Νέα

Δηλώσεις Λε-Πά για οίκους ανοχής....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
σιγα ρε μπουλη τρομαξαμε πιο σιγα  :jerking:
Ρε μαγκα του πληκτρολογιου,αμα δεν δεχεσαι τις αλλες αποψεις,-δεν σου την ειπα πρωτος,εσυ χωρις λογο μου την ειπες-τραβα στα παρκα να μιλας μονος σου.και πεσε στην μανουλα σου να σε μαθει τροπους.βλακα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
λεοντα, σου μοιαζω για ''κουτσομπολης?'' εγω ειπα την γνωμη μου.απο κει και περα,κουβεντα να κανουμε? απλα δεν μου αρεσει να λεει ο καθενας οτι του καβλωσει...
ρε φιλε απορω τι κανεις σε αυτο το σαιτ? με πουτανες δεν πας κουτσομπολιο δεν κανεις....τι διαολο? νομιζεις εδω λεμε τι ωραια ειναι τα τραγουδια του πανταζη?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
λεοντα, σου μοιαζω για ''κουτσομπολης?'' εγω ειπα την γνωμη μου.απο κει και περα,κουβεντα να κανουμε? απλα δεν μου αρεσει να λεει ο καθενας οτι του καβλωσει...

Ναι από δω και πέρα δεν θα λέμε ότι μας καβλώσει, μόνο ότι γουστάρει σε σένα...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ρε φιλε απορω τι κανεις σε αυτο το σαιτ? με πουτανες δεν πας κουτσομπολιο δεν κανεις....τι διαολο? νομιζεις εδω λεμε τι ωραια ειναι τα τραγουδια του πανταζη?
Εχω ξαναπει γιατι ειμαι στο σαιτ. οχι γιατι παω συνεχεια μπουρδελα,αλλα επειδη ΚΑΠΟΤΕ ειχε 5 ατομα να πεις 5 πραγματα.  τελοσπαντων, ας σας αφησω να πειτε τα δικα σας να νιωσετε ομορφα. εσεις ξερετε καλυτερα...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τυπε εισαι πολυ μπαχαλακιας ολο αρπαζεσαι
Ρε εκτορ αν διαβασες το θρεντ,εχει ειπωθει οτι μπορεις να φανταστεις,και τα περισσοτερα ειναι στην φαντασια τους. πως να μην τσαντιστω οταν καποια πραγματα τα γνωριζω καλυτερα? για αυτο και εγω λεω ενταξει, ασε τα παιδια να πουνε τα δικα τους να χαρουνε να νιωσουμε μεγαλοι. Δεν ειναι κακο ξερεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε εκτορ αν διαβασες το θρεντ,εχει ειπωθει οτι μπορεις να φανταστεις,και τα περισσοτερα ειναι στην φαντασια τους. πως να μην τσαντιστω οταν καποια πραγματα τα γνωριζω καλυτερα? για αυτο και εγω λεω ενταξει, ασε τα παιδια να πουνε τα δικα τους να χαρουνε να νιωσουμε μεγαλοι. Δεν ειναι κακο ξερεις...

δεν εχεις κερδισει το κυρος τυπε. ειδες εμενα δε μου τα λενε αυτα γιατι θα τους γαμησω

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
δεν εχεις κερδισει το κυρος τυπε. ειδες εμενα δε μου τα λενε αυτα γιατι θα τους γαμησω
Βαριεμαι να καθομαι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Τελοσπαντων Εκτορ, τα σεβη μου. εισαι απο τους λιγους που εκτιμω,αν και γαυρος :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βαριεμαι να καθομαι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Τελοσπαντων Εκτορ, τα σεβη μου. εισαι απο τους λιγους που εκτιμω,αν και γαυρος :)

α θενξ. καλο αποτελεσμα το βραδυ αν και βαζελος  :grin:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Περίμενα στην σειρά. Όταν ήρθε η σειρά μου, μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα των δέκα ατόμων που πέρασαν πριν από μένα και αισθάνθηκα τόσο άσχημα που δεν μπόρεσα να λειτουργήσω. Όσο σκεφτόμουν ότι ήμουν ο ενδέκατος πάθαινα σοκ

επρεπε να παει σε μπουρδελο με παρθενα.

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...

ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ρε τύπε, εμείς στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ρε τύπε, εμείς στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα.
Ειδικά τώρα με την κρίση, συμβάλλουμε στη διατήρηση μικρών επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας!!  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θεμα απο το πουθενα ρε μαγκες....ο τυπος απλα ειπε οτι δεν του αρεσει να πηγαινει σε μπουρδελα οχι οτι οσοι πανε ειναι μαλακες και ντροπη της κοινωνιας....τωρα τι κανει στην ζωη του και αν το παιζει χορηγουλης στις γκομενες για να πανε μαζι του χεστηκαμε, οπως την βρισκει ο καθενας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom