Μπορώ να πώ ότι πήγα να πέσω απο την καρέκλα του γραφείου μου απο τα γέλια.Όντως δώσατε ρέστα μερικοί.Αλλά πέρα απο την πλάκα τώρα,όντας σε ηλικία που επισκέπτομαι πολύ συχνά αδρολόγους,για check-up ευτυχώς προς το παρόν,και έχοντας πιάσει συζητήσεις μαζί τους,πραγματικά μπορώ να πώ ότι εξεπλάγην.Μου είπε ο δόκτωρας ότι πολλοί άνδρες μετά απο βαζεκτομή ή λόγω προβλημάτων στύσης,νευρικών ή ψυχολογικών εν τη φύση τους,χρησιμοποιούν μια συσκευή που λέγεται Aneros και μοιάζει σαν μια που δείξατε παραπάνω,μόνο που εκείνη που μου έδειξε ο δόκτωρας ήταν άσπρη.Μάλλον θα παίζει και εδώ ποικιλία.Και μου είπε ότι οι περισσότεροι που την χρησιμοποιούν είναι ετεροφυλόφιλοι.Το βάζεις λέει στον πωπό και αυτό έχει τέτοιο σχήμα που εκμεταλλεύεται τις κινήσεις της περιοχής και ερεθίζει τον προστάτη και εκσπερματώνεις.Είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για άτομα που δεν μπορούν να εκσπερματώσουν,καθώς η εκσπερμάτιση είναι απαραίτητη για την υγεία του προστάτη.Επίσης είναι γνωστό ότι ο προστάτης είναι κάτι σαν το σημείο G του άνδρα και καθόλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλοι,αμφισεξουαλικοί,περίεργοι,πειραματιζόμενοι και διεμφυλικοί αποζητούν πρωκτικό σεξ,καθώς ερεθίζει το τον προστάτη και οδηγεί σε πιο έντονο οργασμό.Τελικά η ανατομία μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο...