Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.763
- Πόντοι
- 5.646
Το μόνο σίγουρο...Και τα ξοδεύουν σε μηδέν χρόνοΦαντάζομαι ότι αστειεύεσαι. Για κάποιους τα τρία χιλιάρικα είναι όπως άλλοι έχουν το εικοσάρικο.
Το μόνο σίγουρο...Και τα ξοδεύουν σε μηδέν χρόνοΦαντάζομαι ότι αστειεύεσαι. Για κάποιους τα τρία χιλιάρικα είναι όπως άλλοι έχουν το εικοσάρικο.
Μάπα το καρπούζι, δουλεύει πολύ το χέρι της...Αυτο απο το μακελειο ....
επειδη ειναι προφανες οτι εισαι δυσκοιλιος στο να νοιωσεις τι σου λενε ηρεμησε και ακου ....θα ΞΑΝΑΜΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΩ....αφου για τον οποιοδηποτε λογο που ειναι απολυτως σεβαστος και λογικος δεν μπορειτε οχι μονο να πειτε ποια ειναι αλλα και ουτε καν να ''φωτογραφησετε'' ωστε η ''φωτογραφια'' να μην ειναι ποινικα κολασιμη ....αφου λοιπον λεω αυτα συμβαινουν και ειναι αποδεκτα τοτε φιλε μου ποιο το νοημα να καμαρωνετε με περηφανεια την ωρα που μας ενημερωνετε ''οτι εσεις την γνωριζετε''....περαν της ανθρωπινης ματαιοδοξιας....αυτο ειπα γιαυτο σας εγκαλεσα και οχι φυσικα γιατι δεν λετε ονομα ....προσπαθησε να καταλαβεις πρωτα τι σου λεει ο αλλος και μετα να απαντας ...ευχαριστω....προσωπικα (φανταζομαι και για πολλους αλλους ) στην πουτσα μου αν την ξερεις οσο δεν κανεις εμενα (και τους αλλους) σοφοτερο...αυτα...Επειδή απευθύνεσαι σε εμένα, θα σου γράψω δύο πράγματα που ίσως η διάνοιά σου δεν σου επιτρέπει να αντιληφθείς. Η κοπέλα δεν εκδίδεται με διαφήμιση, δεν είναι σε κανένα στούντιο ούτε πλέον είναι σε κάποιο γραφείο. Δεν κυκλοφορεί με κάποιο ψευδώνυμο ούτε είναι γνωστή και στα πορνοφόρουμ, από επιλογή. Εσύ δηλαδή πέραν του αν είναι ποινικά κολάσιμο, θεωρείς ορθό να βγω εδώ δημόσια πως αυτή η κοπέλα είναι η Μαριγώ Γιωργούλα έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η περιέργειά σου, άσχετα με το αν η κοπέλα θέλει να αναφέρεται το όνομά της ή όχι. Δεν σε ψέγω για τα γραφόμενά σου, αυτά είναι αποτέλεσμα της διάνοιάς σου κι αυτό είναι το δικό σου πρόβλημα. Είσαι καταδικασμένος από το dna σου να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο από το πνευματικό ανάστημα με το οποίο γεννήθηκες. Επειδή ο ψυχασθενής Χίος έγραψε ένα αφήγημα της νοσηρής του φαντασίας θεωρείς πως έχεις δικαίωμα να αμαυρώσεις οποιαδήποτε κοπέλα εκδίδεται γιατί πολύ απλά τόσο σου κόβει. Φωτογραφίες, ονόματα και όταν η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε αναζητήσει θα κλαις σα γκομενίτσα. Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στο ακέραιο άλλωστε σου ανήκουν δικαιωματικά. Πηγάζουν αυθόρμητα και χωρίς καμία αμφιβολία από την αμορφωσιά σου, τον ανύπαρκτο πνευματικό ειρμό σου, τη χυδαία προσωπικότητά σου η οποία πολύ απλά δεν κρύβεται. Έχω κι εγώ δικαίωμα να έχω άποψη για σένα ξέρεις αλλά δε θα στην κοινωνήσω όπως δεν κοινωνώ και την άποψη μου στα χαμέρπη ζωύφια που βουίζουν τριγύρω μου. Δεν ξέρω τον τρόπο. Άλλωστε θα ήταν και παντελώς ανώφελο αφού δε δύνασαι να κατανοήσεις.
ΥΓ την κοπέλα την συνάντησα μια φορά. Δεν έχω καμία σχέση μαζί της ούτε φίλος της είμαι ούτε νταβάς, δεν έχω καμία ανάμειξη με τέτοια κυκλώματα. Τα γραφόμενά μου όπως καταλαβαίνετε είναι απάντηση στους χαρακτηρισμούς εναντίον μου και μόνο.
Γαμει και δερνειΓαμει ο Μιταρακης?????
φίλε τι κήρυγμα είναι αυτό ! μέχρι παρεξηγήσιμο δηλαδήΕπειδή απευθύνεσαι σε εμένα, θα σου γράψω δύο πράγματα που ίσως η διάνοιά σου δεν σου επιτρέπει να αντιληφθείς. Η κοπέλα δεν εκδίδεται με διαφήμιση, δεν είναι σε κανένα στούντιο ούτε πλέον είναι σε κάποιο γραφείο. Δεν κυκλοφορεί με κάποιο ψευδώνυμο ούτε είναι γνωστή και στα πορνοφόρουμ, από επιλογή. Εσύ δηλαδή πέραν του αν είναι ποινικά κολάσιμο, θεωρείς ορθό να βγω εδώ δημόσια πως αυτή η κοπέλα είναι η Μαριγώ Γιωργούλα έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η περιέργειά σου, άσχετα με το αν η κοπέλα θέλει να αναφέρεται το όνομά της ή όχι. Δεν σε ψέγω για τα γραφόμενά σου, αυτά είναι αποτέλεσμα της διάνοιάς σου κι αυτό είναι το δικό σου πρόβλημα. Είσαι καταδικασμένος από το dna σου να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο από το πνευματικό ανάστημα με το οποίο γεννήθηκες. Επειδή ο ψυχασθενής Χίος έγραψε ένα αφήγημα της νοσηρής του φαντασίας θεωρείς πως έχεις δικαίωμα να αμαυρώσεις οποιαδήποτε κοπέλα εκδίδεται γιατί πολύ απλά τόσο σου κόβει. Φωτογραφίες, ονόματα και όταν η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε αναζητήσει θα κλαις σα γκομενίτσα. Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στο ακέραιο άλλωστε σου ανήκουν δικαιωματικά. Πηγάζουν αυθόρμητα και χωρίς καμία αμφιβολία από την αμορφωσιά σου, τον ανύπαρκτο πνευματικό ειρμό σου, τη χυδαία προσωπικότητά σου η οποία πολύ απλά δεν κρύβεται. Έχω κι εγώ δικαίωμα να έχω άποψη για σένα ξέρεις αλλά δε θα στην κοινωνήσω όπως δεν κοινωνώ και την άποψη μου στα χαμέρπη ζωύφια που βουίζουν τριγύρω μου. Δεν ξέρω τον τρόπο. Άλλωστε θα ήταν και παντελώς ανώφελο αφού δε δύνασαι να κατανοήσεις.
ΥΓ την κοπέλα την συνάντησα μια φορά. Δεν έχω καμία σχέση μαζί της ούτε φίλος της είμαι ούτε νταβάς, δεν έχω καμία ανάμειξη με τέτοια κυκλώματα. Τα γραφόμενά μου όπως καταλαβαίνετε είναι απάντηση στους χαρακτηρισμούς εναντίον μου και μόνο.
Ο Νίπλης....ακόμα κι αν είχε αγγελία με όνομα και τηλέφωνο, ποιος έχει να δώσει 3.000€ για ένα γαμήσι;
για να σε βοηθησω λιγο.επειδη ειναι προφανες οτι εισαι δυσκοιλιος στο να νοιωσεις τι σου λενε ηρεμησε και ακου ....θα ΞΑΝΑΜΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΩ....αφου για τον οποιοδηποτε λογο που ειναι απολυτως σεβαστος και λογικος δεν μπορειτε οχι μονο να πειτε ποια ειναι αλλα και ουτε καν να ''φωτογραφησετε'' ωστε η ''φωτογραφια'' να μην ειναι ποινικα κολασιμη ....αφου λοιπον λεω αυτα συμβαινουν και ειναι αποδεκτα τοτε φιλε μου ποιο το νοημα να καμαρωνετε με περηφανεια την ωρα που μας ενημερωνετε ''οτι εσεις την γνωριζετε''....περαν της ανθρωπινης ματαιοδοξιας....αυτο ειπα γιαυτο σας εγκαλεσα και οχι φυσικα γιατι δεν λετε ονομα ....προσπαθησε να καταλαβεις πρωτα τι σου λεει ο αλλος και μετα να απαντας ...ευχαριστω....προσωπικα (φανταζομαι και για πολλους αλλους ) στην πουτσα μου αν την ξερεις οσο δεν κανεις εμενα (και τους αλλους) σοφοτερο...αυτα...
οχι, δεν αστειεύομαι. Τα άτομα που μπορούν να διαθέσουν τρία χιλιάρικα για ένα γαμήσι, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να περιμένουν να διαβάσουν τη φυλλάδα του Χίου για να ψάξουν τέτοιες πόρνες πολυτελείαςΦαντάζομαι ότι αστειεύεσαι. Για κάποιους τα τρία χιλιάρικα είναι όπως άλλοι έχουν το εικοσάρικο.
Και φτύνει καί τό κουκουτσι.Γαμει και δερνει
από τα 3.000 μέχρι τα 180 υπάρχει κάποια ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Πως την εξηγείς;
Ξανά. Και διαβάζουν τη φυλλάδα του Χίου για το σκοπό αυτό;Το μόνο σίγουρο...Και τα ξοδεύουν σε μηδέν χρόνο
Για ενα σκ τη νοικιασανε . Για τετραψηφιο σε μια ωρα δε θα επαιζε με τπτ πρωην εκδιδομενη , υπαρχει ομως γενικα στη πιατσα μια μικρη κατηγορια τετοιων γυναικων που παιζουν και σε αυτα τα νουμερααπό τα 3.000 μέχρι τα 180 υπάρχει κάποια ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Πως την εξηγείς;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξανά. Και διαβάζουν τη φυλλάδα του Χίου για το σκοπό αυτό;
τι να σου πω τύπε. Ακόμα κι αν κάποια σεξεργάτρια χρεώνει 3.000€, έστω για Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι που τα σκάνε σε τέτοιες δεν τις βρίσκουν από τη φυλλάδα του Χίου και όσοι διαβάζουν τη φυλλάδα του Χίου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μπορούν να διαθέσουν αυτό το ποσόΓια ενα σκ τη νοικιασανε . Για τετραψηφιο σε μια ωρα δε θα επαιζε με τπτ πρωην εκδιδομενη , υπαρχει ομως γενικα στη πιατσα μια μικρη κατηγορια τετοιων γυναικων που παιζουν και σε αυτα τα νουμερα
τι να σου πω τύπε. Ακόμα κι αν κάποια σεξεργάτρια χρεώνει 3.000€, έστω για Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι που τα σκάνε σε τέτοιες δεν τις βρίσκουν από τη φυλλάδα του Χίου και όσοι διαβάζουν τη φυλλάδα του Χίου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μπορούν να διαθέσουν αυτό το ποσό
αυτό εννοούσα τύπε. Πως ακόμα κι αν το άρθρο είναι αληθινό, οι αναγνώστες του Χίου δεν μπορούν να τα δώσουν. Από πίτα που δεν τρώω, τι με νοιάζει κι αν καεί; είναι ηλίθιο να την αγοράσω και να διαβάζω που χαλάνε οι πλούσιοι τα λεφτά τουςΚιτρινισμος ειναι η δημοσιογραφια του Χιου τυπε μου και περιεργεια ο λογος που αγοραζουν τη φυλλαδα του . Δες τον ορισμο στη βικιπαιδεια και καταλαβαινεις πολλα
Κίτρινος Τύπος ή κίτρινη δημοσιογραφία χαρακτηρίζεται η δημοσιογραφική και εκδοτική πρακτική να προβάλλονται με εντυπωσιακό τρόπο ως πρωτεύοντα δημοσιογραφικά θέματα αυτά που εξάπτουν την περιέργεια, συνήθως χωρίς την τήρηση των βασικών δεοντολογικών δημοσιογραφικών αρχών, με χρήση υπερβολών ή ακόμα και κατασκευασμένων ιστοριών με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού κυρίως για οικονομικούς ή πολιτικούς λόγους.
Πηγη βικιπαιδεια
Την εξηγω με το αυτονοητο, οτι τα 3 χιλιαρικα ειναι μουφααπό τα 3.000 μέχρι τα 180 υπάρχει κάποια ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Πως την εξηγείς;
1.500 ευρω το μηνα μισθο για να σε συνοδευει αυτη?Με 3 χιλιαρικα αυτην τη παιρνεις για 2 μηνες! πλακα μας κανουν;;
Να την πηδας μονο..1.500 ευρω το μηνα μισθο για να σε συνοδευει αυτη?
Πολλα