμα φτηνιαρικο, οποτε το οποιο ταλεντο τους παει στα σκουπιδια....Εχω κουραστει με την γραμμη ολων των  σηριαλ απο το 2000 και δωθε οπου το ταλεντο διαφορων αξιολογων ηθοποιων εξουδετερωνεται και πνιγεται μεσα σε τονους βυζιων και κοιλιακων που μας σερβιρει ο παραγωγος και ο σκηνοθετης στην μαπα μπας και πιασει το "δυναμικο κοινο" (τερμα αγαμητες χαζογκομενες και λιγουρηδες τελειωμενους δηλαδη)....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γιατι ειπες για την "αιθουσα του θρονου" τωρα? Ξερεις ποια επαιζε εκει και ξερεις οτι ειναι η αδυναμια μου.... :cum: :cum: :cum: :cum:
Και ο Κοκλας και ο Πυρπασοπουλος και ο Σκιαδαρεσης ειναι αξιολογοι, αλλα το υλικο που τους δινεται να ερμηνευσουν ειναι παναθλιο και τερμα φτηνιαρικο, οποτε το οποιο ταλεντο τους παει στα σκουπιδια....Εχω κουραστει με την γραμμη ολων των  σηριαλ απο το 2000 και δωθε οπου το ταλεντο διαφορων αξιολογων ηθοποιων εξουδετερωνεται και πνιγεται μεσα σε τονους βυζιων και κοιλιακων που μας σερβιρει ο παραγωγος και ο σκηνοθετης στην μαπα μπας και πιασει το "δυναμικο κοινο" (τερμα αγαμητες χαζογκομενες και λιγουρηδες τελειωμενους δηλαδη)....
1.ξερω ξερω!!!!!!!!το μαρακι!!!!!! :grin:
2.ναι οκ...απλα ειναι σημεια των καιρων....τα οποια πρεπει να αποδεχτουμε...οχι να τα βλεπουμε...αλλα να τα αποδεχτουμε...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
2.ναι οκ...απλα ειναι σημεια των καιρων....τα οποια πρεπει να αποδεχτουμε...οχι να τα βλεπουμε...αλλα να τα αποδεχτουμε...

Λατρεμένη μου επιτέλους ξανα μόνοι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

αυτή φορά μόνο ο χάρος θα μας χωρίσει

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

αρνουμαι και γυριζω τις πλατες μου στο μελλον.... :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
17-01-08_218850_331.jpg
%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1+%CE%9D%CE%B1%CF%85%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg

ναυπλιώτου  :smitten:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κοβει η πουτανα το γαμιση;;
Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν θα έκανα έρωτα με κάποιον που δεν γνωρίζω!» :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/7/8/4/477784/0033.jpg[/img[/URL]]

Όλα τα είπε η Δήμητρα Ματσούκα, που αποκάλυψε πως δεν την νοιάζει να είναι sex-symbol, δεν της αρέσει το one night stand και θέλει τον άντρα με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Γιατί δεν την ενδιαφέρει να… «αποκαθηλωθεί» ως sex-symbol; ‘Οπως λέει:

«Δεν κινδυνεύω πια απ΄αυτό. Είναι κάτι που απέφυγα συνειδητά και με κόστος την απογοήτευση πολλών, βλέποντας με να κυκλοφορώ άβαφη και ντυμένη συντηρητικά. Ήταν κάτι όμως που είχα ανάγκη προκειμένου ν΄αποφύγω τη γραφικότητα ενός sex symbol, που θεωρεί εαυτόν αδικημένο, επειδή δεν του δίνονται και άλλοι ρόλοι».

Όσο για το one night stand; Δεν την εκφράζει:

[b]«Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω έρωτα με κάποιον που δεν γνωρίζω».[/b] :birdman: :birdman:

Τέλος, αποκαλύπτει πως ψάχνει τον ιδανικό για εκείνη άνδρα, ο οποίος πρέπει να έχει τα εξής:

«Ζητείται άντρας που να μου αρέσει, εχέμυθος, με ωραίο λόγο –θα προτιμηθούν οι έχοντες και ωραία χροιά- ορθογράφος- σχεδόν απορρίπτονται όσοι συντάσσουν μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες- με ίδια γούστα στη διασκέδαση με τα δικά μου… Επίσης να μην μιλάει για τον εαυτό του, να είναι εξαιρετικός οδηγός, να μην ασχολείται με τις ζωές των άλλων, να γίνεται συμπαθής σε όσους συμπαθώ και να φιλάει εκπληκτικά».

Άλλωστε όπως λέει, «έχω ερωτευτεί ανθρώπους που ανήκαν σε άλλη κοινωνική οικονομική τάξη όμως είχαν βασικές ομοιότητες: παιδεία, ακεραιότητα, καλοσύνη, χιούμορ, ήταν ευφυείς, έχαιραν εκτίμησης στον επαγγελματικό επαγγελματικό τους χώρο, ήταν ευγενείς, δεν με ζήλευαν ούτε φθονούσαν κανέναν».

[URL unfurl="true"]http://www.sigmalive.com/lifestyle/people/477784[/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom