Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Θα ετυχε. Ξαναστειλε. 10 χιλιαδες πμ εχω, κατι θα μου ξεφυγε.
Ναι δε στη λεω, ανθρωπινο..
Θα ετυχε. Ξαναστειλε. 10 χιλιαδες πμ εχω, κατι θα μου ξεφυγε.
Βρε μην εξηγεις, δεν εχω προβλημα, αυτο ελειπε. Ξαναστειλε αν θελεις.Ναι δε στη λεω, ανθρωπινο..
Κρινοντας από τον νηματοθέτη και την εν γένει χρησιμότητα του μάλλον δίκιο έχεις...
Τα απωθημενα του Λαδακη με τους δικηγορους πληρωνουμε.
Οκ. Ο,τι πειτε.
Αγαπητέ μου, εγω παταω το κουμπι του υπολογιστη και ανοιγει. Τοσο απλά. Ενδιαφερει κανεναν πώς γινεται αυτο? Οχι. Αντιθετως ενδιαφερονται οι παντες για τα νομικα, καθε μερα. Οσες γκομενες ειχα, ξεροχυνανε να ρωτανε νομικά για να κατανοησουν πώς λειτουργει το κρατος, οι αρχες, η διοικηση, τα δικαστηρια. Οι φιλοι μου που δεν ειναι δικηγοροι, το ιδιο. Εσυ πιστευεις οτι ρωτανε εναν φυσικό ή μαθηματικο με τοσο ενδιαφερον "εξηγησε μας πώς αναβει ο υπολογιστης"?Φανταζομαι δεν αμφισβητεις το γεγονος οτι χωρις μαθηματικα ο υπολογιστης (και οχι μονο) δε θα υπηρχε. Και οτιγενικα χωρις μαθηματικα πολλα δε θα υπηρχαν και η ανθρωποτητα θα ηταν πολυ πιο πισω. Τωρα αν σε πρωτογονες κοινωνιες νομαδων και βοσκων υπαρχει υψηλη δικηγορια και νομικη .
Μαλιστα η ιδια η νομικη ειναι δομημενη με καθαρα μαθηματικη και λογικη δομη.
Δευτερον η νομικη δεν ρυθμιζει τις σχεσεις των ανθρωπων αλλα ρυθμιζει συγκεκριμενες σχεσεις στο συγκεκριμενο αστικο καπιταλιστικο πλαισιο. Ειναι αδυνατο εκ των πραγματων να ρυθμισει ολες τις σχεσεις .
Κανεις δεν αμφισβητει φυσικα τη χρησιμοτητα της νομικης επιστημης στην κοινωνια και τους γνωστες της.
Αγαπητέ μου, εγω παταω το κουμπι του υπολογιστη και ανοιγει. Τοσο απλά. Ενδιαφερει κανεναν πώς γινεται αυτο? Οχι. Αντιθετως ενδιαφερονται οι παντες για τα νομικα, καθε μερα. Οσες γκομενες ειχα, ξεροχυνανε να ρωτανε νομικά για να κατανοησουν πώς λειτουργει το κρατος, οι αρχες, η διοικηση, τα δικαστηρια. Οι φιλοι μου που δεν ειναι δικηγοροι, το ιδιο. Εσυ πιστευεις οτι ρωτανε εναν φυσικό ή μαθηματικο με τοσο ενδιαφερον "εξηγησε μας πώς αναβει ο υπολογιστης"?
Αυτο εξηγω τοση ωρα, ποσο δυσκολο ειναι να το αντιληφθειτε?
Αγαπητέ μου, εγω παταω το κουμπι του υπολογιστη και ανοιγει. Τοσο απλά. Ενδιαφερει κανεναν πώς γινεται αυτο? Οχι. Αντιθετως ενδιαφερονται οι παντες για τα νομικα, καθε μερα. Οσες γκομενες ειχα, ξεροχυνανε να ρωτανε νομικά για να κατανοησουν πώς λειτουργει το κρατος, οι αρχες, η διοικηση, τα δικαστηρια. Οι φιλοι μου που δεν ειναι δικηγοροι, το ιδιο. Εσυ πιστευεις οτι ρωτανε εναν φυσικό ή μαθηματικο με τοσο ενδιαφερον "εξηγησε μας πώς αναβει ο υπολογιστης"?
θα ησουν απασχολημενος στο θρεντ νεα μελη πειτε ενα γεια μαλακοπιτουρα και συΘα ετυχε. Ξαναστειλε. 10 χιλιαδες πμ εχω, κατι θα μου ξεφυγε.
Μπορει. Κακό ειναι?θα ησουν απασχολημενος στο θρεντ νεα μελη πειτε ενα γεια μαλακοπιτουρα και συ
Ξερεις οτι εχει υπαρξει καποια, η οποια για να φτιαχτεί με εβαζε να της διαβαζω με υφος αρθρα απο στον Αστικο Κωδικα?σιγά μην ενδιαφερόντουσαν οι γκόμενες για να κατανοήσουν πως λειτουργεί το κράτος κλπ ... σε ψαρεύανε μακάκα να δούνε αν έχεις γεμάτο πορτοφόλι...
Ξερεις οτι εχει υπαρξει καποια, η οποια για να φτιαχτεί με εβαζε να της διαβαζω με υφος αρθρα απο στον Αστικο Κωδικα?
Αντε διαβασε κι εσυ σε καποια τα δικα σου, να δουμε αν θα καυλωσει.
δαχτυλωνοταν ενω εκανες απαγγελια αστικο δικαιο;Ξερεις οτι εχει υπαρξει καποια, η οποια για να φτιαχτεί με εβαζε να της διαβαζω με υφος αρθρα απο στον Αστικο Κωδικα?
Ξερεις οτι εχει υπαρξει καποια, η οποια για να φτιαχτεί με εβαζε να της διαβαζω με υφος αρθρα απο στον Αστικο Κωδικα?
Ελα ομως που λεω την αληθεια...Σ αγαπω σε εκτιμω, συνεχιζεις να το γαμας.
Επηξες τύπε?δαχτυλωνοταν ενω εκανες απαγγελια αστικο δικαιο;
Ελα ομως που λεω την αληθεια...
τυπε λεω να παω να παρω ενα πτυχιο νομικης και γω τωρα που μπορω ακομη νεος ειμαιΕπηξες τύπε?