Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.731
- Πόντοι
- 3.656
Οι δυτικες γυναικες εχουν καει και δεν το ξερουνΘεσσαλονίκη: Άνδρας περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε από την πρώην σύζυγό του – “Φώναζε, έβριζε, μου πετούσε πράγματα”
Δε συμφέρει ο γάμος γιατί τη σήμερον ημέρα εκτός απο τα δικά σου θα πλένεις και της γυναίκαςΤώρα αν δεν μπορει καποιος να βαλει μια μπουγαδα την εβδομαδα τι να πω.
Αν καποιος σκεφτεται να παντρευτει για τις δουλειες του σπιτιου ειναι κλινικά ηλίθιος.
Μισοτελειωμένη δηλαδή η δουλειά εσυ τις θες.οι δυτικες δεν ειναι τοσο κακες,μια γαλλιδα,πχ μια γερμανιδα την παντρευομουνα,με βαση αυτες που εχω δει ελλαντα,επισης ισπανιδες,καλες σε συμπεριφορ,το μεγαλο προβλημα ειναι οι ελλεινιδες,νομιζω αυτες ειναι ποι χειροτερες δαυτικες και μετα οι κυπριες
Εγώ θα γράψω από την πλευρά του ανύμφευτου Ψεκασμένου Η ΕΛΙΤ έχει αποφασίσει τη μείωση του πληθυσμού και είναι μάλιστα η πρώτη προτεραιότητά της μιας και τα 8 ΔΙΣ είναι πολλά , οπότε έχει διαβρώσει όσο μπορεί την κοινωνία, έχει καταστήσει την δημιουργία οικογενείας σχεδόν ακατόρθωτο άθλο, απελευθερώσει της γυναικάς με το γνωστό μότο γυναικά δυνατή που όλα τα μπορεί, τους νόμους και όλα υπέρ της ή τεχνολογία και όλα τα social υπέρ της με τις πούτσες να έρχονται από όλες τις μεριές του κόσμου,οι περισσότερες έχουν περισσότερα χιλιόμετρα πούτσα στο μουνί τους από πουτάνες του παρελθόντος οπότε αδυναμία συναισθηματικού δεσίματος, συν την πλύση εγκέφαλου κάθε μέρα από τηλεόραση,φίλες,πούστηδες κτλ . Οπότε το γήπεδο του άνδρα γέρνει και μάλιστα είμαστε και χωρίς τερματοφύλακα και ο διαιτητής δικός τους πουλημένος.
Οπότε ο μέσος άνδρας που δεν έχει λεφτά και φυσικά δυσκολεύεται να βρει γυναικά να γαμήσει πόσο μάλλον για οικογένεια είναι καταδικασμένος να σπάσει την πλάτη του . και δεν νομίζω ότι πλέον θα αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση,ούτως η άλλως δεν κάνουν όλη αυτή την προσπάθεια για το τίποτα αφού σε λίγο θα απαγορεύσουν και την φυσική αναπαραγωγή μιας και θα φτιάχνουν ανθρώπους δούλους στα εργαστήρια απόλυτα ελεγχόμενους αφού φυσικά εγκαταστήσουν την ψηφιακή τους δικτατορία και είναι πολύ κοντά πλέον.
Εδώ είστε θα μας απαγορεύσουν και τις πουτάνες σε λίγο καιρό όποτε θα μας μείνει μόνο η μαλακία, και για αυτούς που δεν κρατιούνται αν δεν έχει τρύπα οι πούστηδες.
Δεν ισχύει το συγκεκριμένο μοντέλο. Γιατί στην Ανατολή (που είναι και η πλειοψηφία) δεν γίνονται αυτά. Εκεί γεννάνε δέκα παιδιά το κάθε ζευγάρι.Εγώ θα γράψω από την πλευρά του ανύμφευτου Ψεκασμένου Η ΕΛΙΤ έχει αποφασίσει τη μείωση του πληθυσμού και είναι μάλιστα η πρώτη προτεραιότητά της μιας και τα 8 ΔΙΣ είναι πολλά , οπότε έχει διαβρώσει όσο μπορεί την κοινωνία, έχει καταστήσει την δημιουργία οικογενείας σχεδόν ακατόρθωτο άθλο, απελευθερώσει της γυναικάς με το γνωστό μότο γυναικά δυνατή που όλα τα μπορεί, τους νόμους και όλα υπέρ της ή τεχνολογία και όλα τα social υπέρ της με τις πούτσες να έρχονται από όλες τις μεριές του κόσμου,οι περισσότερες έχουν περισσότερα χιλιόμετρα πούτσα στο μουνί τους από πουτάνες του παρελθόντος οπότε αδυναμία συναισθηματικού δεσίματος, συν την πλύση εγκέφαλου κάθε μέρα από τηλεόραση,φίλες,πούστηδες κτλ . Οπότε το γήπεδο του άνδρα γέρνει και μάλιστα είμαστε και χωρίς τερματοφύλακα και ο διαιτητής δικός τους πουλημένος.
Οπότε ο μέσος άνδρας που δεν έχει λεφτά και φυσικά δυσκολεύεται να βρει γυναικά να γαμήσει πόσο μάλλον για οικογένεια είναι καταδικασμένος να σπάσει την πλάτη του . και δεν νομίζω ότι πλέον θα αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση,ούτως η άλλως δεν κάνουν όλη αυτή την προσπάθεια για το τίποτα αφού σε λίγο θα απαγορεύσουν και την φυσική αναπαραγωγή μιας και θα φτιάχνουν ανθρώπους δούλους στα εργαστήρια απόλυτα ελεγχόμενους αφού φυσικά εγκαταστήσουν την ψηφιακή τους δικτατορία και είναι πολύ κοντά πλέον.
Εδώ είστε θα μας απαγορεύσουν και τις πουτάνες σε λίγο καιρό όποτε θα μας μείνει μόνο η μαλακία, και για αυτούς που δεν κρατιούνται αν δεν έχει τρύπα οι πούστηδες.
..ε τότε θα επικρατήσουν οι Ανατολίτες , έτσι όπως πάει !!οι λιγότερο σκεπτόμενοι και ανεπτυγμένοι.. οι οποίοι θα ελέγχονται και πιο εύκολα..Δεν ισχύει το συγκεκριμένο μοντέλο. Γιατί στην Ανατολή (που είναι και η πλειοψηφία) δεν γίνονται αυτά. Εκεί γεννάνε δέκα παιδιά το κάθε ζευγάρι.
Όσο πιο φτωχός είναι κανείς, τόσο περισσότερα παιδιά γεννάει. Ο αναπτυγμένος με σχετική άνεση Δυτικός, είναι αυτός που έχει υπογεννητικότητα.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα κύριοι...
Ποιος σας αναγκάζει να παντρεύτηται κάποια... ?
Ποιος σας αναγκάζει να χαριεντιζεσται με το κάθε μπαζο στο χώρο εργασίας
Ποιος σας προτρέπει να την πέφτετε στη κάθε ταιλευταια στα social ...
αυτούς τους λαούς τους έχουν αφήσει τελευταίους γιατί είναι ήδη σκλάβοι (από το dna τους τόσα αιώνες επίλεκτη αναπαραγωγή μόνο τον υπάκουων λόγο των αυτοκρατόρων όταν αποφασίσουν να τους κάνουν ευθανασία πολύ από αυτούς θα τρέξουν για μην πέσει το social credit στα παιδιά τους.Δεν ισχύει το συγκεκριμένο μοντέλο. Γιατί στην Ανατολή (που είναι και η πλειοψηφία) δεν γίνονται αυτά. Εκεί γεννάνε δέκα παιδιά το κάθε ζευγάρι.
Όσο πιο φτωχός είναι κανείς, τόσο περισσότερα παιδιά γεννάει. Ο αναπτυγμένος με σχετική άνεση Δυτικός, είναι αυτός που έχει υπογεννητικότητα.
Δυστυχώς όχι όλοι, τύπε.Τα περισσότερα μέλη διαθέτουν τα παραπάνω προσόντα.
Τύπε, είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν μια συνάντηση με τυγχόν ελάχιστους μικροτσούτσουνους που δεν γαμάνε καλά (για να πούνε τον πόνο τους οι άνθρωποι και να βρούνε έναν ώμο να ακουμπήσουν) , οι καλογαμιάδες και μεγαλοτσούτσουνοι -που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών- θα έδειχναν τεράστια κατανόηση και θα συμπαραστέκονταν ψυχικά στους αναξιοπαθούντες - άτυχους της ζωής.Δυστυχώς όχι όλοι, τύπε.
H θητεία σου στο πιο χαμηλό επίπεδο θα σε βοηθήσει να είσαι πιο αποδοτικός και να έχεις καλύτερη σχέση με υφιστάμενους σου γιατί κάποτε και εσύ ήσουν χαμηλά και ξέρεις πολύ καλά πως είναι.Εγω Ρόδο υπηρέτησα (για δώδεκα μήνες κανονικά ήταν 18 μηνο αλλά δεν υπηρέτησα τους υπόλοιπους μήνες γιατί πέρασα αστυνομία .Δεν ήμουν ούτε λοχίας ούτε δεκανΕΑΣ Αλλά στρατιώτης .Και εμένα με είχαν πειράξει παλιοί στρατιώτες αλλά εγώ οταν παλιωσα ποτέ δεν επιδίωξα να κάνω κάτι σε πιο νέα παιδιά .Δεν το θεωρώ σωστό ούτε στο στρατό αλλά ούτε και εκεί που υπηρετώ τώρα .Προσπαθώ να βοηθήσω τον άλλον .).Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις .Να είστε όλοι καλά .