Νέα

Δίδυμα του bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 683
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια διδυμα κλεβουν την παρασταση

• evaki-μαρουλιας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • κομμαντο-παολα

• pleasurgiver-personanogratta

• hotscorpios-ρενατα

• amc-anthony-τινα

• σκοτεινος-σαρλιζ θερον

• stabit-ewa sonet

• yorgos->1,75

• lalakukakis-stratigos

• baby-nitro

Ψήφοι: 1 100,0%
  • yura-baby

• mounitsa-biteme

• Υπουργος-Diky

• baby-siasia

• bonbenito-NOT SO EASY BIKER

• lakis33-γυναικες του site

• anatolgami-evabb

• Mc Lein-vothros

• ferthy-adonis

• voltaire45-sexpeare

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
αντεπιστέλοντες δεν δεχεστε; :headbang:

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Mπηκε not to easy,να εξηγειται και γιατι,γιατι μερικοι απο μας δεν ξερουμε
θελω να βαλω και τη vicky σε μια αλλα δεν ξερω που να την στριμωξω :cheesy:

σε καμμια γωνια στριμωξε με να περασουμε τρελλα  :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Να συνοψίσω σε 2-3 γραμμές όλα τα posts που αφορούν στο δίδυμο που περιλαμβάνει το nick name μου.

Γυναίκα ορίζεται ο άνθρωπος θηλυκού γένους με καμπύλες παλαιού γυάλινου μπουκαλιού Coca-Cola και με ελάχιστο ύψος 175cm. Μην με ρωτήσετε τι είναι τα θηλυκά με λιγότερο ύψος, αδιαφορώ, όσοι ασχολείστε μαζί τους, ψάξτε να βρείτε τον ορισμό που τους αναλογεί.

Διατηρώ σημάδι στο σώμα μου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο όριο των 175cm, επίσης, διατηρώ σημάδια σε διάφορα σημεία του σπιτιού μου στο ίδιο όριο. Ναι, όποια κυκλοφορεί/παρευρίσκεται μαζί μου, με τον ένα ή άλλο τρόπο, θα την μετρήσω εάν τηρεί την προδιαγραφή. Εάν όχι, έχουμε πρόβλημα...xa xa xa xa xa

Η αγάπη μου για τις γυναίκες (όπως αυτές ορίζονται ανωτέρω), δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το ύψος το δικό μου, το οποίο είναι κανονικό, δλδ, δεν είμαι ψηλός.

Αυτά.

:rockon:

Συνημμένα

• m26-215435kalousis.jpg
    m26-215435kalousis.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 22

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
επιλαχόντες; :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η χιονατη ειχε νανους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωχχχχ καλά λες. τα έχω μπερδέψει με τα ταξίδια του Γκιούλιβερ. ή με τον Νιλς Χόλγκερσον; τελοσπάντων έχω μπερδέψει τη μυθολογία με την ιστορία

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
...Το βραδυ , οταν γυρνας απ'τα μπουρδελα...να κλεινεις την κασα !!!!!!! Πουντιασα προχτες!!!!!!!Σαψαλο !!!!!!!
ήτο πρακτικώς αδύνατον  Waldorf! Δεν πίστευα στα μάτια μου, αλλά φαίνεται ότι η μύησή σου από τον τρισμέγιστο Πιτσιλιστί στον δρόμο του μεταξιού αναδημιούργησε φαινόμενα που χα να δώ από την εποχή που επισκεπτόσουν εκείνη την εταίρα στο ναό της Αφροδίτης στην Αρτέμιδα. Δεν έκλεινε το φέρετρό σου σου λέωωωωω

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kαι μην ξεχναμε και την συγκρουση του nitro με τον εαυτο του
:cheesy:
ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας ένα καλά κρυμμένο μου μυστικό που κουβαλάω μαζί μου από παιδί και νομίζω πως αυτό είναι η αιτία του έκλυτου βίου που διάγω.

Ημουν μόλις δεκαέξι και εκείνη είκοσι πέντε όταν και έπεσα θύμα βιασμού.(μη γελάτε αλήθεια λέω)
Η Μαργαρίτα (ακόμα θυμάμαι το όνομά της) ήταν μια μητρομανής από τη Νέα Σμύρνη που με κάλεσε ένα Σάββατο απόγευμα στο σπίτι της να φάμε πίτσες.
Κλείδωσε την πόρτα και την ξανάνοιξε την Δευτέρα το πρωί ,αφού είχε περάσει ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο ασχημονώντας στο παιδικό μου κορμάκι.
Οι γείτονες που άκουγαν τις φωνές της προσπάθησαν να την σταματήσουν φωνάζοντας μέσα στη νύχτα
"χύσε μωρή να κοιμηθούμε" αλλά εκείνη συνέχιζε μέχρι να με εξαντλήσει μέχρι λιποθυμίας.
Σε όλη την διάρκεια του διημέρου με έβριζε με διάφορα κοσμητικά επίθετα και με έβαζε να κάνω τον υπηρέτη της κυκλοφορώντας γυμνός μέσα στο σπίτι.
Ολοι οι τοίχοι του σπιτιού είχαν πορτρέτα της γυμνά σε διάφορες πόζες που ακόμα και σήμερα θα θεωρούνταν αυστηρώς ακατάλληλα.

Ποτέ μου δεν κατάφερα να ξεπεράσω αυτόν τον βιασμό και επειδή νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος από εδώ που θα έχει ανάλογη εμπειρία σας καλώ όλους σας να τις μοιραστούμε.
Μόνο έτσι θα απελευθερωθούμε από τις ενοχές μας και θα μπορέσουμε να ξαναχαρούμε τον έρωτα  :smitten:

Επισκέπτης
ήτο πρακτικώς αδύνατον  Waldorf! Δεν πίστευα στα μάτια μου, αλλά φαίνεται ότι η μύησή σου από τον τρισμέγιστο Πιτσιλιστί στον δρόμο του μεταξιού αναδημιούργησε φαινόμενα που χα να δώ από την εποχή που επισκεπτόσουν εκείνη την εταίρα στο ναό της Αφροδίτης στην Αρτέμιδα. Δεν έκλεινε το φέρετρό σου σου λέωωωωω
...δεν ητο απ'την μυηση ! Ητο απ'την κυηση !Ηθελα να σου καμω εκπληξη !!!!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ !!!!!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
...δεν ητο απ'την μυηση ! Ητο απ'την κυηση !Ηθελα να σου καμω εκπληξη !!!!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ !!!!!!!!
Ωραία, θα παίρνω και επίδομα πολυτέκνου, τουλάχιστον τετράδυμα υπολογίζω ότι θα κάνεις αν κρίνω απ το  φούσκωμα !!! :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
pleasurgiver-1personanograta

[move][size=18pt]το απόλυτο διδυμο[/size][/move]

www.smilies.4-user.de] [/url]

πω πω θα αρχίσουν πάλι τα περί κλίκας...........

ναι ρε το ομολογώ.....
εγώ και ο πλέ είμαστε η απόλυτη κλίκα........
η δωρήτρια και η τάλω είναι τα περιστέρια της ειρήνης που φέρνουμε στον πόλεμο γαυροβάζελων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom