oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πάρε το χάπι, και αφού είσαι τόσο κάβλα
θα σου χύσω ποτάμι !
τι το θες το χαπι φοβασαι μην πιασει κολοπαιδο ο πουστης?
Πάρε το χάπι, και αφού είσαι τόσο κάβλα
θα σου χύσω ποτάμι !
μεγαλη κουβεντα,ολα εκει παιζονται,τι θελει ο καθενας.Δεν κανουν ολοι για δεσμο,δεν κανουν ολοι για ευθυνες,οποτε καλο ειναι τα πρεπει να μην υπαρχουν και να ειναι ο καθενας ξεκαθαρος με τον αλλον, οποτε αν συμβαδιζουν τα θελω 2 ανθρωπων θα περναν καλα.Να πω κι ενα γρηγορο,ζευγαρι συζούσε και φαγωθηκαν οι γονεις να τους παντρεψουν,εγινε,μετα φαγωθηκαν να κανουν παιδια καναν.Ωσπου μια μερα αποφασισαν να χωρισουν και ερχονται οι γονεις και λενε οχι μη χωρισετε χαχααχχαχααχE για αυτό οι περισσότεροι χωρίζουν μετά από λίγο.Ένας άντρας μπορεί να είναι με μια γυναίκα 2 χρόνια γιατί του κάνει καλές πίπες.Δεν σημαίνει ότι είτε αυτός είτε αυτή είναι έτοιμοι να κάνουν οικογένεια και να αναλάβουν ευθύνες.Απλά είναι η μαλακία που μας τρώει σε αυτή τη χώρα.Οι γονείς θέλουν να δουν εγγόνια,οπότε πιέζουν τα παιδιά τους και τα παιδιά γιατί οι γονείς τους βοηθάνε ακόμα και στα 30φευγα τους, κάνουν ότι τους πουν.
μεγαλη κουβεντα,ολα εκει παιζονται,τι θελει ο καθενας.Δεν κανουν ολοι για δεσμο,δεν κανουν ολοι για ευθυνες,οποτε καλο ειναι τα πρεπει να μην υπαρχουν και να ειναι ο καθενας ξεκαθαρος με τον αλλον, οποτε αν συμβαδιζουν τα θελω 2 ανθρωπων θα περναν καλα.Να πω κι ενα γρηγορο,ζευγαρι συζούσε και φαγωθηκαν οι γονεις να τους παντρεψουν,εγινε,μετα φαγωθηκαν να κανουν παιδια καναν.Ωσπου μια μερα αποφασισαν να χωρισουν και ερχονται οι γονεις και λενε οχι μη χωρισετε χαχααχχαχααχ
Τέλος τα ποσοστά των διαζυγιών στην Ελλάδα έχουν φτάσει στα 44%. Αν προσθέσουμε σε αυτά γάμους σε διάσταση ή τις παρα πολλες περιπτώσεις γάμων που μένουν μαζί καθαρά για οικονομικούς λόγους ή για τα παιδιά τότε το ποσοστό ξεπερνά κατά πολύ το 50%.
Ποντάρεις τα λεφτά σου και το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κανείς..τον χρόνο του (χρονια απτη ζωη του) σε ένα στοίχημα με τραγικές αποδόσεις.
Μας ξεσηκώνετε και δεν κάνειΚαλη φαση..
ειναι ωραια η αισθηση να νιωθειςς τα υγρα του αλλου
μεγαλη κουβεντα,ολα εκει παιζονται,τι θελει ο καθενας.Δεν κανουν ολοι για δεσμο,δεν κανουν ολοι για ευθυνες,οποτε καλο ειναι τα πρεπει να μην υπαρχουν και να ειναι ο καθενας ξεκαθαρος με τον αλλον, οποτε αν συμβαδιζουν τα θελω 2 ανθρωπων θα περναν καλα.Να πω κι ενα γρηγορο,ζευγαρι συζούσε και φαγωθηκαν οι γονεις να τους παντρεψουν,εγινε,μετα φαγωθηκαν να κανουν παιδια καναν.Ωσπου μια μερα αποφασισαν να χωρισουν και ερχονται οι γονεις και λενε οχι μη χωρισετε χαχααχχαχααχ
Αυτό ακριβώς.Άλλα τα θέλω τα δικά σου άλλα τα θέλω τα δικα μου κτλ.Απλά στην Ελλάδα "πρέπει" να ακολουθείς τα θέλω της κοινωνίας.Πήγες 30-35,πρέπει να παντρευτείς.Δεν έχει σημασία αν δεν έχεις βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο,πρέπει να το κάνεις.Μέχρι πριν μερικά χρόνια κάποιος ήταν καλός σύζηγος εαν δεν χαρτόπαιζε,έπινε.Το αν κεράτωνε,πλάκωνε την γυναίκα του κτλ. ήταν λεπτομέρεια.Η για τις γυναίκες,αν η άλλη είναι καλή νοικοκυρά δεν θέλεις τίποτα άλλο.Οπότε καταλαβαίνεις τα standards που είχαν θέσει για να παντρευτείς.
Αυτό το πράγμα με τους γονείς στην Ελλάδα είναι μεγάλη πληγή.Η πλάκα είναι που πολλοί γονείς παρόλο που έφαγαν σκατά στο γάμο τους,επιμένουν να παντρέψουν τα παιδιά τους.Να είσαι τώρα 35-40 χρονών μουλάρι και να σου καθορίζει η μάνα/πατέρας σου πότε θα παντρευτείς,πότε θα χωρίσεις,πότε θα κάνεις παιδιά,πως θα βγάλεις τα παιδιά σου (μάχες και μάχες σε οικογένειες για ένα γαμημένο όνομα),που θα μείνεις κτλ.Τραγική κατάσταση.
Μας ξεσηκώνετε και δεν κάνει
Εγω παντως πολυ θα ηθελα να παντρευτώ ενα κυριο, τουλαχιστον 20 χρονια μεγαλυτερο μου, και να με εχει σαν γυναικα του.
Να με εχει στο σπιτι και να εχω ΟΛΕΣ τις γυναικείες υποχρεωσεις (τα δικαιωματα οχι απαραίτητα)! και φυσικα να μπορω να ειμαι ολη την ημερα σαν γυναικα :-)
σε ξεσηκωνουν οι πουστιδες φιλε?
και να του κανεις και κανα δυο κολοπαιδια
Μόνο bi δεν είσαι τύπε.
Στο θέμα του νήματος.
Αρκετοί φίλοι μου που σαρανταρίσανε μου λένε ότι θα ήθελαν παιδί αλλά κολλάνε στις ανεγκέφαλες που από την μία κλαίγονται να παντρευτούν και μετά γκρινιάζουν για να χωρίσουν.
Και αν ο άντρας μετανιώνει που δεν κάνει οικογένεια φαντάσου τι πανηγύρι θα γίνεται στον γυναικείο εγκέφαλο με τα ισχυρά ένστικτα μητρότητας από τη μία και από την άλλη την άθλια πλύση εγκεφάλου που τρώνε από τα media να μην κάνουν παιδιά και να καταναλώνουν.
σωστα όλα αυτά που λες, αλλα ξεφυγες, ξεχνας πως μπορούμε απλα να τις γαμαμε , χωρις να τις παντρευόμαστε και να κανουμε παιδια. εσυ εδώ εισαι τελειως ασχετος, γουστάρεις αντρες , δεν σου πεφτει λογος. σαν να μιλαω εγω ο ασχετος για κλασσικη μουσικη.Πες και για το γεγονος οτι οταν κανουν τελικα τα παιδια, που ειναι ο ύστατος στοχος τους, για να μην τους λεει η κοινωνια (και οι φιλες τους) οτι ειναι υποδεέστερες και πιο παρακατιανες απο τις αλλες, καταλαβαινουν οτι εχουν το πανω χερι και οτι δεν εχουν καμια χρηση πλέον για τους αντρες! ουτε εχουν καμια αναγκη να τον σεβονται και να τον υπολυπτονται, απλα απο εκει και περα ο αντρας μετατρέπεται σε "εργατακο" που εχει πλεον την υποχρέωση απο την κοινωνια μονο να δουλευει και να παρεχει τα χρηματα για την ζωη αυτης και των παιδιων της... και πανω απο ολα να μην αντιδρα και αντιμιλαει, γιατι πολυ απλα με την προστασια που της παρεχει ο νομος, μπορει πολυ απλα να του παρει ολα τα λεφτα, να του παρει τα παιδια και το σπιτι και απλα να τον πεταξει σαν στημένη λεμονοκουπα!
σωστα όλα αυτά που λες, αλλα ξεφυγες, ξεχνας πως μπορούμε απλα να τις γαμαμε , χωρις να τις παντρευόμαστε και να κανουμε παιδια. εσυ εδώ εισαι τελειως ασχετος, γουστάρεις αντρες , δεν σου πεφτει λογος. σαν να μιλαω εγω ο ασχετος για κλασσικη μουσικη.