Νέα

Διδύμου 20 απαραδεκτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη  
πηγα σημερα  κατα τις 15:00 στο συγκεκριμενο σπιτι περιμενα κανα 20 λεπτο μαζι με κατι αλλους αγωνιστες.

Μερικοι φυγανε  γιατι βαρεθηκανε να περιμενουν .Βγαινει το μωρο ωραιο κουκλλι και τοτε αρχιζει και μιλα η τσατσα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ  ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

Την ρωτησα ποσο και αρχισε να μου τα χωνει ....Εαν θες φθηνα τραβα στο μεταξουργιο εαν δεν θες εδω  ειναι ολα αυτονοητα πρεπει να σου πω και τιμη  και τι κανει μεσα , θα μαθεις απο μονος σου και χιλια δυο αλλα  μου ειπε η τσατσα ενω εγω την ρωτησα ποσο παει και στην τελίκη θα πηγαινα με το μωρο αλλα η τσατσα τα γαμισε ολα.

Στραβωσα και σηκωθηκα και εφυγα αερα .ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ.

Ποσα  χρονια ειμαι πελατης εκει γιατι παντα τα κοριτσια που ειχε εκει μου αρεσαν αλλα αυτην την φορα το θεμα ξεφυγε εντελος με στραβωσε η τσατσα και δεν εκατσα ουτε 5 λεπτα παραπανω.

Το μωρο ηταν ωραιο θα εμπαινα αλλα με τις μαλακιες τις τσατσας
:jerking: :jerking:  Απαραδεκτη  Απαραδεκτη  και ζητανε να πληρωσω καλυτερα να παω σε studio και να την χρυσοπληρωσω παρα να μου την λεει η τσατσα.

το εχω βαλει και σε κριτικη για να μαθευτει .

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σιγα ρε κλαψομουνι,σαν 3χρονο παιδακι που του πηραν την μπαλα κανεις. :S

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
σιγα ρε κλαψομουνι,σαν 3χρονο παιδακι που του πηραν την μπαλα κανεις. :S
τραβα και εσυ εκει να γαμισης και κανε τον αντρα οταν στα χωνει οι τσατσα και πληρωσε την σαν μαλακας  και μετα βγες και πες  ημουν μαλακας και πηγα εκει  :headbang:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη Απαραδεκτη  
πηγα σημερα  κατα τις 15:00 στο συγκεκριμενο σπιτι περιμενα κανα 20 λεπτο μαζι με κατι αλλους αγωνιστες.

Μερικοι φυγανε  γιατι βαρεθηκανε να περιμενουν .Βγαινει το μωρο ωραιο κουκλλι και τοτε αρχιζει και μιλα η τσατσα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ  ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

Την ρωτησα ποσο και αρχισε να μου τα χωνει ....Εαν θες φθηνα τραβα στο μεταξουργιο εαν δεν θες εδω  ειναι ολα αυτονοητα πρεπει να σου πω και τιμη  και τι κανει μεσα , θα μαθεις απο μονος σου και χιλια δυο αλλα  μου ειπε η τσατσα ενω εγω την ρωτησα ποσο παει και στην τελίκη θα πηγαινα με το μωρο αλλα η τσατσα τα γαμισε ολα.

Στραβωσα και σηκωθηκα και εφυγα αερα .ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ.

Ποσα  χρονια ειμαι πελατης εκει γιατι παντα τα κοριτσια που ειχε εκει μου αρεσαν αλλα αυτην την φορα το θεμα ξεφυγε εντελος με στραβωσε η τσατσα και δεν εκατσα ουτε 5 λεπτα παραπανω.

:jerking: :jerking:  Απαραδεκτη  Απαραδεκτη  και ζητανε να πληρωσω καλυτερα να παω σε studio και να την χρυσοπληρωσω παρα να μου την λεει η τσατσα.

αφου εισαι χρονια πελατης γιατρε μου τι την ρωτας την τσα2? δωστης οτι και την τελευταια φορα και γραψτην στ'αρχιδια σου

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αφου εισαι χρονια πελατης γιατρε μου τι την ρωτας την τσα2? δωστης οτι και την τελευταια φορα και γραψτην στ'αρχιδια σου
εσυ δεν ρωτας τι και πως πας και οτι βγει ?δωσε και σωσε εισαι ?

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ολοι οι κλωνοι σημερα βγηκατε να γραψεται! :think:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
Καλα εκανες συναγωνιστη και το κατηγγειλες να μαθουν αυτα τα απολιφαδια  εμεις τους εχουμε δωσει
αξια κοκορευονται με τα δικα μας λευτα για να κανει κανα μηνα να δουλεψει να δεις πριν μερικα χρονια
σε καποιοα στουντιο την ειχαν δει καπως τωρα στα ιδια σε παρακαλανε

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Καλα εκανες συναγωνιστη και το κατηγγειλες να μαθουν αυτα τα απολιφαδια  εμεις τους εχουμε δωσει
αξια κοκορευονται με τα δικα μας λευτα για να κανει κανα μηνα να δουλεψει να δεις πριν μερικα χρονια
σε καποιοα στουντιο την ειχαν δει καπως τωρα στα ιδια σε παρακαλανε
εχω βαλει και κριτικη αμα δεν την κοψουν ειναι οτι εχω γραψει και εδω.

Ξυπνατε και κραξτε τις γιατι να πληρωνεις για να γαμησεις και μα μην γαμας τραβα και με μια ελλεεινιδα  και παντρεψου την

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Κράξτε όσα μπουρδέλα, όσες τσατσές,  όσες πουτάνες κι όσα πρακτορεία δεν φέρονται καλά.

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αντε πια με αυτόν τον κατιμά που χουμε μαζέψει... Στην Κωνσταντινούπολη ζήτησα κωλ γκέρλ και μου φέρανε τη μία γκόμενα καλύτερη από την άλλη.

Αει σιχτίρ με τα μπάζα...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Το συγκεκριμενο περιστατικο επρεπε να το χειριστεις ΚΑΙ εκει,κι οχι μονο εδω..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.786
Πόντοι
1.936

Αν ήταν η Μία,καλά έκανες και δεν πέρασες.Ποιά ήταν η τσατσά που μίλησε άσχημα?Αυτή με τα μαύρα κοντά μαλλιά και τα γυαλιά?

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας, επειδη εθηγη το θεμα θα καταθεσω και εγω τη χθεσινη μου εμπειρια με τη λεγομενη τσατσα της Διδημου 20. προκειται για αυτη με τα κοντα μαυρα μαλια και τα γυαλια. ειχα παει χθες αργα το απογευμα απ'οτι θυμαμαι, και μας παρουσιασε τη Βικτωρια αν θυμαμαι καλα ενα καβλωτικο μιλφ, με κοντα καστανα μαλια. αλλα αυτη η τσατσα με εβγαλε απ'τα ρουχα μου. οταν την ρωτησα αν το προγραμμα εμπεριεχει και πρωκτικο, αγριεψε και μου ειπε αν θελεις μπορει η κοπελα να σε γαμησει με διαφορα αντικειμενα. κρατηθηκα να μη τι βρισω. καταλαβα πως προκειται για καμια λεσβια φεμινιστρια, ξενη οπωσδηποτε, που η συμπεριφορα της δεν αρμοζει με τα ελληνικα δεδομενα. σαν κυριος που ειμαι, συγκρατηθηκα και την εκανα. κριμα γιατι το μπουρδελο φερνει ωραιες κοπελες και η τσατσα σκοτωνει την επιγχειρηση. ευτυχως η συγκεκριμενη τσατσα αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα. οι περισσοτερες ειναι ευγενεστατες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Απο μενα respect συναγωνιστη.....επιτελους να σοβαρευτουμε και να τα γραφουμε ολα.....αρκετα λεφτα πεταξαμε....θα δινουμε χρηματα πλεον εκει που αξιζει και μας σεβονται σαν πελατες!!!!...Αρξατε πυρ....και να τα γραφετε ολα.....αρκετα μαθανε...να πανε και να πλενουν σκαλες, να δουν πως βγαινει το χρημα!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
παιδια αλλο νικ εχετε στο φορουμ και αλλο στις κριτικες;γιατι ο qertq εβαλε την ιδια ακριβως κριτικη σαν 123xese .Η ειναι star wars και ετσι η δουλεια;
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια αλλο νικ εχετε στο φορουμ και αλλο στις κριτικες;γιατι ο qertq εβαλε την ιδια ακριβως κριτικη σαν 123xese .Η ειναι star wars και ετσι η δουλεια;
http://[URL unfurl="true"]www.binarymoon.co.uk/wp-content/uploads/2008/09/star-wars-clone-wars-yoda-and-co.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε :cool:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom