Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Εσείς, ναυαγ.. ε... εκατομμυριουχοι του Μπου, πόσα παιδιά έχετε;
Ο Ελονας 12, μεχρι στιγμής.

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
519
Πόντοι
81
Κατερίνα Λέχου: H ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά

Σε σχετική ερωτήση, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε την σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας:(. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω:think:. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου»:think:.

Δηλαδή αν δεν είχαν πάρει σκύλο και δεν έκανε ψυχοθεραπεία θα είχαν βαρεθεί ο ένας τον άλλο ή θα τσακώνονταν όλη μέρα. Στο μεταξύ περίμενε να φτάσει σχεδόν 60 για να αρχίσει να καταλαβαίνει τον εαυτό της.

Πραγματικά πιστεύω πως άτομα που έχουν όλα τα φόντα και λεφτά να κάνουν οικογένεια για κάποιο λόγο ξεμένουν και μετά βγάζουν το άχτι τους στους ψυχιάτρους και τα ζώα και αναπαράγονται αυτοί που δεν πρέπει.
Σωστήη η τοποθέτησή σου, εγώ γνωρίζω από μικρός μια κυρία που ήταν πανέμορφη, φυσική ξανθιά, πρασινομάτα, διευθύντρια στο ΙΚΑ παρακαλώ, πήγε 30, πήγε 40, 50, κοντευει πλεον 60-εμεινε ανύπαντρη, ένας άλλος τύπος 53 ετων που δεν πλένονταν ποτέ, σαν νεάντερνταλ, άεργος, με ηπατίτιδα που είχε κολλησει απο πουτάνες, και με ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια παντρεύτηκε μια εντυπωσιακη 42αρα! Και μάλιστα αυτη ειχε 2 διαμερισματα απο τον πατερα της και τα νοικια του τα δίνει αυτουνού!!! Αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου!

projectManager

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
τα παιδια μεγαλωνουν και σε χαιρετανε.... αφου σου εχουν ρουφηξει το μεδουλι.... και συνεχιζουν να το κανουν για μια ζωη
Ισχυει αυτο, όποιος κανει παιδια γιατι περιμενει το οποιοδηποτε κερδος, ειτε φροντιδα στα γεραματα οτι κατι αλλο ειναι χαζος και παιρνει τα 3 του. Τα παιδια τα κανεις μονο για την εμπειρια του να εχεις ενα παιδι. Προσωπικα ειμαι σχετικα μικρος ακομα αλλα δεν τρελενομαι στην ιδεα του να κανω οικογενια

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
519
Πόντοι
81
Αυτοί που λένε ότι δεν χρειάζονται κανέναν να τους φροντίζει στα γεράματα εγώ θα σας πω πως κατήντησε γνωστός μου που έφτασε 75 χρονών και δεν είχε οικογένεια, τον τελευταίο χρόνο της ζωής του δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι, εκεί κατούραγε, εκεί έχεζε, είχε στο διαμερισμά του 10 γάτες, όταν μύρισαν οι γείτονες την μυρωδιά πτωματίλας καμια βδομάδα αφού είχε πεθάνει ήρθε το ΕΚΑΒ και πήρε τη σωρρό του και τα δάχτυλα των ποδιών του τα είχαν μισοφάει οι γάτες!

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.229
Πόντοι
2.836
Μην το κουράζουμε και πολύ
Η ζωή του άντρα έχει ως εξής:
Από μια τρύπα βγαίνουμε ,
Μια τρύπα κυνηγάμε ,
Και Σε μια τρύπα καταλήγουμε..
Ο Χ Ι Δεν αξίζει!:hi:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Εσείς, ναυαγ.. ε... εκατομμυριουχοι του Μπου, πόσα παιδιά έχετε;
Ο Ελονας 12, μεχρι στιγμής.
Μπουρδέλα θα βγουν τα παιδιά του τύπε.
Κι ο Μπράντο είχε καμία δεκαριά παιδιά.
Ψάξε δες πόσα και πώς πέθαναν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.015
Πόντοι
2.606
Αυτοί που λένε ότι δεν χρειάζονται κανέναν να τους φροντίζει στα γεράματα εγώ θα σας πω πως κατήντησε γνωστός μου που έφτασε 75 χρονών και δεν είχε οικογένεια, τον τελευταίο χρόνο της ζωής του δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι, εκεί κατούραγε, εκεί έχεζε, είχε στο διαμερισμά του 10 γάτες, όταν μύρισαν οι γείτονες την μυρωδιά πτωματίλας καμια βδομάδα αφού είχε πεθάνει ήρθε το ΕΚΑΒ και πήρε τη σωρρό του και τα δάχτυλα των ποδιών του τα είχαν μισοφάει οι γάτες!
Ευτυχισμένος θάνατος ξέρω έναν που είχε παιδιά και πέθανε το ίδιο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Ο τύπος Γιδιβοσκός προσπαθεί να μας φοβίσει για να χύσουμε μέσα τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην το κουράζουμε και πολύ
Η ζωή του άντρα έχει ως εξής:
Από μια τρύπα βγαίνουμε ,
Μια τρύπα κυνηγάμε ,
Και Σε μια τρύπα καταλήγουμε..
Ο Χ Ι Δεν αξίζει!:hi:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΥΛΗΣ.
Προσυπογράφω.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Γελάω με κάτι τριτοκοσμικά, οπισθοδρομικά, παραδοσιακά μπουρδέλα που λένε "να κάνεις κόρη, να σου δίνει κι ένα ποτήρι νερό στα γεράματα" .
Αυτά ίσχυαν την εποχή της μάνας μου.
Τώρα, αν περιμένεις απ' το κορίτσι το νερό, θα διψάσεις.
Πιο πολύ στέκονται οι γιοι στους γονείς παρά οι κόρες.

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
519
Πόντοι
81
Τα περισσότερα παιδιά φροντίζουν τους γονείς τους στα γεράματα, τώρα αν τα παιδιά βγουν κωλόπαιδα και παρατήσουν τους γονεις τους σε ένα βρώμικο γηροκομείο να πεθάνουν σαν τα σκυλιά αυτό σημαίνει ότι το έχασαν το παιχνίδι οι γονείς, ο άνθρωπος όμως πρέπει να σκέφτεται πάντα από την θετική πλευρά και να λέει ''όταν γεράσω τα παιδιά μου θα με φροντίσουν'' με αυτη την ελπίδα πάει, αλλιώς είναι εκ των προτέρων χαμένος, είναι σαν εναν φίλο μου 50 ετων που έλεγε ''γιατι να κανω παιδιά αφου μπορει οταν μεγαλώσουν να πανε στο στρατό και να σκοτωθούν'', πρέπει να πηγαίνουμε πάντα με την καλη έκβαση και όχι με το ΑΜΑ!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
εγω εχω αποφασίσει να κανω οικογενεια και να τα μοιραζομαι ολα με την γυναικα μου.
Τι θα πρεπει να γινω δηλαδη?Ενα ρεμάλι και μαλιστα σε προχωρημένη ηλικια που θα βυθιζομαι καθημερινα στην μοναξιά και πιθανόν ακομα και στην αγαμία κατα περιοδους??
Τωρα αν ειχα λεφτά δεν θα ειχα προβλημα να τα μοιραστω με την γυναικα μου ή ακομα και να της τα χαρίσω σαν ενδειξη μεγαλοψυχίας και απολυτης αφοσίωσης.

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
519
Πόντοι
81
εγω εχω αποφασίσει να κανω οικογενεια και να τα μοιραζομαι ολα με την γυναικα μου.
Τι θα πρεπει να γινω δηλαδη?Ενα ρεμάλι και μαλιστα σε προχωρημένη ηλικια που θα βυθιζομαι καθημερινα στην μοναξιά και πιθανόν ακομα και στην αγαμία κατα περιοδους??
Τωρα αν ειχα λεφτά δεν θα ειχα προβλημα να τα μοιραστω με την γυναικα μου ή ακομα και να της τα χαρίσω σαν ενδειξη μεγαλοψυχίας και απολυτης αφοσίωσης.
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου, και να μην πιστεύετε στους φίλους, φίλοι πραγματικοί σήμερα ΔΕΝ υπάρχουν, τον κολλητό του σήμερα ξέρεις μετά απο 15 χρόνια αν θα σου λέει καλημέρα? Η μηπως είναι καλύτερα όταν οι κολλητοί σου κάνουν οικογένεια και θα κάθονται σαν οικογένεια με 3-4 παιδιά σε ένα τραπέζι στην καφετέρια και εσυ δίπλα να κάθεσαι μόνος σου και θα πεις μετα τι μαλακία έκανα στη ζωή μου? Είχα εγώ κολλητούς ντουζίνες και τώρα έχω χρόνια να τους δω ούτε το κινητό τους δεν έχω, η καλύτερη συμβουλή των γονιων μου ήταν ''το βράδυ που κλείνει η πόρτα του σπιτιού μας να ξέρεις μόνο όσοι είναι μέσα σε αυτό το σπίτι και μόνο αυτοί είναι οι δικοί σου άνθρωποι'''.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου, και να μην πιστεύετε στους φίλους, φίλοι πραγματικοί σήμερα ΔΕΝ υπάρχουν, τον κολλητό του σήμερα ξέρεις μετά απο 15 χρόνια αν θα σου λέει καλημέρα? Η μηπως είναι καλύτερα όταν οι κολλητοί σου κάνουν οικογένεια και θα κάθονται σαν οικογένεια με 3-4 παιδιά σε ένα τραπέζι στην καφετέρια και εσυ δίπλα να κάθεσαι μόνος σου και θα πεις μετα τι μαλακία έκανα στη ζωή μου? Είχα εγώ κολλητούς ντουζίνες και τώρα έχω χρόνια να τους δω ούτε το κινητό τους δεν έχω, η καλύτερη συμβουλή των γονιων μου ήταν ''το βράδυ που κλείνει η πόρτα του σπιτιού μας να ξέρεις μόνο όσοι είναι μέσα σε αυτό το σπίτι και μόνο αυτοί είναι οι δικοί σου άνθρωποι'''.
εγω τωρα που ειμαι μόνος μου δηλαδη τι?Ειμαι ευτυχισμένος?
Που βλεπω στο δρομο παντου ζευγαράκια(να τους φωνάζουν ακομα να παρκάρεις βρε ζωον?)
Που βλεπω παντου παιδάκια(να ζητανε ανελέητα δρακουλινια κτλ)
Λοιπον τελειωσε το θεμα....Οικογενεια αμεσως εδω και τωρα...Και θα κανω τουλαχιστον 14 παιδιά,να γινει της πουτανας το καγκελο στην γειτονιά.να νομιζουν οτι ανοιξε ιδρυμα στην οικεια μου(την οποια θα μεταβιβάσω στην γυναικα μου οπως και 2 οικοπεδα κι αλλη μια γκαρσονιερα που εχω)

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
519
Πόντοι
81

εγω τωρα που ειμαι μόνος μου δηλαδη τι?Ειμαι ευτυχισμένος?
Που βλεπω στο δρομο παντου ζευγαράκια(να τους φωνάζουν ακομα να παρκάρεις βρε ζωον?)
Που βλεπω παντου παιδάκια(να ζητανε ανελέητα δρακουλινια κτλ)
Λοιπον τελειωσε το θεμα....Οικογενεια αμεσως εδω και τωρα...Και θα κανω τουλαχιστον 14 παιδιά,να γινει της πουτανας το καγκελο στην γειτονιά.να νομιζουν οτι ανοιξε ιδρυμα στην οικεια μου(την οποια θα μεταβιβάσω στην γυναικα μου οπως και 2 οικοπεδα κι αλλη μια γκαρσονιερα που εχω)
Να βρεις μια καλή κοπέλα φίλε μου και ας έχει και μέτρια εμφάνιση, μην κυνηγάς το τέλειο γιατί δεν θα το βρεις ποτέ, βρες μια κοπέλα όποια να ναι αρκεί να ειναι σε ηλικία τεκνοποιήσημη δηλαδη εως 35 ετων, εμεις οι άνδρες έχουμε και το πλεονέκτημα ότι το σπέρμα ακόμη και ενός 65ρη μπορει να γονιμοποιήσει, η ιατρική λέει οτι οι γυναίκες 40 και άνω πλέον δυσκολευονται να κανουν παιδια γιατι αρχιζει και σταματαει η περιοδος, και να καταφερουν να κανουν υπαρχουν πιθανοτητες να βγει με προβληματα, οι φιλοι σου μολις παντρευτουν θα δεις οτι θα αλλαξουν συμπεριφορα απεναντι σου, θα βγαινουν στις καφετεριες μονο ως οικογενεια, ακομη και αν εχετε καλες σχεσεις εσυ θα εισαι ξένο σώμα, ακομη και οι συγγενεις ειναι αβέβαιο αν συνεχισουν να ενδιαφέρονται για εσένα, εγώ έχω πρώτη ξαδερφή που παντρευτηκε και εχω να τη δω και να μιλησω 25 χρονια, και δεν τσακωθηκαμε ποτε αλλα ειχαμε μεγαλωσει μαζι σαν παιδια, απλως εκανε την οικογενεια της και με ξέκοψε εντελως, οποτε μην περιμενεις τίποτα απο κανεναν αλλα φτιάξε την δικη σου οικογενεια

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Να βρεις μια καλή κοπέλα φίλε μου και ας έχει και μέτρια εμφάνιση, μην κυνηγάς το τέλειο γιατί δεν θα το βρεις ποτέ, βρες μια κοπέλα όποια να ναι αρκεί να ειναι σε ηλικία τεκνοποιήσημη δηλαδη εως 35 ετων, εμεις οι άνδρες έχουμε και το πλεονέκτημα ότι το σπέρμα ακόμη και ενός 65ρη μπορει να γονιμοποιήσει, η ιατρική λέει οτι οι γυναίκες 40 και άνω πλέον δυσκολευονται να κανουν παιδια γιατι αρχιζει και σταματαει η περιοδος, και να καταφερουν να κανουν υπαρχουν πιθανοτητες να βγει με προβληματα, οι φιλοι σου μολις παντρευτουν θα δεις οτι θα αλλαξουν συμπεριφορα απεναντι σου, θα βγαινουν στις καφετεριες μονο ως οικογενεια, ακομη και αν εχετε καλες σχεσεις εσυ θα εισαι ξένο σώμα, ακομη και οι συγγενεις ειναι αβέβαιο αν συνεχισουν να ενδιαφέρονται για εσένα, εγώ έχω πρώτη ξαδερφή που παντρευτηκε και εχω να τη δω και να μιλησω 25 χρονια, και δεν τσακωθηκαμε ποτε αλλα ειχαμε μεγαλωσει μαζι σαν παιδια, απλως εκανε την οικογενεια της και με ξέκοψε εντελως, οποτε μην περιμενεις τίποτα απο κανεναν αλλα φτιάξε την δικη σου οικογενεια
συμφωνω ρε συ αλλα τωρα πια βλεπω οτι κανουν παιδια κατι γυναικες ανω των 40 ακομα....επειδη μαλλον πρωτα κοιτανε να πετυχουν επαγγελματικα και να κανουν την ζωή τους.Τωρα αν βγαινουν υγιη τα παιδιά δεν το γνωριζω αυτό

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Φανταστείτε το εξής,οι προηγούμενες γενιές φύγανε από το πατρικό τους ,ούτε τους γέρους κοιτάξαμε ούτε τίποτα, επίσης,για φανταστείτε τον Λεωνίδα και τον μέγα Αλέξανδρο να του έλεγε ο Φίλλιπος κάτσε εδώ να μας γηροκομησεις,τα παιδιά είναι να κάνεις να διαιωνίζεται το είδος,τώρα αν έχουν το φιλότιμο να βοηθήσουν στα γεράματα καλώς, δείτε πόσες πατροκτόνιες και μητροκτονιες έχουμε τα τελευταία χρόνια γιατί χαλάνε τον κύκλο της ζωής, εγώ έχω κακές σχέσεις με την μάνα μου δεν μου στέλνει λεφτά να πάρω κρέμες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.866
Πόντοι
3.656

Εννοείται δεν υπάρχουν φίλοι,απο τη στιγμή που τελειώνετε το σχολείο.Ότι γνωρίσεις απο κει και μετά,απο σχολές,στρατούς,δουλειές κλπ,απλά θα έχει ημερομηνία λήξεως.

Και εννοείται ότι χωρις γκόμενα/σύζυγο/οικογένεια,κάποια στιγμή θα μείνεις μόνος.Αυτό είναι τοσο σίγουρο,όσο και το ότι θα πεθάνουμε

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.866
Πόντοι
3.656
Να βρεις μια καλή κοπέλα φίλε μου και ας έχει και μέτρια εμφάνιση, μην κυνηγάς το τέλειο γιατί δεν θα το βρεις ποτέ, βρες μια κοπέλα όποια να ναι αρκεί να ειναι σε ηλικία τεκνοποιήσημη δηλαδη εως 35 ετων

Ποιο τέλειο,οι περισσότεροι ανύπαντροι/μπακούρηδες ότι να'ναι ψάχνουν να παντρευτούν γιατί πιστεύουν οτι ο γάμος θα τους σώσει,συν το ότι δεν θα τους έχουν και για πούστηδες

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
519
Πόντοι
81
συμφωνω ρε συ αλλα τωρα πια βλεπω οτι κανουν παιδια κατι γυναικες ανω των 40 ακομα....επειδη μαλλον πρωτα κοιτανε να πετυχουν επαγγελματικα και να κανουν την ζωή τους.Τωρα αν βγαινουν υγιη τα παιδιά δεν το γνωριζω αυτό
Γιατί είναι δύσκολη η εγκυμοσύνη μετά τα 40 για τη γυναίκα; διάβασε αυτό το κατατοπιστικό άρθρο από τον διδάκτορα ιατρικής να δεις τι λέει για όσες γυναίκες κανουν παιδια ανω των 40, υπαρχει κινδυνος λεει να βγουν με συνδρομο Down, επισης κάθε χρόνος που περνάει στις γυναίκες μετα τα 40 μειώνεται κατά 5% η πιθανότητα να κάνουν παιδι, παρέθεσα και πηγή για να μην λέτε ότι τα βγάζω απ το μυαλό μου, και σας τα λέει αυτα ένας 45ρης που ούτε εγώ για τον Χ Ψ Ζ λόγο δεν έκανα οικογένεια γιατι και εγω νέος σκεφτομουν οπως η νεολαια, γλένταγα και τα εγραφα ολα στα @@ μου, όμως ξέρω πιο είναι το σωστό και θέλω οι νέοι να το παλέψουν όσο ειναι ακομη νεοι να κανουν οικογενεια γιατι για εμας τους ανυπαντρους ξέρω οτι με περιμενουν τα δυσκολα στα γεράματα και θα πρέπει να την παλεψω εντελως μονος τη ζωη σαν τον Ροβινσωνα Κρουσο!!!

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
Δε μου είναι εύκολο να ρωτήσω κάτι τέτοιο, δεν ωφελεί άλλωστε και να μάθω το λόγο.
Άλλωστε αν ψάξουμε κάποια έρευνα στο νετ, θα βρούμε ποιοί είναι οι πιο συχνοί λόγοι.
Πάντως αν θες να υπονοήσεις το κέρατο, εγώ θα πω πώς όχι, δεν είναι το κέρατο η αιτία. Το κέρατο είναι το τελικό στάδιο της απομάκρυνσης (εκτός και αν είναι κάποιος/α μερακλής/ού).
Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αλλάξει πεποιθήσεις, θέλει να ζει μία ζωή όπως τη θέλει αυτός. Έχει γίνει πιο εγωιστικός εν μέρει, αν μπορώ να το πω αυτό. Και με τις πρώτες δυσκολίες στο γάμο, δε διστάζει να τον διαλύσει.
Για μένα μεγάλο ρόλο έχει παίξει και η οικονομική στενότητα για όλους. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια που φορτώνει με πρόσθετα προβλήματα το γάμο.
Aνδρας που πάει για γάμο χωρίς να έχει λύσει το οικονομικό θέμα είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ...στην καλύτερη περίπτωση θα ζητιανευει από γονείς και πεθερικά ( ενδεχομένως όχι μόνο από εκεί)...στην χειρότερη θα κρεμάσει όλη του την οικογένεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom