Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 499K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αναρωτιεστε τι κανουν οι αλλοδαπο στη χρεωκοπημενη Ελλαδα; Εκμεταλλευονται τις οικονομικες ευκαιριες που δημιουργει το κρατος κυνηγωντας τον Ελληνα. Μαιμουδες στο δρομο πουλαει ο Ελληνας; Φυλακη. Μαγαζι χωρις εναρξη επιχειρησης ο Πακιστανος; Καμια ενοχληση!

Είμαστε απ' τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα εμείς οι Έλληνες πολίτες δεύτερης κατηγορίας στην ίδια μας τη χώρα και τα σκατόδερμα θεοί!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ειδα σημερα κατι που με εβαλε σε σκεψεις.Πακιστανικης ιδιοκτησιας πλυντηριο αυτοκινητων,απο αυτα που εχουν τρελη δουλεια και βγαζουν πολλα λεφτα,με το κοπο τους οι ανθρωποι αφου κανουν καλη δουλεια με λιγα χρηματα.Με αποτελεσμα να τους προτιμαει ο κοσμος.Ειδα λοιπον σημερα εκει περνωντας,να εχουν παρει υπαλληλο μαυρο,αραπη.Συνηθως δουλευουν μονο Πακιστανοι εκει.Αλλα διαλεξαν να παρουν για υπαλληλο οχι καποιον Ελληνα που ειχε αναγκη για δουλεια αλλα τον μαυρο.Αυτο κατι δειχνει.
Ti δείχνει;Οτι ο Ελληνας προτιμάει την καφετέρια απο την δουλειά των πχ 20€?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αμα με αφηνε το κρατος να πουλαω λαθραια τσιγαρα εξω απ το σπιτι μου οπως οι Πακιστανοι μια χαρα θα κονομαγα και εγω ο Ελληνας, και θα μαζευα κεφαλαιο να ανοιξω επιχειρηση.
και γιατί δεν το κάνεις;Τι σε κρατάει;

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
και γιατί δεν το κάνεις;Τι σε κρατάει;

Χαζη ερωτηση τελειως ομως
Με κραταει οτι εχω σπιτι να μου παρουν,λεφτα,αυτοκινητο
Ο βρωμοΠακης τι εχει?τιποτα οποτε σου λεει στα @@ μου το κανω και αμα με πιασουν θα με βαλουν φυλακη οπου θα τρωω και θα πινω τσαμπα

Η μονη λυση ειναι αεροπλανα και ριψη πανω απο τις χωρες τους μονο ετσι θα σκεφτουν την παρανομια
Οσο η Ευρωπη το παιζει αλλιως λυση δεν θα υπαρξει

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
b53.jpg

Συνημμένα

• b53.jpg
    b53.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 31

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Χαζη ερωτηση τελειως ομως
Με κραταει οτι εχω σπιτι να μου παρουν,λεφτα,αυτοκινητο
Ο βρωμοΠακης τι εχει?τιποτα οποτε σου λεει στα @@ μου το κανω και αμα με πιασουν θα με βαλουν φυλακη οπου θα τρωω και θα πινω τσαμπα

Η μονη λυση ειναι αεροπλανα και ριψη πανω απο τις χωρες τους μονο ετσι θα σκεφτουν την παρανομια
Οσο η Ευρωπη το παιζει αλλιως λυση δεν θα υπαρξει
Xεστρης είσαι.Θες και το κέρδος αλλά μην σου κάνουν τίποτα αν σε πιάσουν

Επισκέπτης
Η ελλάδα θα αφανιστεί και θα παραδοθεί σε πάκιδες και Σια..
Ε βέβαια για www.iatropedia.gr/ygeia/spania-ek-genetis-astheneia-ekane-ta-cheria-tou-gigantiaia-ti-einai-o-makrodaktylismos-pics/82238/]δες εκεί[/url] έναν παππού πάκη ο οποίος έχει και παιδί 18 μηνών ΕΛΕΟΣ BOEING........

Αυτο που βλέπω είναι ότι πολύς κόσμος της γενιάς μου,θα μείνει δίχως οικογένεια,κυρίως των οικονομικοκοινωνικών προβλημάτων στην κοινωνία.
Έτσι ακριβώς είναι, 44αρικο ρεμάλι.......
Δεν θα ήθελα ποτέ να ζητιανεύουν τα παιδιά μου. Τα προσωπικά μου λάθη κι οι επιλογές βαραίνουν εμένα ας μην τα φορτωθούν και αγέννητες ψυχές......
Το να χύσεις σε μια τρύπα είναι εύκολο, ας αναρωτηθείς όμως τι ευθύνες έχει ένα παιδί για να μεγαλώσει.....
Αν θα ήμουν οικονομικά καλύτερα, θα το σκεφτόμουν να μάντρωνα μια για να ανοίξουμε σπίτι.....
Αφού δεν είμαι κάθομαι στα αυγά μου και πάμε στα μαγαζιά όποτε μας περσεύουν......
Πέρασε ένας τύπος το μεσημέρι βαφτίζει το κοριτσάκι του το ερχόμενο Σ/Κ μου είπε έλα όπως είσαι.....
Δε θα πάω όμως έτσι γιατί με εκνευρίζει αυτό.....
Δεν έχω να κάνω κάποιο δώρο που θα ήθελα του παιδιού, αλλά επειδή ξέρω ότι κι αυτός είναι μπατίρης όταν πληρωθώ θα πάμε στην υπεραγορά (που λεν οι Κύπριοι το super market) να ψωνίσει κανένα γάλα για το παιδί.......

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Ε βέβαια για www.iatropedia.gr/ygeia/spania-ek-genetis-astheneia-ekane-ta-cheria-tou-gigantiaia-ti-einai-o-makrodaktylismos-pics/82238/]δες εκεί[/url] έναν παππού πάκη ο οποίος έχει και παιδί 18 μηνών ΕΛΕΟΣ BOEING........
Έτσι ακριβώς είναι, 44αρικο ρεμάλι.......
Δεν θα ήθελα ποτέ να ζητιανεύουν τα παιδιά μου. Τα προσωπικά μου λάθη κι οι επιλογές βαραίνουν εμένα ας μην τα φορτωθούν και αγέννητες ψυχές......
Το να χύσεις σε μια τρύπα είναι εύκολο, ας αναρωτηθείς όμως τι ευθύνες έχει ένα παιδί για να μεγαλώσει.....
Αν θα ήμουν οικονομικά καλύτερα, θα το σκεφτόμουν να μάντρωνα μια για να ανοίξουμε σπίτι.....
Αφού δεν είμαι κάθομαι στα αυγά μου και πάμε στα μαγαζιά όποτε μας περσεύουν......
Πέρασε ένας τύπος το μεσημέρι βαφτίζει το κοριτσάκι του το ερχόμενο Σ/Κ μου είπε έλα όπως είσαι.....
Δε θα πάω όμως έτσι γιατί με εκνευρίζει αυτό.....
Δεν έχω να κάνω κάποιο δώρο που θα ήθελα του παιδιού, αλλά επειδή ξέρω ότι κι αυτός είναι μπατίρης όταν πληρωθώ θα πάμε στην υπεραγορά (που λεν οι Κύπριοι το super market) να ψωνίσει κανένα γάλα για το παιδί.......

να πας φιλε ο φιλος σου εσενα θελει εκει οχι το δωρο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
:hi:

Συνημμένα

• 947cc4d35828185a25471f5b6522a27f.jpg
    947cc4d35828185a25471f5b6522a27f.jpg
    172,7 KB · Εμφανίσεις: 44

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
:sunglasses:

Συνημμένα

• a4e916c2f08ebfdaae4a87bd04ac502a.jpg
    a4e916c2f08ebfdaae4a87bd04ac502a.jpg
    188,7 KB · Εμφανίσεις: 28

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Απόδειξη της έλλειψης λογικής που την διακατέχει!

φιλε κανεις λαθος οι ποιο λογικες ειναι οι γυναικες αυτο ειναι το προβλημα τα μετρανε ολα με την ψυχρη λογικη και οχι με το συναισθημα

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και? όταν προσηλυτιζαν και εσφαζαν οι χριστιανοι, οπαδους του θορ και του δια ηταν καλυτερα? όταν η ευρωπαιοι κατελαβαν και αποικισαν την αμερικοι ηταν καλα και τωρα που ερχονται η μουσουλμάνοι είναι ασχημα? σε 50 χρονια θα ζουμε? ξερουμε αν θα ξαναγεννηθούμε σε επομενη ζωη ως μουσουλμάνοι ή κινεζοι?

στο θεμα μας παιδια δεν κανεις για την ελλαδα ή τον χριστο κανεις αμα το θελεις εσυ.
αμα θες ζεις ξενοιαστα χωρις παιδια.
αμα θες βαζεις άλλο νοημα στην ζωη σου με παιδια.

δικαιολογιες δεν εχω αμαξι σπιτι κλπ δεν ισχυουν. και οι παππούδες μας δεν ειχαν γιατρους, αμαξια και καναν 10 παιδια και οι ινδοι δεν εχουν λεφτα αλλα παιδια κανουν.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
και? όταν προσηλυτιζαν και εσφαζαν οι χριστιανοι, οπαδους του θορ και του δια ηταν καλυτερα? όταν η ευρωπαιοι κατελαβαν και αποικισαν την αμερικοι ηταν καλα και τωρα που ερχονται η μουσουλμάνοι είναι ασχημα? σε 50 χρονια θα ζουμε? ξερουμε αν θα ξαναγεννηθούμε σε επομενη ζωη ως μουσουλμάνοι ή κινεζοι?
Και τότε ήταν άσχημα για τα θύματα και τώρα είναι άσχημα για τα θύματα.
Δεν καταλαβαίνω την λογική σου, επειδή οι Χριστιανοί του Μεσαίωνα ήταν αρχίδια, θα την πληρώσουμε εμείς;
Αν ο παππούς σου ήταν εγκληματίας θα πας εσύ φυλακή;

Τι περίεργος συλλογισμός ήταν αυτός;

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Και τότε ήταν άσχημα για τα θύματα και τώρα είναι άσχημα για τα θύματα.
Δεν καταλαβαίνω την λογική σου, επειδή οι Χριστιανοί του Μεσαίωνα ήταν αρχίδια, θα την πληρώσουμε εμείς;
Αν ο παππούς σου ήταν εγκληματίας θα πας εσύ φυλακή;

Τι περίεργος συλλογισμός ήταν αυτός;

Ισως τότε δεν θα φαντάζοταν κανείς πως ο ελληνορωμαικός κόσμος θα υπέκυπτε σε κάποιους μπίχλες που μιλούσαν για αναστάσεις και θεούς των εβραίων.
Οπως τώρα οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να δουν πως σε μερικά χρόνια το Δυτικο Πνεύμα το θα διαδεχθεί το Ισλάμ
Οι νόμοι θα αντικατασταθούν από την Σαρία. Στην Ευρώπη.. Δύσκολο να το χωνέψουμε αλλά είναι θέμα χρόνου
Ούτε οι Αρχαίοι Ελληνες μπορούσαν να χωνέψουν πως τα φιλοσοφικά εργα, οι επιστήμες κλπ θα αντικαθίστοταν για πολλούς αιώνες από την Βίβλο

Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
:jerking2: :jerking2:

Άρες μάρες κουκουνάρες
:jerking2: :jerking2:

Παίξ'την και άλλο γερά, και με τα δυο χέρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom