όχι φιλε είχαμε παει σε ολες τις διεθνεις κουζινες της αθηνας γιατι αυτό ηθελα και εκει δεν τσιγουνευομουν δοκιμαζα πιατα γιατι αυτό ηθελα στην αθηνα. εφαγα βουλγαρικο, τσεχικο, λιβανεζικο, αρχαιοελληνικο, κινεζικο, ιταλικο, γαλλικο, ουγγαρεζικο.... τσιγγούνης δεν ημουν.
αλλα δεν ημουν και μιζερος μαλακας να πηγαινω στον γρηγορη για τοστ που μπορουσα να εχω στο λεπτο σπιτι μου ή για μακαρονια.
ψαρακι τρωγαμε στο καβουρι συνδιαζαμε με θαλασσα εκει διπλα στην τρυπια βαρκα που εχει έναν σερβιτορο που μοιαζει στον τελευταιο τζεημς μποντ. αλλα να σηκωθω από τα πετραλωνα να παω για φτηνες σαρδέλες στο γκαζι και να τις πληρωσω ακριβα όχι δεν το εκανα. βρηκα κανα 2 ταβέρνες που οντως αξιζαν στην περιοχη πχ δοκιμασε την "καπαρι" στα ανω πετραλωνα, πλατεια μερκουρη. εκει θα με θυμηθείς κάθε πιατο δημιουργια. καμμια σχεση με άλλες ταβέρνες που εχουν τα ιδια και τα ιδια