Νέα

Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Οποιο και να σου πεισει κατω την πατησες. Μην λεμε οτι θελουμε... Και να μην λεμε γενικολογιες. Υπαρχουν μοντελα και μοντελα και απο τις δυο εταιριες...

Λοιπον φιλε ακου τη γνωμη ενος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ στο χωρο

Το 5800 ειναι πιο παλιο αρα και δοκιμασμενο σε γενικες γραμμες δεν εχει βγαλει προβληματα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να μην σου ζητησει κανα update στο software.

To Sony Ericsson με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα.

Το θέμα ειναι το εξής: ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ Δηλαδη: Γουσταρεις τα κινητα με οθονη αφης ή προτιμάς τα πληκτρολόγια γουστάρεις τα slide up η σου αρεσουν τα μονοκοματα οπως το Νοκιο κλπ κλπ

Τα υπολοιπα πανω κατω ειναι λεπτομέρειες.

Αν θες την γνώμη μου όμως πάρε ενα Ι Phone

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
i phone ε??xm...μ ενδιαφέρε πολύ να μπορώ να να σερφάρω στο internet...να είναι λεπτό και ελαφρύ και να έχει καλή ποιοτητα ήχου.

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
Νοκια Ε51 καλο και περιπου στα 220 ευροπουλα σκετη συσκευη και ειναι wifi....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Νομίζω ότι έχει και Ελληνικά τώρα πια το iPhone - είναι όμως ακριβό. :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε φιλε.....σ ενδιαφερει με λιγα λογια ενα τηλεφωνο-mp3-φωτογραφικη μηχανη-design-wifi κλπ????
ή απλα να χει λιγο απ ολλα αλλα να ναι και μουρατο και ας μην χρησιμοποιηουμε τις μισες του δυνατοτητες....

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
για να πω κι εγω το κομματι μου, συμφωνω οτι τα νοκια ειναι αισχος αισθητικα, εξαιρεση το Ε66 που μ'αρεσει πολυ. Τα σονυ ερικ ειναι μακραν πιο ομορφα. ΑΛΛΑ οντας καμμενος τρεις! φορες απο σονυ ερικσσον...ΜΑΚΡΙΑ!!! Θα σας χαλαει, θα σας κολλαει, θα σας τα κανει ΤΟΣΑ ολη την ωρα...

Εγω ειμαι υπερ του iphone. Οχι πολλα πολλα πραματα, λιγες και καλες εφαρμογες, το iphone 2g εχω, μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.

Δε ξαναπαιρνω σονε ερικ που να μου το χαριζουν..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν θες την γνώμη μου όμως πάρε ενα Ι Phone

Εγω ειμαι υπερ του iphone. Οχι πολλα πολλα πραματα, λιγες και καλες εφαρμογες, το iphone 2g εχω, μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.

Υπενθυμίζω προς όλους, ότι έχουμε κάνει αναλυτική συζήτηση για το iphone εδώ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειχα νοκια Ν73!!!
δεν μπορω να πω οτι δεν ημουν ευχαριστημενος....ΑΛΛΑ....χοντροκομενο κινητο,τωρα εχω samsung!! μεχρι στιγμης κυριλε!! εχει λιγο πολυ απ ολλα εκτος απο GPS k WIFI!! τα οποια οχι οτι αν τα ειχα θα με χαλουσαν ή δεν μπορουσα να παρω αλλο τηλ που να τα χει απλα δεν τα χρησιμοποιω!!
απλα!!
για 2ο τηλ εχω μια συσκευη μ εκαψες των 30 ευρω....η οποια ειναι κινητο τηλεφωνο και μονον τηλεφωνο....η μπαταρια κραταει απιστευτα και μιλαω χωρις να αγχωνομαι οτι θα πεσει η μπαταρια!!!!!και να χαλασει στα @@@@@ μου...οσο εχει μια μπαταρια ενος ακριβου κινητου τοσο κοστιζει εκεινο το τηλεφωνο......

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πάρε συσκευή με Windows mobile.
Πολλές επιλογές. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες το Samsung sgh-i780 με Gps. Κανένα πρόβλημα πολλά προτερήματα!

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ προτιμώ κινητά με slide, βολεύουν πολύ για το κλείδωμα-ξεκλείδωμα, μεγάλη οθόνη και πληκτρολόγιο (π.χ. LG).  Επίσης θέλω όταν γράφω μηνύματα το πληκτρολόγιο να αντιστοιχεί ει δυνατόν σε αυτό του PC για να μην ψάχνω τα γράμματα. Τα ανθεκτικότερα που είχα ποτέ και με το ποιο ξεκάθαρο μενου ήταν της Siemens. Τώρα δεν κυκλοφορούν πια οπότε κοιτάζω κάτι σε αυτό που περιέγραψα πιο πάνω.  Τα λοιπά έξτρα είναι προαιρετικά και ουχί απαραίτητα. Αν τα έχει καλώς, αλλιώς να μπορώ να κάνω άνετα αυτό που κάνω στο 99% της χρήσης του, τηλ, μηνύματα και καλή μπαταρία. Ε, φυσικά και σύνδεση blue tooth.

monteS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για Blackberry δε γνωριζω, σκεφτομαι για LG παντως, εχει κανεις LG να μου πει τη γνωμη του; Δεν το θελω για τρελη χρηση, χαρτες GPS δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να βαλω, καλυτερα απ οτι ακουω να αγορασω απευθειας συσκευη αυτοκινητου, καμια καλη φωτο να βγαλω και χωρο για mp3,videos θα χρειαστω!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω εχω το SAMSUNG J700i,
και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!
Φοβερο κινητο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Προτείνω ανεπιφύλακτα οτιδήποτε τρέχει Google Android. (πχ HTC Magic)
Έχεις τη δύναμη του πυρήνα Linux που δεν κολλά ιούς και πάει σφαίρα και την εγγύηση της Google.
Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ΛΣ για κινητά αυτή τη στιγμή.

www.htc.com/www/product/magic/overview.html]http://www.htc.com/www/product/magic/overview.html[/url]
www.android.com/]http://www.android.com/[/url]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλο φαινεται ποσο παει;κυκλοφορει εδω ηδη;