dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
οχι.Αν δε μου αρέσει το σεξ μαζί της ενώ όλα τα άλλα με καλύπτουν, να παντρευτώ;
οχι.Αν δε μου αρέσει το σεξ μαζί της ενώ όλα τα άλλα με καλύπτουν, να παντρευτώ;
Τα έχετε δει κάπου αυτά ή τα φαντάζεστε?
ισχυει.Τα βλέπουμε φίλε.Αν ζούσες επαρχία,θα τα έβλεπες κι εσύ.Οι πιο πολλές γυναίκες 30-35 είναι άνεργες κι όμως έχουν ήδη 1-2 παιδιά η καθεμιά.Αν δεν είχαν από πίσω τους γέρους με τις περιουσίες και τις συντάξεις,πώς θα τα ζούσαν;
call options strike 100 currente value 6.50-7.00
Αν δε μου αρέσει το σεξ μαζί της ενώ όλα τα άλλα με καλύπτουν, να παντρευτώ;
Τα βλέπουμε φίλε.Αν ζούσες επαρχία,θα τα έβλεπες κι εσύ.Οι πιο πολλές γυναίκες 30-35 είναι άνεργες κι όμως έχουν ήδη 1-2 παιδιά η καθεμιά.Αν δεν είχαν από πίσω τους γέρους με τις περιουσίες και τις συντάξεις,πώς θα τα ζούσαν με έναν ψωρομισθό του άντρα τους;
κατσε ρε φιλε 400 ευρω φαγητο, δηλαδή κάθε μερα 13,33? κάθε μερα εξω έτρωγες?Οσον αφορα τα εξοδα στην Αθηνα. Θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης πριν 7-8 χρονια χρειαζομουν 1000 το μηνα για να περασω αξιοπρεπος.
Σαν χθες μου φενεται: νοικι 300 για σπιτι (τρογλες βρισκεις και με 200) , φαγητο 400 , ηλεκτρικο + νερο + ιντερνετ + κινητο = 120 , και 180 για να κανω λιγες μαλακιες στη διαρκεια του μηνα.
Τοτε ημουν επαρχια (Λεσβο) , τωρα ειμαι Αθηνα σε δικο μου σπιτι αλλα εχοντας τα εξοδα του αμαξιου και επειδη δε ζω κεντρικα τα εξοδα παλι φθανουν τα 1200 το μηνα. Ζω καλυτερα απο το μεσω ορο αλλα ακομα ειμαι μακρια απο το "και τι εγινε που χαλασα 200" .
Μεταπτυχιακο εγω ειχα κανει στο λιβερπουλ ναυτιλιακα. Δεν ειναι καμμενα λεφτα. Ελπιζω αν ποτε σοβαρευτω και κανω παιδια, να μπορεσω να στειλω και τα παιδια μου σε αλλη χωρα για σπουδες. Οχι επειδη υστερει η Ελλαδα σε κατι αλλα επειδη διευρυνονται οι οριζοντες
Οταν φυγουν οι γέροι τοτε πως θα ζήσουν ολοι αυτοι ;
το πακετο γραφει 4 μεριδες, είναι 500 γραμμαρια και βρασμενο που απορροφησε νερο παει κοντα στο κιλο, σαλτσα ξες δεν είναι μονο η ετοιμη των 3 ευρω εχει εκει στα ραφια κατι συμπηκνομενους τοματοπολτούς που χρησιμοποιουν οι νοικυριδες και με 1 ευρω εχεις σαλτσα για 2 πακετα. κασερια κλπ χυμα από το σουπερ και τα τριβεις μονο σου. τα συσκευασμένα και τα τριμενα σου πιανουν τον κωλο για ακριβως το ιδιο προιον στην ιδια ποσοτητα.Ε οχι και 4 μεριδες το πακετο ρε τυπε! Τσιμπαγες η ετρωγες;;; 2,5-3 πιατα με το ζορι βγαζει! Και η σαλτσα η μπαριλα ειναι κοντα στα 3€! Βαλε και καμια παρμεζανα τριμενη απο πανω... δε θα πιεις κι ενα κρασακι με το μακαρινι; ετσι ξεροσφυρι; να σου το 10ευρω... :S
Ε οχι και 4 μεριδες το πακετο ρε τυπε! Τσιμπαγες η ετρωγες;;; 2,5-3 πιατα με το ζορι βγαζει! Και η σαλτσα η μπαριλα ειναι κοντα στα 3€! Βαλε και καμια παρμεζανα τριμενη απο πανω... δε θα πιεις κι ενα κρασακι με το μακαρινι; ετσι ξεροσφυρι; να σου το 10ευρω... :S
Μεσα στη μιζερια οι οικογενειες. Ημουν επισκεψη σε ενα συναδελφο παντρεμενο με παιδι.
Ολοι μες στα νευρα, ο ενας την ελεγε στον αλλον, το παιδι μου ερχοταν ακομα και μενα να το χαστουκισω.
Βαρεμαρα, μιζερια, κακη διαθεση, μεχρι να παρουμε παραγγελια σουβλακια τσακωθηκαν 8 φορες, ηρθαν τα σουβλακια το παιδι γκρινιαζε γιατι δε του αρεσαν ενω του λεγαν οτι προχθες απ το ιδιο ντελιβεραδικο τα εφαγε. Σηκωθηκα εφυγα και ειπα στον συναδελφο κουραγιο, με βγαλαν και καντεμη επισκεπτη λογο της ηττας στο μπασκετ. Αυτα βλεπω και λεω ποτε οικογενεια.
το πακετο γραφει 4 μεριδες, είναι 500 γραμμαρια και βρασμενο που απορροφησε νερο παει κοντα στο κιλο, σαλτσα ξες δεν είναι μονο η ετοιμη των 3 ευρω εχει εκει στα ραφια κατι συμπηκνομενους τοματοπολτούς που χρησιμοποιουν οι νοικυριδες και με 1 ευρω εχεις σαλτσα για 2 πακετα. κασερια κλπ χυμα από το σουπερ και τα τριβεις μονο σου. τα συσκευασμένα και τα τριμενα σου πιανουν τον κωλο για ακριβως το ιδιο προιον στην ιδια ποσοτητα.
είναι σαν να μου λες τοστ δεν εφτιαχνα μονος με γκουντα 1 κιλο 5 ευρω συν ψωμι 1 ευρω = 6 ευρω τα 20 τοστ =0,3 ευρω το τοστ, αλλα τοσο μυαλο ειχα και πηαγινα και αγοραζα απεξω τοστ με 1-1,5 ευρω. το κανεις και αυτό καμμια φορα, αλλα σαν κανονα ένα τοστ το φτιαχνεις μονος σου , τοσο ασχετοι από μαγειρικη να αυτοσυντηρηθείτε τα πληρωνετε 4πλα από εξω????
δεν ξερω γιατι μου φαινεστε φλωροι ρε παιδια αλλα εγω επειδή δουλεψα σε φαγάδικα-μπουγατσατζιδικα μου φαινεται τεραστια μαλακια να πληρωνω κάθε μερα 1-2 ευρω αερα στον γειτονα, άλλο αν είμαι περαστικος-τουριστας εκει δεν θα τσιγγουνευτω θα κοιτάξω την ευκολια μου και θα ψωνισω από ετοιμο φαγητο, ειτε ακριβη ταβερνα ειτε φτηνοτερο φαστ φουντ, αλλα όταν είμαι μονιμα καπου οργανώνομαι χρησιμοποιώ την κουζινα μου.
Σα τη καυλα και την ειδονη οταν χτυπαει το κουδουνι ο ντιλιβερας δεν εχει...![]()
![]()
Σα τη καυλα και την ειδονη οταν χτυπαει το κουδουνι ο ντιλιβερας δεν εχει...![]()
![]()
Οταν φυγουν οι γέροι τοτε πως θα ζήσουν ολοι αυτοι ;
Το πουλι σου το βλεπεις οταν κατουρας?