Αυτη ειναι μια απο τις μεγαλυτερες στερησεις ενος γαμου.
Εχω φιλο παντρεμενο (επαρχια) ο οποιος εχει πολλα λεφτα, εκανε εναν ωραιο γαμο με μια επισης ανετη οικονομικα κοπελα, καναν τα παιδακια τους, κλπ
Το θεμα ειναι πως αυτη ειναι μια απλη κοπελα εμφανισιακως, ενω αυτος ειναι ωραιος και ειναι στα ντουζενια του και ηταν απο παντα νταλαβερτζης με το μουνι. Εδω επαρχια δε μπορεις να κουνησεις βλεφαρο χωρις να σε παρει η αλη χαμπαρι. Μια φορα του εκατσε μια βολτα στην Αθηνα με τη δουλεια του και χαρηκε γιατι θα ηταν ελευθερος να ριξει καναν πουτσο αλλου, σε τανες, παλια η νεα κονε, κλπ και η γυναικα του ηθελε να κατεβει μαζι του "για βολτα να ξεσκασει και αυτη" οπως ελεγε.
Ο φιλος ηταν για να σκασει.
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική παντρεύομαι και πάω και με άλλες Δηλαδή θα του άρεσε η γυναίκα του να πηγαίνει με άλλους? Και στο κάτω κάτω αν θέλεις να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες τι παντρεύεσαι
Ετσι ειναι @George71 φιλε
Η ελξη ο ερωτας το παθος ειναι νοστιμα γκουρμε πιατα
Αυτο σημαινει οτι τα τρως στο εστιατοριο εκει που φτιαχτηκαν...με την αναλογη ατμοσφαιρα γυρω σου...
Δε τα κανεις πακετο να τα παρεις σπιτι να τα βαλεις σε ταπερ...
Βεβαια πολλοι ανθρωποι φοβουνται τη μοναξια και οτι δε θα βρισκουν μουνι οποτε θελουν
Αρα κανουν οτι θελει το θηλυκο που εχουν ως μονιμη σχεση.
Παντρευονται κανουν παιδια κτλ
Κι εκ του ασφαλους παιζουν μπαλα μετα οπως μπορουν...
Ο γνωστος σου βεβαια δεν ανηκει σ αυτη την κατηγορια γιατι μετραει οπως λες
Αρα μαλλον εκανε το σφαλμα του γαμου οταν ηταν σε ευαισθητη ηλικια
Η δεν ειναι καν σφαλμα για εκεινον και ψαχνει υγιεις τροπους να δραπετευσει απο τον ελεγχο της κλειστης κοινωνιας και της γυναικας του...
Σε αυτες τις φασεις καλα θα ηταν η γυναικα να ειναι λαρτζ και να επιτρεπει στο συζυγο της περιπετειες
Να μη θιγεται ο εγωισμος της ευκολα.
Γινεται να θες τον ιδιο ανθρωπο για δεκαετιες;
Κατανοω ωστοσο οτι ειναι καπως τραυματικο ειδικα οταν στην κανουν 1η φορα.
Θελει διαχειριση.
Δηλαδη:Ο μεν ανδρας να μη το κανει φανερα
Η δε γυναικα να μην τον ελεγχει ασφυκτικα και να τον αφηνει να αργησει κανα διωρακι απο τη δουλεια ξερω γω
Σε αυτες τις φασεις καλα θα ηταν η γυναικα να ειναι λαρτζ και να επιτρεπει στο συζυγο της περιπετειες
Να μη θιγεται ο εγωισμος της ευκολα.
Γινεται να θες τον ιδιο ανθρωπο για δεκαετιες;
Κατανοω ωστοσο οτι ειναι καπως τραυματικο ειδικα οταν στην κανουν 1η φορα.
Θελει διαχειριση.
Δηλαδη:Ο μεν ανδρας να μη το κανει φανερα
Η δε γυναικα να μην τον ελεγχει ασφυκτικα και να τον αφηνει να αργησει κανα διωρακι απο τη δουλεια ξερω γω
Άρα κι αυτός να είναι large. Να μη θίγεται ο εγωισμός του εύκολα. Και να της επιτρέπει να αργεί κανένα διωράκι μετά τη δουλειά. Και φυσικά αυτή να μη το κάνει φανερά.
Ή όχι;
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική παντρεύομαι και πάω και με άλλες Δηλαδή θα του άρεσε η γυναίκα του να πηγαίνει με άλλους? Και στο κάτω κάτω αν θέλεις να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες τι παντρεύεσαι
Αρχικα να πω οτι συμφωνω μαζι σου και γι αυτο δεν παντρευομαι.
Ωστοσο ο γαμος δεν αποτελει τιποτε αλλο παρα συμβολαιο συνυπαρξης.
Γινεται να γουσταρεις αποκλειστικα ενα μονο ανθρωπο για το υπολοιπο της ζωης σου;
Δε γινεται.
Τοτε γιατι παντρευονται;
Κοινωνικη επιταγη(μεγαλη πλανη),θεληση να κανουν παιδια που θα μεγαλωσουν σε οικογενεια,φοβος μοναξιας κτλ
Άρα κι αυτός να είναι large. Να μη θίγεται ο εγωισμός του εύκολα. Και να της επιτρέπει να αργεί κανένα διωράκι μετά τη δουλειά. Και φυσικά αυτή να μη το κάνει φανερά.
Ή όχι;
Εννοειται φιλε μου!!Και αυτος φυσικα!!!
Θα χαραμισω τη ζαχαρενια μου να κανω τον τροχονομο;
Ας παει το κοριτσι οπου θελει να χαρει
Υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τον ανδρα που ελεγχει;
Ασε που δε καταφερνει τιποτα γιατι η γυναικα αυτο που θελει θα το κανει ουτως η αλλως
Αρχικα να πω οτι συμφωνω μαζι σου και γι αυτο δεν παντρευομαι.
Ωστοσο ο γαμος δεν αποτελει τιποτε αλλο παρα συμβολαιο συνυπαρξης.
Γινεται να γουσταρεις αποκλειστικα ενα μονο ανθρωπο για το υπολοιπο της ζωης σου;
Δε γινεται.
Τοτε γιατι παντρευονται;
Κοινωνικη επιταγη(μεγαλη πλανη),θεληση να κανουν παιδια που θα μεγαλωσουν σε οικογενεια,φοβος μοναξιας κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ασε που δε καταφερνει τιποτα γιατι η γυναικα αυτο που θελει θα το κανει ουτως η αλλως
Προσωπικά αν θα παντρευτώ ,λογικά θα εκτιμώ την γυναίκα μου για πολλούς λόγους πέραν του σεξουαλικού . Το σεξ δεν είναι λόγος για να παντρευτώ ούτε η μοναξιά και μου είναι αδιάφορο τι ''προστάζει'' η κοινωνία κλπ. Θα το κάνω γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα είναι κάτι πολύ περισσότερο από οτι έχω γνωρίσει μέχρι τώρα και πιθανότατα θα μου βγει και η επιθυμία για οικογένεια, διαφορετικά καλά περνάω και μόνος μου
Προσωπικά αν θα παντρευτώ ,λογικά θα εκτιμώ την γυναίκα μου για πολλούς λόγους πέραν του σεξουαλικού . Το σεξ δεν είναι λόγος για να παντρευτώ ούτε η μοναξιά και μου είναι αδιάφορο τι ''προστάζει'' η κοινωνία κλπ. Θα το κάνω γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα είναι κάτι πολύ περισσότερο από οτι έχω γνωρίσει μέχρι τώρα και πιθανότατα θα μου βγει και η επιθυμία για οικογένεια, διαφορετικά καλά περνάω και μόνος μου
Φιλε μου οι αποψεις σου ειναι σωστες και υγιεις
Ωστοσο θα προσθεσω το εξης.
Στη ζωη σου θα νοιωσεις παρα πανω απο 1 φορες πως "δε σου χει ξανατυχει κατι τετοιο"
Και δε μιλαω μονο απο πλευρας σεξ
Προσωπικη αποψη απολαυσε το αυτο που θα σου τυχει το τοσο ξεχωριστο...οσο κρατησει...
Απο ενα σημειο και μετα θα διαπιστωνεις πως υποχωρει η ενταση των συναισθηματων.
Και καποια στιγμη θα βρεθει κατι αλλο πιο δυνατο,διαφορετικο κτλ
Οποτε:Περνα καλα,ερωτευσου,ζηστο
Απλα
ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ γιατι μετα...για να την παρεις πισω...
Διαζυγια δικηγοροι εντασεις ευθυνες...
Γι αυτο σου ειπα τη παρομοιωση με το γκουρμε πιατο...
Καταναλωνεται επι τοπου... ;-)
Φιλε μου οι αποψεις σου ειναι σωστες και υγιεις
Ωστοσο θα προσθεσω το εξης.
Στη ζωη σου θα νοιωσεις παρα πανω απο 1 φορες πως "δε σου χει ξανατυχει κατι τετοιο"
Και δε μιλαω μονο απο πλευρας σεξ
Προσωπικη αποψη απολαυσε το αυτο που θα σου τυχει το τοσο ξεχωριστο...οσο κρατησει...
Απο ενα σημειο και μετα θα διαπιστωνεις πως υποχωρει η ενταση των συναισθηματων.
Και καποια στιγμη θα βρεθει κατι αλλο πιο δυνατο,διαφορετικο κτλ
Οποτε:Περνα καλα,ερωτευσου,ζηστο
Απλα
ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ γιατι μετα...για να την παρεις πισω...
Δοαζυγια δικηγοροι εντασεις ευθυνες...
Γι αυτο σου ειπα τη παρομοιωση με το γκουρμε πιατο...
Καταναλωνεται επι τοπου... ;-)
Τυπαρα μου η πλειοψηφια δυστυχως ειναι τυφλωμενη απο εγωισμο...
Οι πιο πολλοι κανουν πραγματα στους αλλους που δε θα θελαν να τα παθουν οι ιδιοι...
Κριμα γιατι χαλανε τις ζωες τους...
Η ζωη ειναι μια,ειναι γλυκια και ο πολυς εγωισμος ειναι σα θηλεια που τη φθειρει...
Καλα θα ειναι να απολαμβανουμε τη ζωη μας και την παρεα των συνανθρωπων μας χωρις πικρια μεσα μας...με αξιοπρεπεια μα με ελαχιστο(τοσο οσο)εγωισμο!..
Τυπαρα μου η πλειοψηφια δυστυχως ειναι τυφλωμενη απο εγωισμο...
Οι πιο πολλοι κανουν πραγματα στους αλλους που δε θα θελαν να τα παθουν οι ιδιοι...
Η ζωη ειναι μια,ειναι γλυκια και ο πολυς εγωισμος ειναι σα θηλεια που τη φθειρει...
Καλα θα ειναι να απολαμβανουμε τη ζωη μας και την παρεα των συνανθρωπων μας χωρις πικρια μεσα μας...με αξιοπρεπεια μα με ελαχιστο(τοσο οσο)εγωισμο!..
Τυπαρα μου η πλειοψηφια δυστυχως ειναι τυφλωμενη απο εγωισμο... Οι πιο πολλοι κανουν πραγματα στους αλλους που δε θα θελαν να τα παθουν οι ιδιοι...
Τώρα πάντως είναι η καλύτερη εποχή για εργένηδες.Γαμάς μέχρι τα να τινάξεις έχει πάμπολλες γκόμενες διαθέσιμες.
Παλιά ο γάμος έδινε πλεονεκτήματα είχες καθαρό σπίτι,καθαρά ρούχα,καλομαγειρεμένο φαί,προίκα,διπλή πελατεία χάρη στο άλλο σόσι,τώρα τι σου δίνει?Μόνο αν θέλει κανείς παιδιά έχει νόημα ο γάμος.
Βλέπω τόσους καλοβαλμένους κάτι μπάζα έχουν παντρευτεί που τους χωρίζουν κιόλας.Ενώ εγώ γαμάω μοντελέ εδώ και μία εικοσαετία ακατάπαυστα.Αυτός παντρεύτηκε εξάρι που τώρα είναι τεσσάρι.
Τώρα πάντως είναι η καλύτερη εποχή για εργένηδες.Γαμάς μέχρι τα να τινάξεις έχει πάμπολλες γκόμενες διαθέσιμες.
Παλιά ο γάμος έδινε πλεονεκτήματα είχες καθαρό σπίτι,καθαρά ρούχα,καλομαγειρεμένο φαί,προίκα,διπλή πελατεία χάρη στο άλλο σόσι,τώρα τι σου δίνει?Μόνο αν θέλει κανείς παιδιά έχει νόημα ο γάμος.
Βλέπω τόσους καλοβαλμένους κάτι μπάζα έχουν παντρευτεί που τους χωρίζουν κιόλας.Ενώ εγώ γαμάω μοντελέ εδώ και μία εικοσαετία ακατάπαυστα.Αυτός παντρεύτηκε εξάρι που τώρα είναι τεσσάρι.
Εχει κάποιο νόημα αν παντρευτείς μία νέα,πλουσία και ωραία.Αλλιώς δε βρίσκω κάποιο νόημα εκτός αν ο άλλος θέλει παιδιά.
Οι φεμινίστριες σκάψαν το λάκο τους,απελευθέρωσαν τις γυναίκες και τώρα ο άλλος έχει άπειρο υλικό να γαμάει και δε χρειάζεται το γάμο.
Παλιά η άλλη με το γάμο έδενε τη γαιδάρα,καθόταν όλη μέρα σπίτι και έφτιαχνε κώλο,τώρα πρέπει να δουλεύει να είναι ανταγωνιστική,να περιποιείται συνεχώς την εμφάνισή της και όλα αυτά για να βρεθεί κάποιος να ρίξει κανάν πούτσο.
Πριν μερικα χρονια το σκεφτομουν σοβαρα και 2 φορες ειχα φτασει πολυ κοντα στο γαμο αλλα τωρα πια στα 46 και μετα απο οσα τραβηξα απο τη τελευταια σχεση μου το 17 (που πηγαιναμε για γαμο…) δεν θελω ουτε για πλακα να σκεφτω πιθανοτητα γαμου και ειδικα παιδιων…
Εκτος του οτι πλεον εχω σιχαθει και…φοβηθει τις γυναικες μετα απο 4 χρονια μονος και χωρις σεξουαλικες επαφες , η ιδεα να μεγαλωνω παιδια κοντα στα…50 οπου θα μαι ουσιαστικα σα παππους τους με τρελαινει… ο γαμος και τα παιδια θελουν να χεις ενεργεια και καλως η κακως αυτα πρεπει να γινονται μεχρι τα 30κατι το πολυ… μετα πεταξε το πουλακι…
Πιο πολυ θα ηθελα να εχω μια σοβαρη μονιμη σχεση να περασω τη ζωη μου γιατι δε παλευεται αλλο η μοναξια και η αγαμια και χωρις κυκλους και παρεες η ζωη μεσα σε 4 τοιχους σε τρελαινει… οτιδηποτε ομως αφορα γαμο και οικογενεια… ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!