You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δηλώσεις Λε-Πά για οίκους ανοχής....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
τυπε δεν ξερω πως θα ηταν χωρις τα λεφτα. ξερω οτι ετσι οπως ειναι, αποτελει αχτυπητο συνδιασμο. πολλες γκομενες γαμιουνται γενικως για λεφτα, με αυτον ομως γαμιουνται με ευχαριστηση και πολυ πιο ευκολα. αυτο που βλεπω και αυτο που ξερω λεω. οι γκομενες μιλανε με τα καλυτερα λογια για τον λεπα, για αλλους λεφταδες ξυνιζουν τα μουτρα αμα τους δουνε και ας εχουνε γαμηθει παλιοτερα.
τυπε η διαφορα ξερεις ποια ειναι;οτι οι συγκεκριμενες γκομενες δεν αγαπησαν ουτε τους μεν ουτε τους δε,απλα τον τυπο τον εκτιμησαν μετα απο την γνωριμια,ενω τους αλλους τυπους οχι. ;)
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ρε μάγκες έχετε τρελαθεί; καραμπινάτος ντιγκιντάγκας ο λεπα, όχι ότι με νοιάζει καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά
όχι να βγάλουμε και το λεπα γαμήκουλα.
τυπε πεφτω απο τα συννεφα :o :o :o
Καθένας πληρώνει με ό,τι έχει τύπε. Αλλος με φράγκα, άλλος με φήμη, άλλος με εμφάνιση, αλλος με τον χαρακτηρα του και τη συμπεριφορά του.
Ο Πανταζής πουλάει καλά αυτό που έχει φτιάξει.
άλλοι δεν έχουν ούτε το ταλέντο του, ούτε την τύχη του (γιατί είχε αρκετή για να γίνει πρώτο όνομα με τέτοια φωνή) και πάνε στα μπουρδέλα, θα μπορούσε να το κατανοήσει αντί να κάνει τέτοιες δηλώσεις, στο φινάλε και μαζί του οι γκόμενες πάνε για κάποιο έμμεσο κέρδος, δε νομίζω να ερωτεύτηκαν ούτε το μπόι του, ούτε την εμφάνισή του.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κάνει ρπορτάζ τύπε!Αν είσαι αντίθετος με τον προπληρωμένο έρωτα γιατί γράφεις εδώ
τυπε η διαφορα ξερεις ποια ειναι;οτι οι συγκεκριμενες γκομενες δεν αγαπησαν ουτε τους μεν ουτε τους δε,απλα τον τυπο τον εκτιμησαν μετα απο την γνωριμια,ενω τους αλλους τυπους οχι. ;)
Tυπε αν τον εκτιμησαν μετα απο την γνωριμια... θα πρεπει να το προσεξει (για τον ΛΕ-ΠΑ μιλαμε ετσι?)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
με την ιδια λογικη και ο ρουβας ειναι μεγαλος γαμιας :S :S :S
ο ρουβας γαμουσε σα τρελος και πολυ να ξερεις. ΚΑΙ βιζιτες εκτος των αλλων.
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...
Σιγα ρε μπουλη, πολυ μελακι σε ταιζε η μαμακα σου και μας εγινες τοσο γαμιας?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δε μπορώ να φάω από τη στεναχώρια... και τη ντροπή.ομολογουμένως ντροπιαστικό....
ατ'ακριβειαν η μαμακα σου με ταιζε πολυ μελακι... ρωτα την να σου πει. βλακα, που θα το παιξεις μαγκας...Σιγα ρε μπουλη, πολυ μελακι σε ταιζε η μαμακα σου και μας εγινες τοσο γαμιας?
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ατ'ακριβειαν η μαμακα σου με ταιζε πολυ μελακι... ρωτα την να σου πει. βλακα, που θα το παιξεις μαγκας...
Mπραβο μαμουχαλο σκεφτηκες καλα και μου την ειπες. Ζωον. Μεγαλη μαγκια εκανες να σκεφτεις να πεις κατι απο τα πληκτρα που απο κοντα δε θα λεγες με τιποτα. Θα μιλησεις και για βιασμους διανοητικα αναπηρε
Φιλε δεν θα αναφερθω που τον ξερω,γιατι δεν υπαρχει λογος. ομως τον γνωριζω απο το 1990. αρα ενταξει.εκανα ενα σχολιο επειδη γνωριζω. τωρα το που και γιατι,ειναι δικο μου προβλημα. το δεχεσαι ή απλα δεν το δεχεσαι. δικη σου αποφαση...Πριν από καιρό εκθείαζες την πούτσα του Πανταζή, πόσες λεύγες την έχει, πόσες έχει πηδήξει, τι άντρακλας είναι, τι τζεντλεμάνος είναι, πώς λατρεύει το ωραίο, χύνει με το ωραίο, αποθεώνει το όμορφο, λιώνει τήκεται αποσυντίθεται γίνεται χαλί να τον πατήσουν οι γυναίκες, τι τρόπους έχει και άλλες ιστορίες για αγρίους ή για
Δεν μας είπες ακόμα μόνο αν ξυρίζει τ'αρχίδια του, τι στάσεις προτιμάει, τι γεύση έχουν τα χύσια του (νέκταρ και αμβροσία φαντάζομαι)
Δεν ξέρω αν είσαι συγγενής του ή πρώην/νυν/επίδοξος μάνατζερ/συνεργάτης του ή απλώς είσαι ερωτευμένος μαζί του, αλλά αυτή η εμμονή μαζί του είναι αρρωστημένη
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Φιλε δεν θα αναφερθω που τον ξερω,γιατι δεν υπαρχει λογος. ομως τον γνωριζω απο το 1990. αρα ενταξει.εκανα ενα σχολιο επειδη γνωριζω. τωρα το που και γιατι,ειναι δικο μου προβλημα. το δεχεσαι ή απλα δεν το δεχεσαι. δικη σου αποφαση...
Μιας και τον γνωρίζεις για πες γιατί χώρισαν με την λαίδη
εχεις πλακα τελικα. αυτο ειναι καλο σημερον ημερα...εγω τον εχω δει αρκετες φορες απο κοντα, τυπε μου ουτε μεθυσμενη γυφτισα δεν παει μαζι του χωρις τα φραγκα που εχει, γι' αυτο χαλαρωσε
Αυτο το τραγουδι πουλησε 1000000 ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΤΕ. Ετσι για να θυμομαστε,την ιδια ωρα που πουλαει τωρα ο καθε 'σταρ' 10000 και γινετε πλατινενιος...τυπε εχεις δικιο,τα αριστουργηματα των μεγαλων μουσουργων δεν πρεπει να τα ακουμπαμε
κανεις δεν μπορει να γραψει τετοιο τραγουδι,ειναι ΤΟΣΟ χαλια :S :S :S
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ενταξει τωρα. αντε για γαλα και υπνο...
σιγα ρε μπουλη τρομαξαμε πιο σιγα
Ενταξει τωρα. αντε για γαλα και υπνο...Mπραβο μαμουχαλο σκεφτηκες καλα και μου την ειπες. Ζωον. Μεγαλη μαγκια εκανες να σκεφτεις να πεις κατι απο τα πληκτρα που απο κοντα δε θα λεγες με τιποτα. Θα μιλησεις και για βιασμους διανοητικα αναπηρε
τυπε ο τυπος ψαχνει για αισθηματα.αισθηματια γυναικα σαν την λιαγουροπουλου δεν εχει
λεοντα, σου μοιαζω για ''κουτσομπολης?'' εγω ειπα την γνωμη μου.απο κει και περα,κουβεντα να κανουμε? απλα δεν μου αρεσει να λεει ο καθενας οτι του καβλωσει...Μιας και τον γνωρίζεις για πες γιατί χώρισαν με την λαίδη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις