Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη vs Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostas99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρα πατε καλα?????

Λοιπον για να διευκρινησομεν σε ενα κυριο εξυπνο που αναφερθηκε στο οτι προ δεκαετιας η Στικουδη θα ηταν νηπιαγωγειο εχω να πω οτι ειναι γεννημενη το 1985 (με ριχνει και 3 χρονακια  :birdman:) και προ δεκαετιας ηταν 16-17 που ειναι η ηλικια που συνηθως μεχρι τοτε κολυμπαμε....

Παμ'παρακατ'... Εννοειτε ρε Εκτορα οτι ειχε καλυτερο χρονο απο εμενα η αντιπαθεστατη κιουρια  :thefinge: γιατι εγω δεν εκανα κλασικη κολυμβηση  :dancing: οποτε δεν τιθεται θεμα επι τουτου  :grin:

Τριτον και μεγαλα βυζια και κωλο εχω και γυμνασμενα και γυναικειο κορμι και αντε :fuck2: ολοι σας ρε!  :smitten: :grouphug:

:grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
παρακτ !
...έλα όπως είσαι  :kissass: :kissass: ;) :2funny: :2funny:

...να βοηθήσω θέλω

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
από σίδερο ....πώς πάμε ? .....κανά μαγειρεμα ?    :rolleyes:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:think: .......δώς μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ ......καθότι λίγο ανώριμος ακόμα :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρα πατε καλα?????

Λοιπον για να διευκρινησομεν σε ενα κυριο εξυπνο που αναφερθηκε στο οτι προ δεκαετιας η Στικουδη θα ηταν νηπιαγωγειο εχω να πω οτι ειναι γεννημενη το 1985 (με ριχνει και 3 χρονακια  :birdman:) και προ δεκαετιας ηταν 16-17 που ειναι η ηλικια που συνηθως μεχρι τοτε κολυμπαμε....

Παμ'παρακατ'... Εννοειτε ρε Εκτορα οτι ειχε καλυτερο χρονο απο εμενα η αντιπαθεστατη κιουρια  :thefinge: γιατι εγω δεν εκανα κλασικη κολυμβηση  :dancing: οποτε δεν τιθεται θεμα επι τουτου  :grin:

Τριτον και μεγαλα βυζια και κωλο εχω και γυμνασμενα και γυναικειο κορμι και αντε :fuck2: ολοι σας ρε!  :smitten: :grouphug:

Κ εγω εχω γυμνασμενο ψωλον! Θες να ενωσουμε τις ομορφιες μας?  ;)

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μαγειρεμα κυριως αγαπητε σφουγκαρισμα σκουπισμα και πλυσιμο πιατων,αυτα  :grin:

thinking-023.GIF

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
24
Πόντοι
0
εγω που τις εχω δει και τις δυο από κοντα και βγηκαμε και φωτος εχω να πω : η στικουδη εχει πολυ ωραιο προσωπο και τρελα ματια...επισης εχεί πολυ σφικτο κορμακι αλλωστε ήταν γυμναστρια...η αλεξανδρακη ειναι καυλιαρα... της ζητησα να βγουμε φωτο και πηρε ενα βλεμμα η ρουφιανα..λες και ποζαρε στο νιτρο...αν με ρωτουσαν πια ηθελα να πηδηξω ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ χωρις δευτερη κουβεντα... :kissass2: :kissass2:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αλεξανδράκη  ...  η ψωλού έχει τρελό πάτο .

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ρα πατε καλα?????

Η στικουδη ειναι το 1985 γεννημενη σιγουρα? για ποιο μεγαλη την εχω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom