treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αλεξανδρακη για πισωκολητο
θελω να την παρω παρτουζα με αχαχουχα
τον συγχωρεσες που εβρισε το θεο?μηπως σου εταξε κανα ρολοι κ κανα αιπαντ?
Αλεξανδρακη για πισωκολητο
θελω να την παρω παρτουζα με αχαχουχα
τον συγχωρεσες που εβρισε το θεο?μηπως σου εταξε κανα ρολοι κ κανα αιπαντ?
παρακτ !
...έλα όπως είσαι ;)
Μαγειρεμα κυριως αγαπητε σφουγκαρισμα σκουπισμα και πλυσιμο πιατων,αυτααπό σίδερο ....πώς πάμε ? .....κανά μαγειρεμα ?
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ.......δώς μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ ......καθότι λίγο ανώριμος ακόμα
Μαγειρεμα κυριως αγαπητε σφουγκαρισμα σκουπισμα και πλυσιμο πιατων,αυτα
εισαι ηλιθιο ΤΕΛΟΣ....πάντως ...να ξέρεις .....πολλά ζητάς !
Ρα πατε καλα?????
Λοιπον για να διευκρινησομεν σε ενα κυριο εξυπνο που αναφερθηκε στο οτι προ δεκαετιας η Στικουδη θα ηταν νηπιαγωγειο εχω να πω οτι ειναι γεννημενη το 1985 (με ριχνει και 3 χρονακια ) και προ δεκαετιας ηταν 16-17 που ειναι η ηλικια που συνηθως μεχρι τοτε κολυμπαμε....
Παμ'παρακατ'... Εννοειτε ρε Εκτορα οτι ειχε καλυτερο χρονο απο εμενα η αντιπαθεστατη κιουρια γιατι εγω δεν εκανα κλασικη κολυμβηση οποτε δεν τιθεται θεμα επι τουτου
Τριτον και μεγαλα βυζια και κωλο εχω και γυμνασμενα και γυναικειο κορμι και αντε ολοι σας ρε!
Μαγειρεμα κυριως αγαπητε σφουγκαρισμα σκουπισμα και πλυσιμο πιατων,αυτα
Εχω μια απορια γιατι καθε φορα γραφεις και το ονομα σου απο κατω??????Κ εγω εχω γυμνασμενο ψωλον! Θες να ενωσουμε τις ομορφιες μας? ;)
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Λιγα σου φανηκαν???
Πολλά.Λιγα σου φανηκαν???
:o Γιατι ρε ουτε σιδερωμα εβαλα μεσα ουτε ξεσκονισμα.... μια χαρα ειναιΠολλά.
Ρα πατε καλα?????
Λοιπον για να διευκρινησομεν σε ενα κυριο εξυπνο που αναφερθηκε στο οτι προ δεκαετιας η Στικουδη θα ηταν νηπιαγωγειο εχω να πω οτι ειναι γεννημενη το 1985 (με ριχνει και 3 χρονακια ) και προ δεκαετιας ηταν 16-17 που ειναι η ηλικια που συνηθως μεχρι τοτε κολυμπαμε....
Παμ'παρακατ'... Εννοειτε ρε Εκτορα οτι ειχε καλυτερο χρονο απο εμενα η αντιπαθεστατη κιουρια γιατι εγω δεν εκανα κλασικη κολυμβηση οποτε δεν τιθεται θεμα επι τουτου
Τριτον και μεγαλα βυζια και κωλο εχω και γυμνασμενα και γυναικειο κορμι και αντε ολοι σας ρε!