Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
δεν ανοιγει παικτη μου η σελιδα
Γράψε εσύ στο search Dhmhtra Lazarou όπως στο γράφω και θα σου την βγάλει πρώτη πρώτη ;)
δεν δεχεται αιτήματα μαλλον :S
Aνοιγει φιλος. Πρεπει να εχεις κανει πρωτα login στο facebook. Πολυ τριτοτέταρτη παντως.
Εσύ τύπε ίσως να πηδάς μοντέλα της Victoria Secret, αλλά τα 19 ατα 20 call girl που έχουν θρεντς εδώ μέσα είναι σαφέστατα χειτότερές της...
τυπε δεν θέλω να στο χαλάσω το σενάριο αλλα οι πινακίδες ειναι γερμανικέςτυπε αν κρινω απο το γεγονος οτι η τυπισσα δουλευει λουλουδου στα μπουζουκια, απο το γεγονοε οτι το συγκεκριμενο αμαξι ειναι BMW i8 που εχει πανω απο 100 χιλιαρικα, και απο το γεγονος οτι η πινακιδα ξεκιναει απο Β (πιθανοτατα Θηβα η Λειβαδια), το αμαξι πρεπει να ανηκει σε μεγαλοτσιφλικα κλαρινογαμπρο που προσφερει θυσια τις κοινοτικες επιδοτησεις στα ποδια της δημοσιας μητρας
Εσύ τύπε ίσως να πηδάς μοντέλα της Victoria Secret, αλλά τα 19 ατα 20 call girl που έχουν θρεντς εδώ μέσα είναι σαφέστατα χειτότερές της...
αλβανιδα
Αμαααν τι καβλοπορνιδιο ειναι αυτο ρε παιδες !!! Μονο για Αναλ και πνιχτα κλαρινα ειναι η τυπισσα !!! Ποποοο ποσους χορηγους αραγε να εχει δαγκωσει η δεσποινις :- :-???
παιδια ασχετο αλλα μια ερωτηση λουλουδουδες σαν και αυτη ,κοπελες σε υποδοχη μπαρα ή σερβις και κοπελες που προωθουν κατι τσιγαρα κανουν βιζιτες πως πλησιαζεις κατι τετοιες?
Σιγά τη μερκελομαλακία... και με σκισμένες ταπετσαρίες...τυπε αν κρινω απο το γεγονος οτι η τυπισσα δουλευει λουλουδου στα μπουζουκια, απο το γεγονοε οτι το συγκεκριμενο αμαξι ειναι BMW i8 που εχει πανω απο 100 χιλιαρικα, και απο το γεγονος οτι η πινακιδα ξεκιναει απο Β (πιθανοτατα Θηβα η Λειβαδια), το αμαξι πρεπει να ανηκει σε μεγαλοτσιφλικα κλαρινογαμπρο που προσφερει θυσια τις κοινοτικες επιδοτησεις στα ποδια της δημοσιας μητρας
Κανοντας την προσευχη σου μη ειναι κανενας αντρας της ή γκομενος εκει διπλα και σε κανει εκεινος βιζιτα........παιδια ασχετο αλλα μια ερωτηση λουλουδουδες σαν και αυτη ,κοπελες σε υποδοχη μπαρα ή σερβις και κοπελες που προωθουν κατι τσιγαρα κανουν βιζιτες πως πλησιαζεις κατι τετοιες?