Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω δεν πιστευω οτι το 47 των ελληνων το 81 εγινε μαρξιστης λενινιστης απλα σου ανεθεσα ιστορικα γεγονοτα αλλο αν δεν θες να τα αποδεχτεις
οπως και για την ιδεολογια μου ασε να την οριζω εγω αν δεν σε πειραζει

με πειράζει γιατί την σκοτώνεις ακόμη και στον τίτλο της ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω δεν πιστευω οτι το 47 των ελληνων το 81 εγινε μαρξιστης λενινιστης απλα σου ανεθεσα ιστορικα γεγονοτα αλλο αν δεν θες να τα αποδεχτεις
οπως και για την ιδεολογια μου ασε να την οριζω εγω αν δεν σε πειραζει

αλήθεια πιστεύεις ότι 36% του ελληνικού λαού ξαφνικά γίνανε αριστεροί ??

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
την ιδεολογια μου ασε να την οριζω εγω αν δεν σε πειραζει
ο κομμουνισμος ειναι πνευματικη ψωρα
νικος καζαντζακης (συγγραφεας)

αλλαξε μυαλα εγκαιρως να σωθεις

Επισκέπτης
δηλαδή επειδή το σύστημα NHS (το περισσότερο πετυχημένο σύστημα υγείας στον κόσμο) το εφάρμοσε ο Αδωνης σημαίνει ότι είναι λάθος ??

ορισμένα από τα μέτρα που πήραν ήταν πολύ σωστά... και ορισμένες από τις πολιτικές που εφαρμόσανε ...

ο τσιπρίνιος που κοντεύει τρίμηνο στο γκουβέρνο τι ακριβώς πολιτικές έχει εφαρμόσει και τι μέτρα έχει πάρει πέρα από το να λέει μαλακίες και να κωλοτουμπιάζεται κάθε μέρα...??

ωρια γλυψε τον αδωνη δικαιωμα σου μην μας λες ομως οτι δεν τους εχει υποστηριξει και οτι δεν εχεις γραψει θετικα σχολια για τους συγκεκριμενους πολιτικους
οσο για την κυβερνηση σχεδον 3 μηνες στην εξουσια εχει ψηφισει μετρα για την ανθρωπιστικη κριση μετρα για της 100 δοσεις και ετοιμαζετε να κατατεθει η αυξηση του βασικου μισθου και αναδιαρθρωση του νομου για τα εργασιακα
και δεν εχει ψηφησει μνημονιακα μετρα (μειωσεις μισθων συνταξεων απολυσεις στο δημοσιο)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
ωραία τότε τι σκατά μας πρήζεις τ'αρχίδια με τους παλιούς πολιτικούς... ?? αυτούς τους απαξιώνει η ψήφος του λαού...

και τι σκατά έφερες λοιπόν στην εξουσία ?? τον τσίπρα και τον λαφαζάνη ???
προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις επειδη μαλλον τελικα δεν ειστε και τοσο εξυπνοι οσο νομιζετε,οτι ο τζημερος,συμφωνα με αυτα που λεει ο ιδιος,ειναι τα ιδια σκατα με τους προηγουμενους.το να περιμενεις να σου γεμισει το πιατο αυτος ο ανθρωπος ειναι αφελες.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
και το εβγαλες το συμπερασμα με ενα tweet!! :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
φαγωθηκες με το τζημερο!το ξερεις οτι  η Ελλάδα έχει διαθέσιμα 7 δισ. ευρώ κοινοτικών κονδυλίων, αλλά δεν μπορεί να τα λάβει γιατι μαλακιζονται στη κυβερνηση?που θα μπορούσαν να στηρίξουν τους προμηθευτές, μικρομεσαίες  αλλά και τους ανέργους..
η δημιουργια ξανα,δεν ειναι νταραβερι του τζημερου;για ποιον να μιλησω;για το γκλετσο;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οσο για την κυβερνηση σχεδον 3 μηνες στην εξουσια εχει ψηφισει μετρα για την ανθρωπιστικη κριση μετρα για της 100 δοσεις και ετοιμαζετε να κατατεθει η αυξηση του βασικου μισθου και αναδιαρθρωση του νομου για τα εργασιακα
και δεν εχει ψηφησει μνημονιακα μετρα (μειωσεις μισθων συνταξεων απολυσεις στο δημοσιο)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεγαλε να προειδοποιεις για τις ρουκετες
γιατι μερικοι πινουμε χυμο οταν διαβαζουμε και γαμαμε τα λαπτοπ

Επισκέπτης
νεοελληνες
αχρηστοι σε ολα, αχρηστοι και στους μεγιστανες
μακαρι να ειχαμε κι εμεις εναν μεγιστανα με αρχιδια σαν το συλβιο να βγει μπροστα
καποιον που να εχει στρωσει κωλο στη δουλεια και να εχει βγαλει εκατομμυρια, να ξερει την αγορα και τους κανονες της
καλα να παθουν ομως και οι ιταλιανοι, δεν τους αρεσε ο θεος ο συλβιο, μου θελανε ρεντζι για να εφαρμοσει πολιτικες συλβιο
για να μη πω καν για μπεπε γκριλλο
που να τα δουμε εμεις αυτα με τους αχρηστοαχρηστους που εχουμε μπλεξει
για κανενα ποδοσφαιρικο συλλογο ειναι αυτοι, και πολυ τους ειναι

δηλαδη ο μπομπολας ειναι μεγιστανας ο μπομπολας ο μιζαδορος και χορηγος του πασοκ και της νδ που ειναι οτι ποιο βρωμερο εχει δειξει η χωρα
ειδαμε που εφτιαξε τους δρομους με συνχρηματοδοτηση του ελληνικου δημοσιου και εβαλε ενα σκασμο διοδια για να μην μιλησουμε για τα ολυμπικα εργα εκει να δεις τι εφαγε με τα φιλαρακια του βεβαιως βεβαιως πασοκ και νδ για να μην ξεχνιομαστε

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
γραψε και για το υπολοιπα που εγραψα κατι... :rolleyes:
για τα 7 δις μιλας;θα σου πω να επιστρεψεις στο τουιτ του τζημερου και να δεις ποιους χαρακτηριζει αλητες και ποιους ανικανους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ωρια γλυψε τον αδωνη δικαιωμα σου μην μας λες ομως οτι δεν τους εχει υποστηριξει και οτι δεν εχεις γραψει θετικα σχολια για τους συγκεκριμενους πολιτικους

δηλαδή για να καταλάβω... επειδή το έκανε ο Αδωνης δεν είναι σωστό να έχουν οι ανασφάλιστοι πρόσβαση στα νοσοκομεία... ήξερα ότι οι αριστεροί είσαστε μαλάκες αλλά τόσο μαλάκες δεν το περίμενα

ποιές 100 δόσεις ρε παπάρα ?? το μέτρο για τις 100 δόσεις υπήρχε και το σταμάτησε ο τσίπρας με το που βγήκε στο γκουβέρνο... για να το ξανακάνει... βλήμα

πολύ κακώς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι πιστευω ομως οτι πληθος του ελληνικου λαου θελει κοινωνικη ισοτητα και αξιοπρεπεια για να εχει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης

εγώ πάλι από αυτό που λες καταλαβαίνω ότι πολλοί από αυτούς που ψηφίσαν συριζα θέλουν απλά να πληρώνουν οι άλλοι και να κάθονται αυτοί...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ξαναγινε ομως του συριζα-ανελ παλι εδω το θεμα  :rolleyes:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
εγώ πάλι από αυτό που λες καταλαβαίνω ότι πολλοί από αυτούς που ψηφίσαν συριζα θέλουν απλά να πληρώνουν οι άλλοι και να κάθονται αυτοί...
γι αυτο ψηφιζεις τζημερους :2funny: :2funny: δηλαδη καποιος ψιλικατζης που πληρωνει περισσοτερη εφορια απο ενα γιατρο,θελει να καθεται και οχι να υπαρχει δικαιοσυνη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γι αυτο ψηφιζεις τζημερους :2funny: :2funny: δηλαδη καποιος ψιλικατζης που πληρωνει περισσοτερη εφορια απο ενα γιατρο,θελει να καθεται και οχι να υπαρχει δικαιοσυνη...

γιαυτό τον λόγο δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ... γιατί με το τελευταίο νομοσχέδιο με τις 100 δόσεις επιβράβευσε τον φοροφυγάδα που χρωστούσε τα μαλλιά της κεφαλής του στην εφορία σε σχέση με τον τίμιο φορολογούμενο που πλήρωνε κανονικά τις υποχρεώσεις του προς το κράτος..

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
[size=10pt]γιατι σε 2 μηνες που μαλακιζονται για να σε πεισουν οτι διαπραγματευονται αλλα 50000 ανεργοι εχου προστεθει και μακαρι να ειναι λαθος  [/size]  :<

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom