εδω ρε τυπε ελεγε ενας τις προαλλες σε καποιο νημα οτι ηξερε οτι η γυναικα του τον κερατωνε αλλα ηθελε να ειναι ευτυχισμενη μεσα στον γαμο και στο τελος τον παρατησε στα 50. Βεβαια υπαρχει και κοσμος που πετυχαινει, εχει τα παιδια του μια χαρα. Και απο τον περιγυρο μου αυτος ειναι ο κανονας , οχι η εξαιρεση. Αλλα σε αλλους καθεται σε αλλους οχι. Εγω τωρα στα 40+ τι να παντρευτω? Προφανως καμια καργια μονο θα ασχοληθει για να τσιμπησει χρημα. Παιδια σε τετοια ηλικια? Κριμα για τα παιδια. Ασε που θα πρεπει να ειμαι για παντα σκλαβος για να εχουν καποια περιουσια. Μεχρι να ενηλικιωθουν εγω θα ειμαι κωλογερος.
Οποτε οταν δω οτι ρεταρω σε μερικα χρονια μαλλον θα παρω την αμαξαρα μου και θα την κανω πετωντας σε κανα γκρεμι χαχα. Αρκει να μην προκυψει κανενα εγκεφαλικο και ειμαι ανημπορος. Θα μου πεις αν ησουν παντρεμενος σε τετοια κατασταση τι θα γινοταν? Σοβαρη ζωη να θελεις και να την παρατεινεις!
Σε αυτο περι γκρεμου, δεν συμφωνω.
Η ζωη ειναι ωραια. Γαμα οσο πιο συχνα μπορεις, ζησε εντονα, ζησε πραγματα που λιγοι τολμουν και μπορουν να ζησουν. Δημιουργησε καταστασεις που θα ειστε λιγοι παιχτες μεσα και βιωσε τη χαρα της επιτυχιας.
Αλλωστε, αν γαμας συνεχεια, καθε μερα, εντονα, πινεις, ξενυχτας, τρεχεις σαν τον λυκο καθε νυχτα, δεν προκειται να χρειαστεις τους γκρεμους.
Μαλακια αυτο το περι γκρεμου, ουτε για αστειο να μην λες κατι τετοιο.