Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε σεις, ξερετε τι ειναι το μνημονιο και πως προεκυψε ή τζαμπα χανουμε το χρονο μας?

Οσο για την ανεργια, ξερετε ποιον τομεα εχει πληξει και γιατι????

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε σεις, ξερετε τι ειναι το μνημονιο και πως προεκυψε ή τζαμπα χανουμε το χρονο μας?

Οσο για την ανεργια, ξερετε ποιον τομεα εχει πληξει και γιατι????

τον ιδιωτικο ρε τυπε,αφου η ελλαδα ειναι χωρα μικρων και μεσαιων επιχειρηματιων
στο δημοσιο εγιναν περικοπες 30-45%

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τον ιδιωτικο ρε τυπε,αφου η ελλαδα ειναι χωρα μικρων και μεσαιων επιχειρηματιων
στο δημοσιο εγιναν περικοπες 30-45%

Αρα κλεινουν δουλειες, κλεινουν μαγαζια ή εστω φυτοζωουν. Αρα δεν υπαρχει αναπτυξη, αρα δεν υπαρχει δυνατοτητα φορων, αρα δε θα πληρωθουν μια μερα sooner or later ουτε μισθοι (των 600.000 κατι ΦΑΝΕΡΩΝ ΔΥ) ουτε συνταξεις (των 2.600.000) συνταξιουχων κλπ κλπ..... Αρα τι συζηταμε για μεγαλοκαρχαριες και επιχειρησεις που θελουν να μας ξεζουμισουν, τριχες κατσαρες, οικονομικα μας εχει καταστρεψει το ΒΑΡΥ,ΒΑΡΥΤΑΤΟ κρατος που διαθετουμε, με τα τρελα λειτουργικα εξοδα. Και το χειροτερο ειναι οτι ακομα ειναι ποτισμενη η νοοτροπια "βολεψε και μενα μπαρμπα".

ΥΓ Δεν ειναι μονο η Ελλαδα, σε ολες τις οικονομιες, οι μικρομεσαιες επιχειρησεις ειναι η ραχοκοκκαλια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αρα κλεινουν δουλειες, κλεινουν μαγαζια ή εστω φυτοζωουν. Αρα δεν υπαρχει αναπτυξη, αρα δεν υπαρχει δυνατοτητα φορων, αρα δε θα πληρωθουν μια μερα sooner or later ουτε μισθοι (των 600.000 κατι ΦΑΝΕΡΩΝ ΔΥ) ουτε συνταξεις (των 2.600.000) συνταξιουχων κλπ κλπ..... Αρα τι συζηταμε για μεγαλοκαρχαριες και επιχειρησεις που θελουν να μας ξεζουμισουν, τριχες κατσαρες, οικονομικα μας εχει καταστρεψει το ΒΑΡΥ,ΒΑΡΥΤΑΤΟ κρατος που διαθετουμε, με τα τρελα λειτουργικα εξοδα. Και το χειροτερο ειναι οτι ακομα ειναι ποτισμενη η νοοτροπια "βολεψε και μενα μπαρμπα".

ΥΓ Δεν ειναι μονο η Ελλαδα, σε ολες τις οικονομιες, οι μικρομεσαιες επιχειρησεις ειναι η ραχοκοκκαλια.

κλασικιες φιδιες που λετε ολοι,δεν μπορουν οι μικρες επιχειρησεις στην ελλαδα χωρις δημοσιο να δουλεψουν,αυτη ειναι η αληθεια  :2on1: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
οσο για το οτι μικρομεσαιες επιχειρησεις ειναι σε ολες τις οικονομιες απλα γελαω  :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κλασικιες φιδιες που λετε ολοι,δεν μπορουν οι μικρες επιχειρησεις στην ελλαδα χωρις δημοσιο να δουλεψουν,αυτη ειναι η αληθεια  :2on1: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
οσο για το οτι μικρομεσαιες επιχειρησεις ειναι σε ολες τις οικονομιες απλα γελαω  :2funny: :2funny: :2funny:

Ή απλα ξεκινα να ταξιδευεις και να ενημερωνεσαι. ;)

Μια χαρα μπορουν, αν σταματησουν να βιαζουν την επιχειρηματικοτητα με φορους και αλλαγες καθε μηνα στο φορολογικο, παλι με φορους, μια χαρα. Αλλα οταν δε βγαινουν τα νουμερα για τους τεμπεληδες του δημοσιου και τους συνταξιουχους των 50-55 ετων, παρε ακομα ενα φορο μπας και βγει το νουμερο. Στην προβληματικη οικονομια ριχνεις χρημα για να την κανεις να ανασανει, δε ξεζουμιζεις και το τελευταιο Ευρω. Ας ειχε τα κακαλα ενας πουστης πολιτικος να τα βαλει με τις συμμοριες των συνδικαλΗστων και να αρχισει να καθαριζει τη μποχα των υπηρεσιων και θα σου ελεγα εγω αν θα βουλιαζε η αγορα. Αλλα που πολιτικος με κακαλα, ακομα και αυτη η κοτα ο αλεξης εταξε λαγους με πετραχειλια και κανει τα ιδια και χειροτερα. Απλα ειναι καλος νονος και βαφτιζει αβερτα. Και τα ζωα τον ψηφισαν.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

δεν υπαρχει μεγαλυτερη φιδια απ'αυτη τυπε
και για να πειστεις αρκει να πας στη γερμανια πχ
δεν υπαρχει μικρομεσαια επιχειρηση με την εννοια την ελληνικη.
τελεια κ παυλα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ή απλα ξεκινα να ταξιδευεις και να ενημερωνεσαι. ;)

Μια χαρα μπορουν, αν σταματησουν να βιαζουν την επιχειρηματικοτητα με φορους και αλλαγες καθε μηνα στο φορολογικο, παλι με φορους, μια χαρα. Αλλα οταν δε βγαινουν τα νουμερα για τους τεμπεληδες του δημοσιου και τους συνταξιουχους των 50-55 ετων, παρε ακομα ενα φορο μπας και βγει το νουμερο. Στην προβληματικη οικονομια ριχνεις χρημα για να την κανεις να ανασανει, δε ξεζουμιζεις και το τελευταιο Ευρω. Ας ειχε τα κακαλα ενας πουστης πολιτικος να τα βαλει με τις συμμοριες των συνδικαλΗστων και να αρχισει να καθαριζει τη μποχα των υπηρεσιων και θα σου ελεγα εγω αν θα βουλιαζε η αγορα. Αλλα που πολιτικος με κακαλα, ακομα και αυτη η κοτα ο αλεξης εταξε λαγους με πετραχειλια και κανει τα ιδια και χειροτερα. Απλα ειναι καλος νονος και βαφτιζει αβερτα. Και τα ζωα τον ψηφισαν.

κοψε τις φιδες, που υπαρχουν στην ευρωπη μικρες επιχειρησεις οπως στην ελλαδα?  :jerking: :jerking: :jerking:

αν ξερεις τα 5 χρονια της κρισης καποιοι ολιγαρχες στην ελλαδα αυξησαν την περιουσια τους καποια δις  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν υπαρχει μεγαλυτερη φιδια απ'αυτη τυπε
και για να πειστεις αρκει να πας στη γερμανια πχ
δεν υπαρχει μικρομεσαια επιχειρηση με την εννοια την ελληνικη.
τελεια κ παυλα

ε μα.το ιδιο και αμερικα εδω θειος μου ξεσκιζεται να πληρωνει φορους(για 3 μαγαζια ,οχι μπακαλικο  :grin:) ενω οι πολυεθνικες παιρνουν επιστροφες απο το κρατος  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
ε μα.το ιδιο και αμερικα εδω θειος μου ξεσκιζεται να πληρωνει φορους(για 3 μαγαζια ,οχι μπακαλικο  :grin:) ενω οι πολυεθνικες παιρνουν επιστροφες απο το κρατος  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε συ, δεν υπαρχει τουλαχιστον γερμανια που ξερω
η εννοια της ατομικης επιχειρησης, δλδ εχω το ιατρειο μου,
το τεχνικο μου γραφειο, το δικηγορικο μου γραφειο με αντε μια
γραμματεα το πολυ.
εκει το πιο μικρο σχημα ξεκιναει απο 100-150 ατομα προσωπικο :S
τι να λεμε τωρα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γραμματεα το πολυ.
τι να λεμε τωρα

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

δεν απανταει ο τρομπας ο απο πανω  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :pipa3:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Και? Εκλεισε ο θειος σου??
Δε λεω οτι υπαρχουν σε καθε γωνια 2 καφετεριες, 3 ψιλικατζιδικα και 4 σουβλακια, αυτο ειναι το φαινομενο της υπερβολης του Ελληνα που ονειρευοταν να γινει επιχειρηματιας και εγινε χαμος την εποχη που το (ΔΑΝΕΙΚΟ) χρημα ερεε αφθονο και ολοι εγιναν εργολαβοι..... Αλλα παντου και παντα υπηρχαν και υπαρχουν μικρομεσαιες επιχειρησεις. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στη Γερμανια με 70 εκ κατοικους ολοι δουλευουν στην χ Mercedes και δεν υπαρχουν γιατροι,δικηγοροι,μικρα μαρκετ,καθηγητες,εμποροι κλπ κλπ κλπ.

Οι πολυεθνικες και η βαρια βιομηχανια ειναι αλλη συζητηση, μην τα μπλεκεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γραμματεα το πολυ.
τι να λεμε τωρα

Και αυτο σημαινει οτι ειναι πολυεθνικη? Δε θεωρειται για τα δεδομενα μια μεσαια επιχειρηση?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Και αυτο σημαινει οτι ειναι πολυεθνικη? Δε θεωρειται για τα δεδομενα μια μεσαια επιχειρηση?

ναι ρε τυπε δεν ειναι πολυεθνικη
αλλα δεν ειναι κ μικρομεσαια επιχειρηση με τα ελληνικα δεδομενα
δλδ ενα μαγαζακι, μηδεν προσωπικο κλπ
α και κοιτα μια τετοια μεσαια, οπως τη λες επιχειρηση, πληρωνει,
τουλαχιστον γερμανια, καμια 400.000ε/χρονο εφορια ετσι :new_shocked: :fuck1:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και? Εκλεισε ο θειος σου??
Δε λεω οτι υπαρχουν σε καθε γωνια 2 καφετεριες, 3 ψιλικατζιδικα και 4 σουβλακια, αυτο ειναι το φαινομενο της υπερβολης του Ελληνα που ονειρευοταν να γινει επιχειρηματιας και εγινε χαμος την εποχη που το (ΔΑΝΕΙΚΟ) χρημα ερεε αφθονο και ολοι εγιναν εργολαβοι..... Αλλα παντου και παντα υπηρχαν και υπαρχουν μικρομεσαιες επιχειρησεις. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στη Γερμανια με 70 εκ κατοικους ολοι δουλευουν στην χ Mercedes και δεν υπαρχουν γιατροι,δικηγοροι,μικρα μαρκετ,καθηγητες,εμποροι κλπ κλπ κλπ.

Οι πολυεθνικες και η βαρια βιομηχανια ειναι αλλη συζητηση, μην τα μπλεκεις.

μαλακας ειναι να πληρωνει?ζηλευει τον αδερφο του που μπηκε στις 100 δοσεις  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υπαρχουν γιατροι δικηγοροι καθηγητες αλλα αυτοι δεν ειναι επιχειρηματιες  :2on1: :2on1:  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ρε φίλε στο δημόσιο θα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Δεν με ενδιαφέρει ποιοι αγοράζουν, αρκεί τους υπαλλήλους να μην τους πληρώνω εγώ
φιλος,εφαγα τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο για να προσπαθω να εξηγησω οτι τους υπαλληλους τους πληρωνεις ετσι κι αλλιως.κανενας υπαλληλος της ολυμπιακης,του καζινο,του οσε κτλ που υποτιθεται ιδιωτικοποιηθηκαν,δεν απολυθηκε.δουλευουν κανονικα και  με το νομο σε αλλες υπηρεσιες του δημοσιου.ολες οι "ιδιωτικοποιησεις" στην ελλαδα ειναι για το καυλι και γινονται για να εξυπηρετηθουν συγκεκριμενα ατομα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πως αλλιώς να χαρακτηρίσω έναν μαλάκα που όταν έπιασε το λιμενικό 1 τόνο ηρωίνης εκείνος έγραφε στο facebook να μην την καταστρέψουν οι αρχές αλλά να τη δώσουν δωρεάν στους ναρκομανείς!!Όπως επίσης όταν ξέσπασε ο πόλεμος με τους Ισλαμοφασίστες του ISIS εκείνος πρότεινε τη χρήση πυρηνικών!Μα είναι δυνατόν κάποιος που θέλει να λέγεται πολιτικός και να διεκδικεί θέση στη βουλη;;Τέτοιες μαλακίες ούτε 15χρονα δεν λένε

και πολύ σωστά είπε και στα δύο... η Ελβετία δηλαδή που παρέχει ηρωίνη σε ελεγχόμενο νοσοκομειακό περιβάλλον τι έπαθε από αυτό ??

όσο για τους ISIS πρέπει επιτέλους να το πάρουμε χαμπάρι ότι πρόκεται περί αγρίων ζώων και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπισθούν... να ρίξουμε πυρηνικά είναι μια καλή λύση... με το πετρέλαιο και την άμμο που έχει εκεί κάτω θα γίνει μια χαρά άσφαλτος και η περιοχή θα μετατραπεί σε ένα υπέροχο πάρκιν για τα αυτοκίνητα των ανθρώπων...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βριζεις χωρις να σε βριζω??? γιατι χανεις την υπομονη σου δεν αντεχεις και πολυ α και που σαι σε περιπτωση που δεν στα χουν πει
συριζα ανελ κυβερνηση ο τζημερο ουτε που κατεβηκε στις εκλογες μιας και θα παιρνε τον πουλο

επισης σε ενα ιδανικο κοινωνικο κρατος προτεραιοτητα πρεπει να δινεται παντα στην παιδεια  και την υγεια των πολιτων

ο τζήμερος δεν κατέβηκε στις εκλογές γιατί δεν είχε από πίσω μια αγγελοπούλου να σπρώχνει αφειδώς χρήμα όπως στα πουλημένα τομάρια του ΣΥΡΙΖΑ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βουλωστο ρε τρομπα μην φας καμια μπουφλα και φτασεις Μαντσεστερ   :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ισα μωρή φλόμπα... θα σου ρίξω καμμία φάπα και θα γεμίσει το στριγκάκι σου κόκκαλα... χώρια που η μισή θα πάει χαμένη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom