Νέα

Δήμητρα Ματσούκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 421K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε τη Δήμητρα Ματσούκα σέξυ;

• Ναι

Ψήφοι: 621 79,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 25 3,2%
  • Υπάρχουν πιο σέξυ

Ψήφοι: 65 8,3%
  • Δεν λέει πια

Ψήφοι: 71 9,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    782

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ο κοσμος ειναι τελειως σαπιος
Θελει να βγαλει την Ματσουκα βιζιτα, πορνοσταρ, πουτανακι, μονο και μονο επειδη δεν μπορει να αποδεχτει την μοιρα του (οτι αυτος γαμαει ενα μπαζο και καποιος αλλος τη Ματσουκα)
Κουλαρετε λιγο ρε μαγκες
Κουλαρετε

Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου kosamf. Η κοπέλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ σε όλα της, αλλά το  ότι  : “Αλλά δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι έχω κάνει σέξι φωτογράφηση” είπε στο Τασό Θεοδωρόπουλο και το “Big Fish” η Δήμητρα Ματσούκα , όταν από μικρή ακόμα:

356970708_f45726cea4_z.jpg

δεν σημαίνει ότι "είναι και του κατηχιτκού". :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου kosamf. Η κοπέλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ σε όλα της, αλλά το  ότι  : “Αλλά δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι έχω κάνει σέξι φωτογράφηση” είπε στο Τασό Θεοδωρόπουλο και το “Big Fish” η Δήμητρα Ματσούκα , όταν από μικρή ακόμα:

356970708_f45726cea4_z.jpg

δεν σημαίνει ότι "είναι και του κατηχιτκού". :2funny: :2funny: :2funny:

Εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι του κατηχητικου
Απλα, δεν προκυπτει λογικα απο καπου ουτε:
a) οτι κανει/ εκανε βιζιτες
β) οτι εχει ροζ βιντεο (αυτο το βιντεο ειναι ΑΣΧΕΤΟ)
γ) οτι ειναι πουτανακι της Showbiz (δηλαδη οτι επιανε δουλειες γαμωντας τους διευθυντες και τους σκηνοθετες)
Γι' αυτο λεω οτι ειναι κακεντρεχεια στα ορια του παραλογισμου ολα αυτα που λεγονται

Αν ξερεις κατι που δεν ξερω, πες το

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι του κατηχητικου
Απλα, δεν προκυπτει λογικα απο καπου ουτε:
a) οτι κανει/ εκανε βιζιτες
β) οτι εχει ροζ βιντεο (αυτο το βιντεο ειναι ΑΣΧΕΤΟ)
γ) οτι ειναι πουτανακι της Showbiz (δηλαδη οτι επιανε δουλειες γαμωντας τους διευθυντες και τους σκηνοθετες)
Γι' αυτο λεω οτι ειναι κακεντρεχεια στα ορια του παραλογισμου ολα αυτα που λεγονται

Αν ξερεις κατι που δεν ξερω, πες το
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, γιατί όπως σωστά λες ο κόσμος, δηλαδή όλοι εμείς, δυστυχώς είμαστε κακοί.

Αλλά εμένα ρε kosamf, μου την δίνει εξίσου, όταν όλοι προσπαθούν να "υπερασπιστούν" της "πουτάνες" της showbiz, λέγοντας το πόσο καλά κορίτσια είναι κ.τ.λ.- που μπορεί και να είναι δλδ, αλλά δεν με ενδιαφέρει. "Πουλάν" σε φώτο και video το γυμνό κορμί τους και μου ζητάν να το "καταναλώσω".-
,Αυτό κάνω και σχολιάζω.

Υ.Γ. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα, γιατί δεν κάνεις κάτι τέτοιο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτη μαλιστα...ο ορισμος της καβλας...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, γιατί όπως σωστά λες ο κόσμος, δηλαδή όλοι εμείς, δυστυχώς είμαστε κακοί.

Αλλά εμένα ρε kosamf, μου την δίνει εξίσου, όταν όλοι προσπαθούν να "υπερασπιστούν" της "πουτάνες" της showbiz, λέγοντας το πόσο καλά κορίτσια είναι κ.τ.λ.- που μπορεί και να είναι δλδ, αλλά δεν με ενδιαφέρει. "Πουλάν" σε φώτο και video το γυμνό κορμί τους και μου ζητάν να το "καταναλώσω".-
,Αυτό κάνω και σχολιάζω.

Υ.Γ. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα, γιατί δεν κάνεις κάτι τέτοιο.

Εγω αντιπαθω την πωληση "ομορφιας", και αντιπαθω τους τηλεμαϊντανους (αντρες και γυναικες)
Ωστοσο, δεν εντασσω σε αυτη την κατηγορια τη Ματσουκα, γιατι η κοπελα ειναι ηθοποιος
Καλη, κακη, μετρια... ο,τι κι αν ειναι, δεν παυει να ειναι ηθοποιος
Ουτε τη δουλεια της Ραλλη κανει, ουτε τη δουλεια της Μελετη, ουτε τη δουλεια της Σασας Μπαστα και της Φαρμακη
Που απλα βγαινουν σε μια καμερα, δειχνοντας τα βυζια τους

Υπαρχει μεγαλη διαφορα

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εγω αντιπαθω την πωληση "ομορφιας", και αντιπαθω τους τηλεμαϊντανους (αντρες και γυναικες)
Ωστοσο, δεν εντασσω σε αυτη την κατηγορια τη Ματσουκα, γιατι η κοπελα ειναι ηθοποιος
Καλη, κακη, μετρια... ο,τι κι αν ειναι, δεν παυει να ειναι ηθοποιος
Ουτε τη δουλεια της Ραλλη κανει, ουτε τη δουλεια της Μελετη, ουτε τη δουλεια της Σασας Μπαστα και της Φαρμακη
Που απλα βγαινουν σε μια καμερα, δειχνοντας τα βυζια τους

Υπαρχει μεγαλη διαφορα

-Η Ματσούκα τα βιζιά της και γεινικά το σώμα της δείχνει ως ηθοποιός- καλή κατά την γνώμη μου, αν έχει κάποια σημασία.
-Η Μελετη τα βιζιά της και γενικά το σώμα της δείχνει ως εκφωνήτρια ειδήσεων και παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής  καλή κατά την γνώμη μου.
-Η Ράλλη τα βιζιά της και γεινικά το σώμα της δείχνει ως ηθοποιός- μέτρια ηθοποιός, κατά την γνώμη μου.
-Η Σάσα Μπάστα τα βιζιά της και γεινικά το σώμα της δείχνει ως τραγουδίστρια- κακή κατά την γνώμη μου.
κ.τ.λ., κ.τ.λ. για να μην κουράζω........

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ! !
Αυτό "πουλάν", όλα τα κορίτσια της showβιζ, σήμερα αυτό "καταναλώνουμε"

Υ.Γ. Υποθέτω δεν ενοείς ότι το καλλιτέχνικο επίπεδο την υποκριτικής της Ματσούκας είναι ανάλογο της Παξινού ή της Λαμπέτη και άρα ......

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
-Η Ματσούκα τα βιζιά της και γεινικά το σώμα της δείχνει ως ηθοποιός- καλή κατά την γνώμη μου, αν έχει κάποια σημασία.
-Η Μελετη τα βιζιά της και γενικά το σώμα της δείχνει ως εκφωνήτρια ειδήσεων και παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής  καλή κατά την γνώμη μου.
-Η Ράλλη τα βιζιά της και γεινικά το σώμα της δείχνει ως ηθοποιός- μέτρια ηθοποιός την γνώμη μου.
-Η Σάσα Μπάστα τα βιζιά της και γεινικά το σώμα της δείχνει ως τραγουδίστρια- κακή κατά την γνώμη μου.
κ.τ.λ., κ.τ.λ. για να μην κουράζω........

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ! !
Αυτό "πουλάν", όλα τα κορίτσια της showβιζ, σήμερα αυτό "καταναλώνουμε"

Υ.Γ. Υποθέτω δεν ενοείς ότι το καλιτέχνικο επίπεδο την υποκριτικής της Ματσούκας είναι ανάλογο της Παξινού ή της Λαμπέτη και άρα ......

Δεν συμφωνω
Η Σασα Μπαστα δεν ειναι τραγουδιστρια
Η Ραλλη ειναι παρουσιαστρια/ ηθοποιος, αλλα τοσο κακη (αντικειμενικα), ωστε κατοχυρωνεται απλα ως μαϊντανος
Η Μελετη ειναι παρουσιαστρια, αρα ΤΙΠΟΤΑ. Η παρουσιαση δεν ειναι δουλεια (εκτος αμα μιλαμε για δημοσιογραφο/ παρουσιαστη)
Η Ματσουκα ειναι ηθοποιος. ΑΥΤΟ ειναι δουλεια  (δηλαδη, εμπεριεχει συγκεκριμενες εργατοωρες και συγκεκριμενο κοπο για να γινει)
Το υποκριτικο της επιπεδο ειναι κατ' εμε μετριο. Ομως, δεν μπορει να αμφισβητηθει εκ βαθρων η ιδιοτητα της ως ηθοποιου, διοτι ως ηθοποιος ξεκινησε, κι ως ηθοποιος συνεχισε (απο αυτο ζει). Επισης, εχει ενα Α βιογραφικο με δουλειες, πολλες απο τις οποιες εγιναν μεγαλες επιτυχιες (κι ειναι επαγγελματικες δουλειες, οχι "Αληθινες Ιστοριες")
Τωρα, το αν η εμφανιση επαιξε ρολο στην καριερα της? Προφανως! Αλλα τι να γινει? Ετσι ειναι η ζωη

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
kosamf, μάλλον συμφωνούμε ! ! !

Η Ματσούκα είναι ηθοποιός, με σπουδές στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και πολλές ώρες δουλειάς κ.τ.λ.
Η Μελέτη είναι δημοσιογράφος, με πολλές ώρες δουλειάς στα δελτία ειδήσεων ΑΝΤ1, ΣΤΑΡ κ.τ.λ.
Η Ράλλη είναι ηθοποιός, μορφωμένη κοπέλλα, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γεωλογίας, με πολλές ώρες δουλειά κ.τ.λ.
Η Μπάστα είναι τραγουδίστρια, με πολλές ώρες δουλειάς κ.τ.λ.

Όλες ανοίκουν στην showbiz, και θα πω μια κουβέντα που θεωρείται βαρία αλλά sorry την πιστεύω, επέλεξαν για να "προωθήσουν" την καριέρα τους να είναι στο πνεύμα της εποχής, "πουτάνες". Διακίωμα τους.-

Υ.Γ. Τα "μπάζα" που γράφεις ότι έχουμε δίπλα μας και  :fuck1:( προσωπικά τιμή μου) δεν μπόρεσαν ή δεν επέλεξαν αυτόν τον δρόμο. Είναι η διαφορά που έχουν από τις "πουτάνες".

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
kosamf, μάλλον συμφωνούμε ! ! !

Η Ματσούκα είναι ηθοποιός, με σπουδές στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και πολλές ώρες δουλειάς κ.τ.λ.
Η Μελέτη είναι δημοσιογράφος, με πολλές ώρες δουλειάς στα δελτία ειδήσεων ΑΝΤ1, ΣΤΑΡ κ.τ.λ.
Η Ράλλη είναι ηθοποιός, μορφωμένη κοπέλλα, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γεωλογίας, με πολλές ώρες δουλειά κ.τ.λ.
Η Μπάστα είναι τραγουδίστρια, με πολλές ώρες δουλειάς κ.τ.λ.

Όλες ανοίκουν στην showbiz, και θα πω μια κουβέντα που θεωρείται βαρία αλλά sorry την πιστεύω, επέλεξαν για να "προωθήσουν" την καριέρα τους να είναι στο πνεύμα της εποχής, "πουτάνες". Διακίωμα τους.-

Υ.Γ. Τα "μπάζα" που γράφεις ότι έχουμε δίπλα μας και  :fuck1:( προσωπικά τιμή μου) δεν μπόρεσαν ή δεν επέλεξαν αυτόν τον δρόμο. Είναι η διαφορά που έχουν από τις "πουτάνες".

Δεν παιζει ρολο η εκπαιδευση
Παιζει ρολο η εργασια, ή μη-εργασια
Πχ η Μελετη εγραψε 20 στην εκθεση των πανελληνιων, ξερει πολλες γλωσσες κλπ... ΑΛΛΑ εν τελει, ειναι μια σαχλη των πρωιναδικων, που απλα κανει το κουτσομπολιο του καφε της δημοσιως/ και πληρωνεται γι' αυτο
Αν θες να μιλησουμε για δημοσιογραφους, μπορουμε να δουμε πχ την Σπυρακη του Mega, που κανει ενα ρημαδορεπορταζ (καλο, κακο, whatever) και βγαινει και το λεει. Και πολλες αλλες, αντιστοιχες, σε ολα τα καναλια. Ωραιες, ασχημες, χοντρες, αδυνατες... ομως ΡΕΠΟΡΤΕΡ!

Εγω δεν θεωρω τη δμοσιοτητα δουλεια
Η Ματσουκα, δεν ειναι κατ' εμε επαγγελματιας επειδη κανει φωτογραφισεις. Ειναι επαγγελματιας επειδη παιζει σε ταινιες, σιριαλ και θεατρα. Πραγμα δυσκολο, οσο κι αν καποιοι νομιζουν το αντιθετο (το ξερω επειδη εχω παιξει ερασιτεχνικα)

Φυσικα, η ομορφια ειναι κατι παντελως ανευ ουσιας. Και αναγνωριζω πως ειναι ζωωδες να επιλεγεις συντροφο βασει εξωτερικης εμφανισης. Αλλα, τι να γινει... Η φυση εχει χωσει μεσα στο κρανιο μας αυτη την "παραξενια"
Το γεγονος ειναι ενα: Ολοι, εν τελει, θελουμε τη Ματσουκα, κανεις δεν θελει τη Σπυρακη.
Κι αυτο ειναι δογμα. Δεν αναλυεται/ αιτιολογειται

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εγώ Ματσούκα θέλω πάντως και ας είναι μια " σαχλη ηθοποιός" των σειρών του Mega, που το μόνο καλό που κάνει είναι αξιόλογες γυμνές φωτογραφίσεις.

Aυτό είναι άποψη μου, είμαι κατά των δογμάτων.  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγώ Ματσούκα θέλω πάντως και ας είναι μια " σαχλη ηθοποιός" των σειρών του Mega, που το μόνο καλό που κάνει είναι αξιόλογες γυμνές φωτογραφίσεις.

Aυτό είναι άποψη μου, είμαι κατά των δογμάτων.  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ενταξει, τουλαχιστον δεν αμειβεται κανοντας ξεκατινιασματα και πρωινες αργοσχολιες του καφε
Απο 'κει και περα...
Περι ορεξεως!
Αλλα και η προκαταληψη δεν κανει καλο
Αν θυμασαι, κανεις δεν επαιρνε τη Λεχου στα σοβαρα, μεχρι που "σιτεψε" λιγο, και επαιξε και στο "Νησι"
Προσωπικα, δεν εχω δει τη Ματσουκα στο θεατρο, ή σε καποια καλη ταινια, για να κρινω.
Μεχρι τοτε, θα την θεωρω απλα μια μετρια (αλλα αξιοπρεπη) ηθοποιο
Το αν θεωρεις ιδιο πραγμα το "κοριτσι του Θεμου", με την πρωταγωνιστρια καποιων σιριαλ του Μεγκα, περναει στην ευρυτερη κοινωνικοπολιτικη σφαιρα και δεν θα το λυσουμε τωρα

ΥΓ Μολις γινει κομμουνισμος, ολο το προλεταριατο θα αμειβεται εξ' ισου, δουλευοντας 8ωρο. Δεν θα παιζει ρολο αν εισαι εξυπνος, ομορφος, ταλαντουχος κλπ... Αλλα μεχρι τοτε, εχουμε ελευθερη οικονομια και, γενικα, ελευθερη κοινωνια, οπου ο καθενας μπορει να παιρνει οποιο περιοδικο θελει, να βαραει μαλακεια με οποια θελει, να ειναι οσο σεξιστης θελει κλπ κλπ κλπ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η διαφορα μιας χαζογκομενας με πτυχιο με μια που δεν εχει πτυχιο, ειναι απλα οτι η πρωτη εχει μεγαλυτερες ικανοτητες παπαγαλισματος... τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Αν εφτανε μονο ενα χαρτι που πηρε πριν 5-10-20 χρονια για να λεμε μια γκομενα διανοουμενη.... :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
η διαφορα μιας χαζογκομενας με πτυχιο με μια που δεν εχει πτυχιο, ειναι απλα οτι η πρωτη εχει μεγαλυτερες ικανοτητες παπαγαλισματος... τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Αν εφτανε μονο ενα χαρτι που πηρε πριν 5-10-20 χρονια για να λεμε μια γκομενα διανοουμενη.... :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, προφανως
Αμα ο ανθρωπος ειναι επιφανειακος και παρακμιακος/ κακογουστος, δεν τον ξεπλενει κανενα πτυχιο και καμια διακριση

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ενταξει, τουλαχιστον δεν αμειβεται κανοντας ξεκατινιασματα και πρωινες αργοσχολιες του καφε
Απο 'κει και περα...
Περι ορεξεως!
Αλλα και η προκαταληψη δεν κανει καλο
Αν θυμασαι, κανεις δεν επαιρνε τη Λεχου στα σοβαρα, μεχρι που "σιτεψε" λιγο, και επαιξε και στο "Νησι"
Προσωπικα, δεν εχω δει τη Ματσουκα στο θεατρο, ή σε καποια καλη ταινια, για να κρινω.
Μεχρι τοτε, θα την θεωρω απλα μια μετρια (αλλα αξιοπρεπη) ηθοποιο
Το αν θεωρεις ιδιο πραγμα το "κοριτσι του Θεμου", με την πρωταγωνιστρια καποιων σιριαλ του Μεγκα, περναει στην ευρυτερη κοινωνικοπολιτικη σφαιρα και δεν θα το λυσουμε τωρα

ΥΓ Μολις γινει κομμουνισμος, ολο το προλεταριατο θα αμειβεται εξ' ισου, δουλευοντας 8ωρο. Δεν θα παιζει ρολο αν εισαι εξυπνος, ομορφος, ταλαντουχος κλπ... Αλλα μεχρι τοτε, εχουμε ελευθερη οικονομια και, γενικα, ελευθερη κοινωνια, οπου ο καθενας μπορει να παιρνει οποιο περιοδικο θελει, να βαραει μαλακεια με οποια θελει, να ειναι οσο σεξιστης θελει κλπ κλπ κλπ

θεωρεις τυπε μου οτι υπαρχει χαοτικη διαφορα αναμεσα στην γλαστρα του θεμου,και στην γλαστρα των χαζοχαρουμενων κωμικων σειρων που απλα παιρνει ρολους επειδη ειναι ομορφη και "γραφει" στο γυαλι? Δεν μιλαω φυσικα για τυπου ματσουκα και Λεχου, αλλα για τις διαφορες σταρλετιτσες των νεοελληνικων σειρων που ερχονται και παρερχονται και δεν διαφερουν σε τιποτα απο τα ξεκωλακια του θεμου...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
θεωρεις τυπε μου οτι υπαρχει χαοτικη διαφορα αναμεσα στην γλαστρα του θεμου,και στην γλαστρα των χαζοχαρουμενων κωμικων σειρων που απλα παιρνει ρολους επειδη ειναι ομορφη και "γραφει" στο γυαλι? Δεν μιλαω φυσικα για τυπου ματσουκα και Λεχου, αλλα για τις διαφορες σταρλετιτσες των νεοελληνικων σειρων που ερχονται και παρερχονται και δεν διαφερουν σε τιποτα απο τα ξεκωλακια του θεμου...

Ειναι λεπτη η διαχωριστικη γραμμη
Αν θεωρησουμε σιριαλ τις "αληθινες ιστοριες", τοτε ΟΚ. Ειναι ακριβως το ιδιο με τον Θεμο
Επισης, υπαρχουν τωρα τελευταια καποια σιριαλ οπου οι δευτεροι ρολοι εχουν δοθει σε ατομα εντελως ασχετα με το χωρο (πχ στους "βασιλιαδες", του Μεγκα, εχουν βαλει κατι πιτσιρικαδες που ειναι ορθια κομοδινα)
Αλλα για καποιον με στοιχειωδη αισθηση της υποκριτικης (εννοω κοινο γουστο/ λογικη), μπορει να γινει μια βασικη διακριση ηθοποιων/ μη ηθοποιων
Και σου λεω, απο 'κει κι επειτα παιζει ρολο κι η πορεια (δηλαδη τι δουλεια κανει καποιος για να ζησει.)
Αν μια τυπισσα ειναι μοντελο, αλλα στην πορεια γινει ηθοποιος και παιζει ικανοποιητικα, δεν εχω προβλημα να το αποδεκτω. Αλλα κατα κανονα, οι ηθοποιοι ειναι με τους ηθοποιους και τα μοντελα με τα μοντελα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειναι λεπτη η διαχωριστικη γραμμη
Αν θεωρησουμε σιριαλ τις "αληθινες ιστοριες", τοτε ΟΚ. Ειναι ακριβως το ιδιο με τον Θεμο
Επισης, υπαρχουν τωρα τελευταια καποια σιριαλ οπου οι δευτεροι ρολοι εχουν δοθει σε ατομα εντελως ασχετα με το χωρο (πχ στους "βασιλιαδες", του Μεγκα, εχουν βαλει κατι πιτσιρικαδες που ειναι ορθια κομοδινα)

Αλλα για καποιον με στοιχειωδη αισθηση της υποκριτικης (εννοω κοινο γουστο/ λογικη), μπορει να γινει μια βασικη διακριση ηθοποιων/ μη ηθοποιων
Και σου λεω, απο 'κει κι επειτα παιζει ρολο κι η πορεια (δηλαδη τι δουλεια κανει καποιος για να ζησει.)
Αν μια τυπισσα ειναι μοντελο, αλλα στην πορεια γινει ηθοποιος και παιζει ικανοποιητικα, δεν εχω προβλημα να το αποδεκτω. Αλλα κατα κανονα, οι ηθοποιοι ειναι με τους ηθοποιους και τα μοντελα με τα μοντελα

:thumbsup:
μονο που επειδη ειναι εμφανιακα ομορφα ορθια κομοδινα τους βαλανε μπας και στηθει να παρακολουθησει το σηριαλ καμια ξελιγωμενη/ξελιγωμενος, περαν του οτι οι ρολοι των πιτσιρικαδων σε ολα τα ελληνικα σηριαλ ειναι παραδοσικα παντα ξυλινοι, χωρις βαθος και υπαρχουν απλα και μονο για λογους μαρκετινγκ...by the way οι "βασιλιαδες" ειναι μαυρα χαλια απο το λιγο που εχω δει... :jerking:
Και σαφως και ενας ανθρωπος απο διαφορετικο χωρο μπορει να εχει ταλεντο και στην ηθοποιια η στο τραγουδι κτλ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια....
οι "αληθινες ιστοριες" τι ειναι τυπε?  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Σορρυ, "Οικογενειακες Ιστοριες" λεγεται
Μην μου πεις πως δεν το εχεις δει...
ΧΑΝΕΙΣ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σορρυ, "Οικογενειακες Ιστοριες" λεγεται
Μην μου πεις πως δεν το εχεις δει...
ΧΑΝΕΙΣ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α ναι....αυτο με τις μπουρδελοοικογενειες... :2funny: :2funny: :2funny:
λες και οι "βασιλιαδες","ελευθερος και ωραιος"κτλ που ειναι πιο "επαγγελματικες" δουλειες ειναι υψηλοτερου επιπεδου.... :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
α ναι....αυτο με τις μπουρδελοοικογενειες... :2funny: :2funny: :2funny:
λες και οι "βασιλιαδες","ελευθερος και ωραιος"κτλ που ειναι πιο "επαγγελματικες" δουλειες ειναι υψηλοτερου επιπεδου.... :2funny: :2funny: :2funny:
μη συγκρινεται οτι να ναι ρε παιδες...
μπορει σαν σηριαλ να μην ειναι και "η αιθουσα του θρονου"αλλα οκ...
σεβομαι το γεγονος οτι παιζει ενας Κοκλας και ενας Πυρπασοπουλος που ΚΑΤ'ΕΜΕ ειναι πολυ αξιολογοι...

τις οικογενειακες ιστοριες τι τις κολλατε¨??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom