Νέα

Δήμητρα Ματσούκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 420K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε τη Δήμητρα Ματσούκα σέξυ;

• Ναι

Ψήφοι: 621 79,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 25 3,2%
  • Υπάρχουν πιο σέξυ

Ψήφοι: 65 8,3%
  • Δεν λέει πια

Ψήφοι: 71 9,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    782

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056
Aληθες:coffee::confused::confused::confused:
maggira2411.jpg

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Κυκλοφορουσε καποτε ενα βιντεακι δευτερολεπτων που την εδειχνε να τον παιρνει πισωκολλητα στην τρελη κωλαρα της .Για αλλους θεωρηθηκε οτι ηταν πορνοσταρ που της εμοιαζε αλλα ακομα καποιοι ειναι σιγουροι πως ηταν αυτη.Πολυ καβλα!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931
Πιστεύω οτι οποιος ειχε ακρη να βρεθεί κοντα της με λιγα γραμμάρια κοκα-κολα θα γαμουσε χαλαρα. Μιλαω για εποχη προ Κοκκαλη.

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046
Κυκλοφορουσε καποτε ενα βιντεακι δευτερολεπτων που την εδειχνε να τον παιρνει πισωκολλητα στην τρελη κωλαρα της .Για αλλους θεωρηθηκε οτι ηταν πορνοσταρ που της εμοιαζε αλλα ακομα καποιοι ειναι σιγουροι πως ηταν αυτη.Πολυ καβλα!
Το είχα κ γω αυτό το βίντεο κ μετά χυσιμο στη μάπα της..

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.594
Πόντοι
3.506

(Μοιάζει αρκετά,
όσο και ο μπήχτης να μοιάζει με τον Κοκ)

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491

(Μοιάζει αρκετά,
όσο και ο μπήχτης να μοιάζει με τον Κοκ)
Εγω φιλε ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτη.Μετα την διαρροη του βιντεο σοβαρεψε αρκετα και αλλαξε σταση ζωης .

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.594
Πόντοι
3.506
Εγω φιλε ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτη.Μετα την διαρροη του βιντεο σοβαρεψε αρκετα και αλλαξε σταση ζωης .
Όλα πιθανά τύπε..
Παντως στο βίντεο δεν φαίνονται τα δυο λακουβάκια στην άκρη στο στόμα,που για τη Δήμητρα ειναι σήμα κατατεθέν.
Αυτό με κάνει να έχω κάποιες αμφιβολίες.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
https://biguz.net/watch.php?id=2304967&name=gia-is-hot-to-trot
το βιντεο μαυτην κυκλοφορει με την επικεφαλιδα ''gia is hot to trot''.
αυτο το μικρο στιγμιοτυπο στο 15:50, θυμαμαι που ειχε κυκλοφορησει στα κινητα το 2002-03, δε θυμαμαι, καπου εκει τελοςπαντων, ενας χαζοβιολης της παρεας ελεγε, να η ματσουκα εκανε τσοντα. και το βλεπαμε ξανα κ ξανα και αυτος ελεγε, παρτα μωρη καριολα. ηθελες τσοντα, φατη τη πουτσα τωρα, ετσι να βογκας:2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336

δεν ειναι αυτη
αυτο το μικρο στιγμιοτυπο στο 15:50, θυμαμαι που ειχε κυκλοφορησει στα κινητα το 2002-03, δε θυμαμαι, καπου εκει τελοςπαντων, ενας χαζοβιολης της παρεας ελεγε, να η ματσουκα εκανε τσοντα. και το βλεπαμε ξανα κ ξανα και αυτος ελεγε, παρτα μωρη καριολα. ηθελες τσοντα, φατη τη πουτσα τωρα, ετσι να βογκας:2funny:
στο ανεβασε και εδω ολοκληρο. Αλλα οντως εμοιαζε παρα πολυ απο εκεινη τη ληψη, και επειδη τοτε το ιντερνετ δεν ηταν το δυνατο μας σημειο, το ειχαμε χαψει πολλοι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336

και ολοκληρη η ταινια :erection:

τελη 90ς με αρχες 00ς νομιζω ηταν η χρυση εποχη της τσοντας. ή ισως επειδη τοτε ξεκινησα την χειροκινητη απολαυση να μου εχει μεινει νοσταλγικα στο κεφαλι... Υπηρχαν αρκετες τσοντες για να εχεις ποικιλια, και κραταγαν ακομα το oldschool/retro/cult στοιχειο, αντι της τωρινης υπερψευτικης αηδιας.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056

και ολοκληρη η ταινια :erection:

τελη 90ς με αρχες 00ς νομιζω ηταν η χρυση εποχη της τσοντας. ή ισως επειδη τοτε ξεκινησα την χειροκινητη απολαυση να μου εχει μεινει νοσταλγικα στο κεφαλι... Υπηρχαν αρκετες τσοντες για να εχεις ποικιλια, και κραταγαν ακομα το oldschool/retro/cult στοιχειο, αντι της τωρινης υπερψευτικης αηδιας.
Σαλιερι,Ντορσελ,καλος ποιοτικος κινηματογραφος,ερμηνειες για οσκαρ,σεναρια καλογραμμενα,ενδιαφερουσα πλοκη:hi::confused::confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
Υπήρχαν πολλές ευρωπαίες στις οποίες δεν είχαν βάλει χέρι οι πλαστικοί να τις κάνουν σαν τεζαρισμένα λάστιχα . Και επειδή ήταν πρότυπα,
τις αντέγραφαν και κάποιες αμερικάνες, παρόλο που αυτές είχαν ξεκινήσει οι πλαστικοί να τις κάνουν σκατά από τα 80s .
Οπότε ναι , ήταν καλύτερες οι πορνοστάρ. Άσε τις βίζιτες.
Το τι μουνάρα είχε έλθει μέχρι το 2006 ........... δεν υπήρχε λέμε !
Μετά μπήκαν Ε.Ε. βουλγαρία και ρουμανία ...... και πήγε στο διάολο .......

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Υπήρχαν πολλές ευρωπαίες στις οποίες δεν είχαν βάλει χέρι οι πλαστικοί να τις κάνουν σαν τεζαρισμένα λάστιχα . Και επειδή ήταν πρότυπα,
τις αντέγραφαν και κάποιες αμερικάνες, παρόλο που αυτές είχαν ξεκινήσει οι πλαστικοί να τις κάνουν σκατά από τα 80s .
Οπότε ναι , ήταν καλύτερες οι πορνοστάρ. Άσε τις βίζιτες.
Το τι μουνάρα είχε έλθει μέχρι το 2006 ........... δεν υπήρχε λέμε !
Μετά μπήκαν Ε.Ε. βουλγαρία και ρουμανία ...... και πήγε στο διάολο .......
ηταν δυνατος ο ευρωπαικος πορνοκινηματογραφος τοτε, ειδικα ιταλια, παιζει να εχω ακομα πεταμενα σε καποια γωνια 5-6 ντι βι ντι απο τα νιατα μου. Γυναικαρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom