Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
δηλαδή ο βαρουφάκης κατά την γνώμη σου είναι τέρας εξυπνάδας ??

και που είσαι δεν έχει σημασία το πόσους ψήφους πήρε αλλά η ποιότητα των ψηφοφόρων του... γιατί η ΧΑ πήρε 500.000 ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ 36%...

Δεν ξερω αν ειναι χαζος ή ξυπνιος μεγαλε.

Σιγουρα παντως δεν ανεβοκατεβαζει τους αλλους ηλιθιους μεσω φεισμπουκ αδυνατωντας να κρυψει την πικρα και την οργη του  ;)
Η ποιοτητα των ψηφοφορων του φαινεται απο το ποσοι συμφωνουν με αυτην την τακτικη αλλωστε  ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εγω παλι φοβαμαι οτι αν ξαναγινουν εκλογες τωρα στα κοντα, ο τζημερος δεν θα γεμιζει ουτε ταξι με ψηφοφορους αλλα δεν γαμεις.
Παμε παλι. Εθνικε σταρ της ρηξης πανηλιθιε βαρουφακη  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δηλαδή ο βαρουφάκης κατά την γνώμη σου είναι τέρας εξυπνάδας ??

και που είσαι δεν έχει σημασία το πόσους ψήφους πήρε αλλά η ποιότητα των ψηφοφόρων του... γιατί η ΧΑ πήρε 500.000 ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ 36%...

εχει βιλλα που τη νοικιαζει με 5χιλιαρικα τη βδομαδα...........
εσυ τι εχεις ρε καρμιρη τσιφουτη?  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
αυτα τα ομολογα εις το διηνεκες... ουτε εγω δε θα πεταγα τετοια μπαρουφα  :rolleyes:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
υπαρχει κανεις να μη θελει να παει καλα η ελλαδα να μην ερθει αναπτυξη να μειωθει λιγο η ανεργια? :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχει βιλλα που τη νοικιαζει με 5χιλιαρικα τη βδομαδα...........
εσυ τι εχεις ρε καρμιρη τσιφουτη?  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

έχω τόσα όσα μου φτάνουν για να την περνάω τόσο καλά όσο θέλω... και χωρίς να έχω ανάγκη να νοικιάζω στον κάθε βρωμύλο το σπίτι μου για να το συντηρήσω ...

και το κυριώτερο στην ζωή μου έχω φτιάξει δεν έχω βρεί .... αει λοιπόν σύρε και γαμίσου και μην με ξαναπαραθέσεις γιατί θα σου χέσω ότι έχεις και δεν έχεις μουνόπανο σκοπιανέ...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Πηξαμε στην αναπτυξη ποσα χρονια και στις θεσεις εργασιας και ερχεται τωρα αυτος ο πανηλιθιος ο βαρουφακης να ξανανεβασει την ανεργια!
Πες τα ρε τζημερε  :rockon:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πηξαμε στην αναπτυξη ποσα χρονια και στις θεσεις εργασιας και ερχεται τωρα αυτος ο πανηλιθιος ο βαρουφακης να ξανανεβασει την ανεργια!
Πες τα ρε τζημερε  :rockon:

φανταζομαι περιμενεις και εσυ να μειωσει την ανεργια λοιπον  :sunglasses:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
έχω τόσα όσα μου φτάνουν για να την περνάω τόσο καλά όσο θέλω... και χωρίς να έχω ανάγκη να νοικιάζω στον κάθε βρωμύλο το σπίτι μου για να το συντηρήσω ...

και το κυριώτερο στην ζωή μου έχω φτιάξει δεν έχω βρεί .... αει λοιπόν σύρε και γαμίσου και μην με ξαναπαραθέσεις γιατί θα σου χέσω ότι έχεις και δεν έχεις μουνόπανο σκοπιανέ...

θα φωναξω τον Μπολντη να σε δειρει αλητηριε τυπε που με απειλεις  :S

chuck-norris-super-kick.gif

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
φανταζομαι περιμενεις και εσυ να μειωσει την ανεργεια λοιπον  :sunglasses:

Ο τζημερος? Στανταρ  :rockon:
Ο βαρουφακης αυτο που μπορει να κανει ειναι να βοηθησει να ερθει η ρηξη μια ωρα νωριτερα να τελειωνουμε.
Αν δεν το κανει στις επομενες ανταρσυα, ΧΑ και εχει ο εξαποδω  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πες τα ρε τζημερε  :rockon:

Ρε τυπε εσυ δεν ελεγες οτι δε σε ενδιαφερει η αναπτυξη και ας εισαι ανεργος και ολα μελι γαλα?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ρε τυπε εσυ δεν ελεγες οτι δε σε ενδιαφερει η αναπτυξη και ας εισαι ανεργος και ολα μελι γαλα?

Ειδες πουθενα να λεω οτι με ενδιαφερει?
Ειρωνευομαι και πολυ καλα κανω.  :rockon:
Εσυ εν τω μεταξυ μην δεις καποιον μη δεξιων πεποιθησεων να λεει κατι, αμεσως να ποσταρεις.
:grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειδες πουθενα να λεω οτι με ενδιαφερει?
Ειρωνευομαι και πολυ καλα κανω.  :rockon:
Εσυ εν τω μεταξυ μην δεις καποιον μη δεξιων πεποιθησεων να λεει κατι, αμεσως να ποσταρεις.
:grin:

Παει καιρος που δε με ενδιαφερει η ηλιθια αντιπαραθεση " αριστερα-δεξια". Τα αυτονοητα απλως επισημαινω.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
10603829_935318536502655_8854868809347653364_o.jpg

Thanos Tzimeros

2 ώρες ·
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ;
Στην μοιραία πτήση του Airbus θα υπήρξαν και κάποιοι επιβάτες που κοιτώντας από το παράθυρο το αεροπλάνο να αρχίζει να χάνει ύψος θα σκέφτηκαν "Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, δεν ανήγγειλε προσγείωση ο πιλότος, κάτι περίεργο συμβαίνει." Θα υπήρξαν περισσότεροι, που πέντε λεπτά πριν το μοιραίο θα συνειδητοποίησαν ότι αυτό το περίεργο αποκτάει τραγικές διαστάσεις. Όταν όλοι πια άκουσαν τον κυβερνήτη να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα και είδαν τα βράχια των Άλπεων να έρχονται καταπάνω τους ήταν πολύ, πάρα πολύ αργά. Εκείνοι, ίσως να μην μπορούσαν να κάνουν τίποτε, ακόμα κι αν όλοι είχαν αντιληφθεί τις προθέσεις του αυτόχειρα δολοφόνου από την αρχή.
Εμείς ίσως και να μπορούμε. Φωνάζαμε για τις δολοφονικές προθέσεις του πολιτικού μας συστήματος από το 2011. Περιγράφαμε το πού θα οδηγήσει την χώρα ο πελατειακός κρατισμός και των μεν και των δε, με κάθε λεπτομέρεια. Σε λίγο η χώρα χτυπάει στα βράχια. Είναι θέμα ημερών. Οι παρανοϊκοί στο πιλοτήριο ηδονίζονται με τη σύγκρουση. Νομίζουν ότι θα πάρουν τη ρεβάνς του εμφυλίου. Κλωτσάνε την μια ευκαιρία πίσω απο την άλλη. Αγνοούν όλες τις προειδοποιήσεις, κλείνουν τα αυτιά στους συναγερμούς που χτυπάν απ' όλον τον κόσμο πια. Είναι τρελλοί! Είναι άρρωστοι! Τι άλλο χρειαζόμαστε για να το αντιληφθούμε; Αν οι σοβιετολάγνοι κηρύξουν την άλλη εβδομάδα στάση πληρωμών δεν προφταίνουμε την καταστροφή. Αλλά, σε αντίθεση με τους τραγικούς επιβάτες του Airbus, η οικονομική συντριβή της χώρας δεν θα συνοδεύεται από το φυσικό μας τέλος. Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το μετά. Αύριο, όλοι οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης "Ελλάδα της χρεοκοπίας" ελάτε στην Αθηναΐδα. Θα ορμήσουμε στο πιλοτήριο. Άμα είμαστε πολλοί και συντονισμένοι μπορεί και να τα καταφέρουμε.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
10603829_935318536502655_8854868809347653364_o.jpg

Thanos Tzimeros

2 ώρες ·
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ;
Στην μοιραία πτήση του Airbus θα υπήρξαν και κάποιοι επιβάτες που κοιτώντας από το παράθυρο το αεροπλάνο να αρχίζει να χάνει ύψος θα σκέφτηκαν "Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, δεν ανήγγειλε προσγείωση ο πιλότος, κάτι περίεργο συμβαίνει." Θα υπήρξαν περισσότεροι, που πέντε λεπτά πριν το μοιραίο θα συνειδητοποίησαν ότι αυτό το περίεργο αποκτάει τραγικές διαστάσεις. Όταν όλοι πια άκουσαν τον κυβερνήτη να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα και είδαν τα βράχια των Άλπεων να έρχονται καταπάνω τους ήταν πολύ, πάρα πολύ αργά. Εκείνοι, ίσως να μην μπορούσαν να κάνουν τίποτε, ακόμα κι αν όλοι είχαν αντιληφθεί τις προθέσεις του αυτόχειρα δολοφόνου από την αρχή.
Εμείς ίσως και να μπορούμε. Φωνάζαμε για τις δολοφονικές προθέσεις του πολιτικού μας συστήματος από το 2011. Περιγράφαμε το πού θα οδηγήσει την χώρα ο πελατειακός κρατισμός και των μεν και των δε, με κάθε λεπτομέρεια. Σε λίγο η χώρα χτυπάει στα βράχια. Είναι θέμα ημερών. Οι παρανοϊκοί στο πιλοτήριο ηδονίζονται με τη σύγκρουση. Νομίζουν ότι θα πάρουν τη ρεβάνς του εμφυλίου. Κλωτσάνε την μια ευκαιρία πίσω απο την άλλη. Αγνοούν όλες τις προειδοποιήσεις, κλείνουν τα αυτιά στους συναγερμούς που χτυπάν απ' όλον τον κόσμο πια. Είναι τρελλοί! Είναι άρρωστοι! Τι άλλο χρειαζόμαστε για να το αντιληφθούμε; Αν οι σοβιετολάγνοι κηρύξουν την άλλη εβδομάδα στάση πληρωμών δεν προφταίνουμε την καταστροφή. Αλλά, σε αντίθεση με τους τραγικούς επιβάτες του Airbus, η οικονομική συντριβή της χώρας δεν θα συνοδεύεται από το φυσικό μας τέλος. Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το μετά. Αύριο, όλοι οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης "Ελλάδα της χρεοκοπίας" ελάτε στην Αθηναΐδα. Θα ορμήσουμε στο πιλοτήριο. Άμα είμαστε πολλοί και συντονισμένοι μπορεί και να τα καταφέρουμε.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Παει καιρος που δε με ενδιαφερει η ηλιθια αντιπαραθεση " αριστερα-δεξια". Τα αυτονοητα απλως επισημαινω.

Ουτε εμενα με ενδιαφερει αλλα δεν θα ακολουθησω και το ρευμα βολεμενου κομματιου του σαιτ που την ειχε καταβρει τα τελευταια χρονια τρομοκρατωντας και εκφοβιζοντας διαρκως για να επιβαλλει τις θεσουλες του και να μην χασει το παντεσπανι του.
Τοσα χρονια δεν απειλουταν, 2 μηνες τωρα εχει κοψει τον αλυσο. Ηταν ολα καλα πριν και γιναν ολα σκατα τωρα.
Ποση μαλακια να αντεξει καποιος αναρωτιεμαι. Και αυτο αυτονοητο.
Καλο σας βραδυ μαγκες.

ΥΓ. Ηλιθιε βαρουφακη!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom