House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
οσο ειχε γκομενα αυτη αλλο τοσο και εγω ειμαι ο επικεφαλης του σερν
οσο ειχε γκομενα αυτη αλλο τοσο και εγω ειμαι ο επικεφαλης του σερν
δηλαδη ο λεπα νομιζει οτι ολες αυτες που πηγαιναν μαζι του πηγαιναν για την ομορφια του τυπε?
Απορω πως μπορεις να βγαζεις χολη για καποιον που ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν μπορεισ να φτασεις. Πολυ κομπλεξικο παντως. αντε,μεινε με τον Μαρτακη τωρα....τυπε και στο τραγουδι δεν τα πηγε πολυ καλυτερα απ'ο,τι με τις πουτανες :S
Θιγεσαι,για αυτο μην το συνεχιζεις. ειπαμε. καποια πραγματα και καποιοι ανθρωποι αξιζουν σεβασμο. απλα τα κομπλεξ σας μην τα βγαζετε με τον οποιοδηποτε. βρειτε καμμια γκομενα να ξελαμπικαρετε...jay,ξερεις πολυ καλα οτι εαν ειπε 1-2 ποντιακα,δεν ειναι απαραιτητα και το ειδος του.με αλλα τραγουδια,ο θεος να τα κανει,εγινε διασημος.και αυτα τα τραγουδια δεν αντεχουν οχι σε σοβαρη,αλλα σε καθολου κριτικη.
ασε και λιγο να τρολλαρουμε ;)
εντιτ:ασε που ειναι πιο ατιμο να γελας με την ανικανοτητα του με την πουτανα.τουλαχιστον στο τραγουδι δεν υπαρχει θεμα να τον θιξεις.λες να πιστευει κανενας γυρω του,ακομα κι ο ιδιος οτι ο τυπος κανει τεχνη; :S
Θα ευχοσουνα να ειχες το αντριλικι και την ντομπροσυνη που εχουν οι ποντιοι... πιστεψε με, ειναι πολυ πιο...ανδρες απο πολλους Ελλαδιτες...τυπε μην σου φαινεται περιεργο,ποντιος ειναι ο τυπος :S
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...εγώ πάντως αυτό νόμιζα...
Αν είσαι αντίθετος με τον προπληρωμένο έρωτα γιατί γράφεις εδώεπειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...
Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...
Πριν από καιρό εκθείαζες την πούτσα του Πανταζή, πόσες λεύγες την έχει, πόσες έχει πηδήξει, τι άντρακλας είναι, τι τζεντλεμάνος είναι, πώς λατρεύει το ωραίο, χύνει με το ωραίο, αποθεώνει το όμορφο, λιώνει τήκεται αποσυντίθεται γίνεται χαλί να τον πατήσουν οι γυναίκες, τι τρόπους έχει και άλλες ιστορίες για αγρίους ή γιαεπειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...
Πριν από καιρό εκθείαζες την πούτσα του Πανταζή, πόσες λεύγες την έχει, πόσες έχει πηδήξει, τι άντρακλας είναι, τι τζεντλεμάνος είναι, πώς λατρεύει το ωραίο, χύνει με το ωραίο, αποθεώνει το όμορφο, λιώνει τήκεται αποσυντίθεται γίνεται χαλί να τον πατήσουν οι γυναίκες, τι τρόπους έχει και άλλες ιστορίες για αγρίους ή για
Δεν μας είπες ακόμα μόνο αν ξυρίζει τ'αρχίδια του, τι στάσεις προτιμάει, τι γεύση έχουν τα χύσια του (νέκταρ και αμβροσία φαντάζομαι)
Δεν ξέρω αν είσαι συγγενής του ή πρώην/νυν/επίδοξος μάνατζερ/συνεργάτης του ή απλώς είσαι ερωτευμένος μαζί του, αλλά αυτή η εμμονή μαζί του είναι αρρωστημένη
μπορεί να λέτε ότι λέτε αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια αυτό που είπε.ομολογουμένως ντροπιαστικό....
Αν δεν είχε το όνομα,που του το έφτιαξαν επαγγελματίες "μανατζαραίοι" δε θα πηδούσε ούτε την Τασούλα την υπηρέτρια.Οι "μουνάρες"που λες (φυσικά υποκειμενικό ποια θεωρεί ο καθένας μουνάρα) πήγαιναν με τον Πανταζή επειδή ήταν ο τραγουδιστής Πανταζής.Αν ήταν ο οικοδόμος Πανταζής καμία δε θα πλησίαζε.Μπορεί να μην τις πλήρωνε με μετρητά,αλλά τις πλήρωνε με τη φήμη του.Πληρωμή είναι και αυτή.
βέβαια όλες οι πρώην του λεπά ήταν κοπέλες του κατηχητικού που είχαν χεσμένο το χρήμα και τα conections που έχει..
πάντα με το σπαθί του ο λεπά
+1Αν δεν είχε τα κονέ καί τη φήμη και τα φράγκα, θα τρεχε κι αυτός στο Μετάξι να γαμήσει με δεκαρικάκι. Οπότε να μην λέει και πολλά γι αυτό.
Τις καλημέρες μου.