Νέα

Διδύμου 18Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα katara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
www.bourdela.com/content/view/575/225/lang,el/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]
Ρένα,απόψε το βράδυ.Ρωσσικό πουρό γύρω στα 45-50 κατάξανθο.Πολύ καλό σώμα,καλό γαμήσι,ακάποτο 69,σούφρα 3ών διαστάσεων.20 ευρώπουλα.Αρκετά καλή περίπτωση.Για τους λάτρεις...Ξανθό μουνί. :rockon:

OP
OP
K

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια,αυτη τη περιβόητη Βίκυ μήπως την έχετε υπερτιμήσει?Είπαμε...καλή ψωλοπνίχτρα αλλά στα θέματα πίπας και γενικότερης συμπεριφοράς στο γαμίσι υπήρξαν στο κοντινό παρελθόν και καλύτερες.Υπομονή θέλει η όλη ιστορία.Και εμφανισιακά δεν είναι και ότι καλύτερο.Για όσους πάντως είναι κολλημένοι,βρίσκεται στο πόστο της πλέοντας και πάλι μέσα σε τόνους όχι ευτυχίας μα καυτού σπέρματος. :think:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε για πες λίγο για την Βίκυ? Ποια βάρδια είναι? Δώσε λεπτομέριες

OP
OP
K

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Είναι απόγευμα μετά τις 5.Πρόκειται για μια 40-50 Ρωσσίδα(σα Μογγόλα μοιάζει περισσότερο),με σιλικονάτο βυζόμπαλο.Σα γυναίκα δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το ξαναλέω.Βέβαια ομολογώ οτί είναι άψογη επαγγελματίας και το service άριστο.Τσατσα Ρωσσίδα ευγενέστατη,χώρος πεντακάθαρος και με 20 ευρούλια έχεις ακάποτη πίπα,69,γαμίσι σε όλες τις θέσεις και στάσεις όπως και special χαμουρεματάκι.Άμα γουστάρεις(έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ σήμερα),βγάζεις το καποτάκι και τις πετάς τα φλόκια στη σχιζομάτα μάπα.Θα έλεγα ότι είναι καλή εμπειρία μα μόνο για μια φορά.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ειμαι δωμάτιο και περιμένω!
Μπαίνει η αλλοδαπή κοπέλα και μου λέι στα απταιστά λατινικά!!:psolara mu vgalton ekso na ton rufikso olo !!τον βγάζω και εγω λοιπόν και τής λεω θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ να τον παίξω λιγάκι και μετά να σε χύσω στο στόμα εξαποστάσεως 10cm.,διότι δεν θέλω σήμερα να σε γαμίσω γιατί βίαζομαι να πάω και σε αλλο μπουρδέλο για να γαμίσω κώλο(βέβαια δεν ειπα σε ποιό θα πάω!! σκέφτηκα  για την γνωστή μάρθα!!).
Ρε παιδιά ζήλεψε μιλάμε!!!και μου λέι:tha ston pekso ego kai tha xisis stin glossa mu oti exis mazepsi sta mpalakia kai meta den tha exis oreksi gia kolo!!!!
Μιλάμε τον έπαιζε και με κοιταζε μες στα μάτια με ανοικτό το στόμα και τη γλωσσα εξω!δεν μπορεσα να κρατηθώ πολύ ωρα διοτι εχει ωραία μάτια και αρχισα να χύνω την γλωσσα της σε μικρή απόσταση(επίσης μου κράταγε και τα αρχίδια ταυτοχρονα)και μετά τον κτύπησε κανα δυο φορές στο μάγουλο για να φύγουν οι σταγόνες.μιλάμε δεν εμεινέ τίποτα,ασε που μάλλον με μάτιασε διότι με ειχε καρφώσει με τα μάτια της και μετά με έπιασε πονοκέφαλος και πήρα την θεία μου να με ξεματιάσει.
βέβαια δεν πήγα μάρθα μετά διότι δεν σηκωνώταν ουτε με γερανό!ειχε στραγγίξει τα πάντα.

Επισκέπτης
σωστη η τροποποιηση αγιε πατερα giorgospapa αλλα ξεχασες το ξυπνητηρι & το παλληκαρι μπορει να πεσει απο το κρεββατι οπου ονειρευεται & να εχουμε αλλα..

Επισκέπτης
...ασε που μάλλον με μάτιασε διότι με ειχε καρφώσει με τα μάτια της και μετά με έπιασε πονοκέφαλος και πήρα την θεία μου να με ξεματιάσει.

Και είπες όλο αυτό στη θεία για να σε ξεματιάσει ???
Ρε τι άλλο θα ακούσω ακόμη εδώ μέσα ...
Λυπηθείτε με ρεεεεεεεεεεε  !!!

Επισκέπτης
Και είπες όλο αυτό στη θεία για να σε ξεματιάσει ???
Ρε τι άλλο θα ακούσω ακόμη εδώ μέσα ...
Λυπηθείτε με ρεεεεεεεεεεε  !!!
εδω ο αλλος γαμαγε την μαμα του..τι να λεμε τωρα???εχει γεμισει ναμποκοφ το site που διεκδικουν ο καθενας με την δικη του ιστορια το πουλιτζερ μας..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε pleasuregiver!!πολύ τον έξυπνο μας κάνεις!!να κάνεις κριτική στον εαυτό σου καλύτερα γιατί απο την μεγάλη μαγκιά, θα πέσεις κάτω!!ουστ!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom