Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
Ειδικά συμβόλαια με παρένθετες μητέρες.Τι έκανε δηλαδή;
Ειδικά συμβόλαια με παρένθετες μητέρες.Τι έκανε δηλαδή;
Και το παιδί με ποιον θα μένει με;Υπάρχουν λύσεις τύποι.
Παρένθετη μητέρα, μονογονεϊκή οικογένεια μόνο με μπαμπά και από σεξ γαμάς πουτάνες.
Τότε,ποιο το νόημα να παντρεύεσαι;Σεξ κομμένο ,δουλειές στο σπίτι ΔΕΝ...εγώ μόνος μου θα κάνω καμμία δουλειά και κάνα φαγι και ας είναι καλά τα κορίτσια μας για σεξ όπου δεν θα τα παρακαλάω κιολας.Θελω κωλο,θα τον βρω..δεν θα παρακαλάω την επίσημη για να μου τον δώσει μετά από δεκάδες ακυρα!Παλιότερα τα θεωρούσαν τα παιδιά "mini-me", τα έσπρωχναν να γίνουν ότι αυτοί δεν έγιναν, να βγουν στο καφενείο να περηφανευτούν κλπ.
Τώρα τέλος αυτά, ξυπνάνε γρήγορα τα παιδιά. Ή τα κάνεις ανιδιοτελώς ή έμπλεξες. Το ίδιο και για τη γυναικα, τέρμα το σεξ και η μαγειρική.
Μόνο να πληρώνεις και να βλέπεις σαν τα λουλούδια δεν κάνουνε πλέον καρπούς.
Κερατώνουν εύκολα αυτές και δεν ερωτεύονται άντρα.Πάντως παιδιά, δίνω συμβουλή σε νεότερους: Αν αποφασίσετε να πάτε για οικογένεια, επιλέξτε μία γυναίκα έμπειρη, να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα, να είναι αυτόνομη, να έχει τσαγανό. Αν σας επιλέξει, σημαίνει πολλά. Και θα σηκώσει βάρη οικογενείας πραγματικά.
Είπες την ποίο μεγάλη κουβέντα εδώ μέσα ,100 % σωστός , γονείς δεν γίνεται κάποιος γιατί πρέπει αλλά γιατί το θέλει , πρέπει να αφοσιωθεί στο η στα παιδιά του , δημιουργείς ανθρώπους ,αν δεν θες η αν δεν μπορείτε αφήστε το μην βασανίζετε ένας άνθρωπος για το υπόλοιπο της ζωής του.Δυστυχώς βλέπετε την απόκτηση παιδιών ως απόκτηση "κτημάτων", ιδιοκτησίας.
Δεν τη βλέπετε ως μια ιδιότητα: είστε ΠΑΤΕΡΑΣ.
Δεν "ΕΧΕΤΕ" απλώς παιδιά.
Πολλοί είναι ασεξουαλ η δεν εχουν ορμες λόγω κακής υγείας η γενικής φθοράς άρα μια χαρά θα ταιριάξουν με τέτοια περίπτωση.Πάντως παιδιά, δίνω συμβουλή σε νεότερους: Αν αποφασίσετε να πάτε για οικογένεια, επιλέξτε μία γυναίκα έμπειρη, να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα, να είναι αυτόνομη, να έχει τσαγανό. Αν σας επιλέξει, σημαίνει πολλά. Και θα σηκώσει βάρη οικογενείας πραγματικά.
Όποιος επιλέγει γυναίκα χαμηλών τόνων, φτιαγμένη "για σπίτι", με σκεπτικό ότι δε θα κερατώσει, δε θα αφήσει τα παιδιά κλπ, κάνει μέγα σφάλμα. Για πότε θα γίνετε δούλοι και χωρίς σεξ, δε θα πάρετε χαμπάρι.
για παρέα, για το "αλατοπίπερο" στη ζωή, το κερασάκι στην τούρτα. Άμα σου περισεύουν και είσαι άνετος ...Τότε,ποιο το νόημα να παντρεύεσαι;Σεξ κομμένο ,δουλειές στο σπίτι ΔΕΝ...εγώ μόνος μου θα κάνω καμμία δουλειά και κάνα φαγι και ας είναι καλά τα κορίτσια μας για σεξ όπου δεν θα τα παρακαλάω κιολας.Θελω κωλο,θα τον βρω..δεν θα παρακαλάω την επίσημη για να μου τον δώσει μετά από δεκάδες ακυρα!
Έτσι είναι στην εποχή μας γιατί πιο παλιά ο πιο μικρός συνήθως έμενε πίσω για να γηροκομεί τους γονείς και να συνεχίζει την δουλειά τους κυρίως σε χωράφια και ζωντανά.Αυτό λέγεται legacy και είναι πολύ δυνατό συναίσθημα, καμία αντίρρηση.
Αλλά όπως ερχόμαστε, έτσι και φεύγουμε. Μόνοι.
Εγώ σου λέω ότι τ0 90% δεν ήξερε τι έκανε όταν έχυνε ακάποτα. Στην πορεία κάποιοι αντεπεξήλθαν στο ρόλο κάποιοι όχι. Αλλά από την αρχή σίγουρα δεν ήξεραν τι τους περίμενε.Είπες την ποίο μεγάλη κουβέντα εδώ μέσα ,100 % σωστός , γονείς δεν γίνεται κάποιος γιατί πρέπει αλλά γιατί το θέλει , πρέπει να αφοσιωθεί στο η στα παιδιά του , δημιουργείς ανθρώπους ,αν δεν θες η αν δεν μπορείτε αφήστε το μην βασανίζετε ένας άνθρωπος για το υπόλοιπο της ζωής του.
Δεν έχω ανάγκη από παρέα για να δω μια ταινία ,δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες.για παρέα, για το "αλατοπίπερο" στη ζωή, το κερασάκι στην τούρτα. Άμα σου περισεύουν και είσαι άνετος ...
Καθαρά για αλτρουιστικούς λόγους.
(το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έχει φαι και σεξ. Είναι ότι πλέον δεν υπάρχει αποκλειστικότητα. Πρέπει να είσαι λεφτάς, αλτρουιστής και cuckold, αλλιώς θα εκπλαγείς δυσάρεστα )
...όχι μόνο δεν ήξεραν αλλά βασίζονταν και σε άλλους ανθρώπους...βουτιά στο κενό χωρίς να ξέρεις αν υπάρχει δίχτυ από κάτω!Εγώ σου λέω ότι τ0 90% δεν ήξερε τι έκανε όταν έχυνε ακάποτα. Στην πορεία κάποιοι αντεπεξήλθαν στο ρόλο κάποιοι όχι. Αλλά από την αρχή σίγουρα δεν ήξεραν τι τους περίμενε.
Μερικοί φίλοι εδώ μέσα μας παρουσιάζουν στατιστικά που λένε ότι αυξάνονται τα διαζύγια κλπ για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι δεν έχουν οικογένεια. Εντάξει, αυξάνονται τα διαζύγια. Το θέμα είναι,αν όχι γάμος τότε τι; Μια ζωή πουτάνες; Σχέση χωρίς παιδιά;(ποια νορμάλ γυναίκα το θέλει αυτό;), μοναστήρι; Ποιο είναι το πλάνο αν όχι γάμος;
Μα γιαυτό παλιά μετά τα 16-18 αμέσως τους πήγαιναν για παντρειά και παιδιά.Για να μπορούν όλοι να βοηθούν όλους.Μέσα σε ένα σπίτι 3-4 γενιές μαζί....όχι μόνο δεν ήξεραν αλλά βασίζονταν και σε άλλους ανθρώπους...βουτιά στο κενό χωρίς να ξέρεις αν υπάρχει δίχτυ από κάτω!
Έχει και αυτό τα μεινεκτήματά του γιατί αυτή η κατηγορία γυναικών είναι ισχυρογνώμονες και σου πρήζουν σε άλλα θέματα τα @@ μη νομίζεις.Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.Πάντως παιδιά, δίνω συμβουλή σε νεότερους: Αν αποφασίσετε να πάτε για οικογένεια, επιλέξτε μία γυναίκα έμπειρη, να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα, να είναι αυτόνομη, να έχει τσαγανό. Αν σας επιλέξει, σημαίνει πολλά. Και θα σηκώσει βάρη οικογενείας πραγματικά.
Όποιος επιλέγει γυναίκα χαμηλών τόνων, φτιαγμένη "για σπίτι", με σκεπτικό ότι δε θα κερατώσει, δε θα αφήσει τα παιδιά κλπ, κάνει μέγα σφάλμα. Για πότε θα γίνετε δούλοι και χωρίς σεξ, δε θα πάρετε χαμπάρι.
Πρέπει να είσαι χαζός αν δεν ξέρεις τι κάνεις τι πάει να πει αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν γαμας χωρίς προφυλακτικό υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για εγκυμοσύνη ,και εγώ με της γκόμενες μου το έκανα χωρίς αλλά έχυνα έξωΕγώ σου λέω ότι τ0 90% δεν ήξερε τι έκανε όταν έχυνε ακάποτα. Στην πορεία κάποιοι αντεπεξήλθαν στο ρόλο κάποιοι όχι. Αλλά από την αρχή σίγουρα δεν ήξεραν τι τους περίμενε.
Υπάρχουν ακόμα αυτά σε πολλά χωριά.Μα γιαυτό παλιά μετά τα 16-18 αμέσως τους πήγαιναν για παντρειά και παιδιά.Για να μπορούν όλοι να βοηθούν όλους.Μέσα σε ένα σπίτι 3-4 γενιές μαζί.
Πάντως παιδιά, δίνω συμβουλή σε νεότερους: Αν αποφασίσετε να πάτε για οικογένεια, επιλέξτε μία γυναίκα έμπειρη, να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα, να είναι αυτόνομη, να έχει τσαγανό. Αν σας επιλέξει, σημαίνει πολλά. Και θα σηκώσει βάρη οικογενείας πραγματικά.
Φίλε εδώ πάνω από το 50% των ανθρώπων παντρεύονται γιατί τους το λένε και τους πιέζουν οι γονείς τους ή γιατί παντρεύτηκαν οι γνωστοί τους στο χύσιμο κολλάς εσύ;δεν υπάρχει γενικά συνείδηση προσωπική κάνουμε ότι κάνουν και οι άλλοι και μετά πέφτει η πούτσα.Πρέπει να είσαι χαζός αν δεν ξέρεις τι κάνεις τι πάει να πει αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν γαμας χωρίς προφυλακτικό υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για εγκυμοσύνη ,και εγώ με της γκόμενες μου το έκανα χωρίς αλλά έχυνα έξω
Προφανώς ήξεραν ότι έτσι γίνονται τα παιδιά, εννοώ ότι μετά δεν ήξεραν τι τους περίμενε...Πρέπει να είσαι χαζός αν δεν ξέρεις τι κάνεις τι πάει να πει αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν γαμας χωρίς προφυλακτικό υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για εγκυμοσύνη ,και εγώ με της γκόμενες μου το έκανα χωρίς αλλά έχυνα έξω