Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 499K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Ισως τότε δεν θα φαντάζοταν κανείς πως ο ελληνορωμαικός κόσμος θα υπέκυπτε σε κάποιους μπίχλες που μιλούσαν για αναστάσεις και θεούς των εβραίων.
Οπως τώρα οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να δουν πως σε μερικά χρόνια το Δυτικο Πνεύμα το θα διαδεχθεί το Ισλάμ
Οι νόμοι θα αντικατασταθούν από την Σαρία. Στην Ευρώπη.. Δύσκολο να το χωνέψουμε αλλά είναι θέμα χρόνου
Ούτε οι Αρχαίοι Ελληνες μπορούσαν να χωνέψουν πως τα φιλοσοφικά εργα, οι επιστήμες κλπ θα αντικαθίστοταν για πολλούς αιώνες από την Βίβλο

και τι θα πρεπει να κανουμε ρε φιλε να κατσουμε ανασκελα να περιμενουμε να μας σφαξουν? δεν πρεπει να αντιδρασουμε καπως?

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στη Δυση καθε παιδι που θα γεννιεται θα θελει iphone,αμαξι,μουνια,λεφτα γιατι ετσι βλεπουν στην tv.
Οποτε σκεφτεσαι ωχχ τι εξοδα θα εχω,θα ναι δυστυχισμενα τα παιδια μου που θα χουν λιγοτερα,θα ναι βαρος σε μενα κτλπ
Εχουμε γινει παρτακιδες η καλυτερα μας εχουν κανει
Με το πολυ σεξ που το βρισκεις παντου χανεται και το νοημα του γαμου οτι δενεσαι με καποιον και μονο με αυτον.

Αντιθετα τα μουσλιμια και με ενα ευρω στην τσεπη κανουν 10 παιδια στην ψυχρη λογικη τους και τα 5 να ψωφισουν ηταν θελημα αλλαχ και τι εγινε θα μεγαλωσουν εκει περα με τον προφητη και με 72 παρθενες δωρο.

Η μονη λυση στην Ευρωπη ειναι να αφησει ο κοσμος τα υλικα αγαθα(πραγμα αδυνατο γιατι η showbiz εχει διαλυσει τα μυαλα και κυριως τω γυναικων) και να δωσει σημασια στην οικογενια.Επισης να σταματησει η προπαγανδα,ο κοσμος με τα gay pride εχει πουστεψει δεν παιζει να περασει ακραια αλλα σωστη λυση οπως το να διωξει η ΕΕ εκατομμυρια λαθρο.

Γενικα η Ευρωπη ειναι σε φαση παρακμης οπως ηταν το Βυζαντιο,αμα διαβασετε για τα τελευταια χρονια στο Βυζαντιο θα πειτε ρε μαλακα τοσο απλα θα ειχαν νικησει εκει η θα ειχαν εστι απλα γλιτωσει την αλωση πραγματικα ηταν τοσο ευκολο γιατι δεν το εκαναν?Γιατι απλα οταν χανεται η πιστη και η ελπιδα ενος λαου*(αυτο γινεται απο την πτωση των αξιων και του πολιτισμου) τοτε ο λαος εχει ηδη παραδοθει χωρις να το εχει παρει χαμπαρι

Ετσι ειναι η ζωη μαγκες εγινες κοτα?σε γαμησανε
Οπως εσυ γαμησες αλλους πιο παλια

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
με ενα budget 1,500-1,800/μηνα/χωρις ενοικιο σπιτιου...
ζει μια 4λης οικογενεια μια χαρα...χωρις φοβερες ανεσεις κτλ....
τωρα αν θελουν φιλετο καθε μερα η iphone 9 k 4 αμαξια δικο τους θεμα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Στη Δυση καθε παιδι που θα γεννιεται θα θελει iphone,αμαξι,μουνια,λεφτα γιατι ετσι βλεπουν στην tv.
Οποτε σκεφτεσαι ωχχ τι εξοδα θα εχω,θα ναι δυστυχισμενα τα παιδια μου που θα χουν λιγοτερα,θα ναι βαρος σε μενα κτλπ
Με το πολυ σεξ που το βρισκεις παντου χανεται και το νοημα του γαμου οτι δενεσαι με καποιον και μονο με αυτον.
Στην Αμερική δεν φαίνεται να ισχύει αυτό, παρ' όλο που έχουν μεγαλύτερη ευμάρεια από την Ευρώπη.
Από το 1975 και μετά η τάση φαίνεται σταθερή.
Επειδή πάνω κάτω ο πληθυσμός της Αμερικής με της Ευρώπης είναι ο ίδιος, τότε η θεωρία σου ισχύει για το 50% του κόσμου της ευμάρειας, άρα η θεωρία σου δεν είναι σωστή.

Η μονη λυση στην Ευρωπη ειναι να αφησει ο κοσμος τα υλικα αγαθα(πραγμα αδυνατο γιατι η showbiz εχει διαλυσει τα μυαλα και κυριως τω γυναικων) και να δωσει σημασια στην οικογενια.Επισης να σταματησει η προπαγανδα,ο κοσμος με τα gay pride εχει πουστεψει δεν παιζει να περασει ακραια αλλα σωστη λυση οπως το να διωξει η ΕΕ εκατομμυρια λαθρο.
Πως αν αφήσουμε τα υλικά αγαθά θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα;

Το να διώξουμε 1000000 από αυτούς δεν ξέρω αν είναι λύση με αποτελέσματα.

Γενικα η Ευρωπη ειναι σε φαση παρακμης οπως ηταν το Βυζαντιο,αμα διαβασετε για τα τελευταια χρονια στο Βυζαντιο θα πειτε ρε μαλακα τοσο απλα θα ειχαν νικησει εκει η θα ειχαν εστι απλα γλιτωσει την αλωση πραγματικα ηταν τοσο ευκολο γιατι δεν το εκαναν?Γιατι απλα οταν χανεται η πιστη και η ελπιδα ενος λαου*(αυτο γινεται απο την πτωση των αξιων και του πολιτισμου) τοτε ο λαος εχει ηδη παραδοθει χωρις να το εχει παρει χαμπαρι
Κάθε φορά κάποιος λέει πως η κοινωνία του είναι σε παρακμή.
Εγώ νομίζω πως η ανθρωπότητα βρίσκεται στην καλύτερη της φάση αυτήν την στιγμή.
Λιγότερη πείνα, φτώχεια, θάνατοι από ασιτία, θάνατοι από απλές ασθένειες, περισσότερες δημοκρατίες, ελευθερίες, εμπόριο, ευμάρεια κλπ.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

Αντιθετα τα μουσλιμια και με ενα ευρω στην τσεπη κανουν 10 παιδια στην ψυχρη λογικη τους και τα 5 να ψωφισουν ηταν θελημα αλλαχ και τι εγινε θα μεγαλωσουν εκει περα με τον προφητη και με 72 παρθενες δωρο.

Ετσι ειναι η ζωη μαγκες εγινες κοτα?σε γαμησανε
Οπως εσυ γαμησες αλλους πιο παλια

δυστυχως εισαι πολυ σωστοσ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στην Αμερική δεν φαίνεται να ισχύει αυτό, παρ' όλο που έχουν μεγαλύτερη ευμάρεια από την Ευρώπη.
Από το 1975 και μετά η τάση φαίνεται σταθερή.
Επειδή πάνω κάτω ο πληθυσμός της Αμερικής με της Ευρώπης είναι ο ίδιος, τότε η θεωρία σου ισχύει για το 50% του κόσμου της ευμάρειας, άρα η θεωρία σου δεν είναι σωστή.
Πως αν αφήσουμε τα υλικά αγαθά θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα;

Το να διώξουμε 1000000 από αυτούς δεν ξέρω αν είναι λύση με αποτελέσματα.
Κάθε φορά κάποιος λέει πως η κοινωνία του είναι σε παρακμή.
Εγώ νομίζω πως η ανθρωπότητα βρίσκεται στην καλύτερη της φάση αυτήν την στιγμή.
Λιγότερη πείνα, φτώχεια, θάνατοι από ασιτία, θάνατοι από απλές ασθένειες, περισσότερες δημοκρατίες, ελευθερίες, εμπόριο, ευμάρεια κλπ.
εισαι λαθος και στις 3 παρατηρήσεις.
1. η ηπα εχουν σταθερο πληθυσμο επειδή και εκει μπαινουν σταθερα λατινοι και μουσουλμάνοι.
2. για το αν είναι λυση με αποτελέσματα δες ανεργια και εγκληματικοτητα σε χωρες όπως εσθονια, ουγγαρια που δεν δεχονται μετανάστες. η ελλειψη εργατικων φτηνων χεριων αυξανει την απασχοληση των γηγενών, με ποιον θα βαψειθς το σπιτι σκπου αν δεν υπαρχει αλβανος, με τον ελληνα όπως εκανες πριν 30 χρονια και αυτος ο ελληνας ειχε δουλεια αξιοπρεπή με 30 ευρω την ημερα σημερινα λεφτα, αν είναι να δουλευει όμως 10 ωρες για 20 ευρω σου λεει μου φτανει και η ελεηνμσυνη της μανας μου που παιρνει συνταξη και την βγαζει στο καφενειο, δεν εχει τι να κανει και γραφει και εδώ.
3. περισσοτερες δημοκρατιες εχουμε, λιγοτερη πεινα-ασιτια-θανατους δεν εχουμε κυριως γιατι παλια οι αποικιοκρατες εξασφαλιζαν στον τριο κοσμο ειρηνη και οικονομικη αναπτυξη. αφρικη-λατινικη αμερικη-ασια δεν είναι απαραίτητα καλυτερα από ότι πριν 50 χρονια-100χρονια. το κονγκο πριν 100 χρονια ηταν βελγικο ειχε ειρηνη και κανενας δεν πεθαινε από την πεινα, μετα όταν λεγοταν ζαϊρ ειχε εθνικιστη δικτατορα και λογω τον κοιτασμάτων ειχε σχετικα καλη οικονομια. σημερα είναι σε εμφυλιο-πεινα-φτωχια, είναι μια χωρα 5 φορες η ελλαδα και παρομοιο ιστορικο εχουν σχεδόν ολες οι αφρικανικες χωρες.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Όχι για μένα δεν αξίζει γιατί δε θέλω να γίνω οικογενιάρχης και δε τη βρίσκω με το να ξεσκατίζω μωρά. Αηδία...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
εισαι λαθος και στις 3 παρατηρήσεις.
1. η ηπα εχουν σταθερο πληθυσμο επειδή και εκει μπαινουν σταθερα λατινοι και μουσουλμάνοι.
2. για το αν είναι λυση με αποτελέσματα δες ανεργια και εγκληματικοτητα σε χωρες όπως εσθονια, ουγγαρια που δεν δεχονται μετανάστες. η ελλειψη εργατικων φτηνων χεριων αυξανει την απασχοληση των γηγενών, με ποιον θα βαψειθς το σπιτι σκπου αν δεν υπαρχει αλβανος, με τον ελληνα όπως εκανες πριν 30 χρονια και αυτος ο ελληνας ειχε δουλεια αξιοπρεπή με 30 ευρω την ημερα σημερινα λεφτα, αν είναι να δουλευει όμως 10 ωρες για 20 ευρω σου λεει μου φτανει και η ελεηνμσυνη της μανας μου που παιρνει συνταξη και την βγαζει στο καφενειο, δεν εχει τι να κανει και γραφει και εδώ.
3. περισσοτερες δημοκρατιες εχουμε, λιγοτερη πεινα-ασιτια-θανατους δεν εχουμε κυριως γιατι παλια οι αποικιοκρατες εξασφαλιζαν στον τριο κοσμο ειρηνη και οικονομικη αναπτυξη. αφρικη-λατινικη αμερικη-ασια δεν είναι απαραίτητα καλυτερα από ότι πριν 50 χρονια-100χρονια. το κονγκο πριν 100 χρονια ηταν βελγικο ειχε ειρηνη και κανενας δεν πεθαινε από την πεινα, μετα όταν λεγοταν ζαϊρ ειχε εθνικιστη δικτατορα και λογω τον κοιτασμάτων ειχε σχετικα καλη οικονομια. σημερα είναι σε εμφυλιο-πεινα-φτωχια, είναι μια χωρα 5 φορες η ελλαδα και παρομοιο ιστορικο εχουν σχεδόν ολες οι αφρικανικες χωρες.

Με μέτρα ιστορικού χρόνου ζούμε μεταπολεμικά μια εποχή ευμάρειας ασύγκριτη με οποιαδήποτε προηγούμενη ιστορική περίοδο ... Κάθε καταγεγραμμένος δείκτης: οικονομικός, μακροβιότητας, εκπαίδευσης κτλ κτλ το επιβεβαιώνει.

Για το θέμα ειδικά των πολέμων αξίζει να δείτε αυτό ...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
με ενα budget 1,500-1,800/μηνα/χωρις ενοικιο σπιτιου...
ζει μια 4λης οικογενεια μια χαρα...χωρις φοβερες ανεσεις κτλ....
τωρα αν θελουν φιλετο καθε μερα η iphone 9 k 4 αμαξια δικο τους θεμα.
και με ενοικιο φίλε ζουν
Αν δεν θελει κομμωτηριο καθε βδομαδα η κοκκοτα και καθημερινές εξόδους ο άντρας

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι στα πρόθυρα των πρώτων άντα και όπως καταλαβαίνετε όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί είναι είτε κάπου εκεί είτε μεγαλύτεροι. Οπότε το θέμα της συγκατοίκησης, γάμου, οικογένειας έχει αρχίσει να αναφέρεται σιγά σιγά όλο και περισσότερο.

Από ότι έχω καταλάβει πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα είναι ή υπήρξαν παντρεμένοι, με παιδιά ή χωρίς. Θα ήθελα να μας καταθέσουν τη γνώμη τους αν μπορούν, άξιζε η όλη διαδικασία; Άξιζε για τη συντροφικότητα, άξιζε μόνο για το παιδί, μήπως δεν άξιζε καθόλου; Το έχουν μετανιώσει;

Επίσης ας μας πουν τη γνώμη τους και οι εργένηδες άνω των 40, αυτοί τι πιστεύουν, γουστάρουν ή το ψάχνουν για οικογένεια;

Προσωπικά είμαι μάλλον εναντίον του γάμου, έχω φτάσει κάποιες φορές κοντά σε συγκατοίκηση, αλλά στο τέλος κώλωσα. Θεωρώ πως η οικογένεια κρατά τον άνδρα πίσω.

Bλεπω αυτο το παλιο θεμα που ειχα ανοιξει.

Ειμαι πλεον εδω και ενα χρονο παντρεμενος. Ξερω πως ειναι ακομα πολυ νωρις, αλλα δεν το εχω μετανιωσει στιγμη. Και ειμαι και ατομο που δεν εχω θεμα με μοναξια, και ημουν ευτυχισμενος τοσα χρονια ως εργενης.

Δυο πραγματα μου λειπουν καμια φορα, 1ον και κυριωτερο τα καφριλικια που εκανα με καλους φιλους, αλλα αυτα ειχαν ελαττωθει ετσι κι αλλιως αφου ολοι πλεον δουλευουν πολλες ωρες, και 2ον το παιχνιδι με νεες γκομενες, να βγαινω μαζι τους, να προσπαθω να τις ριξω στο κρεβατι, το ολο παιγνιο. Το δευτερο ειναι λιγο υπερκετιμημενο ειναι αληθεια. Ετσι κι αλλιως, εκτος απο τις πουτανες, τις οποιες εννοειται πως δεν εχω κοψει, παιζω οσο μπορω και με αλλες γκομενες, κυριως οταν ταξιδευω για δουλεια μονος. Παντα βεβαια στο τελος τις συγκρινω με τη γυναικα μου και καταληγω στο ποσο τυχερος ειμαι, δυστυχως υπαρχει πολλη σαβουρα εκει εξω...

Γενικα, εχω καταληξει πως ο γαμος δεν αλλαζει και πολλα πραγματα. Το παιδι νομιζω ειναι το μεγαλο βημα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ειμαι πλεον εδω και ενα χρονο παντρεμενος. Ξερω πως ειναι ακομα πολυ νωρις, αλλα δεν το εχω μετανιωσει στιγμη. Και ειμαι και ατομο που δεν εχω θεμα με μοναξια, και ημουν ευτυχισμενος τοσα χρονια ως εργενης.

Δυο πραγματα μου λειπουν καμια φορα, 1ον και κυριωτερο τα καφριλικια που εκανα με καλους φιλους, αλλα αυτα ειχαν ελαττωθει ετσι κι αλλιως αφου ολοι πλεον δουλευουν πολλες ωρες, και 2ον το παιχνιδι με νεες γκομενες, να βγαινω μαζι τους, να προσπαθω να τις ριξω στο κρεβατι, το ολο παιγνιο. Το δευτερο ειναι λιγο υπερκετιμημενο ειναι αληθεια. Ετσι κι αλλιως, εκτος απο τις πουτανες, τις οποιες εννοειται πως δεν εχω κοψει, παιζω οσο μπορω και με αλλες γκομενες, κυριως οταν ταξιδευω για δουλεια μονος. Παντα βεβαια στο τελος τις συγκρινω με τη γυναικα μου και καταληγω στο ποσο τυχερος ειμαι, δυστυχως υπαρχει πολλη σαβουρα εκει εξω...

Γενικα, εχω καταληξει πως ο γαμος δεν αλλαζει και πολλα πραγματα. Το παιδι νομιζω ειναι το μεγαλο βημα.

Καλα το σκεφτεσαι !!

Ο γαμος μεχρι να ερθουν τα παιδια ειναι ουσιαστικα ενα επισημο γκομενιλίκι.

Ιδιως αν γυναικα ειναι ηπιου χαρακτηρα, συγκαταβατικη, και κυριως μακρια απο τα μεταφεμινιστικα μαλακοτσιμπουκωματα της δυσης, ουσιαστικα η αισθηση που εχει ο αντρας ειναι συνολικα καλυτερη απο οτι οταν ηταν ανυπαντρος.

Με το που ερχονται τα παιδια τα βαρη και οι ευθυνες αυξανονται εκθετικα  Και αυ
τη τη κατασταση πρεπει να εισαι υποψιασμενος και ετοιμος να την αντιμετωπισεις.

Καλο ειναι να θυμασαι παντως οτι ΤΕΛΙΚΑ ποτε δεν θα μετανοιωσεις που εκανες παιδια. Και γραφω το τελικα με κεφαλαια διοτι αρχικα υπο το βαρος των ευθυνων και των υποχρεωσεων τους μπορει νσ εχεις δευτερες σκεψεις.

Keep walking !!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Καλα το σκεφτεσαι !!

Ιδιως αν γυναικα ειναι ηπιου χαρακτηρα, συγκαταβατικη, και κυριως μακρια απο τα μεταφεμινιστικα μαλακοτσιμπουκωματα της δυσης, ουσιαστικα η αισθηση που εχει ο αντρας ειναι συνολικα καλυτερη απο οτι οταν ηταν ανυπαντρος.

Με το που ερχονται τα παιδια τα βαρη και οι ευθυνες αυξανονται εκθετικα  Και αυ

Καλο ειναι να θυμασαι παντως οτι ΤΕΛΙΚΑ ποτε δεν θα μετανοιωσεις που εκανες παιδια. Και γραφω το τελικα με κεφαλαια διοτι αρχικα υπο το βαρος των ευθυνων και των υποχρεωσεων τους μπορει νσ εχεις δευτερες σκεψεις.

Keep walking !!

:hi: :hi: :hi:

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Το παιδι νομιζω ειναι το μεγαλο βημα.
Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για γονείς.Βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας με ανάρμοστες συμπεριφορές, ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα και αναρωτιόμαστε γιατί... Τελικά όλα προέρχονται από την οικογένεια. Το παιδί μεγαλώνοντας θα αντιληφθεί αν ειναι επιθυμητο,ή ότι είναι ανεπιθύμητο από τους ίδιους τους γονείς του και θα προσπαθεί μια ζωή να γίνεται αποδεκτό από τους ανθρώπους, κάνοντας πράγματα που δεν το ευχαριστούν τις περισσότερες φορές.Σκεφτειτε το,σκεψου καλα και αν εισαι ετοιμος,ειστε ετοιμοι,προχωρηστε στο επομενο βημα που λεγετε ΠΑΙΔΙ

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Να ζήσετε και να 'στε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους!

Να ξέρετε μόνο άμα υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα το παιδί δεν το διορθώνει το κάνει χειρότερο. Το ξέρω προσωπικά... απ' τη μεριά του παιδιού. Κι επίσης αν είναι να κάνετε μη κάνετε μόνο ένα, από δύο και πάνω και μόνο όταν θα είστε κι οι δύο έτοιμοι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για γονείς.Βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας με ανάρμοστες συμπεριφορές, ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα και αναρωτιόμαστε γιατί... Τελικά όλα προέρχονται από την οικογένεια. Το παιδί μεγαλώνοντας θα αντιληφθεί αν ειναι επιθυμητο,ή ότι είναι ανεπιθύμητο από τους ίδιους τους γονείς του και θα προσπαθεί μια ζωή να γίνεται αποδεκτό από τους ανθρώπους, κάνοντας πράγματα που δεν το ευχαριστούν τις περισσότερες φορές.Σκεφτειτε το,σκεψου καλα και αν εισαι ετοιμος,ειστε ετοιμοι,προχωρηστε στο επομενο βημα που λεγετε ΠΑΙΔΙ

Οντως δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για γονείς,αλλά θεωρείς ότι ο μέσος Έλληνας διαθέτει την αυτογνωσία να το παραδεχθεί;
Πολλες φορές το κίνητρο των ζευγαριων για τεκνοποίηση είναι ο εγωισμός,για να "σωσουν το γάμο τους" :jerking: ,γιατί έκανε παιδι ο γείτονας και πρέπει και εγώ..

Πριν λίγο καιρο συζήτησα με έναν παλιο μου συμμαθητή περί του θέματος..
Και καταλήξαμε με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια,ότι οι συμμαθητές/φίλοι που είχαμε ικανούς να δώσουν καλές βάσεις σε ένα παιδί,ειναι επί των πλείστων ανύπαντροι/ατεκνοι.
Ενώ τα σούργελα,οι τρόμπες και οι τζάμπα μαγκες,ως επί των πλείστων με 2-3 παιδια ο καθένας..

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Οντως δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για γονείς,αλλά θεωρείς ότι ο μέσος Έλληνας διαθέτει την αυτογνωσία να το παραδεχθεί;
Πολλες φορές το κίνητρο των ζευγαριων για τεκνοποίηση είναι ο εγωισμός,για να "σωσουν το γάμο τους" :jerking: ,γιατί έκανε παιδι ο γείτονας και πρέπει και εγώ..

Πριν λίγο καιρο συζήτησα με έναν παλιο μου συμμαθητή περί του θέματος..
Και καταλήξαμε με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια,ότι οι συμμαθητές/φίλοι που είχαμε ικανούς να δώσουν καλές βάσεις σε ένα παιδί,ειναι επί των πλείστων ανύπαντροι/ατεκνοι.
Καλα τα λες!Οι μύθοι και η έλλειψη ειλικρίνειας από τις προηγούμενες γενιές φταίει. Πόσες φορες δεν ακούσαμε τους γονείς μας να λένε "κάνε ένα παιδάκι εσύ κι εγώ είμαι εδώ να στο μεγαλώσω"κτλ.Το οτι δεν κανουμε ολοι για ολα ισχυει και βεβαια δεν το παραδεχομαστε

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Καλα το σκεφτεσαι !!

Με το που ερχονται τα παιδια τα βαρη και οι ευθυνες αυξανονται εκθετικα  Και αυ

Keep walking !!

φιλε μου αν ο γαμος ειναι απλα ενα επισημο γκομενιλικι γιατι να τον κανεις? σε τι εξυπηρετει η επισημοποιηση?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλε μου αν ο γαμος ειναι απλα ενα επισημο γκομενιλικι γιατι να τον κανεις? σε τι εξυπηρετει η επισημοποιηση?
στο να εχεις να γαμησεις και μαλιστα ακαποτα 6.00 το πρωι που ξυπνάς με καυλες.
αν εχεις την ιδια ευχαριστηση και με προφυλακτικο και δεν σε πειραζει να περιμενεις μεχρι τις 6.00 το απόγευμα που εχετε σχολασει από την δουλεια και θα βρεθείτε με την γκομενα, τοτε μην παντρεύεσαι. εγω τουλάχιστον αυτά τα 2 ευχαριστηθηκα όταν παντρευτηκα. και αξιζαν για εμενα.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
καλυτερα διαφορετικες γκομενες με προφυλακτικο και κανα μικρουλακι μια στο τοσο ακαποτο παρα την ιδια πατσολα στο σβερκο που αμφιβαλλω αν σου σηκωνεται με αυτη μετα απο 5 χρονια που θα εχει γινει και σαπια αν ειναι ελληνιδα :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom