Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.805
- Πόντοι
- 12.756
παντελονι με μπαλωματα στα γονατα φοραγαμε,που θελουν κ καινουρια ρουχα τα μαλακιστηρια
τυπε πόσα παιδιά εχεις ;;
παντελονι με μπαλωματα στα γονατα φοραγαμε,που θελουν κ καινουρια ρουχα τα μαλακιστηρια
τύπε μη μασας παντα θα υπαρχει ενα τουαρεγκ σιδερένιο άρμα για εισαγωγη ροντεο ολα
ένα παιδί θέλει τουλάχιστον 150με 200 ευρώτο μήνα για τις εξόδους....θέλει30 με 5012 ευρώ το μήνα για την σύνδεση στο κινητό του...θέλει300 με 500200 ευρώ το χρόνο για ρούχα και διάφορες αγορές (και το κινητό μέσα)...θέλεικάνα χιλιάρικο500 το χρόνο (το λιγότερο) για να πάει διακοπές με τους φίλους του......και δε σου μιλάω τώρα να σου παίρνει το αμάξι κάθε Παρασκευή και Σάββατο και να στο γαμάει στα μπαντιλίκια και να καίει 40 ευρώ βενζίνη και το συμπλέκτη μαζί.....
Σιγά μη κάνεις εμετό τύπε.....Αυτα που λες, τα θεωρω τουλαχιστον απογοητευτικά, εως αηδιαστικά.
Δεν μεγαλωνεις παιδι ετσι, αλλά ενα κακομαθημενο κωλοπαιδο.
και θα τα πλενει ολα με ενα πρασινο σαπουνιτύπε εγώ τουλάχιστον όπως τα σκέφτομαι....
ένα παιδί θέλει τουλάχιστον 150 με 200 ευρώ το μήνα για τις εξόδους....θέλει 30 με 50 ευρώ το μήνα για την σύνδεση στο κινητό του...θέλει 300 με 500 ευρώ το χρόνο για ρούχα και διάφορες αγορές (και το κινητό μέσα)...θέλει κάνα χιλιάρικο το χρόνο (το λιγότερο) για να πάει διακοπές με τους φίλους του......και δε σου μιλάω τώρα να σου παίρνει το αμάξι κάθε Παρασκευή και Σάββατο και να στο γαμάει στα μπαντιλίκια και να καίει 40 ευρώ βενζίνη και το συμπλέκτη μαζί.....
και αυτά τώρα μιλάμε για τα βασικά...δεν σου λέω τώρα για ιδιαίτερα ή για έξοδα σχολής κλπ.....
ελα ρε, ενα με τη νομικου θα κανω και γω.Εγω παντως για μεχρι 7 ειμαι οκ , Ελληνάκια κιολας
Ενα με την Παναγιωταρου
Ενα με την Νομικου
Ενα με την Παπαβασιλειου
Ενα με την Καζολέα
Ενα με την Ραπτη
Ενα με την Καντζα
Ενα με την τζουλια νοβα
Οχι, θα το εχω 200 ευρω το μηνα εξοδους, ενα χιλιαρικο διακοπες και παντιλικια σαββατοκυριακο. Εχουμε διαφορετικη κοσμοθεωρια τύπε, αστο καλυτεραΣιγά μη κάνεις εμετό τύπε.....
τόσο υπερβολικά σου φαίνονται αυτά?
δηλαδή θα κάνεις παιδί για να το έχεις κλεισμένο μέσα στο σπίτι?
τύπε παρε το πουλο και τραβα στη χοντρη σε ξεχασαμε ηδη μιλας και για παιδια ναυαγιο200 ευρω το μηνα λεει ενα παιδι θελει για "εξοδους", ενα χιλιαρικο διακοπες και 40 ευρω βενζινες για παντιλικια, μπραβο ρε τύποι, καλα τα λετε. Συνεχιστε ετσι, εμενα με συγχωρειτε αλλά λογκαρισε η κολομπιανα, θα της πω αυτα που λετε να γελασει λιγο το κοριτσι, που δουλευει απο τα 14 επειδη ο πατερας της δεν της εδινε ούτε σουσάμι απο κουλούρι.
τύπε παρε το πουλο και τραβα στη χοντρη σε ξεχασαμε ηδη μιλας και για παιδια ναυαγιο
Εγω θα τον παρω τον πούλο τύπε, εσας σας ευχομαι καλη τυχη γιατι τα μυαλα μερικων απο εσας ειναι σάπια και μετα θα βαρατε τα κεφαλια σας στον τοιχοτύπε παρε το πουλο και τραβα στη χοντρη σε ξεχασαμε ηδη μιλας και για παιδια ναυαγιο
ναι επίσης αν έχουν στραβά δόντια θα τα φτιάχνει όλα ''ο πατέρας'' με ένα μπουκέτο στη μάπα...αν χρειαστεί γυαλιά το παιδί θα του λένε "άντε ρε τι θες να σε λένε γυαλάκια σκατόφλωρο'' και από τα 14 και μετά κάθε παιδί πρέπει να φέρνει από τα φανάρια στον πατέρα 50 ευρώ τουλάχιστον την ημέρακαι θα τα πλενει ολα με ενα πρασινο σαπουνι
πλυντηριο θα βαζει μια φορά το μηνα , απλα θα ειναι 60 πλυντήρια μαζεμενα , και απορρυπαντικά και μαλακιες δεν χρειαζονται , να γαμησουμε και την φυση με χημικα , σκετο νερο
ειναι αντίστροφη ψυχολογια τύπε, τον θελω λιγο ακομα για σκουπιδιασμα μη ξελογκαρει
Δεν ειμαστε κατσιβελοι, ελληνοι ειμαστετυπε πόσα παιδιά εχεις ;;
δε μας είπες τη γνώμη σου για το ποσά έξοδα χρειάζεται ένα παιδί τυπεΟχι, θα το εχω 200 ευρω το μηνα εξοδους, ενα χιλιαρικο διακοπες και παντιλικια σαββατοκυριακο. Εχουμε διαφορετικη κοσμοθεωρια τύπε, αστο καλυτερα
και φροντιστηρια θα το μαθει ο μπαμπας και η μαμα αγγλικα αν ειναι , θα τους δωσουν και κλεμμενα βιβλια απο καμια μπουκα σε φροντιστήριοναι επίσης αν έχουν στραβά δόντια θα τα φτιάχνει όλα ''ο πατέρας'' με ένα μπουκέτο στη μάπα...αν χρειαστεί γυαλιά το παιδί θα του λένε "άντε ρε τι θες να σε λένε γυαλάκια σκατόφλωρο'' και από τα 14 και μετά κάθε παιδί πρέπει να φέρνει από τα φανάρια στον πατέρα 50 ευρώ τουλάχιστον την ημέρα
Τύπε, μην ξεχνάμε, υπάρχει και ο Σκαραμαγκάς.επίσης που θα πάει διακοπές με 500 ευρώ? μόνο σε ελεύθερο κάμπινγκ στην Αστυπάλαια....