You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 496K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
όχι φιλε είχαμε παει σε ολες τις διεθνεις κουζινες της αθηνας γιατι αυτό ηθελα και εκει δεν τσιγουνευομουν δοκιμαζα πιατα γιατι αυτό ηθελα στην αθηνα. εφαγα βουλγαρικο, τσεχικο, λιβανεζικο, αρχαιοελληνικο, κινεζικο, ιταλικο, γαλλικο, ουγγαρεζικο.... τσιγγούνης δεν ημουν.
αλλα δεν ημουν και μιζερος μαλακας να πηγαινω στον γρηγορη για τοστ που μπορουσα να εχω στο λεπτο σπιτι μου ή για μακαρονια.
ψαρακι τρωγαμε στο καβουρι συνδιαζαμε με θαλασσα εκει διπλα στην τρυπια βαρκα που εχει έναν σερβιτορο που μοιαζει στον τελευταιο τζεημς μποντ. αλλα να σηκωθω από τα πετραλωνα να παω για φτηνες σαρδέλες στο γκαζι και να τις πληρωσω ακριβα όχι δεν το εκανα. βρηκα κανα 2 ταβέρνες που οντως αξιζαν στην περιοχη πχ δοκιμασε την "καπαρι" στα ανω πετραλωνα, πλατεια μερκουρη. εκει θα με θυμηθείς κάθε πιατο δημιουργια. καμμια σχεση με άλλες ταβέρνες που εχουν τα ιδια και τα ιδια
στο καβουρι την πηγαινες ρε διακοπες στο καμπινγκ :S
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Οικογενεια = Μιζερια
Σαν επισκεπτης σημερα σε συναδελφο παντρεμενο με παιδι. Αυτο ειδα.
Ε τωρα μη κρινεις επειδη στο μουλικο το κακομαθημενο δεν αρεσαν τα πιτογυρα γιατι ειχε σως μουσταρδας και οχι κερσαπ...
αυτος ομως θα εχει σιγουρο ξεσκατισμα στα 80!
Εμεις;;; :S
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Οικογενεια = Μιζερια
Σαν επισκεπτης σημερα σε συναδελφο παντρεμενο με παιδι. Αυτο ειδα.
αν κρινω απο συγγενεις που εχουν παιδια ισχυει. μιζερια και βαρεμαρα
Ααα και εννοειται οτι εμενα σε σπιταρονα 20 λεπτα με τα ποδια αποσταση και το ιδιο επιλεγω να κανω και Αθηνα. 1000 φορες καλο σπιτι πιο μακρυα παρα αποπειρα σπιτιου και 2 λεπτα απο τη δουλεια.
++++ Αυτο που περιεγραψες λεγεται επιβιωση και το εκανα 1ο και 2ο ετος. Μετα ειπα στους δικους μου οτι ή θα γυρισω σπιτι και θα παρατησω τη σχολη ή θα εχω ολοκληρωμενη ζωη. Επελεξαν το δευτερο και εγω τελειωσα στα 4 χρονια.
++++ Αυτο που περιεγραψες λεγεται επιβιωση και το εκανα 1ο και 2ο ετος. Μετα ειπα στους δικους μου οτι ή θα γυρισω σπιτι και θα παρατησω τη σχολη ή θα εχω ολοκληρωμενη ζωη. Επελεξαν το δευτερο και εγω τελειωσα στα 4 χρονια.
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Ε τωρα μη κρινεις επειδη στο μουλικο το κακομαθημενο δεν αρεσαν τα πιτογυρα γιατι ειχε σως μουσταρδας και οχι κερσαπ...
αυτος ομως θα εχει σιγουρο ξεσκατισμα στα 80!
Εμεις;;; :S
εδω το σκασμενο δεν ετρωγε τα σουβλακια του θα ξεσκατιζει τον γερο υου στα ογδοντα? με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Ααα και εννοειται οτι εμενα σε σπιταρονα 20 λεπτα με τα ποδια αποσταση και το ιδιο επιλεγω να κανω και Αθηνα. 1000 φορες καλο σπιτι πιο μακρυα παρα αποπειρα σπιτιου και 2 λεπτα απο τη δουλεια.
πολυ σωστα τα λες αλλο ζωη αλλο πειβιωση
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
αν κρινω απο συγγενεις που εχουν παιδια ισχυει. μιζερια και βαρεμαρα
Βαρεμαρα δε λες τιποτα? Και τα παιδια πολυ σκατοπαιδα. το αλλο σημερα ειχε PS ειχε Nintento, του παραγγειλανε σουβλακια δε του αρεσαν, εβγαζε γλωσσα στους γονεις του, το ζευγαρι τσακωθηκε 30 φορες σε δυο ωρες μεσα, ο συναδελφος 120 κιλα, η γυναικα του μιλαγε συνεχεια για γυμναστηρια, οτι να ναιιι!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στο καβουρι ρε πηγαίναμε μετα την δουλεια.στο καβουρι την πηγαινες ρε διακοπες στο καμπινγκ :S
διακοπες εφυγα από αθηνα γιατι τελειωσε η δουλεια και γυρισα θεσσαλονικη, δεν συνεχισαμε.
Αν κρινω απο την οικογενεια μου, οι γονεις μου επρεπε να εχουν χωρησει καιρο αλλα αντι αυτου απλα μενουν σε διαφορετικα σπιτια. Γενικα για να μεινει δεμενη μια οικογενεια πρεπει (απο οσα εχω δει στα 28 μου χρονια ) και ο αντρας και η γυναικα να θεωρουν τον αλλον λαυρακι. Αν παντρευτεις γκομενα που την υποτιμας ή σε υποτιμαει ή επειδη εριξες τα στανταρ σου δε θα γινει δουλεια.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
η γυναικα του καλο μουνι?Βαρεμαρα δε λες τιποτα? Και τα παιδια πολυ σκατοπαιδα. το αλλο σημερα ειχε PS ειχε Nintento, του παραγγειλανε σουβλακια δε του αρεσαν, εβγαζε γλωσσα στους γονεις του, το ζευγαρι τσακωθηκε 30 φορες σε δυο ωρες μεσα, ο συναδελφος 120 κιλα, η γυναικα του μιλαγε συνεχεια για γυμναστηρια, οτι να ναιιι!!!
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
εδω το σκασμενο δεν ετρωγε τα σουβλακια του θα ξεσκατιζει τον γερο υου στα ογδοντα? με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
Το σκασμενο οχι! Η γυναικα ομος;
Θα μου πεις κυριακατικα αντι να κατσει να μαγειρεψει στον αντρα της η ανεπροκοπη παραγγελνανε σουβλακια...:S
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
από το να εχεις 70αρα να σε βοηθαει στα 80 καλυτερα να πληρωνεις 40-50αρα και να τρως και σε πουτανες οσο σου σηκώνεται. σιγουρα καβαντζα θα εχεις κανει λεφτα για τοτε αν δεν εκανες οικογενεια. εκτος ειπαμε αν παραγγελνεις και μακαρονια από εξω.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
η γυναικα του καλο μουνι?
Ετσι κι ετσι..
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Η οικογενεια ειναι ενας συνεταιρισμος με σκοπο την τεκνοποιηση. Τιποτα περισσοτερο. Ουτε να κανουν σεξ χρειαζεται ο αντρας με τη γυναικα, ουτε να αγαπιουνται. Μονο να συμβαδιζουν ως συνεταιροι. Οι εμποροι γινονται οι καλυτεροι οικογενειαρχες.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Η οικογενεια ειναι ενας συνεταιρισμος με σκοπο την τεκνοποιηση. Τιποτα περισσοτερο. Ουτε να κανουν σεξ χρειαζεται ο αντρας με τη γυναικα, ουτε να αγαπιουνται. Μονο να συμβαδιζουν ως συνεταιροι. Οι εμποροι γινονται οι καλυτεροι οικογενειαρχες.
σωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
εγω πιστευω με ενα gulfstream 650 λυνονται ολα αλλα τεσπα
θα αφησω τους ειδικους να αναλ-υσουνε το θεμα
θα αφησω τους ειδικους να αναλ-υσουνε το θεμα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
α ετσι και εγω που την πατησα για να εχω σεξ χωρις προφυλάξεις, γλωσσοφιλα και οσες εκτονώσεις θελω την ημερα , ξεδωσα οικονομικα για λιγους μηνεςΗ οικογενεια ειναι ενας συνεταιρισμος με σκοπο την τεκνοποιηση. Τιποτα περισσοτερο. Ουτε να κανουν σεξ χρειαζεται ο αντρας με τη γυναικα, ουτε να αγαπιουνται. Μονο να συμβαδιζουν ως συνεταιροι. Οι εμποροι γινονται οι καλυτεροι οικογενειαρχες.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ο καθενας κανει τη συμφωνια που τον συμφερει. Αλλα το βασικο ειναι η τεκνοποιηση, αλλιως επιανες και γκομενα.α ετσι και εγω που την πατησα για να εχω σεξ χωρις προφυλάξεις, γλωσσοφιλα και οσες εκτονώσεις θελω την ημερα , ξεδωσα οικονομικα για λιγους μηνες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν ηθελε να είναι γκομενα, ηταν παλιαων αρχων, ηθελε κατευθείαν γαμο, το επαιζε παρθενα του προηγουμενου αιωναΟ καθενας κανει τη συμφωνια που τον συμφερει. Αλλα το βασικο ειναι η τεκνοποιηση, αλλιως επιανες και γκομενα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20