Νέα

Αχαρνών 106

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Το θέμα συγχωνεύτηκε. MATURELOVERR συγχαρητήρια για τις φωτός.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
εδω το σαλονακι...
υ.γ η κα σουλα μου ειπε οτι περιμενει(4) νεα κοριτσια 20-23 χρονων απο βουλγαρια σε κανα μηνα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....εχει δωσει προκαταβολες ??  :grin: :grin:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Super φαινεται! :dancing: Μου θυμίζει τις παλιες καλές εποχές της Βρηλισσού,οπότε για συναισθηματικούς(!) λόγους και μόνο θα πρέπει να το τιμήσω.Μάλιστα θα πρότεινα να κάναμε και μαζική επίσκεψη,να δείξουμε και τη δύναμη του Site,τι λέτε? Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες συναγωνιστές!...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
MatureLover r συγχαρητήρια και απο μένα για τις φωτό που τράβηξες. Θα το τιμήσουμε γρήγορα αυτό το νέο στουντιάκι!!!  ;) Μήπως ξέρεις πάνω κάτω τις τιμές και τα προγράμματα?
ελα ρε θηριο πανο....αυτες δεν ειναι φωτο...η εκθεση επιπλων στο ενα και ενα ειναι...!!!!!

Επισκέπτης
Matureloverr μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε και κάποια πληροφόρηση για τον φωτογραφικό εξοπλισμό που (συν)ευθύνεται γι' αυτές τις ωραίες φωτογραφίες; Μήπως ξέρουμε επίσης κάθε πότε εμφανίζεται εκει η Σάντυ.
Ευχαριστώ.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
MatureLover r συγχαρητήρια και απο μένα για τις φωτό που τράβηξες. Θα το τιμήσουμε γρήγορα αυτό το νέο στουντιάκι!!!  ;) Μήπως ξέρεις πάνω κάτω τις τιμές και τα προγράμματα?
30 απλο,50 πρωκτικο,70 sex show και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι.
Matureloverr μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε και κάποια πληροφόρηση για τον φωτογραφικό εξοπλισμό που (συν)ευθύνεται γι' αυτές τις ωραίες φωτογραφίες; Μήπως ξέρουμε επίσης κάθε πότε εμφανίζεται εκει η Σάντυ.
Ευχαριστώ.
super πανακριβη ψηφιακη μηχανουλα.για το δευτερο ερωτημα θα σε γελασω.αν ξαναπαω θα ρωτησω.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Θυμίζω ότι το "μαγαζί" αυτό προστέθηκε στον κατάλογο, οπότε μπορείτε να γράφετε τις κριτικές σας και εκεί αν θέλετε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..χθες βραδυ στην αχαρνων 106, η τανια ή τονια, ελληνιδα, σαλονικια (κατα δικη της δηλωση), που ειχα παρει πριν 1,5 μηνα περιπου στο στουντιο της κεφαληνιας..
..30 ευρω κανονικο προγραμμα, ενω με 50 εδινε και κ(ο)λουρι..
..δεν περασα καθως οταν την ειχα παρει στην κεφαληνιας, δεν ξετρελαθηκα, εκτος του οτι μου μιλουσε συνεχως για το ''γυμνασμενο κορμι'' της και μου τα ειχε ψιλο πρηξει..
..επισης συμπεριφεροταν σαν να ηταν το μαγαζι δικο της..
..φευγοντας, μου ειπε με ολη την ευγενεια που διεθετε να ξαναπερασω, γιατι ''εχω συνεχεια καινουριες κοπελες''....

αυτααααααα......

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μόλις γύρισα από μια αναγνωριστική στο καινούργιο στουντίο , ήταν η Έλενα κάπου την έχω ξαναδεί (μπορεί και να την έχω πάρει) δεν θυμάμαι 35+ με πιασιματάκια , όχι και οτι καλύτερο προς το μέτριο τα πράγματα , ελλήνιδα είναι , 30 το απλό και +20 κουλούρι , σαν χώρος πολύ καλός και καθαρός , δεν πέρασα αλλά θα ξαναπάω κάποια στιγμή

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Μολις γυρισα απο βολτα μου εκει.
Νεαρη ψηλουτσικη αδυνατουλα με ωραιο προσωπο και μικρο βυζακι.
Δε ψωνισα, ισως το κανω καποια στιγμη.
30 ευρω, κουλουρακι δε δινει.
Αυριο Κυριακη θα ειναι κλειστα, Δευτερα θα ειναι αλλη ειπε

OP
OP
C

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
..χθες βραδυ στην αχαρνων 106, η τανια ή τονια, ελληνιδα, σαλονικια (κατα δικη της δηλωση), που ειχα παρει πριν 1,5 μηνα περιπου στο στουντιο της κεφαληνιας..
..30 ευρω κανονικο προγραμμα, ενω με 50 εδινε και κ(ο)λουρι..
..δεν περασα καθως οταν την ειχα παρει στην κεφαληνιας, δεν ξετρελαθηκα, εκτος του οτι μου μιλουσε συνεχως για το ''γυμνασμενο κορμι'' της και μου τα ειχε ψιλο πρηξει..
..επισης συμπεριφεροταν σαν να ηταν το μαγαζι δικο της..
..φευγοντας, μου ειπε με ολη την ευγενεια που διεθετε να ξαναπερασω, γιατι ''εχω συνεχεια καινουριες κοπελες''....

αυτααααααα......

Μαλλον επεσες στην Τινα που εχω ηδη αναφερει ΑΡΝΗΤΙΚΑ.Καλα εκανες και δεν περασες-τσαμπα τα λεφτα !!!

OP
OP
C

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
μόλις γύρισα από μια αναγνωριστική στο καινούργιο στουντίο , ήταν η Έλενα κάπου την έχω ξαναδεί (μπορεί και να την έχω πάρει) δεν θυμάμαι 35+ με πιασιματάκια , όχι και οτι καλύτερο προς το μέτριο τα πράγματα , ελλήνιδα είναι , 30 το απλό και +20 κουλούρι , σαν χώρος πολύ καλός και καθαρός , δεν πέρασα αλλά θα ξαναπάω κάποια στιγμή
Μαλλον την εχεις δει στο Κεφαλληνιας 75, οπου δουλευει και η Λαρα.Προφανως Αχαρνων 106 και Κεφαλληνιας 75 ανηκουν στην ιδια "αλυσιδα" !!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες ενημερωση.το εν λογω στουντιο παρεμεινε κλειστο για 15 μερες και εχτες επαναλειτουργησε με νεα προγραμματα και καινουριες κοπελες.περασα εχτες νομιζοντας οτι ειναι κλειστο,αλλα προς μεγαλη μου (ευχαριστη) εκπληξη η πορτα ηταν ανοιχτη και ανεβηκα να ενημερωθω.ξανα η κα σουλα στο ποστο της και με ενημερωσε οτι το μαγαζι αλλαξε διευθυνση και κοπελες.μου εδειξε την γκλορια,ξανθο μοντελο πολυ καυλιαρικο μωρο απο ρωσσια και δεν αφησα την ευκαιρια να παει χαμενη.οι τιμες αλλαξαν,το φυσιολογικο ειχε 50 ευρω,με σταση (69) 60 ευρω και sex show πρωκτικο αυταρχικο 70 ευρω.περασα γιατι η γκομενα ηταν σπεσιαλ,εδωσα 50 ευρω .η κοπελα πολυ περιποιητικη και καθολου βιαστικη και μαλλον καινουρια στο επαγγελμα γιατι ηταν αρκετα στενη.το μαγαζι προφανως εχει βαλει και dj(αστειευομαι)γιατι επαιζε ολη την ωρα ερωτικη μουσικη,μπλουζ κ.λ.π.μου ειπε η κα σουλα πως καθε μερα αλλαζουν οι κοπελες και ειναι το ιδιο καλες.μου ειπε να παω μεσ'την εβδομαδα και να παρω την αλεξανδρα που εχει 2 μετρα ποδι και σε 2 μερες ερχεται η σαντυ και η τζουλι.(ωραριο 10 το πρωϊ με 1 το βραδυ)

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα ,, μόλις γύρισα από μια καταθεσούλα στον εν λόγω μαγαζί , κοπέλα μια Σάρα αν κατάλαβα καλά ,, δεν ήταν κακή , μικρό στήθος όμως , ωραίο κολαράκι , έκανε το μπανάκι της όταν πήγα καθώς ήμουν ο πρώτος και δεν έχασα ευκαιρία , στο διατάυτα ,, άρχισε αγκαλιές και φιλιά και μετά πίπα καλή θα έλεγα αλλά δεν έγλυφε αρχίδια , άφηνε χέρια ελεύθερα και μετά από πάνω , στα τέσσερα και μετά με τα τακούνια στο ταβάνι ,,, δεν τρελάθηκα αλλά δεν το κλαιώ κίολας το 50αρικο .. αυτά με τις πρωινές καύλες ...

Επισκέπτης
πέρασα και εγώ σήμερα το μεσημέρι. δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την γκόμενα, και τα 50 ευρώπουλα μου φάνηκαν πολλά. η τσατσά δεν είπε για κουλούρι για την συγκεκριμένη γκόμενα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom