Νέα

Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eρχεται το ΝΟΚΙΑ 3720 που αντεχει και σε βρεξιματα,πεσιματα και γενικως ανθρωπινες συνθηκες.

Θα το εχω υποψη μιας και το 6310i εχει αρχισει να ρεταρει.

Επισκέπτης
Το τσεκαρα και αυτο αλλα ξερεις τωρα...τα τσιγαρα μας στην μαρκα μας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
επειδή είμαι άσχετος με τα τους κωλορουφιάνους, τα κινητά
λέω να δώσω γύρω  στα 150 να πάρω καινούριο γιατί έχασα το πολύτιμο προηγούμενο κινητό των 40 ευρώ που είχα πάρει
λέω να δοκιμάσω αυτό.
αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλει προβλήματα.

μπορεί να μου πει πόσο αξιόπιστη είναι η lg στα κινητά... ελπίζω να μην είναι έτσι όπως είναι και στις οθόνες

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
επειδή είμαι άσχετος με τα τους κωλορουφιάνους, τα κινητά
λέω να δώσω γύρω  στα 150 να πάρω καινούριο γιατί έχασα το πολύτιμο προηγούμενο κινητό των 40 ευρώ που είχα πάρει
λέω να δοκιμάσω αυτό.
αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλει προβλήματα.

μπορεί να μου πει πόσο αξιόπιστη είναι η lg στα κινητά... ελπίζω να μην είναι έτσι όπως είναι και στις οθόνες

"Ο αισθητήρας κίνησης που διαθέτει το Cookie είναι διασκεδαστικός στα διαδραστικά παιχνίδια (ζάρια, φιδάκι, τροχός της τύχης κ.α.)"

Δηλαδή θα παίζεις τάβλι με ρεαλιστικό τρόπο!!!! :jerking: :jerking:    :2funny:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
μαγκες αν σας κατσει καμμια καλη επιδοτηση η εχετε χρημα για σκοτωμα το κινητο ειναι ενα και λεγεται iphone 3gs - δεν λεω καλο και το magic αλλα η apple εχει το αθλημα εδω και 5 χρονια.

ειναι το απολυτο γκατζετ λεμε

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν και είμαι φανατικός Αιφονίστας , μου την έχει σπάσει που και η κουτσή μαρία έχει Iphone και το χρησιμοποιει σαν τον ΝΟΚΙΑ των 30€ και αμα είναι δυνατόν χωρίς Data Plan .Για αυτό επειδή θέλω να ξεχωρίσω θα πάρω το ΗΤC Hero , To νέο Android κινητό με το πολύ καλό ανασχεδιασμένο interface .Τα σχόλια από εξωτερικό είναι εξαιρετικά , και η τοπική αντιπροσωπεία το έχει σε φάση εξελληνισμού. Αλλά το ρημάδι το Iphone Δύσκολα το αφήνεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παρε το ΝΟΚΙΑ Ν97 .....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραια σελιδα....αυτο το νοκια Χ6 κυκλοφορει ελλαδα;ξερει κανεις;γιατι το βλεπω εξισου καλο....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τώρα δηλ άμα σας πω ότι έχω ακόμα το 1ο μου τηλέφωνο θα το πιστέψετε? :2funny: :2funny: :2funny:

mobilas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
39
Πόντοι
0
Φιλε μην ακους π@π@ριες.. IPHONE με κλειστα ματια. Και ελληνικα εχει και mms στελνει και απειρες εφαρμογες εχει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αν και είμαι φανατικός Αιφονίστας , μου την έχει σπάσει που και η κουτσή μαρία έχει Iphone και το χρησιμοποιει σαν τον ΝΟΚΙΑ των 30€ και αμα είναι δυνατόν χωρίς Data Plan .Για αυτό επειδή θέλω να ξεχωρίσω θα πάρω το ΗΤC Hero , To νέο Android κινητό με το πολύ καλό ανασχεδιασμένο interface .Τα σχόλια από εξωτερικό είναι εξαιρετικά , και η τοπική αντιπροσωπεία το έχει σε φάση εξελληνισμού. Αλλά το ρημάδι το Iphone Δύσκολα το αφήνεις

Μόλις πήγα στο site του HTC Hero και δείχνει φοβερό!!! :rockon: :rockon:
Εφόσον έχει καλή μπαταρία, θα είναι το επόμενο κινητό που θα πάρω.(εκτός κ' αν έχει βγει το επόμενο μοντέλο τότε)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Απ' ότι βλέπω, μόνο η Sheila Grant δε βγαίνει από μέσα να σου πάρει τσιμπούκι. :2funny:

Όλα τ' άλλα μέσα είναι. :boobies:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κινητο μεχρι 350????
Υ.Γ.Αν και μου αρεσει το νοκια 8800,το θεωρω μαλακια να δωσω πανω απο 350 για κινητο... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom