Νέα

Δικηγόροι στην Ελλάδα: Ανεύθυνοι 100% !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ελάχιστοι αξίζουν και σίγουρα κανένας απόσους είναι εδώ μέσα.
Αν κάποιος ειναι καλός δικηγόρος σίγουρα θα έχει δουλειά
και για να έχει δουλειά, σίγουρα θα μελετάει τις υποθέσεις του,
αντί να παίζει το πουλί του εδω.
Και να θυμάστε κάτι οι δικηγόροι είναι όργανα σας για να σας συμβουλεύουν ,
εσείς πρέπει να αποφασίζετε κρίνοντα βασισμένοι στις συμβουλές τους,
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΉ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΜΕΣΩΣ.
:tn04: :tn04: :tn04: :tn04:

ναι αλλα αυτο ειναι εμμεσο μπαλακι οτι ο αλεξ δεν ειναι καλος δικηγορος...βαρυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κι εγω ξερεις θα βαλω τη γατα μου να κλαιει επειδη με αμφισβητει το μουτρο69 απο το μπου κομ...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
Ξερεις οτι εχει υπαρξει καποια, η οποια για να φτιαχτεί με εβαζε να της διαβαζω με υφος αρθρα απο στον Αστικο Κωδικα?
Αντε διαβασε κι εσυ σε καποια τα δικα σου, να δουμε αν θα καυλωσει.
θα ειχε απωθημενα σχετικα με το ιδιωτικο δικαιο τυπε...
ή απλα ηθελε να το παιζεις εσυ Dom και αυτη sub...

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Αχαχαχαχα καμία σχέση , ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ειναι δικηγόρος, αλλα αν είναι το πτυχίο το αγόρασε, το μόνο πτυχίο που έχει κερδίσει με τον μόχθο του ειναι στην  :jerking: :jerking:

ποια ειναι τα στατιστικα σου??
Αυτά εννοείς σίγουρα γιατι άλλα δεν υπάρχουν

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.133
Πόντοι
506
Εγω θα κανω μια ερωτηση.
Ποσα πμ για συμβουλές εχει λαβει εδω μεσα ενας φυσικός και ποσα ενας δικηγορος? Εγω εχω λαβει πολλά. Ας μου πει και ενας μαθηματικος ή φυσικος πόσα εχει λαβει για θεματα της επιστημης του.
Οσο και να χτυπιεστε λοιπον.
Η Νομική ειναι η πρωτη Επιστήμη, επειδη ρυθμιζει τις σχεσεις των ανθρωπων.
Εχει πραγματικα μεγαλη πλακα να βλεπω τους μη νομικούς, απο την μια να προσπαθουν να απαξιωσουν την Νομική, και απο την αλλη οταν καιγεται ο κωλος τους, να τρεχουν στον νομικο να τους σωσει.
για ποιο λογο να στειλει καποιος πμ εδω μεσα ρε τυπε σε εναν φυσικο?αν θελει καποιος να μαθει για την καμπυλη γκους θα παει αλλου να μαθει υπαρχουν παρα πολλες πληροφοριες για αυτην,η νομικη προφανως και εχει μεγαλυτρεη αμεσοτητα στο κοσμο για εχει να κανει με διαφορα διαδικαστικα του ανρωπου αλλα οχι να μου τη βαζεις και σσαν πρωτη επιστημη.δε θες τησ φυσικη και τα μαθηματικα?οκ.η ιατρικη τοτε που βρισκετε?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.133
Πόντοι
506
Χωρις μαθηματικα και φυσικη δε θα υπηρχε καν ο υπολογιστης το πμ κλπ. Βασικα ισως να μην υπηρχε καν η αναγκη για δικηγορια καθως η ανθρωποτητα και οι ¨"σχεσεις των ανθρωπων" να ηταν πιο πρωτογονες και στοιχειωδεις.
σωστοτατος :thumbsup:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Η καθε επιστημη εχει και την μαγεια της...δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη...(ειπα να μην πεταει εξυπναδες μονο ο τραμου)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά  (ας πούμε) όλα τα άλλα.
Αλλά ποιος ο ουσιαστικός λόγος που έχουν για να ζητούν εξαίρεση ακόμη και για τα POS;

Να σου πω εγώ κάποιους λόγους.

Υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι που απασχολούνται ως νομικοί σύμβουλοι σε τράπεζες, ιδιωτικές εταιρείες ή γενικώς δεν εμφανίζονται ποτέ σε δικαστήρια, δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που αναφέρεται σε αυτό το έκτρωμα ΥΑ ως "καταναλωτής".

Όλοι αυτοί αμοίβονται και αμοίβονταν πάντα μέσω λογαριασμών. Προφανώς δεν υφίσταται καν θέμα να θελήσει κάποιος από τους πελάτες τους να τους πληρώσει με πιστωτική κάρτα.

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ανίκανους αλήτες που είναι σήμερα κυβέρνηση. Αυτοί πήραν απλά κάποιους ΚΑΔ και "αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν".

Να ήταν μόνον το κόστος απόκτησης του POS θα λέγαμε μικρό το κακό. Οι τράπεζες όμως χρεώνουν και κάποιο μηνιαίο τέλος συντήρησης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ελάχιστοι αξίζουν και σίγουρα κανένας απόσους είναι εδώ μέσα.

Σε πληροφορώ ότι από εδώ μέσα έχουν περάσει μεγάλες μορφές της νομικής επιστήμης εν Ελλάδι.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Εγω θα κανω μια ερωτηση.
Ποσα πμ για συμβουλές εχει λαβει εδω μεσα ενας φυσικός και ποσα ενας δικηγορος? Εγω εχω λαβει πολλά. Ας μου πει και ενας μαθηματικος ή φυσικος πόσα εχει λαβει για θεματα της επιστημης του.
Οσο και να χτυπιεστε λοιπον.
Η Νομική ειναι η πρωτη Επιστήμη, επειδη ρυθμιζει τις σχεσεις των ανθρωπων.
Εχει πραγματικα μεγαλη πλακα να βλεπω τους μη νομικούς, απο την μια να προσπαθουν να απαξιωσουν την Νομική, και απο την αλλη οταν καιγεται ο κωλος τους, να τρεχουν στον νομικο να τους σωσει.

Τόχεις κάψει εντελώς, λες να φταίει η Νομική ?

1.Και μόνο ότι κρίνεις την χρησιμότητά σου με την ποσότητα (πόσα ?), εμένα μου φτάνει. Και τα macdonalds πουλάνε ποσότητα, λες νάναι το καλύτερο φαί ?

2. Επειδή βαυκαλίζεσαι με την ποσότητα των pm, να σε πληροφορήσω ότι η Lisa vip, έχει λάβει τα περισσότερα από εσένα.

3. Εσείς είστε ικανοί να βγάλετε και νόμο ότι είστε επιστήμονες.

4.Βεβαίως και τρέχουμε σε δικηγόρο. Εχετε με τους νόμους σας, επιβάλλει την ύπαρξή σας. Κάτι σαν το "μου κάθισες στο σβέρκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom