treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αλεξανδρακη για πισωκολητο
θελω να την παρω παρτουζα με αχαχουχα
τον συγχωρεσες που εβρισε το θεο?μηπως σου εταξε κανα ρολοι κ κανα αιπαντ?
Αλεξανδρακη για πισωκολητο
θελω να την παρω παρτουζα με αχαχουχα
τον συγχωρεσες που εβρισε το θεο?μηπως σου εταξε κανα ρολοι κ κανα αιπαντ?
Μαγειρεμα κυριως αγαπητε σφουγκαρισμα σκουπισμα και πλυσιμο πιατων,αυτααπό σίδερο ....πώς πάμε ? .....κανά μαγειρεμα ?![]()
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ.......δώς μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ ......καθότι λίγο ανώριμος ακόμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαγειρεμα κυριως αγαπητε σφουγκαρισμα σκουπισμα και πλυσιμο πιατων,αυτα![]()
....πάντως ...να ξέρεις .....πολλά ζητάς !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρα πατε καλα?????
Λοιπον για να διευκρινησομεν σε ενα κυριο εξυπνο που αναφερθηκε στο οτι προ δεκαετιας η Στικουδη θα ηταν νηπιαγωγειο εχω να πω οτι ειναι γεννημενη το 1985 (με ριχνει και 3 χρονακια) και προ δεκαετιας ηταν 16-17 που ειναι η ηλικια που συνηθως μεχρι τοτε κολυμπαμε....
Παμ'παρακατ'... Εννοειτε ρε Εκτορα οτι ειχε καλυτερο χρονο απο εμενα η αντιπαθεστατη κιουριαγιατι εγω δεν εκανα κλασικη κολυμβηση
οποτε δεν τιθεται θεμα επι τουτου
Τριτον και μεγαλα βυζια και κωλο εχω και γυμνασμενα και γυναικειο κορμι και αντεολοι σας ρε!
![]()
![]()
Μαγειρεμα κυριως αγαπητε σφουγκαρισμα σκουπισμα και πλυσιμο πιατων,αυτα![]()
Εχω μια απορια γιατι καθε φορα γραφεις και το ονομα σου απο κατω??????Κ εγω εχω γυμνασμενο ψωλον! Θες να ενωσουμε τις ομορφιες μας? ;)
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ![]()
Λιγα σου φανηκαν???
Πολλά.Λιγα σου φανηκαν???
:o Γιατι ρε ουτε σιδερωμα εβαλα μεσα ουτε ξεσκονισμα.... μια χαρα ειναιΠολλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρα πατε καλα?????
Λοιπον για να διευκρινησομεν σε ενα κυριο εξυπνο που αναφερθηκε στο οτι προ δεκαετιας η Στικουδη θα ηταν νηπιαγωγειο εχω να πω οτι ειναι γεννημενη το 1985 (με ριχνει και 3 χρονακια) και προ δεκαετιας ηταν 16-17 που ειναι η ηλικια που συνηθως μεχρι τοτε κολυμπαμε....
Παμ'παρακατ'... Εννοειτε ρε Εκτορα οτι ειχε καλυτερο χρονο απο εμενα η αντιπαθεστατη κιουριαγιατι εγω δεν εκανα κλασικη κολυμβηση
οποτε δεν τιθεται θεμα επι τουτου
Τριτον και μεγαλα βυζια και κωλο εχω και γυμνασμενα και γυναικειο κορμι και αντεολοι σας ρε!
![]()
![]()