Νέα

Δηλώσεις Λε-Πά για οίκους ανοχής....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...
η διαφορα τυπε μου ειναι στην τιμη και στο χρονο, ο ενας σκαει 20 ευρω, πηδαει και φευγει και 10΄. ο αλλος σκασει πολλαπλασια και γαμαει για κανα μηνα παραπανω, εσυ μπορει να ξερεις το λευτερη αρκετα-εισασταν μαζι φανταροι-εγω τον εχω δει αρκετες φορες απο κοντα, τυπε μου ουτε μεθυσμενη γυφτισα δεν παει μαζι του χωρις τα φραγκα που εχει, γι' αυτο χαλαρωσε

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Απορω πως μπορεις να βγαζεις χολη για καποιον που ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν μπορεισ να φτασεις. Πολυ κομπλεξικο παντως. αντε,μεινε με τον Μαρτακη τωρα....

τυπε εχεις δικιο,τα αριστουργηματα των μεγαλων μουσουργων δεν πρεπει να τα ακουμπαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

κανεις δεν μπορει να γραψει τετοιο τραγουδι,ειναι ΤΟΣΟ χαλια  :S :S :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Θα ευχοσουνα να ειχες το αντριλικι και την ντομπροσυνη που εχουν οι ποντιοι... πιστεψε με, ειναι πολυ πιο...ανδρες απο πολλους Ελλαδιτες...

τυπε για να το λες εσυ θα ξερεις καλυτερα.και απο ποντιους,και απο τους υπολοιπους ελληνες  :o  :rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκες θυμαστε ενα φεγγαρι που ο λεπα πηδουσε μια απο το φαμε στορυ και την εσπρωχνε οσο μπορουσε στο καλλιτεχνικο στερεωμα???? το λεω γιατι δεν θυμαμε την τυπησα

σορρυ για το οφ τοπικ αλλα το λεπα τον εχω συναντησει 2 φορες στη ζωη μου. Με μια παλια μου σχεση ειχα παει χειμωνα στην ανναβυσο να φαω ψαρακι με το τοτε ετερο υμιση για εκδρομουλα κυριακη ηταν αν θυμαμε καλα, και εκει που δεν υπηρχε ψυχη  (χειμωνας και αναβυσο ισον νεκρα) σκαει μια τζαγκουαρ με το λεπα και μια πιτσιρικα 20 χρονων το πολλυ γιατι και ο τυπος ειναι πιπινολατρης μιλαμε η τυπησα τον ταιζε στο στομα και ηταν και μουναρος κι ολας για να τα λεμε ολα ο τυπος εφαγε τους αστακους του τα ψαρακια του και πηρε το μωρο για να συνεχησει τη βολτα του με τη τζαγκουαρ ηθικο διδαγμα εχει το πακετο διασημος λεφτας με τροπους ε οσο να ναι ελκει τις γυναικες

μην ξεχνατε αλλο γυναικα αλλο αντρας ο αντρας καυλωνει με τη εμφανιση και η γυναικα με το στυλ του αντρα.

Επισης αλλη μια φορα τον ειχα πετυχει βουλιαγμενη παλι με μια πιτσιρικα να τρωνε στο ζαχο εκει ηταν ποιο συγκρατημενη αλλα η τυπησα τον κοιταζε στα ματια μιλαμε τον εβλεπε και τρελενοταν τελικα ο τυπος το χει το πακετο θελετε με τα δωρα θελετε το χρημα θελετε τη φημη παντος το χει.

εδω ειχε σχεση με την αντζελα δημητριου και την ειχε κανει ταρανδο και δεν ηταν τοτε και πολλυ λεφτας και διασημος τωρα που αλλαξανε τα χρονια δεν θα το κανει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
τυπε εχεις δικιο,τα αριστουργηματα των μεγαλων μουσουργων δεν πρεπει να τα ακουμπαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

κανεις δεν μπορει να γραψει τετοιο τραγουδι,ειναι ΤΟΣΟ χαλια  :S :S :S

Τι εννοείς, ότι το ''Μείνε μαζί μου έγγυος'' δεν είναι ύμνος του πενταγράμμου;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
επειδη γνωριζω αρκετα για τον Λευτερη, σας λεω οτι η διαφορα του Λευτερη ειναι οτι λατρευει αυτο το πραγμα που λεγεται γυναικα, οτι και αν αυτο εκπροσωπει. δεν αναλωνεται σε ''αμεσους'' βιασμους οπως ειναι τα μπουρδελα και προτιμα λιγο το λεγομενο ψευτολαβ στορυ. του αρεσει η ολη 'μορφη'που λεγεται γυναικα. αυτο σημαινει να εισαι πραγματικος ανδρας,οχι να την βγαζεις στα μπουρδελα νυχθημερον και να το παιζεις γαμιας επειδη βιασες με το δεκαρικο. συνελθετε καποιοι εδω μεσα. ο καθενας οπως νιωθει. Ουτε εγω θα πληρωνα να γαμησω.καλυτερα να την βγαλω εξω την γυναικα να την γλεντησω και μετην συμπεριφορα μου να την ριξω στο κρεββατι. οχι να παω να της τα σκασω να μου ανοιξει τα ποδια και να πιστευω οτι ξεροχυσε για μενα, οπως κανετε οι περισσοτεροι. γελοια πραγματα. και μετα βγαινετε ολοι οι γαμιαδες να την πειτε στον Λευτεργ. Ουτε τις μισες μουναρες που πηδηξε δεν θα καταφερετε να πηδηξετε σε 5 ζωες...
:2funny: επιτελους και ένας ...δικός μου  :thumbsup:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
ρε μαγκες θυμαστε ενα φεγγαρι που ο λεπα πηδουσε μια απο το φαμε στορυ και την εσπρωχνε οσο μπορουσε στο καλλιτεχνικο στερεωμα???? το λεω γιατι δεν θυμαμε την τυπησα

www.fthis.gr/article/279926/leyteris-pantazis--eixa-kanei-protasi-gamoy-sti-nansy-alexiadi-alla---video-]http://www.fthis.gr/article/279926/leyteris-pantazis--eixa-kanei-protasi-gamoy-sti-nansy-alexiadi-alla---video-[/url]

Λευτέρης Παντάζης
"Είχα κάνει πρόταση γάμου στη Νάνσυ Αλεξιάδη αλλά..."

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις δύο προτάσεις γάμου που έχει κάνει...

Τετ 19 Σεπτεμβρίου 2012 17:00

Λευτέρης Πανταζής- Νάνσυ Αλεξιάδου

“Έχω μετανιώσει που δεν επέμεινα να παντρευτώ, δύο φορές συνέβη αυτό, να κάνουμε ένα παιδί, μ’ έπιασε το ανδρικό μου, το εγωιστικό μου…”, εξομολογείται ο Λευτέρης Παντάζης στην κάμερα της εκπομπής FTHIS και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη.

Αποκάλυψε πως είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο γυναίκες… “Είχα δώσει λόγο με τη Νάνσυ Αλεξιάδη και τελικά το ακύρωσε εκείνη”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας “η Νάνσυ ήθελε να κάνει καριέρα, εγώ της είπα πως “έχουμε φίρμα στο σπίτι μας, δεν χρειαζόμαστε δεύτερη”.

Η δεύτερη γυναίκα είχε μείνει έγκυος και ο Λε Πα ήθελε να την αποκαταστήσει…

“Όταν πήγε στο γιατρό φοβήθηκε και αποφάσισε να μην το κρατήσει. Τότε της είπα “τέρμα”. Φοβηθήκαμε και οι δύο”.

Για τη μητέρα της κόρης του, τη Ζώζα Μεταξά, δήλωσε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ να της κάνει πρόταση γάμου, αφού “δεν είχαμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο”.

Μάλιστα, αναγνωρίζει και το λάθος που έκανε στη σχέση του με την ηθοποιό.

“Ήταν λάθος μου που είχα την απαίτηση από τη Ζώζα να φέρεται όπως η μάνα μου”.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Αν δεν είχε το όνομα,που του το έφτιαξαν επαγγελματίες "μανατζαραίοι" δε θα πηδούσε ούτε την Τασούλα την υπηρέτρια.Οι "μουνάρες"που λες (φυσικά υποκειμενικό ποια θεωρεί ο καθένας μουνάρα) πήγαιναν με τον Πανταζή επειδή ήταν ο τραγουδιστής Πανταζής.Αν ήταν ο οικοδόμος Πανταζής καμία δε θα πλησίαζε.Μπορεί να μην τις πλήρωνε με μετρητά,αλλά τις πλήρωνε με τη φήμη του.Πληρωμή είναι και αυτή.
τον αρμεγαν ολες και του τα τρωγανε και κατα τ'αλλα πηγεναν μαζι του για την ομορφια του δεν μας γαματε λεω εγω

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
fili-2.jpg
  :think:
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/apisteyto-pasignwstoi-ellhnes-tragfoydistes-filioyntai-sto-stoma/[/url]

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
www.fthis.gr/article/279926/leyteris-pantazis--eixa-kanei-protasi-gamoy-sti-nansy-alexiadi-alla---video-]http://www.fthis.gr/article/279926/leyteris-pantazis--eixa-kanei-protasi-gamoy-sti-nansy-alexiadi-alla---video-[/url]

Λευτέρης Παντάζης
"Είχα κάνει πρόταση γάμου στη Νάνσυ Αλεξιάδη αλλά..."

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις δύο προτάσεις γάμου που έχει κάνει...

Τετ 19 Σεπτεμβρίου 2012 17:00

Λευτέρης Πανταζής- Νάνσυ Αλεξιάδου

“Έχω μετανιώσει που δεν επέμεινα να παντρευτώ, δύο φορές συνέβη αυτό, να κάνουμε ένα παιδί, μ’ έπιασε το ανδρικό μου, το εγωιστικό μου…”, εξομολογείται ο Λευτέρης Παντάζης στην κάμερα της εκπομπής FTHIS και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη.

Αποκάλυψε πως είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο γυναίκες… “Είχα δώσει λόγο με τη Νάνσυ Αλεξιάδη και τελικά το ακύρωσε εκείνη”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας “η Νάνσυ ήθελε να κάνει καριέρα, εγώ της είπα πως “έχουμε φίρμα στο σπίτι μας, δεν χρειαζόμαστε δεύτερη”.

Η δεύτερη γυναίκα είχε μείνει έγκυος και ο Λε Πα ήθελε να την αποκαταστήσει…

“Όταν πήγε στο γιατρό φοβήθηκε και αποφάσισε να μην το κρατήσει. Τότε της είπα “τέρμα”. Φοβηθήκαμε και οι δύο”.

Για τη μητέρα της κόρης του, τη Ζώζα Μεταξά, δήλωσε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ να της κάνει πρόταση γάμου, αφού “δεν είχαμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο”.

Μάλιστα, αναγνωρίζει και το λάθος που έκανε στη σχέση του με την ηθοποιό.

“Ήταν λάθος μου που είχα την απαίτηση από τη Ζώζα να φέρεται όπως η μάνα μου”.

ωραιος και γω παντως αμα ειχα φτασει 60 χρονων και δεν ειχα κανει στη ζωη μου παιδια θα γουσταρα να μου τα τρωει μια σαν τη νανσυ αλεξιαδη

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο αλλα θυμαμαι καλα οτι τη δεκαετια του 80, ολοι ελεγαν οτι ειναι λουγκρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ετσι ειναι. εχει το δικο του oldschool στυλ, μιλαει στις γκομενες στον πληθυντικο και τους συμπεριφερεται σα να ειναι πριγκιπισσες ακομα και αν η γκομενα ειναι η τελευταια τσοντα. εχει γαμησει τα παντα απο καλο μουνι

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
μιλαμε η τυπησα τον ταιζε στο στομα και ηταν και μουναρος κι ολας για να τα λεμε ολα

Φιλε μου  ευχαριστω πολυ για το post σου.
Ειχα μια ενοχληση στο στομαχι και με την περιγραφη που εκανες με βοηθησες να ξερασω, τωρα ειμαι οκ.Αδειασα να εισαι καλα.

Η γκομενα τον ταιζε στο στομα και η αλλη τον κοιτουσε στα ματια μηπως και τον συγκινησουνε και τις παντρευτει, το παιζανε ερωτευμενες, αυτες προσπαθουσαν να κανουν την δουλεια τους και ο  πανταζης εκανε την δουλεια του.
Για μενα καλα εκανε και ξεσκισε οσες ξεσκισε, αλλα οχι και να λες δεν μου αρεσει να πληρωνω για να γαμαω....ΕΛΕΟΣ

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο αλλα θυμαμαι καλα οτι τη δεκαετια του 80, ολοι ελεγαν οτι ειναι λουγκρα.

το κάτιτις στην φωνούλα το έχει πάντως...δεν έχει και τις πιο ανδρικές κινήσεις...Ε , που και που..ποτέ δεν ξέρεις...ποικιλία... ;)

Επισκέπτης

Όσα λεφτά κι αν έχει κάποιος, αν δεν γαμάει πουτάνες έχει γαμήσει πολύ λιγότερες καλές γκόμενες από έναν μπουρδελιάρη. Ακόμα κι εγώ που τα τελευταία χρόνια γαμάω μόνο στο Μεταξουργείο έχω γαμήσει περισσότερες καλές γκόμενες από τον Πανταζή. Και ναι, συμφωνώ ότι κατά βάθος οι μπουρδελιάρηδες φτιαχνόμαστε με την ιδέα του βιασμού. Μαγκιά μας!   :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε μου  ευχαριστω πολυ για το post σου.
Ειχα μια ενοχληση στο στομαχι και με την περιγραφη που εκανες με βοηθησες να ξερασω, τωρα ειμαι οκ.Αδειασα να εισαι καλα.

Η γκομενα τον ταιζε στο στομα και η αλλη τον κοιτουσε στα ματια μηπως και τον συγκινησουνε και τις παντρευτει, το παιζανε ερωτευμενες, αυτες προσπαθουσαν να κανουν την δουλεια τους και ο  πανταζης εκανε την δουλεια του.
Για μενα καλα εκανε και ξεσκισε οσες ξεσκισε, αλλα οχι και να λες δεν μου αρεσει να πληρωνω για να γαμαω....ΕΛΕΟΣ

κοιτα εγω απλα εθεσα το περιστατικο το οποιο και εζησα και ειναι πραγματικοτητα το οσες ξεσκισε και αν ξεσκισε συμφωνω οσο και αυτο που λες για τα λεφτα σιγουρα και αυτα ειναι γοητεια η αλλιως καλυμμένη πουτανια και σιγουρα δεν θα πηδαγε οσες πηδαγε αν δεν εβαζε στο ολο πακετο και τα δωρακια . τουλαχιστον ειναι πιπινολατρεις και πουτανιαρης

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ετσι ειναι. εχει το δικο του oldschool στυλ, μιλαει στις γκομενες στον πληθυντικο και τους συμπεριφερεται σα να ειναι πριγκιπισσες ακομα και αν η γκομενα ειναι η τελευταια τσοντα. εχει γαμησει τα παντα απο καλο μουνι

τυπε δεν τις γαμαει λογω της ευγενειας.γιατι εαν ενας καθημερινος τυπος εδειχνε την ιδια ευγενεια σε αυτες τις γκομενες δεν θα γαμουσε ποτε.λογω των χρηματων γαμαει.με την ιδια λογικη και ο ρουβας ειναι μεγαλος γαμιας  :S :S :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Αν δεν είχε το όνομα,που του το έφτιαξαν επαγγελματίες "μανατζαραίοι" δε θα πηδούσε ούτε την Τασούλα την υπηρέτρια.Οι "μουνάρες"που λες (φυσικά υποκειμενικό ποια θεωρεί ο καθένας μουνάρα) πήγαιναν με τον Πανταζή επειδή ήταν ο τραγουδιστής Πανταζής.Αν ήταν ο οικοδόμος Πανταζής καμία δε θα πλησίαζε.Μπορεί να μην τις πλήρωνε με μετρητά,αλλά τις πλήρωνε με τη φήμη του.Πληρωμή είναι και αυτή.
συμφωνω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε δεν τις γαμαει λογω της ευγενειας.γιατι εαν ενας καθημερινος τυπος εδειχνε την ιδια ευγενεια σε αυτες τις γκομενες δεν θα γαμουσε ποτε.λογω των χρηματων γαμαει.με την ιδια λογικη και ο ρουβας ειναι μεγαλος γαμιας  :S :S :S

τυπε δεν ξερω πως θα ηταν χωρις τα λεφτα. ξερω οτι ετσι οπως ειναι, αποτελει αχτυπητο συνδιασμο. πολλες γκομενες γαμιουνται γενικως για λεφτα, με αυτον ομως γαμιουνται με ευχαριστηση και πολυ πιο ευκολα. αυτο που βλεπω και αυτο που ξερω λεω. οι γκομενες μιλανε με τα καλυτερα λογια για τον λεπα, για αλλους λεφταδες ξυνιζουν τα μουτρα αμα τους δουνε και ας εχουνε γαμηθει παλιοτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom