Νέα

Δηλώσεις Λε-Πά για οίκους ανοχής....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
ρε μάγκες έχετε τρελαθεί; καραμπινάτος ντιγκιντάγκας ο λεπα, όχι ότι με νοιάζει καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά
όχι να βγάλουμε και το λεπα γαμήκουλα.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυπε δεν ξερω πως θα ηταν χωρις τα λεφτα. ξερω οτι ετσι οπως ειναι, αποτελει αχτυπητο συνδιασμο. πολλες γκομενες γαμιουνται γενικως για λεφτα, με αυτον ομως γαμιουνται με ευχαριστηση και πολυ πιο ευκολα. αυτο που βλεπω και αυτο που ξερω λεω. οι γκομενες μιλανε με τα καλυτερα λογια για τον λεπα, για αλλους λεφταδες ξυνιζουν τα μουτρα αμα τους δουνε και ας εχουνε γαμηθει παλιοτερα.

τυπε η διαφορα ξερεις ποια ειναι;οτι οι συγκεκριμενες γκομενες δεν αγαπησαν ουτε τους μεν ουτε τους δε,απλα τον τυπο τον εκτιμησαν μετα απο την γνωριμια,ενω τους αλλους τυπους οχι.  ;)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ρε μάγκες έχετε τρελαθεί; καραμπινάτος ντιγκιντάγκας ο λεπα, όχι ότι με νοιάζει καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά
όχι να βγάλουμε και το λεπα γαμήκουλα.

τυπε πεφτω απο τα συννεφα  :o :o  :o

deflight

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
477
Πόντοι
21
 Καθένας πληρώνει με ό,τι έχει τύπε. Αλλος με φράγκα, άλλος με φήμη, άλλος με εμφάνιση, αλλος με τον χαρακτηρα του και τη συμπεριφορά του.

Ο Πανταζής πουλάει καλά αυτό που έχει φτιάξει.

άλλοι δεν έχουν ούτε το ταλέντο του, ούτε την τύχη του (γιατί είχε αρκετή για να γίνει πρώτο όνομα με τέτοια φωνή) και πάνε στα μπουρδέλα, θα μπορούσε να το κατανοήσει αντί να κάνει τέτοιες δηλώσεις, στο φινάλε και μαζί του οι γκόμενες πάνε για κάποιο έμμεσο κέρδος, δε νομίζω να ερωτεύτηκαν ούτε το μπόι του, ούτε την εμφάνισή του.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
πες τα ρε εγκέλαδε...και μόνος μου το παλεύω τόση ώρα..... :grin: :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τυπε η διαφορα ξερεις ποια ειναι;οτι οι συγκεκριμενες γκομενες δεν αγαπησαν ουτε τους μεν ουτε τους δε,απλα τον τυπο τον εκτιμησαν μετα απο την γνωριμια,ενω τους αλλους τυπους οχι.  ;)

Tυπε αν τον εκτιμησαν μετα απο την γνωριμια... θα πρεπει να το προσεξει (για τον ΛΕ-ΠΑ μιλαμε ετσι?)

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...

Σιγα ρε μπουλη, πολυ μελακι σε ταιζε η μαμακα σου και μας εγινες τοσο γαμιας?  :jerking:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
ατ'ακριβειαν η μαμακα σου με ταιζε πολυ μελακι... ρωτα την να σου πει. βλακα, που θα το παιξεις μαγκας...

Mπραβο μαμουχαλο σκεφτηκες καλα και μου την ειπες. Ζωον. Μεγαλη μαγκια εκανες να σκεφτεις να πεις κατι απο τα πληκτρα που απο κοντα δε θα λεγες με τιποτα. Θα μιλησεις και για βιασμους διανοητικα αναπηρε  :jerking:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Πριν από καιρό εκθείαζες την πούτσα του Πανταζή, πόσες λεύγες την έχει, πόσες έχει πηδήξει, τι άντρακλας είναι, τι τζεντλεμάνος είναι, πώς λατρεύει το ωραίο, χύνει με το ωραίο, αποθεώνει το όμορφο, λιώνει τήκεται αποσυντίθεται γίνεται χαλί να τον πατήσουν οι γυναίκες, τι τρόπους έχει και άλλες ιστορίες για αγρίους ή για  :jerking:
Δεν μας είπες ακόμα μόνο αν ξυρίζει τ'αρχίδια του, τι στάσεις προτιμάει, τι γεύση έχουν τα χύσια του (νέκταρ και αμβροσία φαντάζομαι)

Δεν ξέρω αν είσαι συγγενής του ή πρώην/νυν/επίδοξος μάνατζερ/συνεργάτης του ή απλώς είσαι ερωτευμένος μαζί του, αλλά αυτή η εμμονή μαζί του είναι αρρωστημένη
Φιλε δεν θα αναφερθω που τον ξερω,γιατι δεν υπαρχει λογος. ομως τον γνωριζω απο το 1990. αρα ενταξει.εκανα ενα σχολιο επειδη γνωριζω. τωρα το που και γιατι,ειναι δικο μου προβλημα. το δεχεσαι ή απλα δεν το δεχεσαι. δικη σου αποφαση...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Φιλε δεν θα αναφερθω που τον ξερω,γιατι δεν υπαρχει λογος. ομως τον γνωριζω απο το 1990. αρα ενταξει.εκανα ενα σχολιο επειδη γνωριζω. τωρα το που και γιατι,ειναι δικο μου προβλημα. το δεχεσαι ή απλα δεν το δεχεσαι. δικη σου αποφαση...

Μιας και τον γνωρίζεις για πες γιατί χώρισαν με την λαίδη  

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
εγω τον εχω δει αρκετες φορες απο κοντα, τυπε μου ουτε μεθυσμενη γυφτισα δεν παει μαζι του χωρις τα φραγκα που εχει, γι' αυτο χαλαρωσε
εχεις πλακα τελικα. αυτο ειναι καλο σημερον ημερα...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τυπε εχεις δικιο,τα αριστουργηματα των μεγαλων μουσουργων δεν πρεπει να τα ακουμπαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

κανεις δεν μπορει να γραψει τετοιο τραγουδι,ειναι ΤΟΣΟ χαλια  :S :S :S
Αυτο το τραγουδι πουλησε 1000000 ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΤΕ. Ετσι για να θυμομαστε,την ιδια ωρα που πουλαει τωρα ο καθε 'σταρ' 10000 και γινετε πλατινενιος...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Mπραβο μαμουχαλο σκεφτηκες καλα και μου την ειπες. Ζωον. Μεγαλη μαγκια εκανες να σκεφτεις να πεις κατι απο τα πληκτρα που απο κοντα δε θα λεγες με τιποτα. Θα μιλησεις και για βιασμους διανοητικα αναπηρε  :jerking:
Ενταξει τωρα. αντε για γαλα και υπνο...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Μιας και τον γνωρίζεις για πες γιατί χώρισαν με την λαίδη  
λεοντα, σου μοιαζω για ''κουτσομπολης?'' εγω ειπα την γνωμη μου.απο κει και περα,κουβεντα να κανουμε? απλα δεν μου αρεσει να λεει ο καθενας οτι του καβλωσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom