Νέα

Αχαρνών 106

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το φοβερό με αυτό το μαγαζί είναι ότι έχει βάλει μία τεράστια ταμπέλα που γράφει "στούντιο 106" στην είσοδο, και αν θες να πας μέρα, γίνεσαι ρόμπα. όλα τα μάτια γύρω σε βλέπουν. δεν σκέφτονται ότι έτσι διώχνουν πιθανούς πελάτες;

Επισκέπτης
το φοβερό με αυτό το μαγαζί είναι ότι έχει βάλει μία τεράστια ταμπέλα που γράφει "στούντιο 106" στην είσοδο, και αν θες να πας μέρα, γίνεσαι ρόμπα. όλα τα μάτια γύρω σε βλέπουν. δεν σκέφτονται ότι έτσι διώχνουν πιθανούς πελάτες;

Ελάτε ρε παιδιά τώρα... σιγά τα ωά!!! Απλά έχετε την εντύπωση ότι σας καρφώνουν όλοι. Σιγά μην σας καρφώνουν! Οι περισσότεροι που περνάνε από εκεί ούτε καν θα ξέρουν περί τίνος πρόκειται! Μην μασσάτε. Αλλά και να σας καρφώνουν, ποιο το πρόβλημα? Ντροπή είναι?

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Γιατί και να ξέρουν τι έγινε......
Γαμάτε αδέλφια....αβέρτα....

GLOVER

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
30 ? το γρηγωρο 50 ? το 69 η αυταρχικο η sex sow.τα δοκιμασμενα σαρρα,μιλανα,κορινα και για σκληρο sex με τα ολα του ΜΑΓΔΑ............. :dancing: :dancing: :dancing:

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ οσοι ειναι και προλαβετε να χαρειτε και τα δυο στην Αχαρνων 106 τρεξτε
Τουσ εχει ερθει χαρτι για να σφραγηστουν το καθ'ενα για τουσ λογους του
Το καινουργιο 106 ιδιοκτησιας του ιδιου κυκλωματος με κεφαλληνιας 75 (Τζημης-Κωνσταντινος κλπ...)ειναι σταμπαρισμενα διοτι παιζουν μονο αδυλωτες

Λιγη προσοχη σε αυτα τα μαγαζια οπως και στο Βρηλησου

Μετα απο γαμησι μου στην Αχαρνων εσκασε αστυνομια (ευτυχως μολις κατεβαινα τις σκαλες....)και μαζεψε πουτανα και τσατσα στο τμημα

Ενα ενα τα παρανομα αλλα και τα νταβατζομουτρα να τηνκανουν

Τωρα για της Προεδρου απο καιρο ειχε ακουστει οτι παει και αυτο για λουκετο.
Μαλιστα αυθτο ηταν και το παραπονο της κανελοπουλου οτι λειτουργει καθ'ολα νομιμα αλλα δεν μπορει να βγει αδεια εγκαταστασης

Οστοσο γνωριζω οτι καποια Κριστη τους νταβατζιδες στα μαγαζια 106 και Κεφαλληνιας τους εχει βαλει στο ματι για να τους ΔΕΣΕΙ

Γι'αυτο σε καθε επισκεωη σας σε αυτα τα μαγαζια να ειναι γρηγορη και προσεκτικη (Αδυλωτες και κυνηγι απο αστυνομια δεν πολυ-λεει να γινομαστε ρομπα στα τμηματα για εξακρυβωσεις)

Εγω προσωπικα χεστηκα μετα το γαμησι οταν εβγαινα και μπουκαραν μπατσοι μετα απο εμενα τρεχοντας.
Το σκηνικο της συληψης το ειδα ολο μεσα απο το αμαξι μου που το ειχα αφησει στην Αχαρνων απεναντι απο την πορτα

Οσο για τις αδυλωτες το AIDS θεριζει.ΠΡΟΣΟΧΗ!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Μετα απο γαμησι μου στην Αχαρνων εσκασε αστυνομια (ευτυχως μολις κατεβαινα τις σκαλες....)και μαζεψε πουτανα και τσατσα στο τμημα

αυτο ποτε εγινε?? ποια κοπελα ηταν?? Η αλλη η Κριστι που λες τι ειναι??

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ΠΑΙΔΙΑ οσοι ειναι και προλαβετε να χαρειτε και τα δυο στην Αχαρνων 106 τρεξτε
Τουσ εχει ερθει χαρτι για να σφραγηστουν το καθ'ενα για τουσ λογους του
Το καινουργιο 106 ιδιοκτησιας του ιδιου κυκλωματος με κεφαλληνιας 75 (Τζημης-Κωνσταντινος κλπ...)ειναι σταμπαρισμενα διοτι παιζουν μονο αδυλωτες

Λιγη προσοχη σε αυτα τα μαγαζια οπως και στο Βρηλησου

Ενα ενα τα παρανομα αλλα και τα νταβατζομουτρα να τηνκανουν

Τωρα για της Προεδρου απο καιρο ειχε ακουστει οτι παει και αυτο για λουκετο.
Μαλιστα αυθτο ηταν και το παραπονο της κανελοπουλου οτι λειτουργει καθ'ολα νομιμα αλλα δεν μπορει να βγει αδεια εγκαταστασης

Οστοσο γνωριζω οτι καποια Κριστη τους νταβατζιδες στα μαγαζια 106 και Κεφαλληνιας τους εχει βαλει στο ματι για να τους ΔΕΣΕΙ

Γι'αυτο σε καθε επισκεωη σας σε αυτα τα μαγαζια να ειναι γρηγορη και προσεκτικη (Αδυλωτες και κυνηγι απο αστυνομια δεν πολυ-λεει να γινομαστε ρομπα στα τμηματα για εξακρυβωσεις)

Εγω προσωπικα χεστηκα μετα το γαμησι οταν εβγαινα και μπουκαραν μπατσοι μετα απο εμενα τρεχοντας.
Το σκηνικο της συληψης το ειδα ολο μεσα απο το αμαξι μου που το ειχα αφησει στην Αχαρνων απεναντι απο την πορτα

Οσο για τις αδυλωτες το AIDS θεριζει.ΠΡΟΣΟΧΗ!
Χοντρη Μαφιοζικη ιστορια ολο το σκηνικο..Παντως τα περισσοτερα απο αυτα κλεινουν προσωρινα και εμφανιζονται μετα απο λιγο καιρο με αλλο επιτελειο.Οι πελατες που διαολο να ξερουν ποιο ειναι παρανομο και ποιο οχι?
Πολλα απο αυτα τα πουτανακια θελουν να μενουν Ελλαδα και να βγαζουν χοντρο χαρτζιλικι απο τα γαμησια(παρανομα ή νομιμα στα φρυδια μου).Αρκει να ειναι υγιεις

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
σωστά με τόσα πουτανίδια έχουμε χάσει κάθε έλεγχο
ρε τις πουτάνες τελειωμό δεν έχουν! χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
τελικα αυτο το στουντιο αποδειχτικε απο τα καλα του ειδους...!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ρε πιτσιλιστή εσυ που ξέρεις αυτό στην αχαρνών 106 είναι καλό ή θα μας πάνε μέσα και εμάς (είναι καθαρά τα κοριτσάκια ή ......)

Επισκέπτης
καυλιαρι μου εγο που ειχα κανει μια επιθεορισι στο εν λογο μαγαζι μου φανικε πολι καθαρο...ειχε και ντουζ ρε φιλε...!χεχε!ι τουαλετα μεσα αστραφτε...κιριολεκτικα!τα δοματια εξισου καθαρα....τορα αν εινια νομιμο ι οχι δε ξερο απο αυτα....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ευχαριστώ θα κάνω μια αναγνωριστική πτήση σύντομα πριν ρίξω τις βόμβες!!

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Ρε παιδιά τι σου είναι η όρεξη..
Επισκευθηκα Αχαρνών 106 και βρήκα μια Ξένια κούκλα και πολύ καλή στο κρεβάτι. Ε, έγραψα την κατάλληλη κριτική για να προλάβουν και οι υπόλοιποι. Κοιτώντας μετά πιο κάτω είδα πως εγώ ο ίδιος!! την είχα πάρει στο ίδιο μαγαζί πριν 4-5 μήνες και ούτε που την θυμόμουν... Τότε μάλιστα ήταν πολύ μέτρια στο κρεββάτι και δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη. Τώρα ήταν super. Αν κάποιος δει τις κριτικές μπορεί και να νομίσει πως πρόκειται για διαφορετικές κοπέλες!!
Τι σου κάνει η όρεξη λοιπόν, τη  μία φορά ήθελε να κάνει τη δουλειά της σωστά, την άλλη ήταν τόόσο αδιάφορη, σα να πηδας άλλον άνθρωπο. Έχει κανεις τύχει στην ίδια να βλέπει τελείως διαφορετικές συμπεριφορές?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ρε παιδιά τι σου είναι η όρεξη..
Επισκευθηκα Αχαρνών 106 και βρήκα μια Ξένια κούκλα και πολύ καλή στο κρεβάτι. Ε, έγραψα την κατάλληλη κριτική για να προλάβουν και οι υπόλοιποι. Κοιτώντας μετά πιο κάτω είδα πως εγώ ο ίδιος!! την είχα πάρει στο ίδιο μαγαζί πριν 4-5 μήνες και ούτε που την θυμόμουν... Τότε μάλιστα ήταν πολύ μέτρια στο κρεββάτι και δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη. Τώρα ήταν super. Αν κάποιος δει τις κριτικές μπορεί και να νομίσει πως πρόκειται για διαφορετικές κοπέλες!!
Τι σου κάνει η όρεξη λοιπόν, τη  μία φορά ήθελε να κάνει τη δουλειά της σωστά, την άλλη ήταν τόόσο αδιάφορη, σα να πηδας άλλον άνθρωπο. Έχει κανεις τύχει στην ίδια να βλέπει τελείως διαφορετικές συμπεριφορές?
Eιναι και Φυλης στο 80 και το 134 η Ξενια,την εχω πετυχει και τιμησει 2 φορες στο μακρυνο παρελθον,πολλα ειναι τα 30 για την Ξενια,με ενα 20 ευρω κανεις τη δουλεια σου

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
και εγω στο 134 την εχω πιτσιλισει με 20ε και απλα ενα τυπικο πιτσιλισμα φυλης ηταν , τπτ παραπανω

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Χθες στο 106 της Αχαρνών πέτυχα μια Εμμανουέλα, έτσι κ έτσι,παρόλη την ομορφιά της. Πάντως χρειάζεται μια γενικότερη αναβάθμιση το ζήτημα 106, γιατί τη μία βρίσκεις κούκλες με μέτρια όρεξη, την άλλη πανούκλες με γερές κάβλες. Χάθηκε να τα πετύχουν και τα 2?
Αφού όπως φαίνεται το μαγαζί έχει τρελλό δίκτυο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom