ηταν δυνατος ο ευρωπαικος πορνοκινηματογραφος τοτε, ειδικα ιταλια, παιζει να εχω ακομα πεταμενα σε καποια γωνια 5-6 ντι βι ντι απο τα νιατα μου. Γυναικαρες.
στο ανεβασε και εδω ολοκληρο. Αλλα οντως εμοιαζε παρα πολυ απο εκεινη τη ληψη, και επειδη τοτε το ιντερνετ δεν ηταν το δυνατο μας σημειο, το ειχαμε χαψει πολλοι.
καλα τοτε ολοι το ειχαμε χαψει. επειδη μεγαλωσα σε χωριο και τοτε οι μονες τσοντες που βλεπαμε ηταν βιντεοκασετες απο δεκαετια 70 και 80 απο το πατερα ενος φιλου, με γυναικες φουλ στη τριχα και μαλλι προσαναμμα, μια μερα οταν ενας τσοντακιας της περιοχης ειχε αρχησει να φερνει dvd με πιο μοντερνες τσοντες , θυμαμαι που τον ρωτουσα ''και αυτες οι τσοντες εχουν μουναρες σαν αυτες που βλεπουμε εξω?'' δε το πιστευα
μαλακα μολις εγραψε "γαλλικες" ο easy rider χτες εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω το ονομα της, χωρις επιτυχια
τι μουνι ηταν αυτο, απο τις πρωτες τσοντες που επεσαν στα χερια μου αρχες 00ς
μαλακα μολις εγραψε "γαλλικες" ο easy rider χτες εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω το ονομα της, χωρις επιτυχια
τι μουνι ηταν αυτο, απο τις πρωτες τσοντες που επεσαν στα χερια μου αρχες 00ς
J’ai découvert ce réseau social qui complète Instagram où il n’est pas possible d’exprimer toute sa créativité. Ici je peux poster librement des shootings exclusifs. Vous pouvez aussi me demander des messages vidéos personnalisés.
J’ai découvert ce réseau social qui complète Instagram où il n’est pas possible d’exprimer toute sa créativité. Ici je peux poster librement des shootings exclusifs. Vous pouvez aussi me demander des messages vidéos personnalisés.