Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Κι όμως,οι περισσότεροι είναι

Περιμένουν πρώτα να καούν κι αυτοί,και μετά να μάθουν
Για πάρα πολλούς συμπολίτες μας η μάθηση είναι και πρέπει να είναι βιωματική. Καλά να πάθουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Κι όμως,οι περισσότεροι είναι

Περιμένουν πρώτα να καούν κι αυτοί,και μετά να μάθουν

Εχουν διερευνηθει αυτες οι λυσεις εδω και χρονια απο τους παλιους γιγαντες τυπε (στο 24:46 ξεκιναει το ζουμι)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Είπαμε, ελάχιστοι παντρεύονται με το μυαλό.
Γιατί αν ο άνθρωπος παντρευόταν με μυαλό, μετά από 2-3 γενιές που θα υπήρχε η γνώση, δε θα παντρευόταν κανείς.
Οι ορμόνες μας κάνουν κουμάντο, την πιο κρίσιμη ώρα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Άσχετο αλλά σχετικό με το σχόλιό σου. Ο χρόνος φέρεται πολύ άδικα στις περισσότερες γυναίκες εν τω μεταξύ. Εγώ είμαι 40 και με κάνουν όλοι 34 το πολύ - ενώ όλες οι συμμαθήτριές μου από το σχολείο με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι σαν θείτσες, με κιλά κλπ.

Υ.Γ. Στη δουλειά μου έχω μια κοπέλα 42 ετών με 2 παιδιά, χωρισμένη που είναι πολύ εμφανίσιμη - και επειδή τέτοιες σπανίζουν έχει τη μύτη πολύ ψηλά...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.570
Πόντοι
456
Πάντως να πω την αλήθεια, αυτή που είναι στα αριστερά, μου φαίνεται πιο ψυχάκιας από την άλλη που λέει αλήθειες, μπλεγμένες με λίγο παράπονο, στα δεξιά.
Όντως σωστή παρατήρηση. Το πλοίο σάλπαρε για αυτές και βγάζουν τρέλα ή παράπονο, ανάλογα.
Το trend ξεκίνησε από Αμερική. Θλιβερό από μια πλευρά να βγαίνεις να λες τον πόνο σου στο ιντερνετ επειδή δεν σε θέλει κανείς ή δεν έχεις που αλλού να το πεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.850
Πόντοι
3.656
Υ.Γ. Στη δουλειά μου έχω μια κοπέλα 42 ετών με 2 παιδιά, χωρισμένη που είναι πολύ εμφανίσιμη - και επειδή τέτοιες σπανίζουν έχει τη μύτη πολύ ψηλά...

Ναι αλλά,με 2 παιδιά κακώς την έχει ψηλά.Οι σοβαροί άντρες θα την βλέπουν μονο για γαμήσι

Εκτος αν βρει καναν άλλο με 2 παιδιά...και γίνουν πολύτεκνοι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά,με 2 παιδιά κακώς την έχει ψηλά.Οι σοβαροί άντρες θα την βλέπουν μονο για γαμήσι

Εκτος αν βρει καναν άλλο με 2 παιδιά...και γίνουν πολύτεκνοι
Μα όταν ψάχνει - θέλει μόνο γαμήσι φίλε μου. Δεν ψάχνει "σύντροφο ζωής"...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Όντως σωστή παρατήρηση. Το πλοίο σάλπαρε για αυτές και βγάζουν τρέλα ή παράπονο, ανάλογα.
Το trend ξεκίνησε από Αμερική. Θλιβερό από μια πλευρά να βγαίνεις να λες τον πόνο σου στο ιντερνετ επειδή δεν σε θέλει κανείς ή δεν έχεις που αλλού να το πεις.
Εννοώ ότι η ψυχάκιας είναι αυτή που ακούει την ξανθιά να λέει το παράπονό της και την ειρωνεύεται με γκριμάτσες, αν κατάλαβα καλά.
Είναι όντως λίγο περίεργο να λες τα παράπονά σου στο ίντερνετ...Αλλά εμείς μερικές φορές τι κάνουμε εδώ; Δε λέμε τα παράπονά μας; Η διαφορά είναι ότι τα λέμε ανώνυμα και γραπτά.
Εγώ πιστεύω ότι όλες αυτές, ψάχνουν δημοσιότητα, επιβεβαίωση, να δείξουν ότι έχουν λόγο κλπ. Σίγουρα ψυχικά έχουν θεματάκια...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.570
Πόντοι
456
Άσχετο αλλά σχετικό με το σχόλιό σου. Ο χρόνος φέρεται πολύ άδικα στις περισσότερες γυναίκες εν τω μεταξύ. Εγώ είμαι 40 και με κάνουν όλοι 34 το πολύ - ενώ όλες οι συμμαθήτριές μου από το σχολείο με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι σαν θείτσες, με κιλά κλπ.

Πράγματι. Οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν αποκτούν πιο πολλά αρρενωπά χαρακτηριστικά που τις κάνουν λιγότερο ελκυστικές. Στο λινκ τα λέει πιο αναλυτικά.
Αυτές που έχουν κάνει παιδιά νωρίς επίσης κρατιούνται και καλύτερα μετά.

Is there a scientific explanation for why men (as we get older) eventually take on feminine physical features, while women eventually take on masculine features?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Πράγματι. Οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν αποκτούν πιο πολλά αρρενωπά χαρακτηριστικά που τις κάνουν λιγότερο ελκυστικές. Στο λινκ τα λέει πιο αναλυτικά.

Is there a scientific explanation for why men (as we get older) eventually take on feminine physical features, while women eventually take on masculine features?
Κάτι τραβεστί στη Συγγρού είναι πολύ πιο εμφανίσημα από ένα μεγάλο ποσοστό των γυναίκων άνω των 40 ετών εν τω μεταξυ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456

Διάβασα το λινκ και όντως αυτή είναι η εξήγηση. Ορμόνες...
Έχεις ακούσει μπαρμπάδες των 60+ να μιλάνε μεταξύ τους στο χαβαλέ;
Θα ακούσεις να λένε "πού είσαι μωρή κολόγρια, μωρή πουστόγρια...".
Καθόλου τυχαίο.

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.622
Πόντοι
206
Κάνουν κ παιδιά μετά να διαιωνίσει το είδος μη χέσω
Εννοείται ότι είμαι υπέρ της οικογένειας αυτή σε κρατά άλλωστε ,κομμένα όμως τα γαμησια όμως μετά

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.622
Πόντοι
206
Εγωισμός είναι το πρόβλημα
Μην χάσεις την ησυχία σου,για να προχωρήσεις στην ζωή θέλει δεσμεύση
Η δέσμευση είναι το κλειδί για τη επιτυχία,μόνο του ο στόχος δεν κάνει τίποτα....
Σε όλα τα επίπεδα

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Τα πολλά προβλήματα του γάμου είναι το επτασφράγιστο μυστικό της Ελληνικής (και όχι μόνο) κοινωνίας.Δεν τα αποκαλύπτει δημοσίως σχεδόν κανένας παντρεμένος -νη.Δεν τολμάει κανείς να πει σοβαρά «μην παντρεύεστε» . Ευθύνη και αποστολή των ανδρών σήμερα, είναι να διαδωθεί νηφάλια η μεγάλη απάτη των γυναικών για το γάμο. Όχι άλλα αθώα θύματα !!!!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Είπαμε, ελάχιστοι παντρεύονται με το μυαλό.
Γιατί αν ο άνθρωπος παντρευόταν με μυαλό, μετά από 2-3 γενιές που θα υπήρχε η γνώση, δε θα παντρευόταν κανείς.
Οι ορμόνες μας κάνουν κουμάντο, την πιο κρίσιμη ώρα.
Μετά όμως, αφού την πατήσουν πρώτα, γιατί σου λένε "παντρέψου" και "παντρέψου";
:2funny:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εγωισμός είναι το πρόβλημα
Μην χάσεις την ησυχία σου,για να προχωρήσεις στην ζωή θέλει δεσμεύση
Η δέσμευση είναι το κλειδί για τη επιτυχία,μόνο του ο στόχος δεν κάνει τίποτα....
Σε όλα τα επίπεδα
Δεν ξέρω στα παλιότερα χρόνια, τώρα οι απαιτήσεις με ελληνίδα γυναίκα και διαβίωση στην Ελλάδα είναι τέτοιες που όσοι παντρέυτηκαν απλά ξεχνάνε τον εαυτό τους για τα επόμενα 20-30 χρόνια και τον ξαναβρίσκουν λίγο πριν τον τάφο. Χρειάζεται αλτρουισμό επιπέδου Χριστού. :2funny:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Τα πολλά προβλήματα του γάμου είναι το επτασφράγιστο μυστικό της Ελληνικής (και όχι μόνο) κοινωνίας.Δεν τα αποκαλύπτει δημοσίως σχεδόν κανένας παντρεμένος -νη.Δεν τολμάει κανείς να πει σοβαρά «μην παντρεύεστε» . Ευθύνη και αποστολή των ανδρών σήμερα, είναι να διαδωθεί νηφάλια η μεγάλη απάτη των γυναικών για το γάμο. Όχι άλλα αθώα θύματα !!!!
Όπως και κανένας δεν τολμάει να πει την αλήθεια για τη θητεία στο στρατό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom