Νέα

Δηλώσεις Λε-Πά για οίκους ανοχής....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τυπε και στο τραγουδι δεν τα πηγε πολυ καλυτερα απ'ο,τι με τις πουτανες  :S
Απορω πως μπορεις να βγαζεις χολη για καποιον που ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν μπορεισ να φτασεις. Πολυ κομπλεξικο παντως. αντε,μεινε με τον Μαρτακη τωρα....

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
jay,ξερεις πολυ καλα οτι εαν ειπε 1-2 ποντιακα,δεν ειναι απαραιτητα και το ειδος του.με αλλα τραγουδια,ο θεος να τα κανει,εγινε διασημος.και αυτα τα τραγουδια δεν αντεχουν οχι σε σοβαρη,αλλα σε καθολου κριτικη.
ασε και λιγο να τρολλαρουμε  ;)

εντιτ:ασε που ειναι πιο ατιμο να γελας με την ανικανοτητα του με την πουτανα.τουλαχιστον στο τραγουδι δεν υπαρχει θεμα να τον θιξεις.λες να πιστευει κανενας γυρω του,ακομα κι ο ιδιος οτι ο τυπος κανει τεχνη;  :S
Θιγεσαι,για αυτο μην το συνεχιζεις. ειπαμε. καποια πραγματα και καποιοι ανθρωποι αξιζουν σεβασμο. απλα τα κομπλεξ σας μην τα βγαζετε με τον οποιοδηποτε. βρειτε καμμια γκομενα  να ξελαμπικαρετε...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ενω την λιαγουροπουλου και κα υπολοιπα τσοκαρα αυτος τα ξεπαρθενεψε

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τυπε μην σου φαινεται περιεργο,ποντιος ειναι ο τυπος  :S
Θα ευχοσουνα να ειχες το αντριλικι και την ντομπροσυνη που εχουν οι ποντιοι... πιστεψε με, ειναι πολυ πιο...ανδρες απο πολλους Ελλαδιτες...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
εγώ πάντως αυτό νόμιζα...
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...
Αν είσαι αντίθετος με τον προπληρωμένο έρωτα γιατί γράφεις εδώ  :think:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...

Αν δεν είχε το όνομα,που του το έφτιαξαν επαγγελματίες "μανατζαραίοι" δε θα πηδούσε ούτε την Τασούλα την υπηρέτρια.Οι "μουνάρες"που λες (φυσικά υποκειμενικό ποια θεωρεί ο καθένας μουνάρα) πήγαιναν με τον Πανταζή επειδή ήταν ο τραγουδιστής Πανταζής.Αν ήταν ο οικοδόμος Πανταζής καμία δε θα πλησίαζε.Μπορεί να μην τις πλήρωνε με μετρητά,αλλά τις πλήρωνε με τη φήμη του.Πληρωμή είναι και αυτή.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Πριν από καιρό εκθείαζες την πούτσα του Πανταζή, πόσες λεύγες την έχει, πόσες έχει πηδήξει, τι άντρακλας είναι, τι τζεντλεμάνος είναι, πώς λατρεύει το ωραίο, χύνει με το ωραίο, αποθεώνει το όμορφο, λιώνει τήκεται αποσυντίθεται γίνεται χαλί να τον πατήσουν οι γυναίκες, τι τρόπους έχει και άλλες ιστορίες για αγρίους ή για  :jerking:
Δεν μας είπες ακόμα μόνο αν ξυρίζει τ'αρχίδια του, τι στάσεις προτιμάει, τι γεύση έχουν τα χύσια του (νέκταρ και αμβροσία φαντάζομαι)

Δεν ξέρω αν είσαι συγγενής του ή πρώην/νυν/επίδοξος μάνατζερ/συνεργάτης του ή απλώς είσαι ερωτευμένος μαζί του, αλλά αυτή η εμμονή μαζί του είναι αρρωστημένη

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απο οτι καταλααβα ολες οι γυναικες που πηγαν με τον πανταζη πηγαν επειδη ειταν ομορφος  και φτωχος βιοπαλαιστης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:αν δεν ειχε λεφτα θα ξημεροβραδιαζονταν στα μπουρδελα.αλλα επειδη μιλα απο θεση ισχυος το παιζει υπερανω.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Με πουτάνες ρε ο Λευτέρης ????  ο Λευτέρης ??  Οι πουτάνες είναι για τους παρακατιανούς....
Ίσα μωρή ...με την πούστικια την φωνούλα.....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πριν από καιρό εκθείαζες την πούτσα του Πανταζή, πόσες λεύγες την έχει, πόσες έχει πηδήξει, τι άντρακλας είναι, τι τζεντλεμάνος είναι, πώς λατρεύει το ωραίο, χύνει με το ωραίο, αποθεώνει το όμορφο, λιώνει τήκεται αποσυντίθεται γίνεται χαλί να τον πατήσουν οι γυναίκες, τι τρόπους έχει και άλλες ιστορίες για αγρίους ή για  :jerking:
Δεν μας είπες ακόμα μόνο αν ξυρίζει τ'αρχίδια του, τι στάσεις προτιμάει, τι γεύση έχουν τα χύσια του (νέκταρ και αμβροσία φαντάζομαι)

Δεν ξέρω αν είσαι συγγενής του ή πρώην/νυν/επίδοξος μάνατζερ/συνεργάτης του ή απλώς είσαι ερωτευμένος μαζί του, αλλά αυτή η εμμονή μαζί του είναι αρρωστημένη

Κλαίω....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν δεν είχε το όνομα,που του το έφτιαξαν επαγγελματίες "μανατζαραίοι" δε θα πηδούσε ούτε την Τασούλα την υπηρέτρια.Οι "μουνάρες"που λες (φυσικά υποκειμενικό ποια θεωρεί ο καθένας μουνάρα) πήγαιναν με τον Πανταζή επειδή ήταν ο τραγουδιστής Πανταζής.Αν ήταν ο οικοδόμος Πανταζής καμία δε θα πλησίαζε.Μπορεί να μην τις πλήρωνε με μετρητά,αλλά τις πλήρωνε με τη φήμη του.Πληρωμή είναι και αυτή.

Καθένας πληρώνει με ό,τι έχει τύπε. Αλλος με φράγκα, άλλος με φήμη, άλλος με εμφάνιση, αλλος με τον χαρακτηρα του και τη συμπεριφορά του.

Ο Πανταζής πουλάει καλά αυτό που έχει φτιάξει.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
βέβαια όλες οι πρώην του λεπά ήταν κοπέλες του κατηχητικού που είχαν χεσμένο το χρήμα και τα conections που έχει..
πάντα με το σπαθί του  :zfuck: ο λεπά  :2funny:

Είσαι τώρα ο ΛΕΠΑ, έτσι όπως είσαι....

Και σου ρχεται το ξεκωλάκι και σου κωλοτρίβεται "κύριε ΛΕΠΑ πόσο μεγάλη την έχετε... τη φωνή! " και σου κλείνει το μάτι με υποννοοούμενο....

Θα το πηδήξεις ή δεν θα το πηδήξεις το ξεκωλάκι?

Εγώ θα του σκιζα τα βάρδουλα κι ας με λέγαν όπως ήθελαν.

Εντάξει του Λευτέρη του κατσε η δημοσιότητα. Δούλεψε και πολύ κι έκανε πράγματα που κανένας άλλος τραγουδιστης δεν τα έκανε. Σε υποδεχόταν στην πόρτα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα (εποχές ΑΝΝΕΤΑ), ήταν φιλικός με όλους και κράτησε χαμηλό προφίλ όταν οι πίστες βούιζαν από τουπέ και ψηλομυτίαση.

Από την άλλη, όπως το είπαν κι άλλοι. Αν δεν είχε τα κονέ καί τη φήμη και τα φράγκα, θα τρεχε κι αυτός στο Μετάξι να γαμήσει με δεκαρικάκι. Οπότε να μην λέει και πολλά γι αυτό.

Τις καλημέρες μου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Για να φρεσκαρω λιγο την μνημη μου.Αυτος ηταν που ελεγε σε συνεντευξεις οτι τις γυναικες που εχει διπλα του τις προσεχει και του αρεσει να τις κανει δωρακια.

Τι γλοιώδης  τυπος ειναι αυτος ρε .

Κι ο Πανταζης πληρωνει για να γαμησει αλλα επί πιστώσει ενω ολοι εμεις οι κοινοί θνητοι τοις μετρητοίς

Εμεις πληρωνουμε μπροστα τα 100 ευρω για να ανοιξει η αλλη τα ποδια της, ενω στον Πανταζη ανοιγουνε πρωτα τα ποδια και μετα ξερουνε οτι θα ερθει το δωρακι....Ποια η διαφορα??Καμια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom