Νέα

Δικαιολογιες για συζυγους και γκομενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....οπα λαθος...θα διαβαζω πιο προσεχτικα.... :o

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ποτε βρισκεται χρονο και πατε σε στουντιο?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
Παρουσιαση χαρτιου απο στρατο οπου δηθεν καλεισαι επιστρατος και πρεπει να λειψεις καποιες μερες  :rolleyes:
εννοειται το χαρτι ειναι μουσαντενιο - σκαναρισμενο :grin:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Και σε μασαζ και σε στριπ και σε ντελο...Το θεμα ειναι πωs το πλασαρειs

ναι αυτο λεω πως το πλασαρεις?πας μετα την δουλεια πας πριν την δουλεια?Γιατι οταν γυρνας σπιτι και η γκομενα ειναι μπαστακας την γαμησες...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παρουσιαση χαρτιου απο στρατο οπου δηθεν καλεισαι επιστρατος και πρεπει να λειψεις καποιες μερες  :rolleyes:

και αν ρωτησει τους γονεις σου [που εισαι?και καθε μηνα θα σε καλουνε ρε φιλε σιγα μην το πιστεψει...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
και αν ρωτησει τους γονεις σου [που εισαι?και καθε μηνα θα σε καλουνε ρε φιλε σιγα μην το πιστεψει...

Το ιδιο χαρτι δειχνεις και στους γονεις για να ξεμπερδευεις

Το εχω εφαρμοσει και για μια βδομαδουλα ημουν αρχοντας

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι αυτο λεω πως το πλασαρεις?πας μετα την δουλεια πας πριν την δουλεια?Γιατι οταν γυρνας σπιτι και η γκομενα ειναι μπαστακας την γαμησες...
Δεν υπαρχουν στανταρντs,  εκτοs ισωs απο στριπ που ειναι υποχρεωτικα βραδυ

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δεν υπαρχουν στανταρντs,  εκτοs ισωs απο στριπ που ειναι υποχρεωτικα βραδυ

καλα το στριπ το βγαζω ωραια εγω λεω οτι θα κοιμηθω σπιτι μου λογω δουλειας για ναμαι κοντα και ειμαι ολο το βραδυ στην συγγρου... :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Δικαιολογιες σε γκομενες  δεκτον, στην συζυγο Απαραδεκτον!

Το πραγμα ειναι απλο και τιμιο.Εφοσον θες οτιδηποτε τσιλιμπουρδισμα...εκτος γαμου

Βγαινεις το πρωι στον ντακο, επ ομου, χαιρετας! και αιτησε οτι θες,( ολιγοωρη εξοδο,διανυκτερευση,τιμιτικη αδεια κλπ) με προφανες τον σκοπο της αδειας! Η Συζυγος-Στρατηγος! θα τα λαβει ολα υποψην της και εαν κρινει απο την μεχρι τωρα οικογενειακη πορεια σου,οτι την αξιζεις,η αδεια οχι μονο θα εγκριθει,αλλα θα θελει και αποτελεσμα στο τελος!

Εαν ο Στρατηγος δεν θελει ουτε να ακουσει τετοια  τοτε κακως παντρευτικες! Εφοσον θες και γουστα εκτος γαμου.
Τοτε αρχιζει το ψεμα και το θεατρο του παραλογου,με οτι αυτο συνεπαγετε και οποια καταληξη εχει.

Εκφραζω ταπεινη αποψη
Το που θα βρεις τετοια γυναικα  ειναι αλλη ιστορια

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

και αν εχεισ απολυτηριο Ι3 ετυχια???? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

συμβουλεσ λοιπον..
φροντιζεισ να εχεισ διαφορα ενδιαφεροντα που δικαιολογουν να λειπεισ,και λειπεισ καποιεσ φορεσ
πραγματικα γιαυτα,ετσι ωστε να εισαι καλυμενοσ οταν χρειαστει..

αν χρειζεσαι κατι εκτακτο,και δεν μπορεισ να εισαι καλυμενοσ,βαζεισ καποιον κολλητο να σε παρει τηλεφωνο
ενω εισαι σπιτι,και να σου πει οτι εμεινε με το αυτοκινητο του,με το μηχανακι του,στου διαολου την μανα
και οτι χρειζεται την βοηθεια σου...βεβαια φροντιζεισ οταν γυρισεισ σπιτι,να λερωσεισ τα χερια σου
πιασε μια αλυσιδα απο μια μοτοσικλετα βρε παιδι μου...

σημαντικο οταν γυρνασ απο πονηρο ραντεβου,και δεν εχεισ ευκολη καποια δικαιολογια,
σταματασ σε ενα σουβλατζιδικο,χτυπασ μια πιτα με διπλο τζατζικι,και διπλο κρεμυδι,οπωσ
επισησ και μια μπυρα..θα βρωμοκοπασ,οποτε ευκολα λεσ ημουν με κατι φιλουσ και
χτυπησαμε κατι σουβλακια κ μπυρεσ.(μην μου πει κανεισ για θερμιδεσ,υποτιθεται οτι
τισ εκαψεσ πριν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom