Νέα

Δικηγόροι στην Ελλάδα: Ανεύθυνοι 100% !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Αύτά τά λαμόγια οί δικηγόροι, δέν είναι μόνο άνεύθυνοι. Είναι παράσιτα καί καρκινώματα τής κοινωνίας. Δέν παράγουν τίποτα άπολύτως. Μιλάνε, μιλάνε, μιλάνε, λένε μπούρδες καί άερολογίες, χάνουν τίς μισές ύποθέσεις καί πληρώνονται γιά όλες. Είναι γλυώδη καί άπαίσια έρπετά τής ζούγλας τού άνατολικού Κογκό. Δόξα τώ Θεό όμως ύπάρχει καί τό γραφείο διακπεραιώσεως διαφόρων ύποθέσεων Smith and Wesson and Sons, γιά νά τούς βάζει στήν θέση τους πού καί πού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υ.Γ. Οσο για το αν η Νομική ειναι επιστήμη, σου απαντω οτι ειναι η ΜΟΝΗ επιστήμη, γιατι ασχολειται με τους κανονες συμβιωσης των ανθρωπων. Ολη μερα ολοι με νομικα ασχολειστε. Απλως βγαζετε τη ζηλια σας απεναντι στους δικηγορους, επειδη κατεχουν την γνωση που δεν κατεχετε εσεις.

Ποιά "γνώση" είναι αυτή , κύριε Αλεξ? Ο καθε αποφοιτος Λυκειου,ακομα και Γυμνασίου,αν ξερει στοιχειωδώς την ελληνική γλώσσα,μπορεί άνετα να διαβάσει ολους τους κωδικες κλπ. Τι ειναι ,ανώτερη Αλγεβρα,ή Μοριακή Βιολογία? Μην λές λοιπόν πράγματα που καταλαβαίνεις ότι δεν στέκουν. Να μου πείς ότι πολλά παιδιά απο φτωχές οικογένειες ,χωρις σοβαρα οικονομικά μέσα για φροντιστήρια κλπ,που απαιτουν τα Πολυτεχνεία,Ιατρικες κλπ,συνηθως μαθητές μετριώτατοι και σκράπες σε μαθηματικα κλπ,( θυμαμαι ποιοί πηγαν στη νομικη απο το δικο μου το σχολείο) ,που δεν μπορούσαν για χίλιους λόγους να πάνε σε μια σχολή επιστήμης,και πηγαν εκει,όπως και σε Πάντειο (εκ του "Παντες",ελεγαν οι παλιοι φοιτητες της Παντείου)για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί,μεσα απο το άθλιο δικαστικό σύστημα, να το δεχτώ. Οχι όμως και επιστήμη η νομικη  (Εκτιμώ την ευπρέπεια του ύφους σου,και γι αυτο και σου απαντώ,πλην όμως ... η καημένη  η "νομικη" ,δεν ...)
Ετσι πιστευει ο καθε γραφικος, οτι μπορει να διαβασει τους κωδικες με απολυτηριο λυκειου. Εξαλλου ο καθενας νομιζει οτι μπορει να διαβασει, να ερμηνευσει ή να εφαρμοσει νομικα. Αμ δεν ειναι ετσι βεβαια. Οσο για το οτι πανε οι σκράπες εκει, αρκει να σκεφθουμε με τι βαθμο μπαινεις στο πολυτεχνειο και με τι βαθμο στη νομικη. Κι ετσι βλεπουμε αποφοιτους πολυτεχνειου να μην μπορουν να πουν μια φραση ολοκληρωμενη. Οσο για την ανωτερη αλγεβρα ή την μοριακη βιολογια, χεστηκαμε ρε τύπε μου. Εμενα στο δρομο με ρωτουν ανθρωποι για ζητηματα νομικα που τους απασχολουν καθε μερα. Δεν ειδα κανεναν να ξυπναει και να εχει το μυαλο του στην μοριακη βιολογια. Ναι, η νομικη ειναι η πρωτη και μονη επιστημη γιατι αφορα τη συμβιωση των ανθρωπων. Ειτε σας αρεσει, ειτε οχι. Ληξις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αύτά τά λαμόγια οί δικηγόροι, δέν είναι μόνο άνεύθυνοι. Είναι παράσιτα καί καρκινώματα τής κοινωνίας. Δέν παράγουν τίποτα άπολύτως. Μιλάνε, μιλάνε, μιλάνε, λένε μπούρδες καί άερολογίες, χάνουν τίς μισές ύποθέσεις καί πληρώνονται γιά όλες. Είναι γλυώδη καί άπαίσια έρπετά τής ζούγλας τού άνατολικού Κογκό. Δόξα τώ Θεό όμως ύπάρχει καί τό γραφείο διακπεραιώσεως διαφόρων ύποθέσεων Smith and Wesson and Sons, γιά νά τούς βάζει στήν θέση τους πού καί πού.
"Χανουν τις μισες υποθεσεις" εξ ορισμού αγαπητέ μου, γιατι πολυ απλα σε μια υποθεση παιζουν ΔΥΟ και κερδιζει ΕΝΑΣ. Λες να μπορουσαν να κερδισουν και οι δυο? Οσο για το παρασιτα ή καρκινώματα, δεν σε υποχρέωσε κανενας να ασχολεισαι μαζι τους. Εγω παντως βλεπω οτι ο κοσμος όπου βρει δικηγορο πεφτει πανω του να τον ρωτησει για ζητηματα που τον απασχολουν.

Υ.Γ. Εσυ σε ποιον κλαδο ανηκεις, να δουμε την καθαροτητα του στο Ανατολικο Κογκο?

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Ετσι πιστευει ο καθε γραφικος, οτι μπορει να διαβασει τους κωδικες με απολυτηριο λυκειου. Εξαλλου ο καθενας νομιζει οτι μπορει να διαβασει, να ερμηνευσει ή να εφαρμοσει νομικα. Αμ δεν ειναι ετσι βεβαια. Οσο για το οτι πανε οι σκράπες εκει, αρκει να σκεφθουμε με τι βαθμο μπαινεις στο πολυτεχνειο και με τι βαθμο στη νομικη. Κι ετσι βλεπουμε αποφοιτους πολυτεχνειου να μην μπορουν να πουν μια φραση ολοκληρωμενη. Οσο για την ανωτερη αλγεβρα ή την μοριακη βιολογια, χεστηκαμε ρε τύπε μου. Εμενα στο δρομο με ρωτουν ανθρωποι για ζητηματα νομικα που τους απασχολουν καθε μερα. Δεν ειδα κανεναν να ξυπναει και να εχει το μυαλο του στην μοριακη βιολογια. Ναι, η νομικη ειναι η πρωτη και μονη επιστημη γιατι αφορα τη συμβιωση των ανθρωπων. Ειτε σας αρεσει, ειτε οχι. Ληξις...
τυπε αλεξ, ο 52χρονος λενε οτι ηταν μελος του σαη ισχυει> σου εστειλε πμ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα τα οποία καλούνται να λύσουν προβλήματα ... προβλήματα όμως τα οποία δεν θα είχαν δημιουργηθεί αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες...

Tramountana 2001

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα τα οποία καλούνται να λύσουν προβλήματα ... προβλήματα όμως τα οποία δεν θα είχαν δημιουργηθεί αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες...

Tramountana 2001
Λόγια μεγαλων ανδρων...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Tramountana 2001
  πσσσσσσσσς τι ειπες τωρα ; πηγε να μου πεσει το κινητο κατω

tsitsinoua-48-

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
281
Η νομικη επιστημη ειναι η βασιλισσα των επιστημων....αγαπητε Αλεξ καποιοι φιλοι σε τουτο το νημα ειναι υπερμετρα κομπλεξικοι....βλεπεις οσα δν φτανει η αλεπου τα κανει κομπλεξ φθονο και τα συναφη...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.133
Πόντοι
506
Η νομικη επιστημη ειναι η βασιλισσα των επιστημων....αγαπητε Αλεξ καποιοι φιλοι σε τουτο το νημα ειναι υπερμετρα κομπλεξικοι....βλεπεις οσα δν φτανει η αλεπου τα κανει κομπλεξ φθονο και τα συναφη...
η βασιλισσα των επιστημων για πολλους θεωρητε η φυσικη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η βασιλισσα των επιστημων για πολλους θεωρητε η φυσικη

η βασίλισσα των επιστημών είναι τα μαθηματικά... σε αυτήν δεν χωρούν ερμηνείες παρά μόνον αποδείξεις ...

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
"Χανουν τις μισες υποθεσεις" εξ ορισμού αγαπητέ μου, γιατι πολυ απλα σε μια υποθεση παιζουν ΔΥΟ και κερδιζει ΕΝΑΣ. Λες να μπορουσαν να κερδισουν και οι δυο? Οσο για το παρασιτα ή καρκινώματα, δεν σε υποχρέωσε κανενας να ασχολεισαι μαζι τους. Εγω παντως βλεπω οτι ο κοσμος όπου βρει δικηγορο πεφτει πανω του να τον ρωτησει για ζητηματα που τον απασχολουν.

Υ.Γ. Εσυ σε ποιον κλαδο ανηκεις, να δουμε την καθαροτητα του στο Ανατολικο Κογκο?

Συμφωνώ ότι χάνουν τίς μισές ύποθέσεις έξ'όρισμού, άλλά τίς μισές ύποθέσεις πού δέχονται, δέν έπρεπε κάν νά τίς άναλαμβάνουν διότι δέν στέκονται νομικά. Τό κάνουν φυσικά γιά νά βγάζουν φράγκα. Στίς Η.Π.Α., στίς περισσότερες ύποθέσεις οί δκηγόροι δέν ζητάνε ΚΑΘΟΛΟΥ χρήματα, καί πληρώνονται ΜΟΝΟ άν κερδίσουν τήν ύπόθεση. Αύτό λέγεται "contingency fee representation."
Όσο γιά τό άνατολικό Κονγκό, άστο καλύτερα. Έπειδή έμεινα άνεργος πρίν μερικά χρόννια καί δέν είμαι τεμπέλης νά πίνω τά φραπεδάκια μου στού Μικέλ κάθε μέρα, καί έπειδή, λόγω μεγάλης ήλικίας δέν μού έδινε κανείς σημασία στήν Πατρίδα, πήγα καί έκανα αύτό πού έπρεπε νά κάνω. Καλό Σαββατοκύριακο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ ότι χάνουν τίς μισές ύποθέσεις έξ'όρισμού, άλλά τίς μισές ύποθέσεις πού δέχονται, δέν έπρεπε κάν νά τίς άναλαμβάνουν διότι δέν στέκονται νομικά. Τό κάνουν φυσικά γιά νά βγάζουν φράγκα. Στίς Η.Π.Α., στίς περισσότερες ύποθέσεις οί δκηγόροι δέν ζητάνε ΚΑΘΟΛΟΥ χρήματα, καί πληρώνονται ΜΟΝΟ άν κερδίσουν τήν ύπόθεση. Αύτό λέγεται "contingency fee representation."
Όσο γιά τό άνατολικό Κονγκό, άστο καλύτερα. Έπειδή έμεινα άνεργος πρίν μερικά χρόννια καί δέν είμαι τεμπέλης νά πίνω τά φραπεδάκια μου στού Μικέλ κάθε μέρα, καί έπειδή, λόγω μεγάλης ήλικίας δέν μού έδινε κανείς σημασία στήν Πατρίδα, πήγα καί έκανα αύτό πού έπρεπε νά κάνω. Καλό Σαββατοκύριακο.
Ναι αλλά τι κάνεις δεν μας ειπες. Οσο για το αν πρεπει να πληρωνεσαι μονο αν κερδισεις, ας γελασω. Η αμοιβη αντιστοιχει στην εκπροσωπηση, οχι στο αποτελεσμα. Εξαλλου τι παει να πει "κερδιζω" μια υποθεση? Αν εγω αναλαβω εναν φονιά και φαει δεκα χρονια φυλακη αντι για ισοβια, κερδισα ή εχασα? Αστο ρε τύπε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σημερα το μαθαμε κι αυτο. Θα αναλαβω εγω μια υπόθεση, θα δωσω τον χρονο μου, θα με στερηθουν οι δικοι μου ανθρωποι για να ξενυχτησω να γραψω τα δικογραφα μου, θα παω στα δικαστηρια, θα τσακωθω με τον συναδελφο, θα εχω τον πελατη στο γραφειο και στα τηλεφωνα επι μερες, αλλά οχι, δεν θα πληρωθω αν δεν κερδισω. Ρε δεν με χεζετε λεω γω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom