Μπορεί να είναι ghost viewer στο νήμα που λες χωρίς να σχολιάζει.δεν εισαι στο σωστο νημα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
Εγώ είμαι σίγουρος ότι το έχει δει ήδη.
Μπορεί να είναι ghost viewer στο νήμα που λες χωρίς να σχολιάζει.δεν εισαι στο σωστο νημα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
τυπε αυτα βαλτα ουρα στον χαρταετο τωρα που πλησιαζει η καθαρα δευτερα
κανε πέρα εδω κανουμε σοβαρα ντιλια
Εγώ θα ήθελα η Δόμνα να με πιάσει στο δικό της στόμα...την είδα και στον ύπνο μου...αχ,μες στον ύπνο μου την είδα μια φορά/στο μπαλκόνι της θ'ανεβω κρυφά.Τη Δομνα δεν θα την πιανει στο στομα του. ΤΗ ΔΟΜΝΑ!
Η απλή μέθοδος των τριών επιβεβαιώνει τον ψύχραιμο συναγωνιστή.....Πάντως μιλάει για 3000€ για ένα ΣΚ.
Άρα για μια ώρα δεν θα παίρνει παραπάνω από κάποια city tours.
Μην μας αποπροσανατολιζουν οι τίτλοι.
Αν ψαχνει αντρα μονο και μονο για να κάνει παιδι, προσφερομαιΕγώ θα ήθελα η Δόμνα να με πιάσει στο δικό της στόμα...την είδα και στον ύπνο μου...αχ,μες στον ύπνο μου την είδα μια φορά/στο μπαλκόνι της θ'ανεβω κρυφά.
Σαν δικηγόρος όμως ξέρεις τα ποσά διατροφής για το παιδί.Αν ψαχνει αντρα μονο και μονο για να κάνει παιδι, προσφερομαι
Δόμνα στειλε πμ
Δεν με νοιαζει, να πληρωσωΣαν δικηγόρος όμως ξέρεις τα ποσά διατροφής για το παιδί.
Γνώμη μου δεν αξιζει.
Καλύτερα 2 καλά cg τον μήνα.
Εγώ θα της κάνω παιδί και κάνω και δουλειές στο σπίτι....Αν ψαχνει αντρα μονο και μονο για να κάνει παιδι, προσφερομαι
Δόμνα στειλε πμ
Για Δόμνα τα πανταΕγώ θα της κάνω παιδί και κάνω και δουλειές στο σπίτι....
Σου άρεσε η Μπέθυ Αργυράκη να υποθέσω.....Για Δόμνα τα παντα
Αρκει να την ακουω να λεει το ονομα μου, "Αλεκθανδρε"
παρολο που ειμαι λατρης του κλασικου αθλητισμο και του αθενσ γκραντ πριξ Τσικλιτηρεια ΔΕΛΤΑ, ετουτος ο κωλος δεν μου λεει τιποτα...καλα να ανηκει στην σουυμπιζ, εστω και στις παρυφες, το αποκλειω κατηγορηματικα...Ποια είναι ρε παιδιά;Λογικά ο Τάκης που είναι μες στη σοουμπιζ θα την ξέρει
Μπαζο με μεγαλο κώλοΟ Στέφανος ξαναχτύπησε. Αθλήτρια του άλμα εις ύψους. Οι αθληταράδες του μπου να δώσουν απάντηση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ – ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ. 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. 500 ΕΥΡΩ Η “ΞΕΠΕΤΑ” ΜΕ ΔΙΜΕΤΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ , ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΙΒΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ
Tεύχος 2083, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια...www.makeleio.gr
Γιατί να πάει ρε τυπε φυλακή ο Χίος? Ψέμματα είναι αυτό που έγραψε? Μόνος σου λες ότι κάνει βίζιτες η κοπέλαΗ κοπέλα δεν ήταν αθλήτρια άλματος εις ύψος αλλά ήταν όντως αθλήτρια στίβου, είναι όντως πολύ ψηλή, νομίζω πως αυτή την στιγμή παίρνει 200€ την ώρα, όντως η μύτη χαλάει το σύνολο και ως ανεξάρτητη ζητάει όσα θέλει κάθε φορά...
ΥΓ1 Ο Χίος έπρεπε να είναι ήδη φυλακή η σε ψυχιατρική κλινική.
ΥΓ2 Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για την κοπέλα διότι δεν επιθυμεί.
Άστο μωρέ το παιδί....μπορεί να είναι κανας φίλος τηςΓιατί να πάει ρε τυπε φυλακή ο Χίος? Ψέμματα είναι αυτό που έγραψε? Μόνος σου λες ότι κάνει βίζιτες η κοπέλα
Ελα με τη πατσαβουρα! Αγοροκοριτσο ειναι,κυκλοφορει με BMW μηχανη βορια προαστια,αρμενισα ειναι αλλα εχει ωραιες φιλες! Την ακολουθουσα μεχρι που ειδα οτι ειναι εντελως ντεκαβλε
αν γαμανε ολες τις ωρες και τους περισσευουν γιατι οχι τυπε. το θεμα ειναι οι περισσοτεροι τα 3/4 του ραντεβου αγαπουλιαζουν για να νιωσουν την ψευδαισθηση γκομενας αντι να να την ξεκωλιαζουν και νομιζουν η πουτανα τους γουσταρει.........Αν νιώθεις αποτυχημένος σκέψου ότι υπάρχουν τυπαίοι που θα πληρώσουν 3000€ για μια βίζιτα μερικών ωρών. Καλά λένε ότι η πιο κερδοφόρα βιομηχανία είναι το σεξ...
Χωρίς να έχω δει πρόσωπο... Δείχνει καγκουρό γκομενά γ διαλογής από Λιωσια, Περιστέρι, Νέα Φιλαδέλφεια μεριά. Για τούτη εδώ έσκασαν 3χιλ? Θα πρεπει να είναι μεγάλα ναυαγια οι τυπαδες...Δεν ανέβηκες για βόλτα;