Αυτός εδώ ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ που,κατά δική του ομολογία, δεν είχε ούτε θα έχει ΠΟΤΕ στη ζωή του γκόμενα,το παίζει φιλόσοφος και δίνει συμβουλές για γυναίκες
Λοιπόν τύποι, οι γκόμενες από φτωχότερες χώρες, όταν πηγαίνουν να ζήσουν σε χώρες με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, εμφανίζουν συμπλεγματικές συμπεριφοράς λόγω βιωμάτων του παρελθόντος.
Νιώθουν κατώτερες,έχουν υλικά απωθημένα,κ.λ.π.
Μόνο γκόμενες από χώρες με ΥΨΗΛΟ ΒΙΟΤΙΚΟ, αλλά και ταυτοχρονα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ επίπεδο, αξίζει να παίρνουμε σοβαρά.
Οι γκόμενες αυτές έχουν απομυθοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την ύλη μιας και είναι χορτάτες,δεν έχουν κόμπλεξ και δε σπάνε αρχίδια.
Καλως η κακώς, μάλλον εχεις δικιο και πρεπει να συμφωνησω...
Παλια μου αρεσαν οι πολυ απλες γκομενες, αυτες που αλλοι δεν κοιταζαν, κι απο μια πλευρα, δικαιωμα μου ηταν και ειναι να εχω προτιμηση για εντελως girl next door επιλογες.
Ωστοσο, η εμπειρια στη ζωη μου εδειξε οτι 'οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος'.
Ειδα πολλα κομπλεξ, μα παρα πολλα, σε πολλα θεματα.
Πχ ειδα κοπελες που δεν ειχαν φυγει ποτε απο Αθηνα μεχρι τα 20 τους, να πηγαινουν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να ζησουν μονιμα επαρχια, εκει που ελεγες απο μεσα σου 'να δω πως θα την παλεψει', γιατι δεν μιλαμε καν για πολη αλλα για χωρια...
Και απο την αλλη ειδα κοπελες απο κολοχωρια του κερατα,
να ερχονται Αθηνα,
κι απο το πολυ το κομπλεξ,
οταν τους δοθηκε η ευκαιρια για μια πιο ανθρωπινη ζωη σε μια μεσαιου μεγεθους επαρχιακη πολη,
αυτες να προτιμουν να τρωνε τα σκατα της Αθηνας και ξερο ψωμι!
Ειδατε διαφορα;
Η Αθηναια, πηγε ανετοτατα στο χωριο, γιατι βρηκε ενα τρομερο παιδι...στην Αθηνα τοσα χρονια, μονο μαλακες ειχε....
Αντιθετως, κοπελες απο επαρχια που αν μη τι αλλο ηταν συνηθισμενες σε επαρχιακη ζωη,
μαγευτηκαν απο τα σκατα της Αθηνας, και δεν πανε πια ουτε καν σε επαρχιακες πολεις...
Και δεν ειναι μονο για πολεις ή που θα μενεις.
Πολλα θεματα...πολλα κομπλεξ..
Η άλλη εμενε στην Αθηνα σε κολοδιαμερισμα, και επαρχια εφτιαξε εξοχικο σαν παλατι...(να κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο....11 μηνες στο κλουβι, αλλα ενα μηνα στο χαιλικι....μιλαμε για επιπεδο, οχι αστεια...)
Η αλλη πηγαινε (τι πιο συνηθισμενο...) σε δημοσιο σχολειο....αλλα οχι, τα παιδια της προτιμα να τα παει ιδιωτικο πλεον, εστω κι αν ειναι καταχρεωμενη και παιρνει δανειο για να το καταφερει...
Με αυτα και με αυτα...καταλαβαινω απολυτα τι λεει ο Βαλκανιος.
Βασικα, να τα εχει καλα με τον εαυτο της.
Οχι καμια ψωνισμενη. Γιατι τελικα, πιο ψωνια ειναι η χαμηλου επιπεδου, ενω αυτες που εχουν ζησει καλα στη ζωη τους, και εχουν και ενα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ επιπεδο,
πραγματικα χαιρεσαι να την κανεις ακομη και σκετη παρεα, αν δεν μπορεις να τις εχεις ας πουμε φιλεναδες...
Πρεπει η γυναικα να εχει ενα επιπεδο, πραγματικο επιπεδο, οχι δηθενια.
Να ξερει πως να σταθει, κι οχι να ακουει τι της σφυριζει ο καθενας κι η καθεμια...
Πολλες διελυσαν οικογενειες απο τετοια κομπλεξ και μαλακιες....
Σημαντικο να εχει ενα επιπεδο η γκομενα....αλλιως θα σε συμπαρασυρει κι εσενα χαμηλα, και μπορει και να σου διαλυσει κι εντελως τη ζωη...