Νέα

Δικαστική απόφαση ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ΟΛΑ όσα σε ενοχλούν σ' αυτή τη ζωή σχετίζονται με το κάπνισμα.
Να με συμπαθάς, αλλά ακούγεται υποκριτικό.

Αρκετά με ενοχλούν αλλά το θρεντ αναφερεται στο καπνισμα. Να τα αραδιάσω εδώ ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εγω απο κατω απτο μπαλκονι εχω ενα μαλακα ποθχει καναρινι
και απτι πρωι με ενοχλει
να απαγορευσουν τα καναρινια δλδ
πουθενα δεν ευπαρχει σεβασμος ρε
σε καμια χωρα
ο καθενας κοιταει την παρτυ του
οπως ειπα και πριν ας το απαγορευσουν
αλλιως να εξασφαλισουν χωρους καπνισματος

εσύ γενικά έχεις μια ευαισθησία με τα πτηνά......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγώ ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί μη καπνιστές που είναι σπασταρχίδες ακόμα και για κάποιον που καπνίζει 20 μέτρα πιο πέρα......

Υπάρχουν και καπνιστές σπασταρχίδες που καπνίζουν σε νοσοκομεία.........
Αλλά στην ελλάδα δεν υπάρχιε μέτρο....
πουθενά....... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

καλα σωστα
πρεπει να υπαρχει σεβασμος και απτις 2 πλευρες
σιγουρα υπαρχουν και μαλακες
εγω πχ εχω εναν κολητο που δενκαπνιζει
ποτε δεν μου τα πρηξε ομως
οπως και εγω δεν φυσαω τον καπνο στην μαπα του,ουτε καπνιζω στο αμαξι του η στο σπιτι του

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
και εγω απο κατω απτο μπαλκονι εχω ενα μαλακα ποθχει καναρινι
και απτι πρωι με ενοχλει
να απαγορευσουν τα καναρινια δλδ
πουθενα δεν ευπαρχει σεβασμος ρε
σε καμια χωρα
ο καθενας κοιταει την παρτυ του
οπως ειπα και πριν ας το απαγορευσουν
αλλιως να εξασφαλισουν χωρους καπνισματος

Αντε πάλι. Το καναρίνι δεν έχει αποδειχθεί ότι βλάπτει την υγεία.

Πραγματικά οι καπνιστές όταν μαχονται για την τζουρα τους λένε ότι τους κατέβει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η μεγάλη πλάκα δε, είναι οτι οι υποκριτικές εναντίον του καπνίσματος κοινωνίες (δηλαδή όλες σχεδόν), ΔΕΝ έχουν κάνει την αυτοκριτική τους.
Δεν σου λένε δηλαδή, κοίτα ρε μάγκα, εγώ σε έσπρωξα να καπνίζεις, μέσα απο διαφημιστικές εκστρατείες δεκαετιών.
Ούτε αυτό που έλεγε ο stabit, δηλαδή οτι παλιά τους συνέφερε να προμοτάρουν το κάπνισμα ενώ τώρα θεωρείται ζημιογόνο.
Και τόχουνε ρίξει στην υστερία.
Είναι για κλωτσιές ή δεν είναι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Πραγματικά οι καπνιστές όταν μαχονται για την τζουρα τους λένε ότι τους κατέβει.
ρε μάγκα άμα σου κάνει τα νεύρα τσατάλια όλη μέρα με τα τσίου τσίου πρέπει να σου δώσουμε και βαθμό ψυχικής φόρτισης για να το καταλάβεις;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

πως δεν πειραζει
σου σπαει τα νευρα
και σε αφηνει αγρυπνο
αυτο εχει αποδειχτει οτι βλαπτει την υγεια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν του ριξω καμια με το αεροβολο ομως
ρε δεν σταματαει σου λεω
απτις 6 το πρωι το γαμημενο
γάματα ρε......
ξέρω πως είναι .....
Στο σπίτι της ΟΧΙΑΣ είναι 4...... μου σπάνε τον πούτσο όταν κοιμάμαι εκεί.........
πες του μαλάκα να το σκεπάζει με κουβέρτα.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Η μεγάλη πλάκα δε, είναι οτι οι υποκριτικές εναντίον του καπνίσματος κοινωνίες (δηλαδή όλες σχεδόν), ΔΕΝ έχουν κάνει την αυτοκριτική τους.
Δεν σου λένε δηλαδή, κοίτα ρε μάγκα, εγώ σε έσπρωξα να καπνίζεις, μέσα απο διαφημιστικές εκστρατείες δεκαετιών.
Ούτε αυτό που έλεγε ο stabit, δηλαδή οτι παλιά τους συνέφερε να προμοτάρουν το κάπνισμα ενώ τώρα θεωρείται ζημιογόνο.
Και τόχουνε ρίξει στην υστερία.
΄

Στις διαφημισεις τσιγαρων η σημανση για την υγεία υπάρχει - εκτός Ελλαδας - τουλάχιστον 35 χρόνια όσο θυμαμαι. Φανταζομαι ότι οι περισσότεροι αρχιζουν το καπνισμα αφού ξερουν να διαβαζουν. Δεν σε έσπρωξε κανεις στο καπνισμα, μονοι ξεκινησαμε (και γω καπνιζα παλια για 5-6 χρονια μονο) για μαγκιά, αντιγραφή κλπ. παρά από αναγκη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
΄

Στις διαφημισεις τσιγαρων η σημανση για την υγεία υπάρχει - εκτός Ελλαδας - τουλάχιστον 35 χρόνια όσο θυμαμαι. Φανταζομαι ότι οι περισσότεροι αρχιζουν το καπνισμα αφού ξερουν να διαβαζουν. Δεν σε έσπρωξε κανεις στο καπνισμα, μονοι ξεκινησαμε (και γω καπνιζα παλια για 5-6 χρονια μονο) για μαγκιά, αντιγραφή κλπ. παρά από αναγκη.

Φίλε, δεν είμαι δώδεκα χρονών.
Μη μου λές ότι μούλεγε και η γιαγιά μου.
Και μάθε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος.
Δεν κολλάει σε όλα η ίδια απάντηση- ποίημα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Η μεγάλη πλάκα δε, είναι οτι οι υποκριτικές εναντίον του καπνίσματος κοινωνίες (δηλαδή όλες σχεδόν), ΔΕΝ έχουν κάνει την αυτοκριτική τους. Δεν σου λένε δηλαδή, κοίτα ρε μάγκα, εγώ σε έσπρωξα να καπνίζεις, μέσα απο διαφημιστικές εκστρατείες δεκαετιών.

Ήρθε κανείς να σου βάλει με το ΖΟΡΙ το τσιγάρο στο στόμα? Σε απείλησε μήπως? Δεν νομίζω...

...και επειδή μίλησες για αυτοκριτική, ας σκεφτούν οι καπνιστές ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΓΙΑΤΙ αρχίσαν να καπνίζουν. Το 99% των ειλικρινών απαντήσεων θα είναι

• [li]"...για μαγκιά..." (!!!) ή[/li]
    [li]"...για να είμαι και εγώ μαζί με τους 'άλλους' στην 'παρέα'..." ή[/li]
    [li]"...για να το 'παιξω' άντρας στην γκόμενα..." κλπ[/li]

ΩΡΑΙΟΙ ΛΟΓΟΙ! Να θυμίσω βεβαίως πως οι αλκοολικοί, οι πρεζάκηδες κλπ ΕΠΙΣΗΣ κατηγορούν την "αδικη κοινωνία" και τα "προβλήματα της ζωής" που τους ρίξανε στην εξάρτηση. Μια από τα ίδια και η δικαιολογία που ανέφερες, οτι ταχα "φταίει η κοινωνία που σε σπρώχνει να καπνίζεις, μέσα απο διαφημιστικές εκστρατείες δεκαετιών"

Λίγο ειλικρίνεια ρε παιδιά! Λίγο μόνο! Κι αν δεν γουστάρετε σε εμάς... τουλάχιστον ειλικρίνεια με τους εαυτούς σας! Κανείς δεν σας υποχρέωσε να αρχίσετε το κάπνισμα και να εθιστείτε σε αυτό. Κανείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom