Νέα

Δικαστική απόφαση ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κυριοι ειναι απλο. Οταν η Αμερικη ανακαληψε οτι οι αποζημιωσεις που δινουν οι ασφαλιστηκες εταιριες σε καρκινοπαθεις και καρδιοπαθεις, ειναι περισσοτερες απο αυτα που εισπρατουν απο τον φορο καπνου... εκοψαν το τσιγαρο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που ως γνωστόν είναι η κοινωνία της υποκρισίας σε κάτι τέτοια (θυμηθείτε που παραλίγο να πέσει ο Κλίντον εξ αιτίας του πούρου και της Μόνικας, όχι όμως και γιατί βομβάρδισε σχολεία στη Γιουγκοσλαβία), είναι πρωτοπόρες και σε άλλες "πατέντες".
Απ' ότι διάβασα, τελευταία κάνουν ψηφιακή επεξεργασία στις παλιές ταινίες με τον Χώμφρεϋ Μπόγκαρτ κλπ, και ΑΦΑΙΡΟΥΝ το τσιγάρο -δεν ξέρω πως το κάνουν- απο το χέρι και το στόμα των ηθοποιών. Νομίζω δε οτι ήδη έχουν αφαιρέσει και το τσιγάρο απο τον Λούκυ Λουκ, βάζοντάς του στο στόμα ένα ...λουλουδάκι, αντί του Lucky Strike.
Είναι για πολλές κλωτσιές οι τύποι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ναι, μόνο που αυτή δεν είναι η πλήρης είδηση.

Η απόφαση αφορά μπαρ και ντίσκο με ΕΝΑ μόνο δωμάτιο, δηλαδή εκεί που δεν είναι δυνατό να υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο για τους καπνιστές τελείως απομονωμένο από τον υπόλοιπο χώρο όπως απαιτούσε η νέα νομοθεσία.
Δόθηκε λοιπόν παράταση μέχρι το τέλος του 2009 για να αποφασίσουν ξανά τα δύο ομοσπονδιακά κρατίδια για το πως θα εφαρμοσθεί ο αντικαπνιστικός νόμος.

Μέχρι τότε το κάπνισμα επιτρέπεται σε μπαρ και ντίσκο με ένα μόνο δωμάτιο, εμβαδού μέχρι 75 τετραγωνικά μέτρα, που δεν σερβίρουν φαγητό και στα οποία απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παρόμοιες αποφάσεις είχαν ήδη βγεί για 3 άλλα κρατίδια με την πρόσθετη προϋπόθεση ότι οι ιδιοκτήτες σερβίρουν οι ίδιοι τα ποτά, δηλαδή δεν έχουν προσωπικό το οποίο εκτίθεται στο κάπνισμα.

Και για να τελειώνουμε και κυρίως για να μην δημιουργούνται ΨΕΥΔΕΙΣ εντυπώσεις το δικαστήριο είπε ότι τα κρατίδια είτε θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ το κάπνισμα είτε αν το επιτρέπουν να το κάνουν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην βρίσκονται σε μειονεκτική θέση οι ιδιοκτήτες των μικρών μπαρ.

Και μάλιστα ο αρχιδικαστής Hans-Juergen Papier δήλωσε ότι η προστασία της δημόσιας υγείας όπου ο νομοθέτης λαμβάνει υπόψη του και το παθητικό κάπνισμα είναι υπέρτατο αγαθό (και επομένως έχει περισσότερο βάρος από τα δικαιώματα των μικρο-ιδιοκτητών).

Και για του λόγου του αληθούς:

Επισκέπτης
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που ως γνωστόν είναι η κοινωνία της υποκρισίας σε κάτι τέτοια (θυμηθείτε που παραλίγο να πέσει ο Κλίντον εξ αιτίας του πούρου και της Μόνικας, όχι όμως και γιατί βομβάρδισε σχολεία στη Γιουγκοσλαβία), είναι πρωτοπόρες και σε άλλες "πατέντες".
Απ' ότι διάβασα, τελευταία κάνουν ψηφιακή επεξεργασία στις παλιές ταινίες με τον Χώμφρεϋ Μπόγκαρτ κλπ, και ΑΦΑΙΡΟΥΝ το τσιγάρο -δεν ξέρω πως το κάνουν- απο το χέρι και το στόμα των ηθοποιών. Νομίζω δε οτι ήδη έχουν αφαιρέσει και το τσιγάρο απο τον Λούκυ Λουκ, βάζοντάς του στο στόμα ένα ...λουλουδάκι, αντί του Lucky Strike.
lucky strike δειχνουν οτι καπνιζει ο λουκι λουκ? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που ως γνωστόν είναι η κοινωνία της υποκρισίας σε κάτι τέτοια
ενώ οι ΕΣΣΔ ήταν η κοινωνία της ειλικρίνειας....
για να μη μιλήσουμε για την ελληνική κοινωνία...

Γεια σας...
Θέλω ένα τραπέζι για τους μη καπνιστές...
Ορίστε, καθήστε. (πάνω στο τραπέζι τασάκι).

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
lucky strike δειχνουν οτι καπνιζει ο λουκι λουκ? :think:

Νομίζω οτι Lucky Strike είναι -υποτίθεται- το τσιγάρο του Λούκυ Λουκ, ίσως να κάνω και λάθος.
Τώρα πάντως, απλώς μασάει ένα λουλουδάκι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ενώ οι ΕΣΣΔ ήταν η κοινωνία της ειλικρίνειας....
για να μη μιλήσουμε για την ελληνική κοινωνία...

Γεια σας...
Θέλω ένα τραπέζι για τους μη καπνιστές...
Ορίστε, καθήστε. (πάνω στο τραπέζι τασάκι).

Δεν μίλησα ούτε για ΕΣΣΔ, ούτε για τη Βιρμανία.
Ούτε είπα σε κανέναν αν καταπιέζει τίποτα μαύρους.
Άλλο αν έχει -προληπτικά- τη μύγα και μυγιάζεται.
Η ξύνεται.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μετα απο ενσταση των Σεναριογραφων( που οπως φαινεται εχουν μεγαλη δυναμη στο Χολιγουντ) επιτρεπεται το τσιγαρο σε κινηματογραφικες σκηνες, οταν το τσιγαρο αποτελει στοιχειο του χαρακτηρα καποιου ηρωα ή της σεναριακης εξελιξης μιας ταινιας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η ξύνεται.

ρε τι σχεση εχουν οι μαυροι τωρα?
εκτος αν εννοεις οταν καποιος λεει καπνιζω σαν αραπης
:2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ξύνεται.
εεεεεεεε;
μάγκες διαβάστε ξανά τι έγραψα... έκανα ένα σχόλιο σε ένα ποστ.....
το άτομο προσβλήθηκε επειδή είπα και τις ΕΣΣΔ και την Ελλάδα κοινωνίες υποκρισίας........
Αντε γεια λέμε.......
Ρε δεν γράφουν όλοι συνέχεια με κεντρικό σημείο αναφοράς την προσωπικότητά σου... Πάρτο χαμπάρι.......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οκ ρε μάγκα..... Ωραία όλα αυτά........
Πολιτισμένο όμως ΔΕΝ έιναι να πηγαίνεις λ.χ. στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και σε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα να υπάρχουν συνολικά 4 5 κλωβοί των 4 τετραγωνικών τίγκα στον καπνό για τους καπνιστές....
Εγώ δεν καπνίζω αλλά ειλικρινά τους λυπήθηκε η ψυχή μου...
Τιμωρημένοι σε ένα χώρο 2χ2 λες και είναι φυλακή γιατί κάνουν κάποιο φρικτό έγκλημα.....
Στην Ευρώπη έχουν περάσει στο αντίθετο άκρο απ΄την Ελλάδα.... Εδώ ο κάθε μαλάκας όπου του καβλώσει ανοίγει ένα τσιγάρο .... Ακόμα και σε ταβέρνα με παιδιά τίγκα στο ντουμάνι....
Εκεί τους έχουν σε μπουντρούμια σαν ποντίκια λες και είναι ζώα, ή εγκληματίες.....
Πραγματικά αυτό που συναντώ σε αεροδρόμια της Ευρώπης προσβάλλει τον πολιτισμό μου και την αξιοπρέπειά μου...
σήμερα είναι αυτό, χθες ήταν τα υγρά μπας και κάνουμε τρομοκρατική επίθεση......
Η αποστείρωση συνήθως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.........
Ειλικρινά αναπολώ τις εποχές προ Μπους........... Ο πίθηκος μας έχει κάνει να ζούμε σαν πιθήκια.........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πάλι υπερβάλεις.
Δεν είναι 2x2 ο χώρος. Και υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι.
Ούτε υπάρχει κανενός είδους στίγμα.

Μια χαρά είναι για τον αριθμό των καπνιστών. Με δυνατό εξαερισμό.
Μόνον μπρίζα για τα laptop δεν έχουν (το τσέκαρα).

Απλά δες πόσοι είναι μέσα στους χώρους αυτούς και πόσοι έξω.

Άλλωστε υπάρχει πάντα ο υπαίθριος χώρος έξω από το αεροδρόμιο.

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα: Οι χώροι των καπνιστών στο Ελ. Βενιζέλος που είναι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εεεεεεεε;
το άτομο προσβλήθηκε επειδή είπα και τις ΕΣΣΔ και την Ελλάδα κοινωνίες υποκρισίας........
Αντε γεια λέμε.......
Ρε δεν γράφουν όλοι συνέχεια με κεντρικό σημείο αναφοράς την προσωπικότητά σου... Πάρτο χαμπάρι.......

αστον ρε μην φευγεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάλι υπερβάλεις.
Δεν είναι 2x2 ο χώρος. Και υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι.
Ούτε υπάρχει κανενός είδους στίγμα.

Μια χαρά είναι για τον αριθμό των καπνιστών. Με δυνατό εξαερισμό.
Μόνον μπρίζα για τα laptop δεν έχουν (το τσέκαρα).

Απλά δες πόσοι είναι μέσα στους χώρους αυτούς και πόσοι έξω.

Άλλωστε υπάρχει πάντα ο υπαίθριος χώρος έξω από το αεροδρόμιο.

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα: Οι χώροι των καπνιστών στο Ελ. Βενιζέλος που είναι;

ρε βολταίρο ούτε καρέκλες δεν έχει...
πλάκα μου κάνεις;;;;;;;;;;...
ασε που τα φίλτρα είναι τίγκα στο κάρβουνο και είναι και διαφανή.......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εεεεεεεε;
Αντε γεια λέμε.......

Εσύ πάντως έγραψες, λεβέντη.
Και τόχουν πάρει χαμπάρι όλοι μάλλον.
Γιατί εν προκειμένω ήταν εξώφθαλμο.
Μην ασχολείσαι λοιπόν μαζί μου για να μην ασχολούμαι μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom