apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Απολυτε, που τον θυμηθηκες τον Ξανθο? Γυρος του θανατου και ετσι
τυπος ε?
και στο ζιγκολο της αθηνας επαιζε
μεγαλη μουρη
Απολυτε, που τον θυμηθηκες τον Ξανθο? Γυρος του θανατου και ετσι
Κυριοι ειναι απλο. Οταν η Αμερικη ανακαληψε οτι οι αποζημιωσεις που δινουν οι ασφαλιστηκες εταιριες σε καρκινοπαθεις και καρδιοπαθεις, ειναι περισσοτερες απο αυτα που εισπρατουν απο τον φορο καπνου... εκοψαν το τσιγαρο.
lucky strike δειχνουν οτι καπνιζει ο λουκι λουκ?Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που ως γνωστόν είναι η κοινωνία της υποκρισίας σε κάτι τέτοια (θυμηθείτε που παραλίγο να πέσει ο Κλίντον εξ αιτίας του πούρου και της Μόνικας, όχι όμως και γιατί βομβάρδισε σχολεία στη Γιουγκοσλαβία), είναι πρωτοπόρες και σε άλλες "πατέντες".
Απ' ότι διάβασα, τελευταία κάνουν ψηφιακή επεξεργασία στις παλιές ταινίες με τον Χώμφρεϋ Μπόγκαρτ κλπ, και ΑΦΑΙΡΟΥΝ το τσιγάρο -δεν ξέρω πως το κάνουν- απο το χέρι και το στόμα των ηθοποιών. Νομίζω δε οτι ήδη έχουν αφαιρέσει και το τσιγάρο απο τον Λούκυ Λουκ, βάζοντάς του στο στόμα ένα ...λουλουδάκι, αντί του Lucky Strike.
Είναι για πολλές κλωτσιές οι τύποι.
ενώ οι ΕΣΣΔ ήταν η κοινωνία της ειλικρίνειας....Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που ως γνωστόν είναι η κοινωνία της υποκρισίας σε κάτι τέτοια
lucky strike δειχνουν οτι καπνιζει ο λουκι λουκ?
lucky strike δειχνουν οτι καπνιζει ο λουκι λουκ?
ενώ οι ΕΣΣΔ ήταν η κοινωνία της ειλικρίνειας....
για να μη μιλήσουμε για την ελληνική κοινωνία...
Γεια σας...
Θέλω ένα τραπέζι για τους μη καπνιστές...
Ορίστε, καθήστε. (πάνω στο τραπέζι τασάκι).
καλα σε αυτα οι αμερικανοι ηταν πρωτοι(διαφημισεις τσιγαρων σε καρτουν)!παντως ο κομπειν winston κοκκινο καπνιζεχαχαχαχαχαχ
σωστη παρατηρηση
Μετα απο ενσταση των Σεναριογραφων( που οπως φαινεται εχουν μεγαλη δυναμη στο Χολιγουντ) επιτρεπεται το τσιγαρο σε κινηματογραφικες σκηνες, οταν το τσιγαρο αποτελει στοιχειο του χαρακτηρα καποιου ηρωα ή της σεναριακης εξελιξης μιας ταινιαςΟι Ηνωμένες Πολιτείες, που ως γνωστόν είναι η κοινωνία της υποκρισίας σε κάτι τέτοια (θυμηθείτε που παραλίγο να πέσει ο Κλίντον εξ αιτίας του πούρου και της Μόνικας, όχι όμως και γιατί βομβάρδισε σχολεία στη Γιουγκοσλαβία), είναι πρωτοπόρες και σε άλλες "πατέντες".
Απ' ότι διάβασα, τελευταία κάνουν ψηφιακή επεξεργασία στις παλιές ταινίες με τον Χώμφρεϋ Μπόγκαρτ κλπ, και ΑΦΑΙΡΟΥΝ το τσιγάρο -δεν ξέρω πως το κάνουν- απο το χέρι και το στόμα των ηθοποιών. Νομίζω δε οτι ήδη έχουν αφαιρέσει και το τσιγάρο απο τον Λούκυ Λουκ, βάζοντάς του στο στόμα ένα ...λουλουδάκι, αντί του Lucky Strike.
Είναι για πολλές κλωτσιές οι τύποι.
καλα σε αυτα οι αμερικανοι ηταν πρωτοι(διαφημισεις τσιγαρων σε καρτουν)!παντως ο κομπειν winston κοκκινο καπνιζε
Δεν μίλησα ούτε για ΕΣΣΔ, ούτε για τη Βιρμανία.
Ούτε είπα σε κανέναν αν καταπιέζει τίποτα μαύρους.
Άλλο αν έχει -προληπτικά- τη μύγα και μυγιάζεται.
Η ξύνεται.
εεεεεεεε;Δεν μίλησα ούτε για ΕΣΣΔ, ούτε για τη Βιρμανία.
Ούτε είπα σε κανέναν αν καταπιέζει τίποτα μαύρους.
Άλλο αν έχει -προληπτικά- τη μύγα και μυγιάζεται.
Η ξύνεται.
άλλα αντί άλλων απόλυτε.........ρε τι σχεση εχουν οι μαυροι τωρα?
εκτος αν εννοεις οταν καποιος λεει καπνιζω σαν αραπης
οκ ρε μάγκα..... Ωραία όλα αυτά........
Πολιτισμένο όμως ΔΕΝ έιναι να πηγαίνεις λ.χ. στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και σε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα να υπάρχουν συνολικά 4 5 κλωβοί των 4 τετραγωνικών τίγκα στον καπνό για τους καπνιστές....
Εγώ δεν καπνίζω αλλά ειλικρινά τους λυπήθηκε η ψυχή μου...
Τιμωρημένοι σε ένα χώρο 2χ2 λες και είναι φυλακή γιατί κάνουν κάποιο φρικτό έγκλημα.....
Στην Ευρώπη έχουν περάσει στο αντίθετο άκρο απ΄την Ελλάδα.... Εδώ ο κάθε μαλάκας όπου του καβλώσει ανοίγει ένα τσιγάρο .... Ακόμα και σε ταβέρνα με παιδιά τίγκα στο ντουμάνι....
Εκεί τους έχουν σε μπουντρούμια σαν ποντίκια λες και είναι ζώα, ή εγκληματίες.....
Πραγματικά αυτό που συναντώ σε αεροδρόμια της Ευρώπης προσβάλλει τον πολιτισμό μου και την αξιοπρέπειά μου...
σήμερα είναι αυτό, χθες ήταν τα υγρά μπας και κάνουμε τρομοκρατική επίθεση......
Η αποστείρωση συνήθως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.........
Ειλικρινά αναπολώ τις εποχές προ Μπους........... Ο πίθηκος μας έχει κάνει να ζούμε σαν πιθήκια.........
ρε τι σχεση εχουν οι μαυροι τωρα?
εκτος αν εννοεις οταν καποιος λεει καπνιζω σαν αραπης
εεεεεεεε;
μάγκες διαβάστε ξανά τι έγραψα... έκανα ένα σχόλιο σε ένα ποστ.....
το άτομο προσβλήθηκε επειδή είπα και τις ΕΣΣΔ και την Ελλάδα κοινωνίες υποκρισίας........
Αντε γεια λέμε.......
Ρε δεν γράφουν όλοι συνέχεια με κεντρικό σημείο αναφοράς την προσωπικότητά σου... Πάρτο χαμπάρι.......
Πάλι υπερβάλεις.
Δεν είναι 2x2 ο χώρος. Και υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι.
Ούτε υπάρχει κανενός είδους στίγμα.
Μια χαρά είναι για τον αριθμό των καπνιστών. Με δυνατό εξαερισμό.
Μόνον μπρίζα για τα laptop δεν έχουν (το τσέκαρα).
Απλά δες πόσοι είναι μέσα στους χώρους αυτούς και πόσοι έξω.
Άλλωστε υπάρχει πάντα ο υπαίθριος χώρος έξω από το αεροδρόμιο.
Και για να έχουμε το καλό ρώτημα: Οι χώροι των καπνιστών στο Ελ. Βενιζέλος που είναι;
εεεεεεεε;
μάγκες διαβάστε ξανά τι έγραψα... έκανα ένα σχόλιο σε ένα ποστ.....
το άτομο προσβλήθηκε επειδή είπα και τις ΕΣΣΔ και την Ελλάδα κοινωνίες υποκρισίας........
Αντε γεια λέμε.......
Ρε δεν γράφουν όλοι συνέχεια με κεντρικό σημείο αναφοράς την προσωπικότητά σου... Πάρτο χαμπάρι.......
ρε δυο ποστ και τον βαρέθηκα πάλι....αστον ρε μην φευγεις