Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα έχετε δει κάπου αυτά ή τα φαντάζεστε?

Τα βλέπουμε φίλε.Αν ζούσες επαρχία,θα τα έβλεπες κι εσύ.Οι πιο πολλές γυναίκες 30-35 είναι άνεργες κι όμως έχουν ήδη 1-2 παιδιά η καθεμιά.Αν δεν είχαν από πίσω τους γέρους με τις περιουσίες και τις συντάξεις,πώς θα τα ζούσαν με έναν ψωρομισθό του άντρα τους;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τα βλέπουμε φίλε.Αν ζούσες επαρχία,θα τα έβλεπες κι εσύ.Οι πιο πολλές γυναίκες 30-35 είναι άνεργες κι όμως έχουν ήδη 1-2 παιδιά η καθεμιά.Αν δεν είχαν από πίσω τους γέρους με τις περιουσίες και τις συντάξεις,πώς θα τα ζούσαν;
ισχυει.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Τα βλέπουμε φίλε.Αν ζούσες επαρχία,θα τα έβλεπες κι εσύ.Οι πιο πολλές γυναίκες 30-35 είναι άνεργες κι όμως έχουν ήδη 1-2 παιδιά η καθεμιά.Αν δεν είχαν από πίσω τους γέρους με τις περιουσίες και τις συντάξεις,πώς θα τα ζούσαν με έναν ψωρομισθό του άντρα τους;

Οταν φυγουν οι γέροι τοτε πως θα ζήσουν ολοι αυτοι ;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ο μοταρδος βρηκε το ρωσιδι κσι τωρα ειναι υπερ της οικογενειας!  :2funny: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οσον αφορα τα εξοδα στην Αθηνα. Θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης πριν 7-8 χρονια χρειαζομουν 1000 το μηνα για να περασω αξιοπρεπος.
Σαν χθες μου φενεται: νοικι 300 για σπιτι (τρογλες βρισκεις και με 200) , φαγητο 400 , ηλεκτρικο + νερο + ιντερνετ + κινητο = 120 , και 180 για να κανω λιγες μαλακιες στη διαρκεια του μηνα.

Τοτε ημουν επαρχια (Λεσβο) , τωρα ειμαι Αθηνα σε δικο μου σπιτι αλλα εχοντας τα εξοδα του αμαξιου και επειδη δε ζω κεντρικα τα εξοδα παλι φθανουν τα 1200 το μηνα. Ζω καλυτερα απο το μεσω ορο αλλα ακομα ειμαι μακρια απο το "και τι εγινε που χαλασα 200" .

Μεταπτυχιακο εγω ειχα κανει στο λιβερπουλ ναυτιλιακα. Δεν ειναι καμμενα λεφτα. Ελπιζω αν ποτε σοβαρευτω και κανω παιδια, να μπορεσω να στειλω και τα παιδια μου σε αλλη χωρα για σπουδες. Οχι επειδη υστερει η Ελλαδα σε κατι αλλα επειδη διευρυνονται οι οριζοντες
κατσε ρε φιλε 400 ευρω φαγητο, δηλαδή κάθε μερα 13,33? κάθε μερα εξω έτρωγες?
0,5 ευρω εχει το πακετο μακαρονια και βγαζει 4 μεριδες δηλαδή 2 μερες για ένα ατομο.
αλλα 2 ευρω για σαλτσες ή γαρνιτουρα και αλλα 5 ευρω τα γαλατα και οι τυροπιττες για 2 πρωινα
εχουμε 7,5 ευρω το διημερο, δηλαδή γυρω στις 110 ευρω το μηνα.
ποσες φορες τον μηνα έτρωγες εξω και ειδικα εστιατόρια-ταβέρνες που είναι ακριβα? εγω προ κρισης πηγαινα 1 φορα την εβδομαδα τωρα μια φορα τον μηνα.
αξιοπρεπως φαγητο λοιπον είναι 150 τον μηνα όχι 400.
νοικιο για 1 εργενη ή φοιτητη είναι με συγκατοικο, 150 ή 200.
εγω εμενα μονος αθηνα με 250 χαλια σπιτι αλλα σε καλη περιοχη σύνορα θησειο με πετραλωνα και 50 μετρα από την δουλεια μου.
180 δεν είναι λιγες μαλακιες είναι οι 5 εξοδοι για ξενυχτι και 7 πουτανες στην φυλης. πασας δηλαδή και εξοδο με το γκομενακι και εξτρα γαμησια 1-2 φορες την εβδομαδα.

και εγω το 2010 ημουν αθηνα και κοστος μου ηταν 800 με αμαξι και νοικι και γκομενα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ε οχι και 4 μεριδες το πακετο ρε τυπε! Τσιμπαγες η ετρωγες;;; 2,5-3 πιατα με το ζορι βγαζει! Και η σαλτσα η μπαριλα ειναι κοντα στα 3€! Βαλε και καμια παρμεζανα τριμενη απο πανω... δε θα πιεις κι ενα κρασακι με το μακαρινι; ετσι ξεροσφυρι; να σου το 10ευρω...  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ε οχι και 4 μεριδες το πακετο ρε τυπε! Τσιμπαγες η ετρωγες;;; 2,5-3 πιατα με το ζορι βγαζει! Και η σαλτσα η μπαριλα ειναι κοντα στα 3€! Βαλε και καμια παρμεζανα τριμενη απο πανω... δε θα πιεις κι ενα κρασακι με το μακαρινι; ετσι ξεροσφυρι; να σου το 10ευρω...  :S
το πακετο γραφει 4 μεριδες, είναι 500 γραμμαρια και βρασμενο που απορροφησε νερο παει κοντα στο κιλο, σαλτσα ξες δεν είναι μονο η ετοιμη των 3 ευρω εχει εκει στα ραφια κατι συμπηκνομενους τοματοπολτούς που χρησιμοποιουν οι νοικυριδες και με 1 ευρω εχεις σαλτσα για 2 πακετα. κασερια κλπ χυμα από το σουπερ και τα τριβεις μονο σου. τα συσκευασμένα και τα τριμενα σου πιανουν τον κωλο για ακριβως το ιδιο προιον στην ιδια ποσοτητα.

είναι σαν να μου λες τοστ δεν εφτιαχνα μονος με γκουντα 1 κιλο 5 ευρω συν ψωμι 1 ευρω = 6 ευρω τα 20 τοστ =0,3 ευρω το τοστ, αλλα τοσο μυαλο ειχα και πηαγινα και αγοραζα απεξω τοστ με 1-1,5 ευρω. το κανεις και αυτό καμμια φορα, αλλα σαν κανονα ένα τοστ το φτιαχνεις μονος σου , τοσο ασχετοι από μαγειρικη να αυτοσυντηρηθείτε τα πληρωνετε 4πλα από εξω????

δεν ξερω γιατι μου φαινεστε φλωροι ρε παιδια αλλα εγω επειδή δουλεψα σε φαγάδικα-μπουγατσατζιδικα μου φαινεται τεραστια μαλακια να πληρωνω κάθε μερα 1-2 ευρω αερα στον γειτονα, άλλο αν είμαι περαστικος-τουριστας εκει δεν θα τσιγγουνευτω θα κοιτάξω την ευκολια μου και θα ψωνισω από ετοιμο φαγητο, ειτε ακριβη ταβερνα ειτε φτηνοτερο φαστ φουντ, αλλα όταν είμαι μονιμα καπου οργανώνομαι χρησιμοποιώ την κουζινα μου.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Σα τη καυλα και την ειδονη οταν χτυπαει το κουδουνι ο ντιλιβερας δεν εχει... :rockon: :headbaning1:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ε οχι και 4 μεριδες το πακετο ρε τυπε! Τσιμπαγες η ετρωγες;;; 2,5-3 πιατα με το ζορι βγαζει! Και η σαλτσα η μπαριλα ειναι κοντα στα 3€! Βαλε και καμια παρμεζανα τριμενη απο πανω... δε θα πιεις κι ενα κρασακι με το μακαρινι; ετσι ξεροσφυρι; να σου το 10ευρω...  :S

Το γάμησες.Ακόμα Ζυρίχη που έμεινα ενα διαστημα ( εκει το φαγητο εξω ηταν πανακριβο) με 3-4 ευρώ επαιρνες απο τα coop μακαρονια και σαλτσα που σου εβγαζαν τοσες μεριδες που στο τελος πηγαιναν στα σκουπιδια. Και ποσο κασερι να τριψεις???

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
Μεσα στη μιζερια οι οικογενειες. Ημουν επισκεψη σε ενα συναδελφο παντρεμενο με παιδι.
Ολοι μες στα νευρα, ο ενας την ελεγε στον αλλον, το παιδι μου ερχοταν ακομα και μενα να το χαστουκισω.
Βαρεμαρα, μιζερια, κακη διαθεση, μεχρι να παρουμε παραγγελια σουβλακια τσακωθηκαν 8 φορες, ηρθαν τα σουβλακια το παιδι γκρινιαζε γιατι δε του αρεσαν ενω του λεγαν οτι προχθες απ το ιδιο ντελιβεραδικο τα εφαγε. Σηκωθηκα εφυγα και ειπα στον συναδελφο κουραγιο, με βγαλαν και καντεμη επισκεπτη λογο της ηττας στο μπασκετ. Αυτα βλεπω και λεω ποτε οικογενεια.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Μεσα στη μιζερια οι οικογενειες. Ημουν επισκεψη σε ενα συναδελφο παντρεμενο με παιδι.
Ολοι μες στα νευρα, ο ενας την ελεγε στον αλλον, το παιδι μου ερχοταν ακομα και μενα να το χαστουκισω.
Βαρεμαρα, μιζερια, κακη διαθεση, μεχρι να παρουμε παραγγελια σουβλακια τσακωθηκαν 8 φορες, ηρθαν τα σουβλακια το παιδι γκρινιαζε γιατι δε του αρεσαν ενω του λεγαν οτι προχθες απ το ιδιο ντελιβεραδικο τα εφαγε. Σηκωθηκα εφυγα και ειπα στον συναδελφο κουραγιο, με βγαλαν και καντεμη επισκεπτη λογο της ηττας στο μπασκετ. Αυτα βλεπω και λεω ποτε οικογενεια.

:heavymetalbig:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
το πακετο γραφει 4 μεριδες, είναι 500 γραμμαρια και βρασμενο που απορροφησε νερο παει κοντα στο κιλο, σαλτσα ξες δεν είναι μονο η ετοιμη των 3 ευρω εχει εκει στα ραφια κατι συμπηκνομενους τοματοπολτούς που χρησιμοποιουν οι νοικυριδες και με 1 ευρω εχεις σαλτσα για 2 πακετα. κασερια κλπ χυμα από το σουπερ και τα τριβεις μονο σου. τα συσκευασμένα και τα τριμενα σου πιανουν τον κωλο για ακριβως το ιδιο προιον στην ιδια ποσοτητα.

είναι σαν να μου λες τοστ δεν εφτιαχνα μονος με γκουντα 1 κιλο 5 ευρω συν ψωμι 1 ευρω = 6 ευρω τα 20 τοστ =0,3 ευρω το τοστ, αλλα τοσο μυαλο ειχα και πηαγινα και αγοραζα απεξω τοστ με 1-1,5 ευρω. το κανεις και αυτό καμμια φορα, αλλα σαν κανονα ένα τοστ το φτιαχνεις μονος σου , τοσο ασχετοι από μαγειρικη να αυτοσυντηρηθείτε τα πληρωνετε 4πλα από εξω????

δεν ξερω γιατι μου φαινεστε φλωροι ρε παιδια αλλα εγω επειδή δουλεψα σε φαγάδικα-μπουγατσατζιδικα μου φαινεται τεραστια μαλακια να πληρωνω κάθε μερα 1-2 ευρω αερα στον γειτονα, άλλο αν είμαι περαστικος-τουριστας εκει δεν θα τσιγγουνευτω θα κοιτάξω την ευκολια μου και θα ψωνισω από ετοιμο φαγητο, ειτε ακριβη ταβερνα ειτε φτηνοτερο φαστ φουντ, αλλα όταν είμαι μονιμα καπου οργανώνομαι χρησιμοποιώ την κουζινα μου.

φιλε δεν ειμαστε εμεις φλωροι εσυ εισαι τσιγγουνης

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Οταν φυγουν οι γέροι τοτε πως θα ζήσουν ολοι αυτοι ;

θα τους βρει ο τσυριζας δουλεια φιλε εκει ελπιζουν ολα αυτα τα χαμενα κορμια. αν δεν ειναι ο τσυριζας θα ειναι η νου δου το μπατσοκ και παει λεγοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom