MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
δειτε μπανιο!
ελα ρε θηριο πανο....αυτες δεν ειναι φωτο...η εκθεση επιπλων στο ενα και ενα ειναι...!!!!!MatureLover r συγχαρητήρια και απο μένα για τις φωτό που τράβηξες. Θα το τιμήσουμε γρήγορα αυτό το νέο στουντιάκι!!! ;) Μήπως ξέρεις πάνω κάτω τις τιμές και τα προγράμματα?
30 απλο,50 πρωκτικο,70 sex show και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι.MatureLover r συγχαρητήρια και απο μένα για τις φωτό που τράβηξες. Θα το τιμήσουμε γρήγορα αυτό το νέο στουντιάκι!!! ;) Μήπως ξέρεις πάνω κάτω τις τιμές και τα προγράμματα?
super πανακριβη ψηφιακη μηχανουλα.για το δευτερο ερωτημα θα σε γελασω.αν ξαναπαω θα ρωτησω.Matureloverr μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε και κάποια πληροφόρηση για τον φωτογραφικό εξοπλισμό που (συν)ευθύνεται γι' αυτές τις ωραίες φωτογραφίες; Μήπως ξέρουμε επίσης κάθε πότε εμφανίζεται εκει η Σάντυ.
Ευχαριστώ.
Ειναι πιθανο να δουλευει και σ'αυτα, δεν ξερω ομως, εγω την συναντησα πρωτη φορα παντως.για το τραβελι που δουλευει στο 99 και στου ψυρρη λες?
..χθες βραδυ στην αχαρνων 106, η τανια ή τονια, ελληνιδα, σαλονικια (κατα δικη της δηλωση), που ειχα παρει πριν 1,5 μηνα περιπου στο στουντιο της κεφαληνιας..
..30 ευρω κανονικο προγραμμα, ενω με 50 εδινε και κ(ο)λουρι..
..δεν περασα καθως οταν την ειχα παρει στην κεφαληνιας, δεν ξετρελαθηκα, εκτος του οτι μου μιλουσε συνεχως για το ''γυμνασμενο κορμι'' της και μου τα ειχε ψιλο πρηξει..
..επισης συμπεριφεροταν σαν να ηταν το μαγαζι δικο της..
..φευγοντας, μου ειπε με ολη την ευγενεια που διεθετε να ξαναπερασω, γιατι ''εχω συνεχεια καινουριες κοπελες''....
αυτααααααα......
Μαλλον την εχεις δει στο Κεφαλληνιας 75, οπου δουλευει και η Λαρα.Προφανως Αχαρνων 106 και Κεφαλληνιας 75 ανηκουν στην ιδια "αλυσιδα" !!μόλις γύρισα από μια αναγνωριστική στο καινούργιο στουντίο , ήταν η Έλενα κάπου την έχω ξαναδεί (μπορεί και να την έχω πάρει) δεν θυμάμαι 35+ με πιασιματάκια , όχι και οτι καλύτερο προς το μέτριο τα πράγματα , ελλήνιδα είναι , 30 το απλό και +20 κουλούρι , σαν χώρος πολύ καλός και καθαρός , δεν πέρασα αλλά θα ξαναπάω κάποια στιγμή
Η Τζουλι δουλευει και Κεφαλληνιας. Μια ξανθια μεγαλουτσικη.Ετσι κι ετσισε 2 μερες ερχεται η τζουλι.(ωραριο 10 το πρωϊ με 1 το βραδυ)