Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Ολες με το νονο στο προσκεφαλι τους κοιμούνται.Ωπα, ηξερε τον Τομ Χέιγκεν, δεν ρωτησε ποιος ειναι
Ολες με το νονο στο προσκεφαλι τους κοιμούνται.Ωπα, ηξερε τον Τομ Χέιγκεν, δεν ρωτησε ποιος ειναι
Ολες με το νονο στο προσκεφαλι τους κοιμούνται.
Εμενα αν μου ελεγες οτι ο Νονος ειναι η καλυτερη ταινια εβερ, θα σου ελεγα "ποια απο τις τρεις"?Είχα απαντήσει παλιότερα ότι είναι η καλύτερη ταινία ever,και με μπέρδεψε ένας , γιατί ανέφερε το Matrix ! Εκεί μπερδεύτηκα !
Εμενα αν μου ελεγες οτι ο Νονος ειναι η καλυτερη ταινια εβερ, θα σου ελεγα "ποια απο τις τρεις"?
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ! Αφού δε λέω τίποτα , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το 1 !
Ναι, ο ντενιρο ηταν καταπληκτικος!
Στο 1? Πας στοιχημα οτι επαιζε?Χα, χα πάλι off-topic πάμε , δεν έπαιζε ο ντε Νίρο , φίλε !
Χα, χα πάλι off-topic πάμε , δεν έπαιζε ο ντε Νίρο , φίλε !
Μια μαλακισμένη μου είπε ότι πέθανε απ' τα πολλά χάδια !Γιατί είπα ότι τον είχα "πεθάνει" στα χάδια !
Απλα τσεκαριζα!
παλαιοτερα ειχε μια εικονα με έναν σκυλο και μπροστα μια γυναικα μεσα σε μια βάρκα και ο σκύλος σαν να έλεγε "Τι μαλακιες κάνω κυριακάτικα επειδή η βαρεμένη δεν έχει γκομενο"
αν την βρω θα την ανεβάσω να την τσεκάρεις.
Φυσικα επαιζε ο Ντε Νιρο στο 1.Απλα τσεκαριζα!
Προβοκατοριά !
Μια μαλακισμένη μου είπε ότι πέθανε απ' τα πολλά χάδια !Γιατί είπα ότι τον είχα "πεθάνει" στα χάδια !
Ακομη να το γκουγκλαρετε?
Καλα σου ειπε. Αντι να χαϊδεψεις κανεναν γκομενο έχεις τον σκύλο και ασχολείσαι :S
Τρέχει στα μπουρδέλα και δε θέλει να τον χαϊδέψω !
α μπα έχεις και γκομενο που ξέρεις ότι είναι μπουρδελιάρης ; :S
Εγω ειπα κατι πολυ απλο. Βαζεις στοιχημα οτι επαιζε ο Ντε Νιρο στο Νονος 1?Προσπαθούμε ν' αποφύγουμε να σου πούμε ότι λες μαλακείες ! Εσύ , πάντως , θα είσαι ο Ρομπερτ Ντυβάλ , που έχω την αμυδρή εντύπωση ότι τον είχα δει χρόνια πολλά στην Κανιγγος (!!!) .Φίλε ,αν δεν ήταν αυτός , ήταν ο σωσίας του ! Μου χαμογέλασε !
Εγω ειπα κατι πολυ απλο. Βαζεις στοιχημα οτι επαιζε ο Ντε Νιρο στο Νονος 1?