Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι μαλακιες ειναι αυτες γιατι μετραει περσοτερο ο διαζευγμενος?
να σου πω, ρωτα αυτές που με εψαξαν να βγουμε ραντεβού και να τις πηδηξω ενώ πριν παντρευτω τις εψαχνα εγω και αδιαφορουσαν.
πρόκειται για μαλακια του γυναικειου εγκεφαλου.
όπως προτιμάμε εμεις τις παρθενες και ας είναι πιο ξενέρωτες στο σεξ. αυτές το αντιθετο και ισως θεωρουν ετσι ότι ο διαζευγμένος είναι πιο εμπειρος.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
όπως προτιμάμε εμεις τις παρθενες και ας είναι πιο ξενέρωτες στο σεξ. αυτές το αντιθετο και ισως θεωρουν ετσι ότι ο διαζευγμένος είναι πιο εμπειρος.

Μπααα... εγω πιστευω ο διαζευμενος ειναι αυταπόδεικτο οτι δεν ειναι λιγουρης που δεν μπορει να βρει γυναικα, αλλα αντιθετα την εχει και... την διωχνει :-)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σωστο. να το ξερα θα εκανα τον γαμο και το διαζυγιο 20 χρονια νωρίτερα.
δεν μας τα λεγαν αυτά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τεδιβι, τελικα συμφωνούμε σε πολλα, αντε να ησουν θεσσαλονικη να πηγαίναμε μαζι στριπτιτζαδικο να χαζεύουμε ωραιους γυναικειος κωλους, να αλλαξεις αποψη.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
τεδιβι, τελικα συμφωνούμε σε πολλα, αντε να ησουν θεσσαλονικη να πηγαίναμε μαζι στριπτιτζαδικο να χαζεύουμε ωραιους γυναικειος κωλους, να αλλαξεις αποψη.

ψιλε την πεφτεις στον τεντι? γουσταρεις αλλαξοκολιες?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16

Η πλακα ειναι οτι οντως εχω παει παλιοτερα σε στριπτιτζασικο στη Θεσσαλονικη, καπου προς το αεροδρομιο, πολυ φαση μιλαμε!!! :-)

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
να σου πω, ρωτα αυτές που με εψαξαν να βγουμε ραντεβού και να τις πηδηξω ενώ πριν παντρευτω τις εψαχνα εγω και αδιαφορουσαν.
πρόκειται για μαλακια του γυναικειου εγκεφαλου.

Καλά το ίσως τι το θες?
Όπως ο άντρας ενστικτωδώς θα αποφύγει μια γυναίκα πουτάνα για να μην μεγαλώνει παιδιά αλλουνού έτσι η γυναίκα όπου φύγει φύγει αν δει έναν άντρα που δεν έχει περάσει ικανό αριθμό γυναικών γιατί ενστικτωδώς τον θεωρεί αδύναμο άρα και επικίνδυνο για την επιβίωση της ίδιας και των παιδιών της.

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Αξίζει από επίπεδο οικονομικών να είσαι καλά και φυσικά από το επίπεδο της κοπέλας … όταν όμως βλέπεις πλέον όλα τα πουταναριά με τα σορτσάκια μέχρι το μουνί τους πως να τις δεις σοβαρά, μόνο για το  :fuck2: θα τις δεις.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Αξίζει από επίπεδο οικονομικών να είσαι καλά και φυσικά από το επίπεδο της κοπέλας … όταν όμως βλέπεις πλέον όλα τα πουταναριά με τα σορτσάκια μέχρι το μουνί τους πως να τις δεις σοβαρά, μόνο για το  :fuck2: θα τις δεις.

τελικα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα που δεν μας καθονται η που μας καθονται ευκολα?

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δύο χρόνια πλέον παντρεμένος. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή, προς το παρόν τουλάχιστον. Ίσα ίσα μετάνιωσα που φοβόμουν και δεν το έκανα νωρίτερα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το αν θα πρέπει να πιέσω να κάνουμε παιδί. Προς το παρόν κανείς μας δε θέλει, αλλά δεν είμαστε πιτσιρικάδες, η γυναίκα μου μπαίνει στα 32, σε λίγα χρόνια θα το έχει χάσει το τρένο της μητρότητας.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Δεν υπάρχει άλλος λόγος να παντρευτεί κανείς αν δεν κάνει παιδιά.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Επισκέπτης
Δύο χρόνια πλέον παντρεμένος. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή, προς το παρόν τουλάχιστον. Ίσα ίσα μετάνιωσα που φοβόμουν και δεν το έκανα νωρίτερα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το αν θα πρέπει να πιέσω να κάνουμε παιδί. Προς το παρόν κανείς μας δε θέλει, αλλά δεν είμαστε πιτσιρικάδες, η γυναίκα μου μπαίνει στα 32, σε λίγα χρόνια θα το έχει χάσει το τρένο της μητρότητας.
καλά, αυτή κάθεται και ξύνει το μουνι της όλη μέρα και δεν θέλει ούτε παιδί να κάνει;

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
καλά, αυτή κάθεται και ξύνει το μουνι της όλη μέρα και δεν θέλει ούτε παιδί να κάνει;

Όχι. Ούτε εγώ θέλω για να είμαι ειλικρινής, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αλλά εγώ είμαι αντρας, θεωρητικά και στα 70 μπορώ να κάνω.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Όχι. Ούτε εγώ θέλω για να είμαι ειλικρινής, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αλλά εγώ είμαι αντρας, θεωρητικά και στα 70 μπορώ να κάνω.

Άρα ακόμα δεν μπήκες στα βαθιά.Στα μέλια είσαι.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Άρα ακόμα δεν μπήκες στα βαθιά.Στα μέλια είσαι.

Καλά είσαι. Μα για αυτό δε θέλω να κάνω παιδιά, μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ τρέξιμο και πρήξιμο, ταφόπλακα στη ζωή σου. Βλέπω τους φίλους μου που έχουν παιδιά, γάμησε τα... Ο γάμος δε σου αλλάζει τη ζωή, το παιδι στη φέρνει άνω κάτω.

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1

προσεχε μονο φιλε
γιατι περνανε τα χρονια
και στα 50 τους οι περισσοτεροι ειτε υιοθετουνε ειτε παιρνουνε κανενα σκυλακι

Επισκέπτης
Καλά είσαι. Μα για αυτό δε θέλω να κάνω παιδιά, μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ τρέξιμο και πρήξιμο, ταφόπλακα στη ζωή σου. Βλέπω τους φίλους μου που έχουν παιδιά, γάμησε τα... Ο γάμος δε σου αλλάζει τη ζωή, το παιδι στη φέρνει άνω κάτω.
:S

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
εγω που γινομαι 30 σε μερικους μηνες το σκεφτομαι σοβαρα για παιδι πλεον
μεχρι τα 30 ελεγα στα αρχιδια μου
αλλα αρχιζει να με πιανει το πατρικο ενστικτο παρα πολυ δεν ξερω