Επισκέπτης
το φοβερό με αυτό το μαγαζί είναι ότι έχει βάλει μία τεράστια ταμπέλα που γράφει "στούντιο 106" στην είσοδο, και αν θες να πας μέρα, γίνεσαι ρόμπα. όλα τα μάτια γύρω σε βλέπουν. δεν σκέφτονται ότι έτσι διώχνουν πιθανούς πελάτες;
το φοβερό με αυτό το μαγαζί είναι ότι έχει βάλει μία τεράστια ταμπέλα που γράφει "στούντιο 106" στην είσοδο, και αν θες να πας μέρα, γίνεσαι ρόμπα. όλα τα μάτια γύρω σε βλέπουν. δεν σκέφτονται ότι έτσι διώχνουν πιθανούς πελάτες;
Μετα απο γαμησι μου στην Αχαρνων εσκασε αστυνομια (ευτυχως μολις κατεβαινα τις σκαλες....)και μαζεψε πουτανα και τσατσα στο τμημα
Χοντρη Μαφιοζικη ιστορια ολο το σκηνικο..Παντως τα περισσοτερα απο αυτα κλεινουν προσωρινα και εμφανιζονται μετα απο λιγο καιρο με αλλο επιτελειο.Οι πελατες που διαολο να ξερουν ποιο ειναι παρανομο και ποιο οχι?ΠΑΙΔΙΑ οσοι ειναι και προλαβετε να χαρειτε και τα δυο στην Αχαρνων 106 τρεξτε
Τουσ εχει ερθει χαρτι για να σφραγηστουν το καθ'ενα για τουσ λογους του
Το καινουργιο 106 ιδιοκτησιας του ιδιου κυκλωματος με κεφαλληνιας 75 (Τζημης-Κωνσταντινος κλπ...)ειναι σταμπαρισμενα διοτι παιζουν μονο αδυλωτες
Λιγη προσοχη σε αυτα τα μαγαζια οπως και στο Βρηλησου
Μετα απο γαμησι μου στην Αχαρνων εσκασε αστυνομια (ευτυχως μολις κατεβαινα τις σκαλες....)και μαζεψε πουτανα και τσατσα στο τμημα
Ενα ενα τα παρανομα αλλα και τα νταβατζομουτρα να τηνκανουν
Τωρα για της Προεδρου απο καιρο ειχε ακουστει οτι παει και αυτο για λουκετο.
Μαλιστα αυθτο ηταν και το παραπονο της κανελοπουλου οτι λειτουργει καθ'ολα νομιμα αλλα δεν μπορει να βγει αδεια εγκαταστασης
Οστοσο γνωριζω οτι καποια Κριστη τους νταβατζιδες στα μαγαζια 106 και Κεφαλληνιας τους εχει βαλει στο ματι για να τους ΔΕΣΕΙ
Γι'αυτο σε καθε επισκεωη σας σε αυτα τα μαγαζια να ειναι γρηγορη και προσεκτικη (Αδυλωτες και κυνηγι απο αστυνομια δεν πολυ-λεει να γινομαστε ρομπα στα τμηματα για εξακρυβωσεις)
Εγω προσωπικα χεστηκα μετα το γαμησι οταν εβγαινα και μπουκαραν μπατσοι μετα απο εμενα τρεχοντας.
Το σκηνικο της συληψης το ειδα ολο μεσα απο το αμαξι μου που το ειχα αφησει στην Αχαρνων απεναντι απο την πορτα
Οσο για τις αδυλωτες το AIDS θεριζει.ΠΡΟΣΟΧΗ!
Eιναι και Φυλης στο 80 και το 134 η Ξενια,την εχω πετυχει και τιμησει 2 φορες στο μακρυνο παρελθον,πολλα ειναι τα 30 για την Ξενια,με ενα 20 ευρω κανεις τη δουλεια σουΡε παιδιά τι σου είναι η όρεξη..
Επισκευθηκα Αχαρνών 106 και βρήκα μια Ξένια κούκλα και πολύ καλή στο κρεβάτι. Ε, έγραψα την κατάλληλη κριτική για να προλάβουν και οι υπόλοιποι. Κοιτώντας μετά πιο κάτω είδα πως εγώ ο ίδιος!! την είχα πάρει στο ίδιο μαγαζί πριν 4-5 μήνες και ούτε που την θυμόμουν... Τότε μάλιστα ήταν πολύ μέτρια στο κρεββάτι και δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη. Τώρα ήταν super. Αν κάποιος δει τις κριτικές μπορεί και να νομίσει πως πρόκειται για διαφορετικές κοπέλες!!
Τι σου κάνει η όρεξη λοιπόν, τη μία φορά ήθελε να κάνει τη δουλειά της σωστά, την άλλη ήταν τόόσο αδιάφορη, σα να πηδας άλλον άνθρωπο. Έχει κανεις τύχει στην ίδια να βλέπει τελείως διαφορετικές συμπεριφορές?