Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
τι μαλακιες ειναι αυτες γιατι μετραει περσοτερο ο διαζευγμενος?
Χμμμ... μαλλον γιατι δειχνει οτι μπορει να ανακαμψει απο τα λαθη του παρα οτι φοβαται να τα κανει!!!
τι μαλακιες ειναι αυτες γιατι μετραει περσοτερο ο διαζευγμενος?
να σου πω, ρωτα αυτές που με εψαξαν να βγουμε ραντεβού και να τις πηδηξω ενώ πριν παντρευτω τις εψαχνα εγω και αδιαφορουσαν.τι μαλακιες ειναι αυτες γιατι μετραει περσοτερο ο διαζευγμενος?
όπως προτιμάμε εμεις τις παρθενες και ας είναι πιο ξενέρωτες στο σεξ. αυτές το αντιθετο και ισως θεωρουν ετσι ότι ο διαζευγμένος είναι πιο εμπειρος.
τεδιβι, τελικα συμφωνούμε σε πολλα, αντε να ησουν θεσσαλονικη να πηγαίναμε μαζι στριπτιτζαδικο να χαζεύουμε ωραιους γυναικειος κωλους, να αλλαξεις αποψη.
τεδιβι, τελικα συμφωνούμε σε πολλα, αντε να ησουν θεσσαλονικη να πηγαίναμε μαζι στριπτιτζαδικο να χαζεύουμε ωραιους γυναικειος κωλους, να αλλαξεις αποψη.
να σου πω, ρωτα αυτές που με εψαξαν να βγουμε ραντεβού και να τις πηδηξω ενώ πριν παντρευτω τις εψαχνα εγω και αδιαφορουσαν.
πρόκειται για μαλακια του γυναικειου εγκεφαλου.
όπως προτιμάμε εμεις τις παρθενες και ας είναι πιο ξενέρωτες στο σεξ. αυτές το αντιθετο και ισως θεωρουν ετσι ότι ο διαζευγμένος είναι πιο εμπειρος.
Αξίζει από επίπεδο οικονομικών να είσαι καλά και φυσικά από το επίπεδο της κοπέλας … όταν όμως βλέπεις πλέον όλα τα πουταναριά με τα σορτσάκια μέχρι το μουνί τους πως να τις δεις σοβαρά, μόνο για το θα τις δεις.
Δεν υπάρχει άλλος λόγος να παντρευτεί κανείς αν δεν κάνει παιδιά.
καλά, αυτή κάθεται και ξύνει το μουνι της όλη μέρα και δεν θέλει ούτε παιδί να κάνει;Δύο χρόνια πλέον παντρεμένος. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή, προς το παρόν τουλάχιστον. Ίσα ίσα μετάνιωσα που φοβόμουν και δεν το έκανα νωρίτερα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το αν θα πρέπει να πιέσω να κάνουμε παιδί. Προς το παρόν κανείς μας δε θέλει, αλλά δεν είμαστε πιτσιρικάδες, η γυναίκα μου μπαίνει στα 32, σε λίγα χρόνια θα το έχει χάσει το τρένο της μητρότητας.
καλά, αυτή κάθεται και ξύνει το μουνι της όλη μέρα και δεν θέλει ούτε παιδί να κάνει;
Όχι. Ούτε εγώ θέλω για να είμαι ειλικρινής, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αλλά εγώ είμαι αντρας, θεωρητικά και στα 70 μπορώ να κάνω.
Άρα ακόμα δεν μπήκες στα βαθιά.Στα μέλια είσαι.
Όχι. Ούτε εγώ θέλω για να είμαι ειλικρινής, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αλλά εγώ είμαι αντρας, θεωρητικά και στα 70 μπορώ να κάνω.
:SΚαλά είσαι. Μα για αυτό δε θέλω να κάνω παιδιά, μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ τρέξιμο και πρήξιμο, ταφόπλακα στη ζωή σου. Βλέπω τους φίλους μου που έχουν παιδιά, γάμησε τα... Ο γάμος δε σου αλλάζει τη ζωή, το παιδι στη φέρνει άνω κάτω.