Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Λένε ότι το παιδί θα σε πάει νοσοκομείο όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχει πιο μίζερος λόγος να κάνει κάποιος παιδιά από αυτά τα "Στα γεράματα μονο τα παιδια θα μεινουν διπλα σου κτλπ"

Καταρχάς στην κοινωνία που ζούμε το να μείνουν τα παιδιά στην ίδια πόλη/χώρα με τους γονείς μετά την ενηλικίωση τους ειναι μειοψηφική πιθανότητα.

Αν ζεις εσύ στα Γιάννενα πχ και τα παιδιά σου φύγουν για σπουδές Αθήνα ή εξωτερικό θα γυρίσουν μετά πίσω στην επαρχία? Να κάνουν τι?
Άρα στα γεράματα πάλι μόνος σου θα είσαι στην ουσία.

Χώρια τα τρελά ποσοστά διαζυγίων που σημαινει οτι στην παρα πολυ μεγαλη πιθανότητα διαζυγίου θα εισαι ενας γονέας του σαββατοκύριακου και τα παιδια σου θα έχουν στην ουσία πατέρα τον νέο καβαλάρη της πρωην γυναίκας σου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.938
Πόντοι
3.656
Αν ζεις εσύ στα Γιάννενα πχ και τα παιδιά σου φύγουν για σπουδές Αθήνα ή εξωτερικό θα γυρίσουν μετά πίσω στην επαρχία? Να κάνουν τι?

Αν έχουν ζόρια οικονομικά...σε σένα θα γυρίσουν.Που αλλού θα πάνε;

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Αν έχουν ζόρια οικονομικά...σε σένα θα γυρίσουν.Που αλλού θα πάνε;

Δλδ θα κανει κάποιος οικογένεια ελπίζοντας τα παιδιά στου να βγουν αποτυχημένα οικονομικά για να μείνουν δίπλα του?
Τύπε μόλις τερμάτισες την μιζέρια.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει πιο μίζερος λόγος να κάνει κάποιος παιδιά από αυτά τα "Στα γεράματα μονο τα παιδια θα μεινουν διπλα σου κτλπ"

Καταρχάς στην κοινωνία που ζούμε το να μείνουν τα παιδιά στην ίδια πόλη/χώρα με τους γονείς μετά την ενηλικίωση τους ειναι μειοψηφική πιθανότητα.

Χώρια τα τρελά ποσοστά διαζυγίων που σημαινει οτι στην παρα πολυ μεγαλη πιθανότητα διαζυγίου θα εισαι ενας γονέας του σαββατοκύριακου και τα παιδια σου θα έχουν στην ουσία πατέρα τον νέο καβαλάρη της πρωην γυναίκας σου.
Κάποιος πιο πίσω έγραψε ότι πρέπει να υπάρχει ένα παιδί έστω και αν χωρίσεις και πληρώνεις διατροφές. Τελειωμένος μουνόδουλος ή σκληρός ρεαλιστής; Γιατί σοβαρή λύση δεν έχουμε διαβάσει από κανέναν εδώ μέσα ακόμα.
(εκτός από το θα γαμάω call girl μέχρι να πεθάνω :2funny:)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.938
Πόντοι
3.656
Δλδ θα κανει κάποιος οικογένεια ελπίζοντας τα παιδιά στου να βγουν αποτυχημένα οικονομικά για να μείνουν δίπλα του?
Τύπε μόλις τερμάτισες την μιζέρια.

Δε λεω αυτό ρε φίλε

Αλλά,δεν γίνονται και όλοι επιτυχημένοι...αυτοδημιούργητοι...ανεξάρτητοι

Όλοι αυτοί...στα παγκάκια θα πάνε;

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
kj.jpg

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.267
Πόντοι
456
Εχω εναν γείτονα που δε ξερω καν πως τον λενε, απλα ενα γεια λεμε στην εισοδο της πολυκατικοιας, και τον πετυχα προχθες και αρχιζει απο μονος του να μου λεει με ενα υφος απελπισιας "Φιλαράκι μην κάνεις ποτέ την μαλακια που έκανα, παιδια και γυναικες και μαλακιες, τοσα χρονια που ημουν μονος νομιζα οτι ειχα προβληματα...τωρα να δεις πραγματικα προβληματα, και δεν υπάρχει και πουθενά να πάω ή τίποτα να κάνω, είμαι εγκλωβισμένος πλήρως"

Σήμερα πήγα γυμναστήριο, μου λέει ένας άλλος που έχουμε μια Α οικειότητα ότι έρχεται κάθε μέρα γυμναστήριο όχι γιατί είναι πορωμένος με την γυμναστική, αλλά για να ξεφύγει απο τους καβγάδες και την γκρίνια γυναίκας και παιδιών, έχει να γαμήσει 2 μήνες την γυναίκα του, και δεν έχει ούτε καν όρεξη να την παίξει, και είναι 30κατι χρονων, νέο παιδί, όλα τα λεφτά που βγάζει τα δίνει για τα παιδια του, σε μια συναυλία ήθελε να παμε φέτος και δεν του φτάναν τα λεφτά

Φυσικά δεν είναι όλα τα ζευγάρια έτσι, αλλά έχω δει πολλές τέτοιες καταστάσεις για να με κάνουν να καταλάβω πως ο γάμος στον δυτικό κόσμο, με δυτική γυναίκα είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα, αλλά με σχεδόν γεμάτο όπλο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.938
Πόντοι
3.656
Εχω εναν γείτονα που δε ξερω καν πως τον λενε, απλα ενα γεια λεμε στην εισοδο της πολυκατικοιας, και τον πετυχα προχθες και αρχιζει απο μονος του να μου λεει με ενα υφος απελπισιας "Φιλαράκι μην κάνεις ποτέ την μαλακια που έκανα, παιδια και γυναικες και μαλακιες, τοσα χρονια που ημουν μονος νομιζα οτι ειχα προβληματα...τωρα να δεις πραγματικα προβληματα, και δεν υπάρχει και πουθενά να πάω ή τίποτα να κάνω, είμαι εγκλωβισμένος πλήρως"

Σήμερα πήγα γυμναστήριο, μου λέει ένας άλλος που έχουμε μια Α οικειότητα ότι έρχεται κάθε μέρα γυμναστήριο όχι γιατί είναι πορωμένος με την γυμναστική, αλλά για να ξεφύγει απο τους καβγάδες και την γκρίνια γυναίκας και παιδιών, έχει να γαμήσει 2 μήνες την γυναίκα του, και δεν έχει ούτε καν όρεξη να την παίξει, και είναι 30κατι χρονων, νέο παιδί, όλα τα λεφτά που βγάζει τα δίνει για τα παιδια του, σε μια συναυλία ήθελε να παμε φέτος και δεν του φτάναν τα λεφτά

Φυσικά δεν είναι όλα τα ζευγάρια έτσι, αλλά έχω δει πολλές τέτοιες καταστάσεις για να με κάνουν να καταλάβω πως ο γάμος στον δυτικό κόσμο, με δυτική γυναίκα είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα, αλλά με σχεδόν γεμάτο όπλο

Αν δεν παίζει σοβαρή οικονομική στήριξη απ'τους γονείς τους,κάπως έτσι είναι οι περισσότεροι

Δεν πειράζει.Τουλάχιστον...δεν τους λένε πούστηδες και ανώμαλους.Κάτι είναι κι αυτό :tooth:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.267
Πόντοι
456
Αν δεν παίζει σοβαρή οικονομική στήριξη απ'τους γονείς τους,κάπως έτσι είναι οι περισσότεροι

Δεν πειράζει.Τουλάχιστον...δεν τους λένε πούστηδες και ανώμαλους.Κάτι είναι κι αυτό :tooth:

Τουλάχιστον θα έχουν κάποιον στα γεράματα να τους ξεσκατίζει

και διαιωνισαν το είδος, θα συνεχιστούν τα γονίδια τους :tooth::tooth::tooth:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εχω εναν γείτονα που δε ξερω καν πως τον λενε, απλα ενα γεια λεμε στην εισοδο της πολυκατικοιας, και τον πετυχα προχθες και αρχιζει απο μονος του να μου λεει με ενα υφος απελπισιας "Φιλαράκι μην κάνεις ποτέ την μαλακια που έκανα, παιδια και γυναικες και μαλακιες, τοσα χρονια που ημουν μονος νομιζα οτι ειχα προβληματα...τωρα να δεις πραγματικα προβληματα, και δεν υπάρχει και πουθενά να πάω ή τίποτα να κάνω, είμαι εγκλωβισμένος πλήρως":confused:
Kαι εδώ θυμήθηκα κάτι που είχε απαντήσει ένας αρχαίος φιλόσοφος σε έναν μαθητή του όταν ο δεύτερος τον ρώτησε: Δάσκαλε τι να κάνω να παντρευτώ ή να παραμείνω ελεύθερος; Και ο φιλόσοφος του απάντησε: ότι και να επιλέξεις από αυτά τα δύο στο τέλος θα το μετανιώσεις, επομένος η επιλογή είναι δική σου.:confused:

n93114893

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Kαι εδώ θυμήθηκα κάτι που είχε απαντήσει ένας αρχαίος φιλόσοφος σε έναν μαθητή του όταν ο δεύτερος τον ρώτησε: Δάσκαλε τι να κάνω να παντρευτώ ή να παραμείνω ελεύθερος; Και ο φιλόσοφος του απάντησε: ότι και να επιλέξεις από αυτά τα δύο στο τέλος θα το μετανιώσεις, επομένος η επιλογή είναι δική σου.:confused:
Νομίζω η απάντησή σου είναι η καλύτερη σε όλους μας!

kokos25kokos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
0
Τύποι μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι στα πρόθυρα των πρώτων άντα και όπως καταλαβαίνετε όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί είναι είτε κάπου εκεί είτε μεγαλύτεροι. Οπότε το θέμα της συγκατοίκησης, γάμου, οικογένειας έχει αρχίσει να αναφέρεται σιγά σιγά όλο και περισσότερο.

Από ότι έχω καταλάβει πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα είναι ή υπήρξαν παντρεμένοι, με παιδιά ή χωρίς. Θα ήθελα να μας καταθέσουν τη γνώμη τους αν μπορούν, άξιζε η όλη διαδικασία; Άξιζε για τη συντροφικότητα, άξιζε μόνο για το παιδί, μήπως δεν άξιζε καθόλου; Το έχουν μετανιώσει;

Επίσης ας μας πουν τη γνώμη τους και οι εργένηδες άνω των 40, αυτοί τι πιστεύουν, γουστάρουν ή το ψάχνουν για οικογένεια;

Προσωπικά είμαι μάλλον εναντίον του γάμου, έχω φτάσει κάποιες φορές κοντά σε συγκατοίκηση, αλλά στο τέλος κώλωσα. Θεωρώ πως η οικογένεια κρατά τον άνδρα Εχει
Εχεις δικιο αλλα οσο περνανε τα χρονια η μοναξια δεν ειναι ευκολο πραγμα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Κατερίνα Λέχου: H ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά

Σε σχετική ερωτήση, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε την σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας:(. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω:think:. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου»:think:.

Δηλαδή αν δεν είχαν πάρει σκύλο και δεν έκανε ψυχοθεραπεία θα είχαν βαρεθεί ο ένας τον άλλο ή θα τσακώνονταν όλη μέρα. Στο μεταξύ περίμενε να φτάσει σχεδόν 60 για να αρχίσει να καταλαβαίνει τον εαυτό της.

Πραγματικά πιστεύω πως άτομα που έχουν όλα τα φόντα και λεφτά να κάνουν οικογένεια για κάποιο λόγο ξεμένουν και μετά βγάζουν το άχτι τους στους ψυχιάτρους και τα ζώα και αναπαράγονται αυτοί που δεν πρέπει.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.425
Πόντοι
456

Σε σχετική ερωτήση, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε την σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας:(. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω:think:. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου»:think:.

Δηλαδή αν δεν είχαν πάρει σκύλο και δεν έκανε ψυχοθεραπεία θα είχαν βαρεθεί ο ένας τον άλλο ή θα τσακώνονταν όλη μέρα. Στο μεταξύ περίμενε να φτάσει σχεδόν 60 για να αρχίσει να καταλαβαίνει τον εαυτό της.

Πραγματικά πιστεύω πως άτομα που έχουν όλα τα φόντα και λεφτά να κάνουν οικογένεια για κάποιο λόγο ξεμένουν και μετά βγάζουν το άχτι τους στους ψυχιάτρους και τα ζώα και αναπαράγονται αυτοί που δεν πρέπει.
Είμαι σίγουρος πως όταν ήταν στα ντουζένια της, οι άντρες θα καναν ουρές στα πόδια της. Αλλά ο ένας θα της μύριζε, ο άλλος θα της βρώμαγε. Ξαφνικά παντρεύτηκε στα 45 που το πουλί είχε πετάξει. Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε ...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Όποιος γουστάρει κάνει παιδιά και οικογένεια, κι όποιος βραδυπορεί το τρένο χάνει.

Από κει και πέρα, ο καθένας με τις προτεραιότητες του. Και τη μοίρα του.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81

Πραγματικά πιστεύω πως άτομα που έχουν όλα τα φόντα και λεφτά να κάνουν οικογένεια για κάποιο λόγο ξεμένουν και μετά βγάζουν το άχτι τους στους ψυχιάτρους και τα ζώα και αναπαράγονται αυτοί που δεν πρέπει
45/καριέρα/κατοικίδιο/ ψυχοθεραπεία,
η απεικόνιση της σημερινής πραγματικότητας.
Όταν είναι κάποια στα ντουζενια της κ ωραία κάνει θραύση.Στο χέρι της είναι αν θα πάρει το ένα μονοπάτι της δημιουργίας οικογένειας ή το δεύτερο της καριερας(-γλεντι) γιατί η καριέρα πολλές φορές γίνεται προκάλυψη ως άλλοθι στους κύκλους "γιατί δεν παντρεύεσαι να κάνεις κ ένα παιδί";

In the meantime, επειδή και μπορεί κ έχει την επιλογή σε σχέση με εμάς που ψάχνουμε στο αγοραιο κ πολλοί μόλις βρούμε την μια την παντρευόμαστε.....

Συνημμένα

• Screenshot_2024-05-05-20-07-49-357_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2024-05-05-20-07-49-357_com.facebook.katana.jpg
    312,3 KB · Εμφανίσεις: 59

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456
Τι άλλες επιλογές μπορεί να έχει κάποιος εκτός από το παιδί του σε αυτή την ηλικία;

καζινο, στοιχημα, στριπ, εσκορτς.... και την κορμαρα μου !

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

τα παιδια μεγαλωνουν και σε χαιρετανε.... αφου σου εχουν ρουφηξει το μεδουλι.... και συνεχιζουν να το κανουν για μια ζωη

ΞΥΠΝΑΤΕ !

καλοκαιρι ειναι περαστε καλα χωρις να εχετε κολαουζους να σας μαδανε την τσεπη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom